• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمدی بالا از اینترنت فقط با یک ثبت نام

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
تا وقتی این موجودات وجود دارن این سایتا هم میتونن کار کنن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه جمله معروف داره آقای ا*ح*م*د*ی*ن*ژ*ا*د که درباره "آب" و "سوزش" هست و درمورد بعضی یوزر های توی این تاپیک کاملا صدق می کنه :)

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
واقعا نمیدونم بعضیا چرا انقد بد میگن از این سایت !!!!
والا بخدا من توو این یک ماه حتی یه بار هم با سایت مشکل پیدا نکردم

ویرایش : این دوستمون هم که اکانتش بسته شده بوود بهش حق میدم واقعا ، ولی به نظرم اگه همینجا یا با آیدی مدیر ِ یه صوبتی می کرد مشکلش حل می شد ...

Last edited:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سناتور عزیز گل گفتی.چون از این موجودات کم هم نداریم.
وقتی کسایی هم پیدا میشن که از صبح تا شب میشینن مثل بدبختا واسه دوزار تایپ میکنن حالا وقتی یکی پیدا میشه یه تیکه استخون میندازه جلوشون وفاداریشونو باید اثبات کنن.

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
واقعا نمیدونم بعضیا چرا انقد بد میگن از این سایت !!!!
والا بخدا من توو این یک ماه حتی یه بار هم با سایت مشکل پیدا نکردم

ویرایش : این دوستمون هم که اکانتش بسته شده بوود بهش حق میدم واقعا ، ولی به نظرم اگه همینجا یا با آیدی مدیر ِ یه صوبتی می کرد مشکلش حل می شد ...
خخخخ ببین بعضی ها چه قدر پست و حقیر و محتاج پولن که واسه دو قرون پولی که با تقلب از دستش دادن دارن خودشونو تیکه تیکه می کنن،خودشون رو زرنگ فرض می کنن بعد وقتی دستشون رو شد آتیش میگیرن و سوزش :)
این ها رو توی فروم 1بازدید در مورد "یک شخصی که اخراج شده و چند تا اکانتش بسته شده" نوشته بود که بخشیش رو براتون می ذارم:
ایمیل های "شخص اخراج شده" به ادمین سایت:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ببخشيد اونقدر عصبانيم از دست شما كه واقعا نميتونم خودمو كنترل كنم
آخه مدير جان اي كه ميگي حروم خور نيسي اين چه كاري بود كه با من كردي؟!
لااقل منو مسدود كردي يه نگاه مينداختي آيا واقعا ضربه اي به سايتت زده ام كه لياقتم مسدود شدن باشه يا نه؟!!!!!!!!
آخه آدم نالوطي تو روي چه حسابي كاربري هاي xxxxxxx و yyyyyyyyy را مسدود كردي اونم وقتي كه بنده با 2 تا آيپي مختلف داشتم كسب درامد ميكردم.آخه آدم ناحسابي چه فرقي داره صاحبان هر دوي اكانت ها يك نفر باشن يا دو نفر وقتي كه آيپي هاشون فرق ميكنه!

كار شما فقط خلاصه شده در كاهش رتبه ي الكسا با استفاده از آيپي هاي مختلف.الكسا هم يك سيستم آيپي محور نه آدم محور.من اونقدر آدم بودم كه با يك آيپي نخوام بهتون ضربه بزنم ولي شما اونقدر آدم هستيد كه نخوان 33000 تومن سرمايه ي بنده را بر باد بديد يا نه؟تازه كلي هم پول پهناي باند اينترنت صرف سايت لعنتي شما شده.
حالا گيرم كه صاحب اكانت دوم يه بنده ي خداي ديگه بود آخه چه فرقي به حال شما ميكرد.در اونصورت هم 2 تا آيپي مختلف در حال كاهش رتبه هم سايت خودتون و هم سايت بقيه ي تبليغ دهندگان بودند.واقعا كه ما ايراني ها هيچوقت درست فكر نميكنيم.لااقل يه نگاه درست و حسابي به پروفايل ها ميكرديد.شخص بنده اگه ميخواستم كلك بزنمو ورميداشتم اكانت دوم را زيرمجموعه ي اكانت اولم ميكردم و 10 درصد از درامد اكانت دوم را توسط اكانت اولم بدست مياوردم ولي آدم بودم و گفتم اين كار درست نيست.اين كار تقلبه.بنده براي اكانت دومم هم حتي از كامپيوتر خودمم استفاده نكردم مبادا ضربه به شما وارد بشه و از سرور مجازي استفاده كردم.برو خوب نگاه كن و ببين تمام مشخصات دو اكانت از كامپيوتر گرفته تا كامپيوتر و سرور و حتي كشور همه با هم فرق دارند كه واقعا دو نفر مختلف بشه.
حالا با اين كارت به اندازه ي فعاليت دو نفر رتبه ي الكسات كمتر كاهش پيدا ميكنه.آخه من موندم واقعا چه فرقي داره وقتي همه چيز فرق داشته باشه از كامپيوتر گرفته تا آيپي و خود كشور.اصلا گيرم كه اون شخص برادرم بود و با يه كارت بانكي ديگه پول ميريخت شما ديگه مييخواستيد چجوري بفهميد؟يا اگه بنده از كارت يكي از دوستان پولو ميريختم به حسابتون و بعد از برداشت حالا يا با اون دوستم نصفش ميكردم يا دروغي ميگفتم كه پولو اشتباه به حسابت ريختم و ازش ميخواستم پولو دوباره به حسابم بريزه.وقتي مسدود ميكنيو ببين اون طرف ضربه اي به سايتت زده يا نه.
بله اگه بنده 2 تا اكانت ميساختم و با يه آيپي توي هر جفتشون فعاليت ميكردم بله شما واقعا متضرر ميشديد ولي كاري كه من كردم مثل اينه كه يه كاربر ديگه به مجموع كاربران فعالتون اضافه كردم به نحوي كه در نهايت رتبه كليه سايت هاي تبليغ شده كاهش پيدا كنه.هدف سايت شما كاهش رتبه ي الكساي سايت هاس ولي هدف سايت هاي كليكي فراتر از كاهش رتبه هدف عمدشون نمايش سايت به ديگرانه.آيا سايت شما يه سايت كليكي بوده است؟جواب منفيست چون سايت شما يه سايت بازديدساز يا همون سورفه و فقط كارش كاهش و بهبود رتبه ي الكساس نه نمايش سايت ها.چون اوني كه روي دگمه بازديد كليك ميكنه نميشينه پاش سايت ها را تماشا كنه.
از نظر بنده من هيچ ضربه اي به سايت شما ندم جز اينكه باعث شدم رتبه الكساي خودتون و تبليغ دهندگانتون بيشتر كاهش پيدا كنه.و اين رفتارتون اصلا و ابدا با يه كاربر نمونتون درست نبود چون گفتم همه چيزها فرق ميكنه ا آيپي و كامپيوتر و سر.