• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم؟ 1520 یا نوت 3 یا 5اس؟

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
آیفون بگیری تضمین میدم تا چهار سال واسش آپدیت بیاد!:Dاپل کلا از نظر اپلیکیشین و ساپورت فوق العاده س!ولی بدرد شما نمیخوره چون کوچیکه و محدودیت داره نسبت به نوت 3.کم کم فکر کنم از تبلتا بزرگ تر بشن!:confused::eek:
تبلتم سامسونگ پرو 12 اینچ داده برو بگیر!:eek::D
در فوق العاده بودن آیفون شکی نیست ولی همونطور که خودت گفتی نمی تونم باهاش کنار بیام چون صفحه اش بسیااار کوچیکه :D قلم هم نداره :p نه دیگه بحث رو قاطی نکن ما داریم گوشی رو میگیم :D از تبلت خوشم نمیاد، به نظرم چیز تشریفاتی ای هست. هیچوقت تا لپ تاپ مونده نمیرم تبلت بخرم :D
حالا دیگه بحثش شد اینو بگم. امروز یه چیز خفن کشف کردم از قلم نوت 3. یه قابلیت داره وقتی فعال می کنی، توی لاک اسکرین قلم رو فشار بدی رو صفحه، انگار جوهر آبی پس میده :D انقدر امروز فشار دادم این قلم رو اینطوری که شارژ گوشی تموم شد کلا :D:D یه عکس هم با یه گوشی دیگه گرفتم، زیاد خوب نیفتاد ولی. باید از نزدیک ببینی تا کف کنی :D :

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
عرض شود ک ایفون بسیار خوشدسته.من گوشی همه سایزی داشتم گوشی بیش از 4 اینچ خیلی کار باهاش سخت میشه و هرجا هم ادم گوشیشو در بیاره موذبه خخخ
دوربین هم ایفون 5سی داشتم همه چیز رو با دقت ثبت میکرد و خیلی هم ازش راضی بودم نمونه عکس ایفون اتچ کردم البته کمی ویرایشش کردم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1394841725822.jpg
    uploadfromtaptalk1394841725822.jpg
    747.9 KB · نمایش ها: 23

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
در فوق العاده بودن آیفون شکی نیست ولی همونطور که خودت گفتی نمی تونم باهاش کنار بیام چون صفحه اش بسیااار کوچیکه :D قلم هم نداره :p نه دیگه بحث رو قاطی نکن ما داریم گوشی رو میگیم :D از تبلت خوشم نمیاد، به نظرم چیز تشریفاتی ای هست. هیچوقت تا لپ تاپ مونده نمیرم تبلت بخرم :D
حالا دیگه بحثش شد اینو بگم. امروز یه چیز خفن کشف کردم از قلم نوت 3. یه قابلیت داره وقتی فعال می کنی، توی لاک اسکرین قلم رو فشار بدی رو صفحه، انگار جوهر آبی پس میده :D انقدر امروز فشار دادم این قلم رو اینطوری که شارژ گوشی تموم شد کلا :D:D یه عکس هم با یه گوشی دیگه گرفتم، زیاد خوب نیفتاد ولی. باید از نزدیک ببینی تا کف کنی :D :
آره تو سایتای خارجی دیده بودمش.
برو ببین چه طراحی هایی که با این قلم نمیکنن!
عرض شود ک ایفون بسیار خوشدسته.من گوشی همه سایزی داشتم گوشی بیش از 4 اینچ خیلی کار باهاش سخت میشه و هرجا هم ادم گوشیشو در بیاره موذبه خخخ
دوربین هم ایفون 5سی داشتم همه چیز رو با دقت ثبت میکرد و خیلی هم ازش راضی بودم نمونه عکس ایفون اتچ کردم البته کمی ویرایشش کردم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
آقا کیفیتش خیلی خوبه.این 5سی باشه 5اس چطور میشه!:rolleyes:

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
آره تو سایتای خارجی دیده بودمش.
برو ببین چه طراحی هایی که با این قلم نمیکنن!
یه لینک لطف می کنی اگه دم دستت هست ببینم؟
من اصلا هیچوقت طراح خوبی نبودم متاسفانه :(:D

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
یه لینک لطف می کنی اگه دم دستت هست ببینم؟
من اصلا هیچوقت طراح خوبی نبودم متاسفانه :(:D
داداش تو گوگل سرچ کن S pen art برو یخش تصاویر.مثلا این با نوت کشیدن::eek::D
3+001.jpg

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
دوستان دوربین جلوی نوت 3 بهتره یا 1520؟

Sent from my ME173X using Tapatalk

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
میشه دلیلتو هم بگی؟

پرفور منس بالاتر
ال سی دی بسیار با کیفیت و جذاب ( من الان ایفون 5 اس دارم نوت 2 دارم یه نوت 3 تو خونه داریم از وقتی با نوت ها کار میکنم حالم از ال سی دی ایفون بهم میخوره )
راحتی کار ساپورت بیستر دستت توی ios بستس هر وقت ایفون خریدی میفهمی یه mp3 هم نمیتونی درست حسابی پوشه بندی کنی گوشی بدی باید پلی لیست بسازی

