• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب اطلاعاتی در مورد Bluetooth ٠

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام می خواستم اینجا چند تا سوال در مورد Bluetooth بپرسم و در ضمن از شما بخوام که در این زمینه اگر اطلاعات مفیدی دارید با من و بقیه تقسیم کنید.:rolleyes:

من چند روز پیش یک عدد Bluetooth چینی خریدم ولی از عملکردش زیاد راضی نیستم ، در برقراری ارتباط لنگ می زنه ،میخوام ببینم شما با توجه به تجربه استفاده از Bluetooth چه نظری دارید!:eek:

اول اینکه بعضی وقتها موبایل رو نمی بینه ، برای رفع این مشکل گهگاه درآوردن و دوباره زدن Bluetooth به فیش USB مفید واقع میشه، بعضی وقتها هم Restart کردن گوشی مشکل رو برطرف میکنه و بعضی وقتها هیچ یک از این دو راه مشکلو حل نمیکنه.
گاهی هم گوشی رو می بینه و اسم گوشی رو روی صفحه نرم افزاری Bluetooth می زنه ولی با دبل کلیک کردن روی نام گوشی وارد صفحه کنترل نمیشه ، در این مواقع گهگاه یکی از راههایی که در بالا توضیح دادم مفید واقع میشن و گاهی هم هیچ کدام مشکل را حل نمی کند. این موضوع ممکنه به خود Bluetooth و یا به نرم افزارش مربوط بشه ، اما من علاوه بر خود Bluetooth به نرم افزارش مشکوک هستم ، دلیلش هم اینه که موبایل اونو میبینه و حتی بهش فایل میفرسته ولی نرم افزار Bluetooth با وجودی که اسم گوشی رو روی صفحه به عنوان یک دستگاه Bluetooth می زنه صفحه کنترل Transfer رو باز نمی کنه. :wacko:
در مواقعی که به درستی کار میکنه برد کاری اش حدود 7 - 8 متر بیشتر نیست.
شما چی به ذهنتون می رسه؟

در مورد قیمتهای Bluetooth هم لطف کنید توضیح بدید، چه قیمتهایی به صرفه تره و زیر چه قیمتهایی احیانا کیفیت نداره و نباید خرید؟ ممکنه جنسی که من خریدم از نوع بد باشه؟:(

بهترین گزینه ها برای خرید Bluetooth چیه؟ قیمت ، مارک، امکانات و ..... توضیح بدین.

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
من 2 - 3 ماه پیش یه مدل تو علائدین دیدم ... تایوانی بود - 100 متر هم برد ش بود.
به نظر چیز جالبی میومد.
قیمتش حدود 10-12 تومن بود .

راجع به مارکش و اینا دقت نکردم.
ولی کلا کارای تایوان قابل اعتماده.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینم روی جلدش نوشته Up to 100 M Range ولی در عمل بیش از 10 متر برد نداره!
کلا ساخت چه کشورهایی توی بازار موجوده و با چه قیمتهایی؟
در مورد مشکلاتی که بالا توضیح دادم لطفا راهنمایی کنین.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد سوالت باید بگم که هم میتونه از نرم افزار باشه هم از سخت افزار . اما با توجه به تجربه ای که دارم احتمال میدم که از نرم افزار باشه . باید بگی که بلوتوثت چه مارکیه و نرم افزارش چیه ؟ اگه Blue Soleil هستش اون مشکل Send کردن رو خواهی داشت. کلا نرم افزار های بلوتوث به خاطر ضعف درایور های ویندوز در زمینه بلوتوث درایور های خودشون رو جایگزین اون میکنند که بعضا کاستی هایی داره و بزرگترین مشکل اون عدم هم پوشانی برنامه های بلوتوث هست. یعنی اگه شما بلو سولیل رو نصب کرده باشی خیلی سخت میتونی فلوت موبایل ایجنت رو نصب کنی ( یا بعضا نمیتونی ) . به خاطر همین توصیه من اینه که اگه به بلوسولیل و برنامه خاص موبایلت وارد نیستی و یا میخوای از نرم افزاری استفاده کنی که به هیچ صراتی مستقیم نیست اول سرویس پک 2 رو نصب کنی و بعدش با کمی تلاش و تجربه مشکلت حل میشه .

