sama.p
Registered User
- نوشتهها
- 114
- لایکها
- 50
متاسفانه نمیتونم توضیحی بدم .
فقط برای یک نفر :blush:
خیلی هم آسونه
ویرایش شد . لطفا با فکر کنم ، شاید ، یه چیزی تو مایه های ، و موارد اینچنینی پاسخ ندهید .
در ضمن هز یوزر فقط یک مورد میتونه بگه .
پاداش سه برابر شد ( مشروط ) ==> دو نفر بعد به قید قرعه
روز جمعه پاسخ را اعلام می کنم !
اولین پست هر شخص نباید شامل ویرایش باشه ، ما بقی اشکال نداره !!!
تکرار میکنم پاسخ های چند موردی محاسبه نمیشه .
از درج لینک خودداری کنید . ممنون
زمان مسابقه به پایان رسید .
پاسخ سوال مسابقه : عسل
برندگان مسابقه :
نفر اول کاربر : ghazaghi برنده ی یک محصول رایگان به انتخاب خودشان . ارسال رایگان همین محصول با پست پیشتاز و ارسال رایگان تمامی محصولات خریداری شده ی این کاربر به صورت لایف تایم . یعنی مادامی که به فروش ادامه میدیم !!!!
جزئیات در پ.خ
جناب ghazaghi عزیز پاسخ اول هر کاربر مد نظر می باشد و پاسخ اول شما صحیح بود. تبریک عرض می کنم . :wub:
نفر دوم کاربر : ali-ahmari دهمین پاسخ صحیح برنده ی یک محصول رایگان به انتخاب خودشان . ارسال رایگان همین محصول با پست پیشتاز و ارسال رایگان تمامی محصولات خریداری شده ی این کاربر به صورت لایف تایم . یعنی مادامی که به فروش ادامه میدیم !!!!
جزئیات در پ.خ
جناب ali-ahmari عزیز پاسخ شما صحیح بود. تبریک عرض می کنم . :wub:
نفر سوم کاربر : تهرانی بیست و ششمین پاسخ صحیح برنده ی یک محصول رایگان به انتخاب خودشان . ارسال رایگان همین محصول با پست پیشتاز و ارسال رایگان تمامی محصولات خریداری شده ی این کاربر به صورت لایف تایم . یعنی مادامی که به فروش ادامه میدیم !!!!
جزئیات در پ.خ
جناب تهرانی عزیز پاسخ شما صحیح بود. تبریک عرض می کنم . :wub:
دو کاربر ali936 و patteerr به دلیل عدم اطلاع رسانی کامل قوانین در ابتدای مسابقه چزء برندگان هستند هر یک به مقدار نیمی از جایزه ی نفر اول ( برنده ی نیمی از محصول رایگان به انتخاب خودشان . ارسال رایگان همین محصول با پست پیشتاز و ارسال رایگان تمامی محصولات خریداری شده ی این کاربر به صورت لایف تایم . یعنی مادامی که به فروش ادامه میدیم !!!! )
جزئیات در پ.خ ..از شما پوزش می طلبم .لطفا رضایت خود را اعلام بفرمایید
جناب ali936 عزیز پاسخ شما صحیح بود. تبریک عرض می کنم . :wub:
جناب patteerr عزیز پاسخ شما صحیح بود. تبریک عرض می کنم . :wub:
پاسخ 32 کاربر دیگر صحیح بود .اسامی فردا اعلام می شود .:wub:
جهت قدر دانی از توجه ایشان و شرکت در مسابقه قرار بر این شد که خرید اول این کاربران رایگان ( پست پیشتاز ) و یا ( پست سفارشی + 8 هزار تومان پول نقد ) ارسال شود . فقط در صورت خرید .
Last edited: