• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** کره شمالی از کارخانه تولید تلفن همراه هوشمند بازدید کرد+تصاویر

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
برادرای مومن شما ؟؟؟؟؟:eek: وجدانن 1% مسلمون داره کره شمالی ؟!!

موءمن با مسلمون فرق داره . خدا توی قرآن گفته هرکشوری که جلوی آمریکا بایسته مردمش موءمنانی از اهالی بهشت خواهند بود

دادا تکنولوژی ساخت ریزتراشه ها هم خودش خیلی چیز مهمیه،شاید تو این زمینه پیشرفت نکردن
خودت این عکسا رو ببینی باورت میشه که اینا دارن گوشی درست میکنن؟

بله باورم میشه خیلی هم گوشیاشون زیباست. جا داره برادران جهت مذاکره برای واردات و کمک به اقتصاد کشور دوست و همسایه کره ی شمالی اقدام کنند. من مطمئنم با کمی حمایت این شرکت میتونه اپل آمریکا رو به خاک و خون بکشه و اقتصاد آمریکا رو متزلزل کنه.

همش حرفه مفته که میگن اینترنت و موبایل تو کره شمالی ممنوعه.همینجور که تبلیغ درباره ایران میکنند.

آفرین به تو جوان موءمن و آگاه

ولی این کیم اون انگار خط مشیش با باباشینا یکم فرق میکنه
من یادمه تو زمانه پدرش چند بار چند نفر رو به خاطر استفاده از موبایل و تماس با چین تیر بارون کردن:thumbsdow:skull:
حالا پسرش تغییر جبهه داده:questionm:specool:
ولی از این حرف ها گذشته شلواراشون خیلی با حاله نمیدونم چه جور راه میرن اینا:lol:

جدا تیر بارون کردن ؟ لابد الان بگم منبعت کجاست میخوای بگی فلان مستند تو شبکه من و تو یا فلانی توی شبکه بی بی سی پرشین گفته :)

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
جدا تیر بارون کردن ؟ لابد الان بگم منبعت کجاست میخوای بگی فلان مستند تو شبکه من و تو یا فلانی توی شبکه بی بی سی پرشین گفته :)

نه حالا من کاری به منو تو ندارم ولی بی بی سی چرت زیاد میگه فقط کارشون اینه جو بدن
اتفاقا من چند بار توی سایت های ایرانی گذارشش رو خوندم نمونشم همین سایت پیسی دانلود توی لینک های روزانش گذاشته بود
اگه یکم سرچ کنید تو خیلی از سایت ها پیدا می کنید
کاملا هم واقعیه من انقدر در مورد کره شمالی مستند و مطلب خوندم که ادم تو بهت فرو میره
این قضیه مممنوعیت موبایل هم تا 3 سال پیش بود بعد کم کم برشداشتن
کشوری که دور مرزهاش رو سیم خاردار میکشه حتی بعضی مناطق مین گذاری شدهست اون وقت بزارن خیلی راحت از طریق موبایل اطلاعات بیرون بره
بزرگنمایی از طرف امریکا و امثالهم هست خیلی هم زیاد اما واقعا بعضی مسائل وجود داره چه ما حالا بزرگنمایی از طرف امریکا بدونیم یاچیز دیگه

Sent from my N70s using Tapatalk HD

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
جووون نه داداش من اون جا نبودم ولی از دور داشتم تشویقشون میکردم

آها پس جزو تشویق کننده ها بودی(متوجه شدید یا توضیح بدم؟(تشویق کننده ها،دخترای زیبایی هستن که یک تیم یا یه گروه رو تشویق میکنن و آ<از میخونن و..!))

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
البته کره شمالی تهدید به حمله هسته ای کرده بود بعضی جزایر نزدیک خودش رو که امریکا توش پایگاه نظامی داره
بلافاصله بعدش حادثه بمب گذاری بوستون امریکا رخ داد و انفجار یه کارخونه توی امریکا
آخرم معلوم نشد چی شد که یهو کره شمالی منصرف شد از حمله هسته ای

دوست عزیز مگه فیلم هندیه کره شمالی بخواد حمله هسته ایی بکنه کافیه یدونه بمب هسته ایی یه جایی بندازه اونموقع از رو نقشه جغرافیا پاکش میکنن

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دوست عزیز مگه فیلم هندیه کره شمالی بخواد حمله هسته ایی بکنه کافیه یدونه بمب هسته ایی یه جایی بندازه اونموقع از رو نقشه جغرافیا پاکش میکنن

در جریان نبودیا!
واقعا داره و کله خر هستن!!!!!!
به شدت کله خر،100 روز عزای عمومی داده،روابط جنسی با بقیه داشته باشی با خماره میپوکوننت!(الآن این چجوری تایپ میشه خو؟پوکوندن+فعل مضارع+حرف شخص+فاعل جمع!)یا اگه اون همه آدم نیان 2 روز عزا میفرستنشون اردوگاه کار

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
آها پس جزو تشویق کننده ها بودی(متوجه شدید یا توضیح بدم؟(تشویق کننده ها،دخترای زیبایی هستن که یک تیم یا یه گروه رو تشویق میکنن و آ<از میخونن و..!))

