• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمدی بالا از اینترنت فقط با یک ثبت نام

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یک تیر و دو نشان: بازدیدکنندکان سایت خود را افزایش دهید و در آمدی بالا کسب کنید

بیشتر وبسایت ها از مدل تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک یا همان تبلیغات کلیکی در ایجاد یک راه ساده ، فوری ، و مقرون به صرفه برای افزایش هدفمند ترافیک مفید سایت خود استفاده می کنند. یکی از سایت های بسیار موفق در این زمینه www.1bazdid.ir است که علاوه بر افزایش حجم ترافیک بر روی سایت و متعاقب ان بالارفتن رتبه سئو , موجب بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجوگر می گردد. از سوی دیگر شما با فعالیتی ساده در این سایت میتوانید درامدی عالی کسب نمایید.
نکته ای که این سایت را از سایت های دیگر متمایز می سازد این است: نیازی نیست که شما بر روی لینک یا اگهی تبلیغاتی کلیک کنید و بابت آن درآمد داشته باشید بلکه تنها یک ثبت نام کافیست و فشردن دکمه شروع درآمد! همچنین برخی از مزایای دیگر به دست آمده از برنامه تبلیغات کلیکی در این سایت عبارتند از:

• [*=right]افزایش در معرض دید قرار گرفتن وب سایت معرفی شده توسط شما

• [*=right]زیر مجموعه گیری و دریافت پاداش مربوط به آن

• [*=right]اضافه شدن درآمدتان بابت فعالیت زیرمجموعه های شما

• [*=right]ترافیک بسیار زیاد و هدفمند وب سایت

• [*=right]نیاز نداشتن جهت کلیک نمودن روی آگهی یا هر لینکی

• [*=right]محاسبات دقیق مبالغ واریزی به حساب کاربران
    [*=right]پرداخت درآمد به تمامی کارت های عضو شتاب در سریع ترین زمان

• [*=right]و بسیاری دیگر.

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک تیر و دو نشان: بازدیدکنندکان سایت خود را افزایش دهید و در آمدی بالا کسب کنید

بیشتر وبسایت ها از مدل تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک یا همان تبلیغات کلیکی در ایجاد یک راه ساده ، فوری ، و مقرون به صرفه برای افزایش هدفمند ترافیک مفید سایت خود استفاده می کنند. یکی از سایت های بسیار موفق در این زمینه www.1bazdid.ir است که علاوه بر افزایش حجم ترافیک بر روی سایت و متعاقب ان بالارفتن رتبه سئو , موجب بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجوگر می گردد. از سوی دیگر شما با فعالیتی ساده در این سایت میتوانید درامدی عالی کسب نمایید.
نکته ای که این سایت را از سایت های دیگر متمایز می سازد این است: نیازی نیست که شما بر روی لینک یا اگهی تبلیغاتی کلیک کنید و بابت آن درآمد داشته باشید بلکه تنها یک ثبت نام کافیست و فشردن دکمه شروع درآمد! همچنین برخی از مزایای دیگر به دست آمده از برنامه تبلیغات کلیکی در این سایت عبارتند از:

• [*=right]افزایش در معرض دید قرار گرفتن وب سایت معرفی شده توسط شما

• [*=right]زیر مجموعه گیری و دریافت پاداش مربوط به آن

• [*=right]اضافه شدن درآمدتان بابت فعالیت زیرمجموعه های شما

• [*=right]ترافیک بسیار زیاد و هدفمند وب سایت

• [*=right]نیاز نداشتن جهت کلیک نمودن روی آگهی یا هر لینکی

• [*=right]محاسبات دقیق مبالغ واریزی به حساب کاربران
    [*=right]پرداخت درآمد به تمامی کارت های عضو شتاب در سریع ترین زمان

• [*=right]و بسیاری دیگر.
لینک خرابه

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون دوست عزیز لینک رو درست کردم