در مورد مشکلی که داشتی در اکثر برنامه های بلوتوث به خاطر مسایل امنیتی به راحتی اجازه فایل به کامپیوتر داده نمیشه و باید حتما تنظیماتی انجام بشه . مثلا در همین بلوسولیل بنده در حالت عادی شانسی در ارسال فایل به کامپیوتر ندارم ولی با چند دقیقه ور رفتن با اون میشه کارهایی کرد. حتی امکان استفاده از HID به صورت طبیعی Block شده و باید در منویی اسم موبایلم رو بدم و این خصیصه رو برای اون فعال کنم تا بدون نیاز به کامپیوتر و فقط از طریق موبایل از HID استفاده کنم .

البته نظر کلی بنده اینه که اگه وقتش رو داری با برنامه ی بلوتوثت ور برو چون اگه برنامه ی قدرتمندی باشه ( مثلا بلوسولیل) خیلی کالایی بالایی داره . بعنوان مثال موبایل های سونی اریکسون Quick Share دارن و من میتونم از بلوتوث اف تی پی این برنامه داخل موبایلم رو به شکل فولدر ببینم ( که اکثر موبایل ها این کار رو میکنن ) اما از اون طرف هم میتونم با انجام دادن تنظیماتی دایرکتوری های کامپیوترم رو ببینم برنامه و بازی و آهنگ از روی کامپیوتر داونلود کنم . و هزاران کاربرد دیگه که اینجا جاش نیست و من وقتش رو ندارم توضیح بدم .

راستی یه چیزی هم راجع به برد بلوتوث . بلوتوث کلاس هایی داره : کلاس A کلاس B کلاس C و ... که این کلاس ها یکی از مشخصاتشون برد این کلاس ها است .

اون بلوتوثی که برادرمون معرفی کرد بلوتوث کلاس A هست که 100 متر برد داره . اما این به تنهایی کافی نیست بلکه باید دو دستگاهی که میخوان با هم ارتباط برقرار کنن باید یک برد داشته باشن . یعنی اگه بلوتوث موبایل شما 10 متر ساپورت کنه ( که تا به حال 99% همینطور بوده ) و بلوتوث کامپیوتر 100 متر شما 10متر بیشتر ساپورت ندارید. پس پول اضافی لازم نیست بدید. مگه اینکه پهنای باند شما رو اذیت کنه که اکثرا در این مواقع باتل نک باز مربوط به موبایل میشه نه کامپیوتر !

اون 8-9 متر ساپورت هم کاملا طبیعیه و با توجه به موانعی که بر سر راه موبایل هستش ایجاد میشه .

فکر کنم همه چیز رو گفتم باز سوالی بود در خدمتم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
راستی یادم رفت بگم قیمت بلوتوث زیاد فرقی نداره . اگه میتونی با همون چینی سر کن چون تفاوت ملموسی احساس نخواهی کرد ( البته به شرطی که خراب نباشه که بعید می دونم باشه ) مارکهاش هم واقعا با هم فرقی ندارن .

و یه چیز دیگه : موبایلهای مختلف در این زمینه خیلی با هم تفاوت دارن مثلا 6600 خیلی سخت به بلوتوث متصل میشه ( البته این قضیه تجربیه ) ولی بعضی مدل های نوکیا هم خیلی خوب و قدرتمند وصل میشن . پس سعی کن 1-2 تا موبایل از برند های مختلف رو امتحان بکنی ببینی مشکل از بلوتوثه یا موبایل .