یعنی چی اخه???!! پس اینجور **** کره هم موقعی که نیروهاش براش رژه میرن براشون دست میزنه جزو همین هاست
جدا موقع تیر بارون زنا رو میارن اواز میخونن اصن داریم همچین چیزی من از شما میپرسم?

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
در جریان نبودیا!
واقعا داره و کله خر هستن!!!!!!
به شدت کله خر،100 روز عزای عمومی داده،روابط جنسی با بقیه داشته باشی با خماره میپوکوننت!(الآن این چجوری تایپ میشه خو؟پوکوندن+فعل مضارع+حرف شخص+فاعل جمع!)یا اگه اون همه آدم نیان 2 روز عزا میفرستنشون اردوگاه کار

کله خرتر از روسها که نیستن شوروی با اون اقتدار و عظمتش بارها انگشت اشارشون رفت رو دکمه قرمز بمب هسته ایی ولی شخم نکردن فشار بدن اونوقت این کره شمالی عقب افتاده بدبخت میخواد بمب اتم بزنه ؟ :happy: یکی بزنه آمریکا و شرکاء از نقشه حذفش میکنن :lol:

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
یعنی چی اخه???!! پس اینجور **** کره هم موقعی که نیروهاش براش رژه میرن براشون دست میزنه جزو همین هاست
جدا موقع تیر بارون زنا رو میارن اواز میخونن اصن داریم همچین چیزی من از شما میپرسم?

شاید!
ازشون بعید نیست!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

مجید جان دلبندم ، اونا که میشن تحریک کننده ها

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ا
حرف مفت ممکنه باشه ولی توی المپیک های این دو دهه ، یه سرچ بزن ببین چندتا ورزشکارهای کره شمالی توی کشور میزبان، پناهنده شدن...

شتشوی مغزی به حدی هست که نمیدونن پناهندگی یعنی چی .

کلا کشور خودشون رو بهترین و تنها جا برای زندگی می دونن .

غیب نمیگم . آینده ایرانه که دارم توضیح میدم

کله خرتر از روسها که نیستن شوروی با اون اقتدار و عظمتش بارها انگشت اشارشون رفت رو دکمه قرمز بمب هسته ایی ولی شخم نکردن فشار بدن اونوقت این کره شمالی عقب افتاده بدبخت میخواد بمب اتم بزنه ؟ :happy: یکی بزنه آمریکا و شرکاء از نقشه حذفش میکنن :lol:

همین عقب افتادگی باعث میشه چیزی برای از دست دادن نداشته باشن و مستقیم به دیدار حوریان بهشتی برن

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
اونا که میشن تخلیه کننده ها

تخلیه کننده ها شبا خدمت میکنن!
البته بهشون چیزایه دیگه ای هم میگن که اگه بگم بن دائم میکنن و چوب در گوش!
در ضمن دیدم گفتی ضد گلوله مزخرفه،رفتم گرفتم تا مطمئن بشم از این حرفت!:دی دارم میبینمش

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
تاپیک چقدر جلو رفته :D بابا بیخیال شین دیگه :lol:
میگما حالا که اینا اینقدر محدودن چطوری پس به بمب هسته ای و تهدیدای نظامی رسیدن ؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تخلیه کننده ها شبا خدمت میکنن!
البته بهشون چیزایه دیگه ای هم میگن که اگه بگم بن دائم میکنن و چوب در گوش!
در ضمن دیدم گفتی ضد گلوله مزخرفه،رفتم گرفتم تا مطمئن بشم از این حرفت!:دی دارم میبینمش

مضخرف نیست . از 10 نمره در حد 4 هست .

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
میگما حالا که اینا اینقدر محدودن چطوری پس به بمب هسته ای و تهدیدای نظامی رسیدن ؟

واقعا تاپیک پر باری شده:)
با کمک و یاری کشور های دوست و همسایه شوروی و چین

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

اونا هم برادران مسلمانی دارن که بهشون کمک کنن . مثل روسیه و ...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

بعد جنگ جهانی دوم اکثر کشورها یا طرف امریکا بودن یا شورروی اینا هم چسبیدن به شوروی اما ضعف های کمونیست بزودی اشکار شد اتحاد جماهیر شوروی منحل شد شوروی تکه تکه شد توی این میون اکثر کشورهایی که طرفدار شوروی بودن کشورهای عقب افتاده ایی شده بودن با خروار خروار اسلحه های روسی این کره ایی ها هم فقط برا خودشون دشمن تراشی کردن و توهم توطئه زد به سرشون اما روسیه جدید از شوروی قدیم بسیار بسیار موذمارتر بود اینا بجایی اینکه مثل شوروی خودشون درگیر جنگ نرم با امریکا و شرکاء کنن کشورهای مثل همین کره شمالی و امثالهمشون رو تجهیز میکنن تا دردسر برا امریکا درست کنن

بالا