پ
داشتن تکنولوژی های بسیار زیاد وا کارا توی نت سنسور های بسیار پیشرفته تکنولوژی تاچ شناور کار با گوشی بدون لمس تشخیص دست خط فارسی
داشتن سنسور چشمی که بسیار کاراست دوربین بسیار قوی باطری که بین 2 تا 4 روز توی نوت2 و بین 2 تا 3 روز توی نوت 2 چواد میده در صورتی ک ایفون بدون جیلبریک با همون کارکرد هر روز شارژ و با جیل روزی 2 بار شارژ لازم داره

CPU سری 64 بیتی ایفون واقعا کارا نیست و فقط باعث ریست شدن و دردسر و مصرف بالا گوشی میشه تو خیلی از سری هام مشکل صفحه آبی ایجاد میکنه

خیلی حرف دارم بگم حسش نیست :)

بعنوان ی تعمییر کار و اپل فن اگر ابعاد نوت 3 برات مشکل ساز نیست توی خریدش شک نکن
ولی کیفیت ساخت بدنه سامسونگ ها نوعی PVC به قول عام پلاستیکه دوستدار محیط زیسته یعنی اون بخش نقره ایش نقره ای نیست ی روکش و راحت میره کلا مراقب بیشتری لازم داره

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
پرفور منس بالاتر
ال سی دی بسیار با کیفیت و جذاب ( من الان ایفون 5 اس دارم نوت 2 دارم یه نوت 3 تو خونه داریم از وقتی با نوت ها کار میکنم حالم از ال سی دی ایفون بهم میخوره )
راحتی کار ساپورت بیستر دستت توی ios بستس هر وقت ایفون خریدی میفهمی یه mp3 هم نمیتونی درست حسابی پوشه بندی کنی گوشی بدی باید پلی لیست بسازی

پ
داشتن تکنولوژی های بسیار زیاد وا کارا توی نت سنسور های بسیار پیشرفته تکنولوژی تاچ شناور کار با گوشی بدون لمس تشخیص دست خط فارسی
داشتن سنسور چشمی که بسیار کاراست دوربین بسیار قوی باطری که بین 2 تا 4 روز توی نوت2 و بین 2 تا 3 روز توی نوت 2 چواد میده در صورتی ک ایفون بدون جیلبریک با همون کارکرد هر روز شارژ و با جیل روزی 2 بار شارژ لازم داره

CPU سری 64 بیتی ایفون واقعا کارا نیست و فقط باعث ریست شدن و دردسر و مصرف بالا گوشی میشه تو خیلی از سری هام مشکل صفحه آبی ایجاد میکنه

بعنوان ی تعمییر کار و اپل فن اگر ابعاد نوت 3 برات مشکل ساز نیست توی خریدش شک نکن
ولی کیفیت ساخت بدنه سامسونگ ها نوعی PVC به قول عام پلاستیکه دوستدار محیط زیسته یعنی اون بخش نقره ایش نقره ای نیست ی روکش و راحت میره کلا مراقب بیشتری لازم داره
ممنون از توضیحاتتون. نظرتون راجع به 1520 چیه؟ چون یه تبلت اندروید دارم گفتم سیستم عامل گوشیم متفاوت باشه. قبلا هم نوت 2 و نوت 8 داشتم و خوبی سری نوت رو قبول دارم.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ممنون از توضیحاتتون. نظرتون راجع به 1520 چیه؟ چون یه تبلت اندروید دارم گفتم سیستم عامل گوشیم متفاوت باشه. قبلا هم نوت 2 و نوت 8 داشتم و خوبی سری نوت رو قبول دارم.

خیلی وقته دل خوشی از وین فون ندارم حتی با خرید شرکت نوکیا توسط ماکروسافت باز هم امیدی به توسعه این OS ندارم

به نظر من فعلا فقط و فقط اندرویید
ولی برای کسایی ک کلاس کاری و راحتی اینترفیس او اس براشون مهمه اپل درجه اول ( یه پیزن 80 ساله تا ی بچه 5 ساله میتونه با اپل کارکنه تا یه هکر حرفه با استفاده از ترمینال به عمق کرنل نفوظ کنه )

بنده به شخصه نظرم اینه

1: اندرویید
2: ای او اس
3: بی بی
4 : ویندوز موبایل ( برای کار های محاسباتی و نرم افزار های مهندسی خاص )

به هیج عنوان بعد از HD7 سمت وین فون نمیرم بیشتر توی ایران کسایی وین فون میخرن که دوربین براشون خیلی مهمه یا طرفدارای قدیمی نوکیا هستن

اول ببین انتظاراتت از موبایل چیه بله اگه دوربین می خوای فقط وینفون
اگر راحتی استفاده و کلاس کاریو سینک شدن با دیوایس های شرکت های مطرح می خوای اپل
اگر کاربردی بودن و برنامه و اپن سورس بودن می خوای اندرویید
اگر کلاس کاری همراه با برنامه خاص مثل بازار سهام اروپا و امریکا می خوای بی بی بلک بری
اگر نرم افزار های خاص مهندسی لازم داری ویندوز موبایل
اگر دوربین برات مهمه وین فون
اگر یه یوزر عادی هستی جاوا