اگه نوکیا داری حتما نرم افزار های خاص بلوتوث نوکیا رو نصب کن . نصبشون بعضا سخته اما بدون اونها کار کردن با بلوتوث خیلی خیلی مشکل تر میشه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست من درست حدس زدی بلوتوث من BlueSoleil هست.
ویندوز من سرویس پک 2 است.
یعنی اگه شما بلو سولیل رو نصب کرده باشی خیلی سخت میتونی فلوت موبایل ایجنت رو نصب کنی ( یا بعضا نمیتونی )
این فلوت Float Mobile Agent موبایل ایجنت چی هست؟
حتی امکان استفاده از HID به صورت طبیعی Block شده و باید در منویی اسم موبایلم رو بدم و این خصیصه رو برای اون فعال کنم تا بدون نیاز به کامپیوتر و فقط از طریق موبایل از HID استفاده کنم .
میشه در مورد HID بیشتر توضیح بدین؟
البته نظر کلی بنده اینه که اگه وقتش رو داری با برنامه ی بلوتوثت ور برو چون اگه برنامه ی قدرتمندی باشه ( مثلا بلوسولیل) خیلی کالایی بالایی داره . بعنوان مثال موبایل های سونی اریکسون Quick Share دارن و من میتونم از بلوتوث اف تی پی این برنامه داخل موبایلم رو به شکل فولدر ببینم ( که اکثر موبایل ها این کار رو میکنن ) اما از اون طرف هم میتونم با انجام دادن تنظیماتی دایرکتوری های کامپیوترم رو ببینم برنامه و بازی و آهنگ از روی کامپیوتر داونلود کنم . و هزاران کاربرد دیگه که اینجا جاش نیست و من وقتش رو ندارم توضیح بدم .
برنامه BlueSoleil به نظر شما قویه؟
راستی یه چیزی هم راجع به برد بلوتوث . بلوتوث کلاس هایی داره : کلاس A کلاس B کلاس C و ... که این کلاس ها یکی از مشخصاتشون برد این کلاس ها است .
بلوتوث منم روش نوشته کلاس A و صد متر برد داره ، این ادعا قابل اعتماده ؟ یعنی محدودیت 7 - 8 متری من از بلوتوث نیست و به خاطر موبایله؟
مگه اینکه پهنای باند شما رو اذیت کنه که اکثرا در این مواقع باتل نک باز مربوط به موبایل میشه نه کامپیوتر !
تل نک چیه؟
اگه نوکیا داری حتما نرم افزار های خاص بلوتوث نوکیا رو نصب کن . نصبشون بعضا سخته اما بدون اونها کار کردن با بلوتوث خیلی خیلی مشکل تر میشه .
راستش من نوکیا PC Suite رو نصب کردم ولی اصلا خوشم نیومد، احساس کردم با نرم افزار بلوتوث تداخل کرده! اشتباه می کردم؟
راستی با نرم افزار نوکیا میشه ترانسفر رو مدیریت کرد؟ یعنی نیازی به نرم افزار BlueSoleil دیگه نیست؟

شما BlueSoleil رو چند خریدین؟ بلوتوثهای زیر 10 تومن چه تفاوتی از نظر کیفیت و برد و دوام با BlueSoleil دارن؟

با سپاس

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
کلاً بلوتوٍ ثهایی که در بازار موجودند با Windows سازگاری خوبی ندارند غالباً هم مشکل در درایور آنها است و هر دستگاهی چند نگارش درایور دارد که هر کدام پاره ای از مشکلات را حل کرده اند.

اینکه دستگاهی که تهیه می کنید ساخت چه کشوری هست و درایور و CD مربوطه هم بهترین و مناسبترین درایور را شامل شود بسیار مهم است.

مثلاً بلوتوث برند billionton دستگاه خوبی است اما مانند خیلی تجهیزات مشابه هم تایوان دارد و هم چین . اگر تایوانی آن را پیدا کنید و درایور مناسب آن هم همراهش باشد عملکرد قابل قبولی دارد. تفاوت آن با نوع چینی اش از زمین تا زیرزمین است.

در خصوص حداکثر مسافت عملکردشان هم همان 10-15 متر صحیح تر است.​

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من قبلان یهدونه داشتم . مارک نداشت . ازین اشغالی ها بود ولی توپ بود . هیچ وقت اذیتم نکرد و درایور هم نداشت . در SP2 خیلی راحت باهاش کار میکردم . بردشم خیلی خوب بود

در مورد بلوتوث billionton که الان بازار هم فط و فراونه باید بگم که دستگاه خوبی هستش . نرم افزار buleSoliel که به همراهش ارايه میشه امکانات خوبی رو دراختیار شما میگزاره ولی ویندوز اون به صورت پیشفرض نمیشناسه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از rezadignity :
دوست من درست حدس زدی بلوتوث من BlueSoleil هست.
ویندوز من سرویس پک 2 است.

این فلوت Float Mobile Agent موبایل ایجنت چی هست؟

میشه در مورد HID بیشتر توضیح بدین؟

برنامه BlueSoleil به نظر شما قویه؟

بلوتوث منم روش نوشته کلاس A و صد متر برد داره ، این ادعا قابل اعتماده ؟ یعنی محدودیت 7 - 8 متری من از بلوتوث نیست و به خاطر موبایله؟

تل نک چیه؟

راستش من نوکیا PC Suite رو نصب کردم ولی اصلا خوشم نیومد، احساس کردم با نرم افزار بلوتوث تداخل کرده! اشتباه می کردم؟
راستی با نرم افزار نوکیا میشه ترانسفر رو مدیریت کرد؟ یعنی نیازی به نرم افزار BlueSoleil دیگه نیست؟

