سلام و عرض ادبتن ماهی طبیعت 6500 الان خوب میده فکر کنم ارسال رایگانه
لینکشو بذارید لطفاً.
سلام و عرض ادبتن ماهی طبیعت 6500 الان خوب میده فکر کنم ارسال رایگانه
پس این امام غایب پاتوق که روزی بر پاتوقیان ظهور خواهد کرد شمایید؟:general311:باشد که همانند امامان حاضر و امام شهید (محسن 14 (س)) رستگارشویدسلام و عرض ادب
لینکشو بذارید لطفاً.
سلام و عرض ادب
لینکشو بذارید لطفاً.
درود برا شما آبی آبی آبی عزیزپس این امام غایب پاتوق که روزی بر پاتوقیان ظهور خواهد کرد شمایید؟:general311:باشد که همانند امامان حاضر و امام شهید (محسن 14 (س)) رستگارشوید
سپاس از لطف شماالان تخفیفشو برداشته
https://www.digikala.com/product/dkp-847467/کنسرو-ماهی-تون-در-روغن-گیاهی-طبیعت-مقدار-180-گرم
هر چند وقت یبار تخفیف عالی میذاره واسش به تعداد محدود اول سال میلادی 4500 گذاشته بود که عالی بود احتمالا دوباره هم بذاره تو تخفیفاتش ، البته قیمت فروش مغازه دار 8000 تومنه واسه همین این سری خرید نزدم
سپاس از لطف شما
وجود کنسرو ماهی توی خونه همیشه لازمه. اگه باز هم تخفیف ویژه برای خوراکی ها دیدید یه ندا به ما بدید.
متشکرم.
چشمتون بی بلاخواهش میکنم داداش بروی چشم
خواهشن این کدای خرید اول رو اینجا نزارید که تو سایتای تخفیف پره از این کد ها
در اینصورت فقط بهت تخفیف شیربلورین رو میدناگه یه اکانت جدید با ایمیل جدید بسازیم ولی با همون شماره قبلی
میشه دوباره از کد تخفیف اولین خرید استفاده کرد؟
اگه یه اکانت جدید با ایمیل جدید بسازیم ولی با همون شماره قبلی
احتمالا به ادرس - اسم و .. گیر بدن اگه یکی باشهاگه یه اکانت جدید با ایمیل جدید بسازیم ولی با همون شماره قبلی
سلاممن جایی ندیده بودم به غیر از همون مال خود دیجی کالا. اگه کد خرید اول بازم میشناسید پ.خ کنید لطفا.