ر و همه ي چيزهاي ديگه و فرقي با دو نفر مختلف نداشته ولي فرق از لحاظ اينكه شما به يه دليل كاملا خارج از محدوده ي عقل و شعور و در جهت اينكه بخواهيد 33000 تومان پول بنده را با تمام تلاش هاي شبانه روزيم از قبيل پول پهناي باند اينترنت و اصطحلاك و كاهش عمر مفيد كامپيوترمو و پول هنگفت برق مصرفي پي سي ام مفت بالا بكشيد من را ضي از دست شما نيستم چون بنده واقعا تمام تلاشمو كردم كه هيچ ضربه اي به شما و مابقي تبليغ دهندگانتون وارد نشده و خدا شاهده هيچوقت با يه آيپي توي دو اكانت فعاليت نداشتم مبادا يه دفه به شما و بقيه ضربه اي وارد بشه.حتي از سرور مجازي استفاده كردم كه واقعا عين دو اكانت مختلف بشه كه پولش حروم نباشه ولي آيا حلال و حروم براي شما مهمه؟آيا خدا و پيغمبرش پيش شما ارزشي دارند؟شايد اينارو بخوني و بگي گور پدر مذهب و دين و همه چيز شايد هم برات حلال و حروم مهم بشه.اگر هست آدم توي اين دنيا طلب كاره كسي باشه بهتر از اينه كه بدهكار كسي باشه.به هر حال من تمام سعيمو در جهت اينكه درامدم شرعي باشه و حروم نباشه انجام دادم با اين منطق كه هم شما و هم بقيه ي تبليغ دهندگانتون هدفشون فقط كاهش رتبه ي اكساي سايتشون و بهبود رتبه ي اون بودن كه در غير اينصورت اگر هدفشون معرفي سايتشون بود سايت بازديدساز مكان مناسبي براي تبليغ سايتشون نبود چون به ندرت كسي به سايت هايي كه اتوماتيك بازو سريها هم بسته ميشن مياد نگاه كنه و اين افراد اگر هدفي جز كاهش رتبه ي سايتشون مثلا معرفي سايتشون داشتن بايد سايتشونو در سايت هاي كليكي(پي تي سي) تبليغ ميزاشتن نه سايت هاي سورف.
به هر حال اگر حلال خوريد و نميخواهيد حقي برگردن كسي داشته باشيد دو اكانت بنده را بذگردونيد و اگر هم حروم خوريد كه شما را به همون خدا و رسولش و 14 معصوم واگذار ميكنه.الهي كه امام زمان خودش حق منو از حلقوم شما بيرون بكشه.
والسلام"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخه من موندم چه فرقی بین من و یه آدم دیگه هست؟والا بخدا مهم فقط دو آیپی مختلف است که من از 2 آیپی مختلف استفاده کردم
خداوکیلی خودتون بگید مثلا اگه نفر دوم برادر بنده بود با الان که جفتش منم چه فرقی داره؟خداوکیلی کلی پول برق و پهنای باند و اینا صرف شده میدونید از صفر شروع کردن یعنی چه؟!تازه من هر صبح که میومدم میمیدم به یه دلیلی از کار افتاده.خداوکیلی اذیت نکنید دیگه.والا بخدا به نفع خودتونه.بیشترش به نفع خودتونه.خودتون نگاه کنید چقدر کاربر فعال شبانه روزی دارید؟چقدر خداوکیلی؟هر چی آی پی هاتون بیشتر باشه سودشو خودتون بیشتر میبرید چون الکسای خودتون زودتر پایین میاد.دوست بنده اینترنت آی دی اس ال نداره میخواهید پول اکانت دوم را به ایشون بدم؟در این صورت صاحب اکانت ایشون میشه؟آیپیتونم کم نمیشه.والا بخدا به نفع خودتونه ولی حاضر نیستم از صفر شروع کنم.چون کلی حجم اینترنتی و پول کم شده تازه 15000 تومن هم صرف ارتقای اکانت دوم شده.تازه هزینه های سرور مجازی هم هست.گیر ندید دیگه.تازه اون لینکی هم که گذاشتید مال خیلی بعد از افتتاح سایتتونو نه اون زمان که من اکانت باز کردم.این تن بمیره اذیت نکن.والا بخدا به نفع خودتم هست ولی اگه شما بازهم مکل دارید میتونم این اکانت دوم را بدم به دوستم.اینجوری میشه دو نفر.ولی خداوکیلی جون عزیزتون موجودی هیچ کدومو صفر نکنید.والا یه آیپی اضافه بیشتر به نفعتونه تا کم شدن اون