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
پرفور منس بالاتر

پ

بعنوان یک سامسونگی میگم فقط اپل ،شما آیفون وصل کن به پی سی راحت و خوب آسوده به راحتی تو آیتیونز پلی لیست بساز خیلی هم راحت تر
پرفومنس سامسونگ بالاتره ؟
اصلا او اس اندروید پرفومانسه ؟
من در حال حاضر اس4 دارم تو حالت عادی بدون باز بودن برنامه ای 1.37 گیگ از 1.82 گیگ رم در حال استفاده است !!!!!!!!!!!!!! الان تازه 4.4 هم هست که میگن بهینه و پرفومانس تر شده خخخخخخ
این جسشر یا تاچ شناور و ... من به شخصه اصلا ازش استفاده نکردم و بکارم نمیاد سنسور چشمی ؟ عذاب آورترین چیزیه که دیدم اصلا نمیشه اسمشو گذاشت ویژگی اذیت میکنه پشتت نور باشه کار نمیکنه یا بد کار میکنه هی ویدئو pause میشه من که همیشه خاموشش میکنم
اگر آیفون اینارو نداره اتفاقا بهتره مصرف باطریش کمتره روزی هم که آیفون بخواد این ویژگی ها رو اضافه کنه مطمئنم عالی کار میکنه و بقولا کار راه انداز میشه نه دست و پا گیر
همین سیدیای آیفون رو با اس وویس مقایسه کن ، همه چیز آیفون عالی کار میکنه
فقط کیفیت صفحه اس4 و نوت 3فوق العاده اس (تازه نوت3 تکنولوژی سوپر آمولدش میگن کمی پیشرفته تره)من از وقتی اس4 رو باهاش کار کردم هرگوشی که دیدم پیش چشمم بی رنگ میاد

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
با هیچکدوم کار نکردم ولی به ترتیب ایفون بعد لومیا و بعد اندروید البته بستگی به سلیقه و معیارهای شما هم داره هرکدوم هم قدرت و ضعف خودشون دارن بین اینا به نظرم لومیا دوربین خوبی داشه باشه و مصرف باطریشم بهینه تر باشه

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
با هیچکدوم کار نکردم ولی به ترتیب ایفون بعد لومیا و بعد اندروید البته بستگی به سلیقه و معیارهای شما هم داره هرکدوم هم قدرت و ضعف خودشون دارن بین اینا به نظرم لومیا دوربین خوبی داشه باشه و مصرف باطریشم بهینه تر باشه
بله منم اولویتم 1520 هست. ممنون

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
1520 از این نظر که فبلت هست من فقط خوشم میاد ازش و همچنین کیفیت بسیار بالای بدنه اش. ولی خب از یه جهت OS اش خیلی دست و پاگیره و من خودم شخصا تا دو سال آینده (حداقل) فکر نکنم اونچنان از دست دربیاد. به نظرم فعلا می تونید اندروید (نوت 3) بگیرید و بعد اگه دیدید وین فون خیلی جا افتاده و خوب شده و سری تو سرها و تو بازار درآورده برید سمت ویندوزفون. (الان اندروید و iOs با اختلاف بسیار زیادی جلوتر از ویندوزفون هستن) کاری که خودمم شاید بکنم. الان گوشی های اندرویدی و خصوصا سامسونگ به قدری از طرف سازنده ها و ... ساپورت میشن که آدم اصلا وقت سر خاروندن نداره! همین دیروز بود 600 تا فونت خفن نصب کردم رو گوشیم :D
نوت 3 هم کی میگه بزرگه باو تازه خیلی هم کوچیکه به نظرم :D صرفا همین قلمش و کارایی هاش رو شخصا با هیچ گوشی دیگه ای عوض نمی کنم...

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
داداش این قابلیت چطور فعال میشه ؟

Sent from my SM-N900 using tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
داداش این قابلیت چطور فعال میشه ؟

Sent from my SM-N900 using tapatalk
داداش اینطوری طی کن برو جلو:
Settings ---- Device tab ---- Lock Screen ----Unlock Effect
افکت رو بذار روی Ripple. از گزینه پایین unlock effect یعنی Ink هم می تونی رنگ جوهر رو به صورتی، سبز، قهوه ای و ... تغییر بدی.
بعد که تعییرات رو انجام دادی صفحه رو لاک کن و بعد دکمه پاور و قلم رو رو صفحه فشار بده و حالشو ببر :D

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
من باشم Lumia1520 میگیرم ، سرعت بالای گوشی ، صفحه نمایش با کیفیت و دوربین بسیار با کیفیت و کیفیت بدنه فوق العاده همچنین سیستم عامل بدون هنگ و در حال پیشرفت ، مشخصه های این گوشی هستند.

بالا