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من تو سایت شما دو تا اکانت داشتم.mohammad2671 و asi.قوانین سایت رو هم نخونده بودم ولی طبق معمول و طبق قوانین سایتای دیگه اینو میدونستم که با یه ایپی نمیشه چند تا اکانت داشت ولی با دو ایپی مختلف و دو خط جداگونه مشکلی نداره.به همین خاطر دو تا اکانت با دو تا خط جداگونه ایجاد کردم.
زمان دریافت وجه به خاطر اینکه تو اکانت دوم نام کاربری کامل وارد نشده بود میتونستم اسم کس دیگه و شماره حساب دیگه ای بدم که به مشکل نخورم.ولی صادقانه قضیرو با شما مطرح کردم و شما هم بلافاصله هر دو تا اکانت رو بستین.مبالغی هم که برای زیر مجموعه گیری و ارتقا پرداخت کرده بودم برنگردوندید.حالا قضاوت با شما و دیگران.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من تو سایت شما دو تا اکانت داشتم.mohammad2671 و asi.قوانین سایت رو هم نخونده بودم ولی طبق معمول و طبق قوانین سایتای دیگه اینو میدونستم که با یه ایپی نمیشه چند تا اکانت داشت ولی با دو ایپی مختلف و دو خط جداگونه مشکلی نداره.به همین خاطر دو تا اکانت با دو تا خط جداگونه ایجاد کردم.
زمان دریافت وجه به خاطر اینکه تو اکانت دوم نام کاربری کامل وارد نشده بود میتونستم اسم کس دیگه و شماره حساب دیگه ای بدم که به مشکل نخورم.ولی صادقانه قضیرو با شما مطرح کردم و شما هم بلافاصله هر دو تا اکانت رو بستین.مبالغی هم که برای زیر مجموعه گیری و ارتقا پرداخت کرده بودم برنگردوندید.حالا قضاوت با شما و دیگران.
جواب توی اون یکی تاپیک داده شد گفتم اینجا هم بذارمش که برای دوستان سوء تفاهم نشه:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
سلام
بررسی شد ، شما 5 اکانت فعال داشتی برادر من، سیستم ما تشخیص داده که شما تخلف انجام دادی و اخراجتون کرده
ازطرفی ما با کاربرانمون یه اتمام حجت کردیم که می خواهیم جمع دوستانه ای داشته باشیم و در وحله بعد در این جمع دوستانه به کسب درامد بپردازیم و این تخلفات بدور از این اهداف است.
درضمن شما قراردادی رو می خوای امضا کنی ، نمی خوونی چه تعهداتی باید نسبت به طرف مقابلت داشته باشی و یا طرف مقابل جه تعهداتی نسبت به شما ؟
اکانت شما فعال نمی شه و ما دوست نداریم افرادی این جمع دوستانه را به هم بریزند.
با تشکر
امید - ادمین سامانه یک بازدید

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
جواب توی اون یکی تاپیک داده شد گفتم اینجا هم بذارمش که برای دوستان سوء تفاهم نشه:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
سلام
بررسی شد ، شما 5 اکانت فعال داشتی برادر من، سیستم ما تشخیص داده که شما تخلف انجام دادی و اخراجتون کرده
ازطرفی ما با کاربرانمون یه اتمام حجت کردیم که می خواهیم جمع دوستانه ای داشته باشیم و در وحله بعد در این جمع دوستانه به کسب درامد بپردازیم و این تخلفات بدور از این اهداف است.
درضمن شما قراردادی رو می خوای امضا کنی ، نمی خوونی چه تعهداتی باید نسبت به طرف مقابلت داشته باشی و یا طرف مقابل جه تعهداتی نسبت به شما ؟
اکانت شما فعال نمی شه و ما دوست نداریم افرادی این جمع دوستانه را به هم بریزند.
با تشکر
امید - ادمین سامانه یک بازدید
این حرف شما بیشتر یه جوکه.من کلا سه تا زیر مجموعه داشتم.یکیش خودم بودم با دو نفر دیگه که هنوز دارن کار میکنن.5 تا اکانت خیلی خنده داره.حتما یه کافی نت هم دارم خودم نمیدونم.
تو سایت خودت ممکنه هر کار دوست داری بکنی ولی اینجا جای چاخان کردن نیست!

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
این سایت تایید میشه . تا حالا 25 هزارتومن برداشت داشتم ازش ، هیچ مشکلی هم سر پرداختی پیش نیومده واسم و هر وقت هم که مشکلی داشتم تیکت زدم زیر دو ساعت جوابم رو دادن ، بر خلاف بقیه سایت های اتو سورف این سایت تا اینجا خیلی خووب پیش رفته و میشه گفت از سری سایت های آینده داره ...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این سایت تایید میشه . تا حالا 25 هزارتومن برداشت داشتم ازش ، هیچ مشکلی هم سر پرداختی پیش نیومده واسم و هر وقت هم که مشکلی داشتم تیکت زدم زیر دو ساعت جوابم رو دادن ، بر خلاف بقیه سایت های اتو سورف این سایت تا اینجا خیلی خووب پیش رفته و میشه گفت از سری سایت های آینده داره ...
بله دقیقا.کاربر بالایی هم می خواسته زرنگی کنه دستش رو شده حالا حرف های مدیر سایت رو هم قبول نداره :)

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
بله دقیقا.کاربر بالایی هم می خواسته زرنگی کنه دستش رو شده حالا حرف های مدیر سایت رو هم قبول نداره :)

حالا من راجع به اون کاربر قضاوت نمیکنم اما با شناختی که از ادمین سایت دارم ، غیر ممکنه ایشون بیاد یه همچین کاری کنه . واسه منم تابحال کوچکترین مشکلی پیش نیومده توو این سایت .