اصلا نميخوام كار كنم.دو تا 15 هزار تومان براي طلايي شدن توي هر كدوم دادم و يه 3000 تومن هم براي فعال سازي زيرمجموعه گيري.حدودا هم 2 گيگ پهناي باند براي سايت تو بيخودي مصرف كردم هر گيگش 5000 تومن.لطف كن 44000 تومن بريز به حسابم ميخوام تصفيه كنم برم.اون وقتي هم كه برات تلف كردم هم حلالت باشه.
اين هم شماره ملي كارتم:********************************
درضمن شما كه دنبال دوست ميگشتيد به همين راحتي يكي را از دست داديد و دشمن كرديد.به همين راحتي!
والسلام
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط اينو بهت ميخواي بگم پول بچه يتيم خوردن نداره.حرومت باشه با اون قانوناي من دراريد.
الهي 10 برابر اون پولو خرج دوا و درمون خودت ميكني.فقط اينو هر روز تو نمازم از خدا ميخوام.فقط همينو
تا 5 روز ديگه پول منو اگه نريزي به حساب كاري ميكنم كه چندين برابرشو بي آنكه خودت بخواي و بفهمي بهم بدي.
حالا از تهمت بدت اومد؟خودت خيلي راحت با زبون خودت گفتي برات بهشت و جهنم مهم نيست.دقيقا خودت گفتي.گيرم كه تو بگي هر كي تخلف كرد خونشو آتيش ميزنم آيا اين از لحاظ قانوني قابل قبوله؟!
نه عزيز من.تازه به اين باج نميگند.به اين عودت دادن پول ميگن.باج وقتيه كه بخوان از كسي حق السكوت بگيرن.
به هر حال من 5 روز منتظر ميمونم اگه نريختي به حسابم قسم ميخورم توي تمام باكس ها آگهي بر علهت ميدم.و اينو بدون توي اكثر باكس ها كاربران منو خوب ميشناسن و ميدونن وقتي حرفي ميزنم چرند نميگم.
دو تا 15000 تومان دادم به 30000 تومان و يه 3000 تومان بابت فعالسازي زيرمجموعه گيري و به اندازه 2 گيگ هم پهنلي باند براي تو و سايت تو مصرف كردم.كه البته حالا 10 هزار تومن بعد از طلايي شدنم گرفتم ازت اونو كم ميكنم.كلا 33000 تومان ميريزي به حسابم.اينم حق منه چه تخلف كرده باشم چه نكرده باشم كه البته طبق قوانين تو تخلف كرده ام و الا طبق قوانين قضايي كشور هيچ تخلفي صورت نگرفته.پس حق منو بده برم.اين فقط پوليست كه دادم به تو حالا ميخوام بگيرم و تو شرعا حق نداري برطبق قوانين خودت براي خودت حق متصور بشي
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ادامه ایمیل ها:

