• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسانی که تجربه آپارتمان نشینی دارن لطفا نظر بدن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
قبل از اینکه به فکر آسانسور، جنوبی، شمالی بودن ساختمون، نوساز قدیمی بوذنش باشی، به فکر همسایه ها باش
ما یه مدت تو آپارتمان بودیم، 4 طبقه بود، هر طبقه 1 واحد، طبقه 1 تجاری بود، ما طبقه 2 بودیم
هیچ یک از همسایه ها اعتقادی به نظافت راهرو ها نداشتن، میگفتن اصل اینه که تو خونه تمیز باشه، اینجور بگم که آشغال با پلاستیک میذاشتن تو راهرو
بهشون هم میگفتی بو میده، میگفتن در خونه خودمونه
طبقه 4 در پشت بوم قفل کرده بود میگفت کسی حق استفاده از پشت بوم نداره
طبقه 3 در برقی پارگینگ از برق در میاورد، میگفت این در ها راحت باز میشه، امنیت نداره
پول برق مشترک ساختمون که میومد، یکیش میگفت من خونه نبودم، اون یکی میگفت من مسافرت بودم
دیگه 6 ماه بیشتر نشد، فرار کردیم
ما هم مشکل پول ندادنو دیدیم

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
به نظر من خونه آدم محل آرامش و استراحت هست پس تا میتونید آپارتمانی رو انتخاب کنید که تعداد واحد هاش کمتر باشه تا مهمونی ها و سر و صدای بچه ها و ... در امان باشید
اگر طبقه اول رو انتخاب میکنید دقت کنید حیاط دار باشه تا بتونید هر چند وقت ببرای قدم زدنم شده برای تغییر روحیه و .... دسترسی داشته باشید
اگر طبقات بالا رو انتخاب میکنید توجه کنید آپارتمان حتما اسانسور داشته باشه تا اذیت نشید و فشار آب رو هم در نظر داشته باشید که بعد ها ممکنه اذیت کنه
طبقه آخر هم مزایا و معایب خودش رو داره اگر طبقه آخر باشید دسترسی خوبی دارید به پشت بام راحت می تونید یه سری برنامه هاتون رو جمعه ها ببرید بالا خلاصه خوبه اما زمستون و تابستون ممکنه توی گرم شدن و سرد شدن خونه تاثیر داشته باشه مخصوصا اگر 1-2 طرف ساختمان خالی باشه
نکته دیگه شمالی و جنوبی بودن و آفتاب گیر بودن خونست اگر آفتاب به خونه نرسه عملا خونه شما یه خونه ی مرده است.نکات دیگری هم هست اما معمولا آدم ایده ال های خودش رو در نظر میگیره اخرشم با کلی سعی و تلاش به اون چیزی که می خواد نمیرسه و 90% ممکنه عملی بشه :D

بالا