شما BlueSoleil رو چند خریدین؟ بلوتوثهای زیر 10 تومن چه تفاوتی از نظر کیفیت و برد و دوام با BlueSoleil دارن؟

با سپاس

1- برادر نرم افزار موبایل شما باید بلوسولیل باشه . تا جایی که یادمه اون زمان بلوتوث دانگلی با این نام نبود ( البته هیچ چیزی از چینی ها بعید نیست.:D

2- فلوت موبایل ایجنت Float Moble Agent یک برنامه مدیریت موبایله برای کنترل دفتر چه تلفن اس ام اس نوت بوک تماس گرفتن و هر کاری که میتونی از طریق موبایل انجام بدی به توسط کامپیوتر ( البته فکر نکنم با مدل های نوکیا هم کار کنه و اگه کار کنه به همین روانی باشه چون نوکیا نرم افزار مخصوص خودش رو داره . )

3- HID یا Human Interface Device خصیصه ایه که موبایلت باید قابیلت ساپورتش رو داشته باشه . که اگه این جور باشه با یک سری فایل پلاگین که در موبایلت میریزی و یک ارتباط بلوتوث با کامپیوتر از موبایلت میتونی برای کنترل کامپیوتر استفاده کنی . بعنوان مثلال میتونی از جوی استیک به عنوان ماوس و از دکمه ها به عنوان هر شرت کاتی استفاده کنی . وقتی مزیت این کار رو میفهمی که تو تختت دراز کشیده باشی و بخوای کانالای دیویبی رو با موبایلت عوض کنی . یا فیلم رو جلو بزنی یا کامپیوترت رو خاموش کنی . کلا من که خیلی ازش استفاده میکنم .

4- Bluetooth FTP باز قابلیتی که بعضی موبایل ها ساپورت میکنن . به این صورت که یک دایرکتوری رو که کارخانه تعیین میکنه مثلا در موبایل من دایرکتوری روت که فیلم و آهنگ و عکس و ... هست رو معرفی میکنن و در این صورت هر دستگاهی که این پرتوکل رو ساپورت کنه میتونه با کسب مجوز داخل این دایرکتوری بره و هر چی بخواد داونلود کنه پاک کنه یا تغییر نام بده ( بر حسب مجوز که بهش داده میشه ) به علاوه نرم افزار هایی که در کامپیوتر وجود داره هم مثل بلوسولیل میتونه یه دایرکتوری رو روت اف تی پی در کامپیوتر انتخاب کنه که اون وقت میتونه به کامپیوتر هم از روی موبایل باز در هر جایی که موبایل جواب بده دسترسی داشته باشی.

5- کلا کار با بلوسولیل سخت تر از برنامه های دیگه است اما بله کاملا قویه و نیاز ها رو بر آورده میکنه به شرطی که کار رو باهاش بلد باشین و موبایل شما هم پرتوکل هایی از اون رو رعایت کنه مثلا FTP داشته باشه و HID رو ساپورت کنه و ... اما اگه اینجوری نیست و یا فقط از بلوتوث انتظار دریافت و ارسال فایل بصورت دستی یا توسط نرم افزار نوکیا رو دارید. و از نظر امنیتی مشکلی ندارید ( که در ایران این مشکل نیست ) نصب بلوسولیل زیاد به صرف شما نیست.

6- این صد متر ادعا از طرف یک شرکت چینی زیاد قابل اعتماد نیست اما انتظار بیشتر از 12 متر در فضای باز و مستقیم از موبایلتون یک رویاست . تنها راه خرید یک موبایل کلاس A و امتحان بلوتوث هستش و راه دیگه ای وجود نداره .

7- تل نگ! اشتباه بنده بوده که این کلمه رو فارسی تایپ کردم . Bottle Neck منظور بنده بوده . یعنی بلوتوث دانگل پهنای لازم رو داره اما موبایل شما نمیتونه از یه حدی که بلوتوث دانگل بالاتر از اون حده اطلاعات ترنسفر کنه . و این به معنی اینه که در اینجا Bottle Neck ایجاد شده که اطلاعات می آیند اما توانایی عبور و رد و بدل شدن با سرعت داده شده رو ندارند و سرعت تبادل پایین میاد و این مشکل با عوض شدن موبایل حل میشه نه بلوتوث

8- والا از پی سی سوییت خبری ندارم چه کارهایی میتونه بکنه اما ظاهرا بهترین برای موبایل های نوکیاست و تا جایی که یادمه فایل ترنسفر هم میگفتن انجام میداد اما مثل این که نصبش و طریقه ارتباطش نیاز به تجربه داره . اساتید بهتر میدونن .

