دوست من اون بنفشی مال سری اول m7 هست m8 اصلا این مشکل رو نداره به شخصی با چندین m8 کار کردم.یه تکته ای که دوستمون گفتن.نوت رو یه بار بندازی صفحش بشکنه باید بندازیش دور.ولی htc رو خودم از 3 طبقه انداختم خرد شده ولی همه جاش عین روز اول کار میکردهدرود ، بنا به تجربه هایی که دارم . الان برای خرید هر دو گوشی کمی دیر هست ، گزینه های آکبند که همه ریفر و بدون کیفیتند . مدل تمیز هم به ندرت گیر میاد .
کسایی که htc باز هستند ، جذبه ی بدنه فلزی گوشی رو نمیتونند بیخیال بشند ، از طرفی مشکل بنفشی دوربین رو باید حتما بررسی کنید ، ام ۸ چند سری تولید شد ، اگر ذهن خوب یاری کنه سری x و سری c و ... بود که مدل c برتری داشت .
اما نوت ۴ ، امار بالای شکستگی lcd این گوشی و هزینه بالای تعمیر اون ، تنها ایراد گوشی میتونه باشه ، و اینکه تکنولوژی صفحه amoled ممکنه بعد از مدتی باعث بروز سایه در تصویر بشه .
در کل شخصا هر دو گوشی و تجربه کار داشتم ، و تنها موارد مذکور قابل عرضه ست . باقی سلیقه شماست .
من خودم 1 سال پیش m8 داشتمm8 سگش شرف داره به سامسونگ.همه چیز که قدرت سی پی یو رم نیس.زیبایی اصالت خر نبودن (سامسونگ دیگه خز بودنو به حد اعلا رسونده)محیط کاربری شیک و مردونه .گوشی فلزی و طراحی زیبا.از لحاظ دوربینو قدرت شاید به نوت 4 نرسه ولی چیزی کم نمیاره مگه ادم چقدر بازی میکنه با موبایلش؟و از همه مهتر افت قیمت کمتر.