Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
دوستان سلام
من برای اولین بار تقریبا خودم پیتزا درست کردم و برای اینکه یکم چسبندگیش بیشتر بشه پنیر پیتزا رو 15 دقیقه بعد اضافه کردم و تقریبا 15-16 دقیقه تو فر بود ، اما مشکلی که داشت این بود که 1: تقریبا آبکی شده بود ، که فکر میکنم دلیلش گوچه فرنگی ها بود و 2: خیلی سخت میشد با کارد جداشون کرد :دی و موادی رو هم که روی خمیر پیتزا ریخته بودم ، درست حسابی جذب نشده بودن؟؟
چکار کنم ؟ :دی
کَسی نَمیدانــد؟ :دی