9- بله به احتمال زیاد همینطوره . توصیه من اینه که اگه میخواید از این نرم افزار نوکیا استفاده کنید فعلا بلوسولیل رو پاک کنید و اون رو نصب کنید ببینید چه جور کار میکنه . بعدا که به میزان کافی تجربه کسب کردید و احساس نیاز به بلوسولیل پیدا کردید دو باره بلوسولیل رو نصب کنید . احتمالا با تنظیمات خاص بشه این دو برنامه رو با هم راه انداخت ( در قسمت Quick Connect)

10- حقیقتا من بلوتوث زیر 10 تومن ندیدم . شاید علتش این باشه که 1 سال پیش بلوتوث خریدم و قیمتش 18000 تومن بود . در اون زمان رنگهای خیلی مختلفی بود ( مطمئنم الان بیشتر شده ) اما دو سه مورد رو که باز کردم دیدم که برد یا کاملا یکیه و فقط قاب عوض شده و یا برد از نظر ابعاد تفاوت داره ولی نقشه برد یکیه . یعنی اینکه علنا بلوتوث های اون زمان تفاوتی با هم دیگه نداشتند و رنج قیمت 18 - 30 تومن فقط به خاطر بسته بندی مارک و آنتن دار بودن و ... بود که بازار گرمی بود .( البته احتمالا مواردی استثنا هم وجود داشته ) اما از اونجا که تقلب در ایران خیلی زیاده و خرید بلوتوث دانگل هم زیاد شده ممکنه زیر 10 تومن زیاد چیز جالبی نباشه . اما چون تجربه ندارم نظری نمیدم .

11- راستی من خودم K700 دارم و با بلوتوثم تا 12 متر رو راحت ارتباط بر قرار میکنم و ارتباط Normal هستش . اما با 3230 یکی از آشناها این رقم به 9 متر و اونهم به صورت Weak تبدیل شده . البته شاید موبایل ایشون مشکل داشته باشه. منظور من اینه که به موبایل هم خیلی مربوطه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
صبر کنید ببینم! BlueSoleil اسم بلوتوث هست یا اسم نرم افزار همراهش؟:blink:
بلوتوثی که من دارم نرم افزار BlueSoleil باهاشه و روی این حساب فکر کردم اسم بلوتوث همینه ولی انگار این نرم افزار با بلوتوثهای دیگه هم عرضه میشه.:wacko:

این بلوتوث billionton قیمتش چنده؟

1- برادر نرم افزار موبایل شما باید بلوسولیل باشه . تا جایی که یادمه اون زمان بلوتوث دانگلی با این نام نبود ( البته هیچ چیزی از چینی ها بعید نیست.
نرم افزار موبایل یا بلوتوث؟
4- Bluetooth FTP باز قابلیتی که بعضی موبایل ها ساپورت میکنن . به این صورت که یک دایرکتوری رو که کارخانه تعیین میکنه مثلا در موبایل من دایرکتوری روت که فیلم و آهنگ و عکس و ... هست رو معرفی میکنن و در این صورت هر دستگاهی که این پرتوکل رو ساپورت کنه میتونه با کسب مجوز داخل این دایرکتوری بره و هر چی بخواد داونلود کنه پاک کنه یا تغییر نام بده ( بر حسب مجوز که بهش داده میشه ) به علاوه نرم افزار هایی که در کامپیوتر وجود داره هم مثل بلوسولیل میتونه یه دایرکتوری رو روت اف تی پی در کامپیوتر انتخاب کنه که اون وقت میتونه به کامپیوتر هم از روی موبایل باز در هر جایی که موبایل جواب بده دسترسی داشته باشی.
ایجاد یک دایرکتوری FTP روی کامپیوتر رو به چه شکلی باید انجام داد؟
5- کلا کار با بلوسولیل سخت تر از برنامه های دیگه است اما بله کاملا قویه و نیاز ها رو بر آورده میکنه به شرطی که کار رو باهاش بلد باشین و موبایل شما هم پرتوکل هایی از اون رو رعایت کنه مثلا FTP داشته باشه و HID رو ساپورت کنه و ... اما اگه اینجوری نیست و یا فقط از بلوتوث انتظار دریافت و ارسال فایل بصورت دستی یا توسط نرم افزار نوکیا رو دارید. و از نظر امنیتی مشکلی ندارید ( که در ایران این مشکل نیست ) نصب بلوسولیل زیاد به صرف شما نیست.
منظورتون اینه که بهتره از نرم افزار نوکیا استفاده کنم؟ ویندوز امکان کار با Bluetooth رو بدون نصب درایور جداگانه میده؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نرم افزار BlueSoleil انگار رایگان و قابل دانلوده نـــه؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خب یه سری چیزا هست که باید جواب بدم