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این حرف شما بیشتر یه جوکه.من کلا سه تا زیر مجموعه داشتم.یکیش خودم بودم با دو نفر دیگه که هنوز دارن کار میکنن.5 تا اکانت خیلی خنده داره.حتما یه کافی نت هم دارم خودم نمیدونم.
تو سایت خودت ممکنه هر کار دوست داری بکنی ولی اینجا جای چاخان کردن نیست!

دوست عزیز
ما به دنبال کاربران بیشتر هستیم ،چرا فکر می کنی باید شما رو اخراج کنم تا یه نفر از اعضایی که به زحمت جذب کردم به همین سادگی از دست بدم ؟ معقولانه اینه که با کاربران مدارا کنم تا به حسن نیت ما پی ببرند ، اما داستان شما از مدارا گذشته ما نمی خواهیم براثر تقلب سایت بسته شود و سرسختانه مقابل افرادی چون شما می ایستیم تا هم آینده ما و هم آینده اعضای صادق مون تضمین بشه
خلاصه بحث: ما برای اعضای خودمون ارزش قائلیم و به این سادگی ها از حق شون نمی گذریم ، این کار شما حق کشی از کل اعضای سامانه یک بازدید محصوب می شه ، اگر شما رضایت داشته باشی من حاضرم تمام اطلاعات ثبت شده و لاگ های مربوط به شما را با نامه کتبی خودتون مبنی بر انتشار این مطالب در همین جا منتشر کنم.
باتشکر
امید- ادمین سامانه یک بازدید
درضمن دوستانی که در انجمن سامانه یک بازدید فعالیت می کنن از تخفیف ویژه ای در سامانه کسب درآمد ما برخوردار خواهند شد ، حتی رایگان

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی از کاربران ما بعد از ثبت نام تو سامانه یک بازدید برای ما ایمیلی ارسال کرده . ایشون البته با حسن نیت و قبل از شروع کردن فعالیتشون این سوال رو پرسیدن که ازایشون تقدیر می کنم ولی اگه تو سایت ما یا هر سایت دیگه ای که به این نحو فعالیت میکنه حتی 10 درصد از کاربرانش به این طریق فعالیت و کسب درآمد کنن چه اتفاقی خواهد افتاد؟
مطمئن باشید در وهله اول سرمایه گذاران سایت و ادمین دیگه نمیتونن به روال سایق کارشون رو ادامه بدن پس مجبور میشن بطور مثال تعرفه پرداختی ها رو کم کنن یا زمان 30 ثانیه برای هر بازدید رو افزایش بدن که در هر صورت به زیان همه کاربران عضو شده هست. بدین صورت هست که افراد معدودی میخواهند حق دیگر کاربران ضایع شود به همین خاطر هست که تاکید میکنیم باید با افراد خاطی برخورد بشه و نباید برای اون ها دلسوزی کرد.

با تشکر
امید-ادمین سامانه یک بازدید

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
میشه بفرمایید یه کاربر برنزی در یه ساعت چندتا بازدید میتونه انجام بده؟ و در کل روز چطور؟
مصرف ترافیک سورف در ساعت حدودا چقدره؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز
ما به دنبال کاربران بیشتر هستیم ،چرا فکر می کنی باید شما رو اخراج کنم تا یه نفر از اعضایی که به زحمت جذب کردم به همین سادگی از دست بدم ؟ معقولانه اینه که با کاربران مدارا کنم تا به حسن نیت ما پی ببرند ، اما داستان شما از مدارا گذشته ما نمی خواهیم براثر تقلب سایت بسته شود و سرسختانه مقابل افرادی چون شما می ایستیم تا هم آینده ما و هم آینده اعضای صادق مون تضمین بشه
خلاصه بحث: ما برای اعضای خودمون ارزش قائلیم و به این سادگی ها از حق شون نمی گذریم ، این کار شما حق کشی از کل اعضای سامانه یک بازدید محصوب می شه ، اگر شما رضایت داشته باشی من حاضرم تمام اطلاعات ثبت شده و لاگ های مربوط به شما را با نامه کتبی خودتون مبنی بر انتشار این مطالب در همین جا منتشر کنم.
باتشکر
امید- ادمین سامانه یک بازدید
درضمن دوستانی که در انجمن سامانه یک بازدید فعالیت می کنن از تخفیف ویژه ای در سامانه کسب درآمد ما برخوردار خواهند شد ، حتی رایگان
عزیز من چرا به جای این داستانا 5 تا اکانت منو نمیگی کدومان؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83

خب 5 تا اکانت ایشون رو اینجا بگید تا دوستان بهتر به نتیجه برسن

این سایت چند وقته تازه راه افتاده و من نمیشناسمش ولی این دوستمونو کاملا میشناسم.اگه کاری کرده باشه حتما میگه هر چند که اصلا نیازی به این کارا نداره.استارتر این تاپیک یا مدیر اون سایت اگه حرفی میزنه باید با سند باشه نه رو هوا.
در ضمن ایشون دو تا اکانتش با دو تا اینترنت جداگونه بوده که از نظر هیچ سایت داخلی و خارجی خلاف قانون نیست حالا شما اومدی برای خودت یه قانون گذاشتی یه حرف جداگونه ایه.

