galaxy_pro
Registered User
- نوشتهها
- 911
- لایکها
- 59
موسسه مالی و اعتباری کوثر مال وزارت دفاع بدون قید و شرط روزشمار 20% میده و خیلی هم معتبره
اشتباه کردم گذاشتم قوامین...الان سینا بودم گفت یه طرحی دارم به نام .... ( اسمشو خوب نفهمیدم ) که روز شمار 20% میدیم فقط 1 ماه اول نمیتونید اصل پولتون رو بردارید و همجنین اگر بعد از 1 ماه تا 6 ماه پولی رو خارج کنید 19% محاسبه میشه...سودشم مستقیم میره تو عابر بانکت و هر وقت خواستی میتونی برداشت کنی.
این خیلی بهتره..فردا برم بزارم سینا.
اشتباه کردم گذاشتم قوامین...الان سینا بودم گفت یه طرحی دارم به نام .... ( اسمشو خوب نفهمیدم ) که روز شمار 20% میدیم فقط 1 ماه اول نمیتونید اصل پولتون رو بردارید و همجنین اگر بعد از 1 ماه تا 6 ماه پولی رو خارج کنید 19% محاسبه میشه...سودشم مستقیم میره تو عابر بانکت و هر وقت خواستی میتونی برداشت کنی.
این خیلی بهتره..فردا برم بزارم سینا.
دوستان من مرداد90 1ملیون گذاشتم بانک ملی بلند مدت 2ساله که ماهی 10تومن سود میده!
الان میخوام پولمو برش دارم و بزارم بانکی که ماهی 20تومن حداقل بده آیا میشه و چجوری!؟:hmm:
ممنون از جوابتون/ نگفتید چجوری مبتونم پولمو از بانک ملی بردارم!!؟ چون نمیخوام تا مرداد ماه صبر کنم!!بانک باید 5 ساله بازکنی . اما موسسه میزان 20 درصد میده واسه روزشمار که میشه ماهی 16400 تومن
موسسه مهر هم میتونی سما 1 ساله بزاری که هر 3ماه سودش پرداخت میشه به مبلغ 532,750 ریال یعنی ماهی 177583 ریال
ممنون از جوابتون/ نگفتید چجوری مبتونم پولمو از بانک ملی بردارم!!؟ چون نمیخوام تا مرداد ماه صبر کنم!!
قوامین 1 ساله 22% میده..نه روز شمار که هر وقت خواستی بری پواتو برداری.
سینا عضو شتابه...سود ماهانه یک راست میره تو کارتت بدون دغدغه.
به نقل از ma1317 :دوستان رفتم سایت بانک ملی بخش محاسبه سود سپرده زده بود 1ساله 17٪ میده!! آیا واقعیت داره؟؟ 48ملیون دارم میخوام بزارم ماهی 680هزار میده، درسته!!؟
برای 100 تا 150 میلیون کدوم بانک خوبه ؟ میخوام ماهانه سود بگیرم
بنده هم قبلاً مثل شما بودم در صالحین حساب روزشمار باز کردم ولی مدت اندکی نگذشته بود که اصلاً کارشون رو نپسندیدم!! بعد بردم کوثر، تازه 20 درصد روزشمار میده، خیلی از مؤسسه راضی هستم. کارت هاش هنوز غیرشتاب هست.سلام
من حدود 6ماه پیش رفتم یه حساب موسسه صالحین(بانک آینده) باز کرده بودم که مسول باجه گفت سود روز شمار ما 18.5 هست. البته تا حالا نه به اصل و نه به سودش دست نزدم. البته اینو هم بگم که بعد شش ماه هنوز عابر بانک بهم ندادن
الان موسسه کوثر داره به حسابهای روزشمارش 20درصد میده. به نظر شما برم حسابمو ببندم و تو موسسه کوثر حساب باز کنم
ممنون