ببین همیشه هم مطالب اختصاصی موفق نمیشن------
والا من نویسنده و مترجم هستم دلیل اینکه میخوام یه سایت روی وردپرس طراحی کنم اینه که یه سایت تفریحی بسازم و 100 درصد مطالبش را از سایتهای خارجی ترجمه روان کنم و بزارم تو سایتم حتی یه دونه مطلب کپی هم نداشته باشه مطالب پربازدید را ترجمه کنم به نظرتون جواب میده؟
بی نهایت تشکرببین همیشه هم مطالب اختصاصی موفق نمیشن
گاهی اوقات میبینی سایت هایی که کپی میکنن هم موفق هستن !
مثلن اگر 50 تا مطلب اختصاصی میزاری ایرادی نداره که 10 تا هم کپی باشه نهایت عنوانشو عوض کن و خط اولشو
و اینکه ببین این 400 تومنتو بزار توی جیبت حتی بک لینک هم نخر چون بعد از یه مدت اگر لینکت حذف بشه امتیاز منفی نزد گوگل میگیری
تو سایتتو راه بنداز تا اونجایی که بشه خودم کمکت میکنم درستش کنی دیگه چند تا تگ h1 و h2 تنظیمات افزونه سئو کاری نداره
بقیش هم بر میگرده به خودت که چقدر وقت بزاری و تلاش کنی
وین دیزاین خودشون قالب رو کاملا سئو میکنن . روی مطلب کار کنید و مطلب کاربر پسند بزارید جوری که کاربر وقتی وارد سایت شد دو سه تا مطلب دیگه هم ببینه همین میشه سئوممنونم . طراح گفت قالب سئو میشه کاملا . قالب قراره وین دیزاین بگیرم
هیچ کدوم !
باتشکر !!!
صبور باش قراره با شخصی کار کنم و اگه دیدم جواب داد خبرشو میزارم
البته اگه عجله داری صبر نکن و حدود 2 ماه زمان میبره :|
نهایت تا اوایل فرودین اوکی میشه .پروژه که تو ذهنمه میخوام اول سال شروعش کنم پس منتظر خبرتونم
بهترین راه ممکن !خودتون سئو کنید !
قالب خودم رو یکی از بچه های پی تی طراحی کرد کارش عالیه wpsaz.ir - قالبهاش هم کاملا ولید هستوین دیزاین را تایید میکنید؟ که قالب را بدم بهشون طراحی کنن
از طریق پ .خ براتون ارسال کردمآدرس سایتتو میدی قالبتو ببینم
نیازی نیست سایت بزرگ باشد سایت باید مرتبط باشدوالا فعلا پولم جور شه بدم وین دیزاین یه قالب شیک طراحی کنه. بعدشم مطالب صد در صد ترجمه میزارم . پولی هم که میخوام بدم سئوکار بک لینک رنک بالا از سایتای معروف میخرم به نظرتون میگیره؟
بعد از اونم ماهی 500 تومن هزینه کنم واسه تبلیغات نظرتون چیه