داداش تاپیک 8 ماه پیشه
شاید تا حالا خوب بشماره!
سلام راستش من دیروز بر روی سایتم گذاشتم .
از آنجایی که دیدم mypopup داره تقلب مبکنه و
تقریبا " یک سوم کم تر حساب مبکنه یک سرچی تو گوگل زدم ابن تاپبک اومد ،
باید متقلبین رو همه بشناسن ...
با حق
داداش تاپیک 8 ماه پیشه
شاید تا حالا خوب بشماره!
با اکثرشون کار کردم به نظرم این که توی امضام هست از همشون بهتره. خوش حساب هست تقلب هم تا حالا ازش ندیدم ولی مشکل کم شمردن همه جاییست.سلام دوستان
سوالی داشتم
بین این سایتهایی که از طریق همکاری در پاپ آپ پول میدن کدوم یکی خوش حساب تره و تقلب نمیکنه ؟
و در ضمن مثلا اگر روزی 500 تا آیپی طبق وبگذر داریم تجربه شما میگه اون سایت اصلی چه تعدادی رو حساب میکنه ؟
کلا ممنون میشم تجربیات خودتون رو بگین.
باتشکر...
من کی گفتم کامل یا درست حساب میشن ؟
8000 Ip در روز میاد تو سایت اونقت روزی 1000 تومان درآمد از سایت شما هست ...
یعنی فقط 500 ip شمارش شده .
هر دو سایت دیگه بالای 3500 تومان در روز پرداخت می کنند . فقط سایت شماست که 1000 تومان حساب میکنه
بعد از بررسی در سایت خودتون پاسخ بدید .
با اکثرشون کار کردم به نظرم این که توی امضام هست از همشون بهتره. خوش حساب هست تقلب هم تا حالا ازش ندیدم ولی مشکل کم شمردن همه جاییست.
کم شمردن آیپی ها رو زیاد جدی نگیرید
من خودم اگه 100 تا پاپ اپ هم واسم باز بشه 3 سوت همشون رو قطع میکنم
احتمالا اکثر بازدید کننده هاتون مثل من باشن
ها ها ها ... به همین خیال باش .... روزانه 7000 پاپ آپ واسم باز می کنند![]()
ادرس رو بدم ... مگه قراره چیکار بکنی ... یعنی می خوای 7000 پاپ آپ باز نشه .... بخدا کاری می کنم بری تو افق محو بشی
سلام بله دوست من بنده هم گذشته از میهن استور استفاده میکردم سایت معتبری هست ..میهن استور رو که همه میشناسن . میدونین که جدیدا سیستم پاپ آپ هم راه انداخته . واسه من که فوق العاده بود هم پرداخت به موقع هم شمارش عالی و هم پورسانت عالی
این هم لینک عضویت
مواظب باشید با دو سیستم کلاهبردار دزد 20popup و mihanwecads کار نکنید پولی دستتون رو نمیگیره