ببين دوست من.بيا و اين پول بنده را بده.خودت خوب ميدوني كه اين پول مال خودت نيست.اون ته ته وجدانت ميدونه كه پول من مال تو نيست حتي اگر نخواي هم بدي ميدوني كه اين جور كاسبي ها نه براي خودت مشروعه و نه براي اون كسي كه داري از پول من سود اونو پرداخت ميكني.باور كن حتي اون كسي را هم كه با پول من داري سودشو پرداخت ميكني اگه بفهمه از پول حرام داري سودشو پرداخت ميكني راضي نخواهد بود و اگه اهل نماز و روزه باشه اون پولو بهت برميگردونه و كلا بيخيال فعاليت در سايتت ميشه.
واقعا يكمي خودتو جاي بقيه ي كاربرات بزار.حالا من و خودت هيچي.جاي اون كسي كه همين الان يا فردا به عنوان نفر داري سودشو پرداخت ميكني بزار.تو دقيقا داري از پول من سود اونو پرداخت ميكني.آيا واقعا فكر ميكني اون كاربرت از گرفتن چنين پولي واقعا راضيه؟الان كه اين ايميل را ميخوني قبلش يا بعدش سود هر كي را كه پرداخت كردي اين ماجرا را بهش بگو كه بنده با پول يه نفر ديگه سود تو رو پرداخت كرده ام نظرت چيه؟ببين آيا واقعا حاضر به قبول كردن اون و ادامه ي سورفش در سايت تو خواهد داشت.من كه به شخصه اگه بودم و ميفهميدم از پول يه نفر ديگه سود من پرداخت شده برش ميگردوندم و عطاي اون سايتو به لقاش ميبخشيدم.
از من گفتن بود ولي اينو ميگم بنده راضي نيستم حتي يك ريال از اون پول به حساب كسي بره.ميدونم كه توي جيب تو نميمونه ولي ميره توي جيب يكي ديگه از كاربرات كه تشويق بشه براي طلايي كردن و فعاليت كردن بيشترش.تو هم برنگردوني با همونا حرف ميزنم و قضيه رو بهشون ميگم.بهشون ميگم اين پول كه بدستشون رسيده مال منه و حرومه و بايد بهم برگردونن.الان هم اسم آخرين نفرات پرداختي را نگاه كردم و آخرينشونو مينويسم.هر كي جديد اسمش ثبت بشه از پول من نصيبش شده.ولي اميدوارم خودتون برگردونيد و پول حروم به يه كاربر ديگتون نديد چه بسا ممكنه اون كاربر بشدت تابع حلال و حروم باشه و كلا دردسر ميشه.
من آنچه شرط بلاغ بود گفتم
درضمن اگر فكر ميكنيد پولو كه بهم نديد من تشويق ميشم كه دوباره يه اكانت ديگه باز كنم و دوباره فعاليت كنم تا بتونم پولمو پس بگيرم(مثل پيشنهاد اولتون كه گفتيد يكي از اكانت ها رو برميگردونيد با موجودي صفر)و اينجوري شما هم از كنار بنده دوباره سودي خواهيد برد بدونيد كه ديگه حاضر نيستم توي سايت شما كار كنم حتي اگه پولمو فهر كنيد و بهم برنگردونيد.
والسلام
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه مردم هلاک شد اینقدر ایمیل زد ولی بازم شما رو ارجاع میدم به جمله ای که در پست بالا عرض کردم :D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
نمیدونم بعضیا کورن یا خودشونو میزنن به کوری.من بلافاصله بعد از بسته شدن اکانتم ایپیمو هم بست.همینجا هم اعلام کردم.بهد از اون نه ایمیل زدم نه جیز ذیگه ای.وگرنه خود بیوجودش همینجا میگفت.ولی بعضیا که کاسه داغتر از اشن (به خاطر همون استخونه)
از همون اول بدون اینکه بدونن قضیه چی بوده(میخان سوزشای قبلشونو تسویه کنن) حقو دادن به اون.البته این ادما رو همه میشناسن .هر کی یه چرخی تو تاپیکای دیگه بزنه متوجه این حرف میشه.مزاحم تایپ شما نمیشم!
راستی اینو هم بگم بلافاصله بعد از بسته شدن اکانت اولم با دومی بهش گفتم فرومتو به ... میکشم که اون نادون هم ایپیمو بست.هر چند یه بچه هم میتونه با تغییر ایپی وارد سایت بشه ولی بیخیال شدم تا اینکه اینجا دیدم تاپیک زده.
اخرش اینو بگم از همه دوستانی که اینجا پست زدن عذر خواهی میکنم.منظور من به هیچ کدوم از اونا نبوده.
شخص مورد نظری که من راجع بهش گفتم کسیه که به خاطر فشار و سوزش زیاد تحمل نتونست بکنه و بالاخره خودشو لو داد.
البته ایشون هم حق داره .بچه زحمتکشیه.ولی وقتی میبینه صبح تا شب تایپ میکنه ولی اخرش هم پول نخ و سوزنو بخیه برای ...در نمیاد بهش فشار میاد جای دیگه خالی میکنه.

Last edited:

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
به این بیچاره یه چیزی گفتی انگار یا دیگه خجالت میکشه توی تک رنک تایپ کنه یا دیشب نخ سوزن گیرش نیومده بخیه بزنه.:D

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
تو که اوستای مالیدنی.همینجا هم خوب نشون دادی .

Kootavali

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اگه کسی خودشو ارتقا داده یعنی پول پرداخت کرده.........

بالا