• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب اطلاعاتی در مورد Bluetooth ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه خود همینه:d همه سرویس هاش (اونایی که من امتحان کردم فایل ترانسفر و سریال پورت) خیلی خوب جواب میده
من 26 خریدم!:( تنها نکته در استفادش اینه که توی ویندوز xp SP2 خود ویندوز دیوایس رو قبل ازینکه نصبش کنی میشناسه و خودش نصبش میکنه ، برای اینکه بتونی درست ازش استفاده کنی باید بری توی دیوایس منیجر و دیوایس رو انتخاب کنی update driver رو بزنی و بعد آدرس درایور cd رو بدی... کلا فک میکنم از بقیه bluetoothهای تو بازار بهتر باشه!;)

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی شما برای استفاده از نرم افزار BlueSoleil همراهش استفاده نمی کنی ؟

اونوقت برای ترانسفر کردن از کجا اقدام می کنید ؟

روش نوشته Nokia TEC ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من Bluetooth Class1 billinton رو گرفتم. از نرم افزار bluesoleil استفاده می کنه ! ولی نمی دونم چطوری باید وصل کنم ! اونجا می نویسه هیچ چی رو نمی شناسه ! گوشی هم moto l6 هست ! لطفا راهنمایی کنید.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در ضمن موقع نصب برنامه blusoleil هر چی رو که می خواد نصب کنه گیر میده که من continue anyway میزنم ! ولی وقتی به نمی دونم چیچی modem میرسه هر چقدر صبر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ! ورژن bluesoleil که رو سیدی بود 1.6 هست.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مشکل حل شد ! با عرض معذرت...

r333

Registered User
لایک‌ها
4
آقا امین منم دقیقا مشکل شما رو دارم . شما مشکلتو چطوری حل کردی؟:blush:

با سلام
من با برنامه BlueSoleil 1.6.1.4 مشکل دارم بعداز نصب بلوتوث و ریست شدن کامپیوتر این برنامه که همراه cd بلوتوث هستش اجرا نمیشه و ارور میده مراحل نصب رو هم کامل انجام میدم و ویندوز هم بلوتوث رو میشناسه اما برنامه BlueSoleil 1.6.1.4 اجرا نمیشه

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا امین منم دقیقا مشکل شما رو دارم . شما مشکلتو چطوری حل کردی؟
برنامه که وقتی نصفه هم نصب میشد کار میکرد. مشکل من این بود که وقتی USB رو توی پورت کامپیوتر می زدم پورت یه خورده می رفت تو و اتصال برقرار نمی شد. با وصل کردن سیمی که توی بسته بود مشکل رو حل کردم.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نمیدونم چرا با بلوتوث لپ تاپم به موبایل می تونم فایل ارسال و دریافت کنم... اما نوشته و فایل text منتقل نمیشه و ارور میده. قبلا که از اینفرا رد نصب شده روی desk top ام استفاده می کردم... برنامه ای نصب شده بود که به خوبی می تونستم تمام فایل ها را مدیریت کنم و کافی بود که متن و شماره گیرنده نوشته بشه و ارسال بشه...خود بخود اطلاعات وارد موبایل من میشد و به طرف گیرنده میرفت... اما نمی دونم برای استفاده از بلوتوث لپ تاپم چه کار کنم. نوشتن حروف برای SMS فرستادن من خیلی کند هست...
موبایل: sony ericson t630
لپ تاپ: dell xps 1210M

بالا