اره داداش اینا مشکلی ندارهاستشهادیه داری ؟
دو نفر کاسب پاش امضا بزنن ؟
کدوم شهری ؟
بانک ایران زمین جواز کسب یا فیش حقوقی میخوانبانک سینا
بانک ایران زمین
راحت تر دسته چک میدن
من مه خدمتت عرض کردم فیش حقوقی ندارمبانک سینا
شغل داشته باشی و سابقه بیمه . یه معرف
و اگه جواز هم نداشته باشی یه فرم استشهادیه محلی و ۲_۳ نفر کسبه امضا کنن درسته
میشه شما هم پارتی من بشید دسته چک بگیرم از خجالتتون در میامسلام. من هیچکدوم اینارو نداشتم فقط پارتی داشتم سه سوته گرفتم. با یک کارت نجات غریق
میدونم ناراحت کننده و عجیبه ولی براحتی گرفتم
خخخخ نیازی ب اینکار نیست. بانک های خصوصی راحت تر دسته چک میدن. بانک شهر . اقتصادنوین. از این بانک ها اقدام کنیدمیشه شما هم پارتی من بشید دسته چک بگیرم از خجالتتون در میام
والا هر بانکی رفتم اذیتم کردن و ندادنخخخخ نیازی ب اینکار نیست. بانک های خصوصی راحت تر دسته چک میدن. بانک شهر . اقتصادنوین. از این بانک ها اقدام کنید
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدیدشما معرف هم نداری ؟ معرف داری ؟
نجات غریق مدرکش به قولی آشنا داشته باشی برای بانک مدرکه . همچنین کارت مهارت
مشکل نداره . اون پارتی هم شده معرف حساب جاریه
یه گواهی یا مدرک شغلی حتی کار در بیرون بر هم باشه یکی مثلن صاحب کار بزنه شاغلی اوکی میشه
ممنون از شمااز وقتی این حساب های جدید صیادی وارد قضیه شدن کمی جدی می گیرن.
من همهشت نه تا برگ دسته چکم رو امانت دادم به یکی تا خرج کنه و خودش پر شه ./ بعد از دو سال خودم تیکه تیکه با کلی دادگاه رفتن و شکایت کردن از من وغیره ، همه رو خودم پاس کردم و اون دوستمون هم دررفت. تازه آخرین برگ رو هم دیروزپولشو دادم وگرفتم. حالا فردا مصیبت و مکافات من فردا هست که میرم همه اونا رو رفع سو اثر کنم و بعد از اون اگر چک خواستم ببینم بهم میدن یا نه.
اگر وقت کردم و نکته ای چیزی فهمیدم میام همین جا می گم بهت.
امروز رفتم چک های برگشتیم رو رفع سو اثر کردم . پرسیدم خب برای دسته چک جدید چیکار کنم . (می دونستم دو سال هست که حسابم خوابیده و حتی کارمنده دیگه منو نمی شناخت و گیر میدن بابت این قضیه). گفت هنوز سه روز تا پونزده روز طول می کشه تا رفع سو اثر بشه. برو بعد از دو هفته بیا ببینیم چی میشه.ممنون از شما
اینایی که نوشتن ۴۸ ساعته دسته چک میگیرن الکیه؟امروز رفتم چک های برگشتیم رو رفع سو اثر کردم . پرسیدم خب برای دسته چک جدید چیکار کنم . (می دونستم دو سال هست که حسابم خوابیده و حتی کارمنده دیگه منو نمی شناخت و گیر میدن بابت این قضیه). گفت هنوز سه روز تا پونزده روز طول می کشه تا رفع سو اثر بشه. برو بعد از دو هفته بیا ببینیم چی میشه.
یارو از لحنش معلوم بود که بعد دو هفته هم آدم حساب نخواهد کرد خخخ