1- بله بلوسولیل مجانیه . اما اگه بخوای از ورژن مجانی استفاده کنی تا 5 مگ میتونی ترنسفر دیتا داشته باشی . بعدش لایسنس باطل میشه . برای من این مقدار یعنی اینکه فقط برای 1 دقیقه امکان استفاده از این برنامه هست .

2- برای اف تی پی بلوتوث اول باید چک کنی که موبایلت ساپورت کنه . معمولا نوکیا ها ساپورت نمیکنن . مگه اینکه برنامه ای روی اونها نصب کنی . اگه ساپورت میکنه به راهنمای موبایلت و راهنمای بلوسولیل در زمینه Blue Tooth File transfer service مراجعه کن . خیلی ساده است.

3- بلوسولیل اسم محبوب ترین نرم افزار مدیریت بلوتوسه که قبلا هم گفتم . اما اون جور که شما گفتی فکر کردم شاید چینی ها این اسم رو هم دزدیده باشن!!

4- اگه میخوای بلوتوث دانگلت رو عوض کنی بری یه چیز دیگه بخری اول چک کن ببین مشکل از موبایلت نباشه چون این احتمالش بیشتره . اکثرا راهی جز ساختن و سوختن نیست. اما بلینتون رو میتونی 20-30 تومن پیدا کنی . بسته به جنسش جایی که میخری و انصاف فروشنده و کلاس بلوتوسش داره . اما در کل به نظر من با همون سر کنی و نرم افزارت رو آپدیت کنی و باهاش ور بری انتخاب عاقلانه تری باشه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یادم رفت . بله ویندوز سرویس پک 2 بلوتوث رو پشتیبانی میکنه . به امتحانش می ارزه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این بلوتوث billionton تفاوت قیمتش خیلی زیاده! چه امکاناتی داره؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
امکانات هیچ فرقی نداره . احتمالا یک مدل کلاس A اون رو حتما دیدی . یه بلوتوث سیاه رنگ با آنتن .

به خاطر همینه که من میگم مدلش مهم نیست.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی کلاس A بودن و داشتن یک آنتن تا این ندازه باید در قیمت تاثیر داشته باشه؟ مطمئنی چیز دیگه ای ندارن؟
چون مال من هم روش نوشته کلاس A و آنتن سیاه هم داره ولی همش 13 تومن خریدمش نه 30 تومن!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بله مسئله کیفیت و دوامه که زیاد مهم نیست. تفاوت دیگه ای وجود نداره . یا حداقل من خبر ندارم!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

آقایان خانمها ، هر کس بلوتوث داره اینجا یک خودی نشون بده . منظورم بلوتوث USB برای کامپیوتر هست .
بلوتوث من با نرم افزار BlueSoleil کار میکنه و خیلی گیر داره ، چند وقتی است که موبایل رو می بینه ولی سرویس ها رو باز نمی کنه . وقتی روی موبایل دبل کلیک می کنم میگه Please Wait و همونطور میمونه !

شما در این زمینه تجربه ندارین ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من یکی ازین سیاها که یه آنتن هم دارن، دارم و خیلی خوبم کارکرده تو یه سال اخیر!;) مارک بخصویصی ام من روش پیدا نکردم!! ولی یه دستگاه پشت دیوارم باشه میبینتش و خلاصه قویه الان باید همون 10-12 باشه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من یکی ازین سیاها که یه آنتن هم دارن، دارم و خیلی خوبم کارکرده تو یه سال اخیر! مارک بخصویصی ام من روش پیدا نکردم!! ولی یه دستگاه پشت دیوارم باشه میبینتش و خلاصه قویه الان باید همون 10-12 باشه
شکل اینه ؟

B0006NDBAM.01-AMCKF0HCXI6HR._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

چند خریدی ؟ باش مشکلی نداشتی؟ در باز کردن سرویسها ( مثل فایل ترانسفر ) گیر نمیده ؟

بالا