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

مشکلی داری به ایمیل پشتیبانی سامانه یک بازدید برای انتشار مشخصات ارسال کنی؟
تمامی اطلاعات کاربران نزد ما محفوظ می باشد و انتشار آن بنا به درخواست خود کاربر و یا نامه از مراجع قانونی می باشد. برای اینکه از جانب من قانون رعایت شده باشه انتشار هر مطلبی منوط به درخواست کتبی شما می باشد.

خب 5 تا اکانت ایشون رو اینجا بگید تا دوستان بهتر به نتیجه برسن

این سایت چند وقته تازه راه افتاده و من نمیشناسمش ولی این دوستمونو کاملا میشناسم.اگه کاری کرده باشه حتما میگه هر چند که اصلا نیازی به این کارا نداره.استارتر این تاپیک یا مدیر اون سایت اگه حرفی میزنه باید با سند باشه نه رو هوا.
در ضمن ایشون دو تا اکانتش با دو تا اینترنت جداگونه بوده که از نظر هیچ سایت داخلی و خارجی خلاف قانون نیست حالا شما اومدی برای خودت یه قانون گذاشتی یه حرف جداگونه ایه.

قوانین جرائم رایانه ای جمهوری اسلامی ایران

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
مشکلی داری به ایمیل پشتیبانی سامانه یک بازدید برای انتشار مشخصات ارسال کنی؟
تمامی اطلاعات کاربران نزد ما محفوظ می باشد و انتشار آن بنا به درخواست خود کاربر و یا نامه از مراجع قانونی می باشد. برای اینکه از جانب من قانون رعایت شده باشه انتشار هر مطلبی منوط به درخواست کتبی شما می باشد.

قوانین جرائم رایانه ای جمهوری اسلامی ایران

تو حتی ایپی منو بستی که نتونم وارد سایت و فروم بشم.پس نامه کتبی کشکه.ولی تو همین چند تا پست همه چیز برای دیگران مشخص شد پس دیگه همش نزن که بوش بیشتر درنیاد.بعدش هم بهتره به قوانین من دراوردی خوذت استناد کنی بچه جون تا قوانین جمهوری اسلامی.
برو با اون دوزار پول دزدی که از من کندی خوش باش.حرف مفت هم نزن.

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
از یکی از دوستام چیزی در مورد سایت شنیدم که باورم نشد تا این که خودم وارد سایت شدم دیدم تو صفحه اول گفته کسایی که زیرمجموعه گیری خودشونو فعال نکرده باشن هیچ مبلغی بهشون پرداخت نمیشه.
خوب اگه کسی خودشو ارتقا داده یعنی پول پرداخت کرده و یه مدتی هم کار کرده باشه حالا باید سماغ بمکه.این یعنی دزدی.
پول دوستمونو هم که خورد یه جور دزدی دیگه بود.حالا این اقا با این کار دزد بودن خودشو با گذاشتن این قانونای عجیب و غریب کاملا اثبات کرد.
حالا اون کاربرای طرفدارش که پستاشو لایک میزدن و خود شیرینی میکردن بازم بیان ازش طرفداری کنن.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
از یکی از دوستام چیزی در مورد سایت شنیدم که باورم نشد تا این که خودم وارد سایت شدم دیدم تو صفحه اول گفته کسایی که زیرمجموعه گیری خودشونو فعال نکرده باشن هیچ مبلغی بهشون پرداخت نمیشه.
خوب اگه کسی خودشو ارتقا داده یعنی پول پرداخت کرده و یه مدتی هم کار کرده باشه حالا باید سماغ بمکه.این یعنی دزدی.
پول دوستمونو هم که خورد یه جور دزدی دیگه بود.حالا این اقا با این کار دزد بودن خودشو با گذاشتن این قانونای عجیب و غریب کاملا اثبات کرد.
حالا اون کاربرای طرفدارش که پستاشو لایک میزدن و خود شیرینی میکردن بازم بیان ازش طرفداری کنن.
اون موقع که من گفتم این یارو دزده یکی دیگه ازش طرفداری میکرد .حالا دیگه دهنش بسته شده.

بالا