نه منظورم همون انتقال از mobile به pc از طریق USB هست
شاید هم به خاطر آپدیت هست....ولی اینکه با هم فرق کنن و قیمتهاشون هم فرق کنه کمی عجیبه!!!!
نه منظورم همون انتقال از mobile به pc از طریق USB هست
دوستان یک سوال،
با توجه به اینکه "همراه اول" فرمودن GPRS و MMS تا سه ماه دیگه راه میفته![]()
این گوشیهای واکمن سونی اریکسون که مشکلی برای GPRS ندارن، نه؟ برای استفاده دائم نه، ولی برای گاهی استفاده میگم.
بله مشکلی با Gprs ندارن ولی مساله اینه که من بهتون قول میدن سال 87 هم بیاد و همراه آخر! رنگی از Gprs به خودش نبینه... همش وعده وعید میدن ولی تا به عمل راه زیاده ...
بله مشکلی با Gprs ندارن ولی مساله اینه که من بهتون قول میدن سال 87 هم بیاد و همراه آخر! رنگی از Gprs به خودش نبینه... همش وعده وعید میدن ولی تا به عمل راه زیاده ...
خیلی پایین اومده
1 ماه پیش 340 بود
الان اینطوری شده
البته من شنیدم این 230 تونی ها سرعت انتقال اطلاعاتش کمتره ( فرق داره یه جورایی) حالا نمیدونم چقدر جدی باشه![]()
یه عکس از w580 ....
من از اینا می خوام .....
راستی بازهم افت قیمت ممکنه داشته باشه ؟
![]()
کسی قیمت w950 نداره ؟؟؟؟؟
کسی قیمت w950 نداره ؟؟؟؟؟
محض اطلاعتون عرض کنم به این می گن سنسور حرکتی !!!
و همچنین برای اطلاعات بیشتر عرض کنم که شرکت Sony در کنسول Entertainment خود یعنی PlayStation 3 این سنسور رو به جویستیک اضافه کرده که در هنگام بازی کردن هم شما می تونید با حرکت سریع جویستیک به چپ و راست در گیم کاراکتر رو حرکت بدید
مثلا یدفه جویستیک رو به چپ ببرید کاراکتر هم سریع جاخالی بده
------
این خاصیت در Cellphone های Sony Ericsson هم به کار برده شده...به این معنی هم نیست که وقتی شما در حال حرکت هستید میوزیک خودش چنج بشه...باید یه یه زره بیشتر از حد معقول دستتون رو تکون بدید تا سنسور عمل کنه....مگر نه یه فرد اگر در حال راه رفتن باشه و گوشی هم دستش دیگه ... !!