• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از انجمن

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ممنونم
داش آره سایت خیلی بهتره
ولی کو پول؟
اگه یکی بود که با هم میساختیم خوب بود.
جوری که اون پول ساخت رو بده و من بقیه کارها رو بکنم و توسعه اش بدم.
اگه یکی مثل اسپانسر پیدا میشد که هزینه ها رو میداد، من یک سایت خیلی پیشرفته و خوب میساختم.
چقدر فک میکنی لازم داری به جایی برسونی؟ یه خلاصه ای از طرحت میگی برام پ.خ کن ببینم به جایی بنظرم میرسه یا نه شاید همکار شدیم...

Sent from my C6903 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داش وقتی بازدیدکنندگان سایتت زیاد میشن، میتونی با تبلیغات پاپ آپ کسب درآمد کنید. میتونید تبلیغات کاربران را توی سایت بزارید و در ازای آن پول بگیرید و...
امیدوارم که شما هم در وبلاگم عضو شوید.
اگر اطلاعات بیشتر و راههای تخصصی تری خواستید، میتوانید در انجمن سایت مطرح کنید و پول هم در بیارید.

Sent from my C6602 using Tapatalk
تبلیغات پاپ اپ تا جایی که میدونم برای انجمن ها اجازه نمیدن...

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
تبلیغات پاپ اپ تا جایی که میدونم برای انجمن ها اجازه نمیدن...

داش شما یه نگاهی به وبلاگ بزن.
این یک وبلاگ معمولی هست که اگر کاربران در انجمن پست بزارن، پول در میارن

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
خب پاپ آپ رو در وبلاگ میزارم
راستی داش پ خ رو چک کن و خبر بده

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
چطور فایلی به انجمن آپلود کنیم.........

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
چقدر فک میکنی لازم داری به جایی برسونی؟ یه خلاصه ای از طرحت میگی برام پ.خ کن ببینم به جایی بنظرم میرسه یا نه شاید همکار شدیم...

داش چرا جواب پ خ رو نمیدی؟

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
چطور فایلی به انجمن آپلود کنیم.........
مثلا میخوای چی اپلود کنی؟
برای دانلود؟
میتونی توی سایت های اپلود، اپلود کنی و لینکشو اونجا بزاری
البته راستشو بخوای، اطلاعات دقیقی ندارم.
ببین اگه نشد، بعدا بهت خبر میدم

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
می خوام زیر نویس فیلم دانلود کنم و در اون زمینه فعالیت کنم.....
می تونی منو مدیر بخش زیر نویس کنی ......

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
می خوام زیر نویس فیلم دانلود کنم و در اون زمینه فعالیت کنم.....
می تونی منو مدیر بخش زیر نویس کنی ......
بله داش
نگا من الان بخش زیرنویس اضافه میکنم و تو رو مدیر بخش میکنم.
امیدوارم بتونی فعال باشی.

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99

داش چرا جواب نمیدی؟
نکنه قیمت ها بالا هست؟
شما هر چی کمک کنی، خوبه.
در ضمن در مورد برنامه کاری هم، اگر خدا خواست و همکاری کردیم، من و تو با هم در مورد موضوعش فکر میکنیم و خودم هر روز آپديتش میکنم.
اگر هم پولی گیرمون اومد، چند تا نویسنده میگیریم و کارمون رو توسعه میدیم.
راستی داش من خودم کاملا با وردپرس میتونم کار کنم و فقط برای طراحی اولیه مشکل دارم. یعنی به غیر از این هزینه اولیه که گفتم، دیگه هزینه زیادی نداره. در ضمن بعضی جاها دیدم قیمت ها کمتر بود.
خب چکار میکنی؟

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
داش بخش زیرنویس رو اضافه کردم و تورو کردم مدیر این بخش
اون تاپیکی هم رو که زدی، در اون بخش اضافه کن و من بعد از اونجا پاکش میکنم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
من تمام کارهای 0 تا 100 وردپرس رو رایگان انجام می دم و اون 20 هزار تومان رو نمی گیرم. به جاش بعدا به قول خودت حالت اسپانسری خواهیم بود. قبول ؟ فقط باید پول هاست و دامنه بدی. ماهانه ماه اول 7 هزار و 800 تومان می دی بابت هاست یک ماهه + دامنه یک ساله.

از ماه های بعد هم فقط باید 3 هزار تومان بدی.

تمام کارها هم با ما ! والا با این قیمت هایی که شما واسه فعالیت می دی ؛ فکر نکنم اینقدر هزینه پولی برای شما باشه. واقعا خوبه ها ! واقعا اگه من سال 1387 که وارد وبلاگ نویسی شدم یکی بهم همچین پیشنهادی می داد زودتر از سال 1389 که وارد وب سایت شدم این کارو می کردم ! خلاصه ، از دست می دی. اینو دوستانه گفتم ؛ چون سودی نمی کنم و رایگان برات اسپانسری انجام می دم.

مایل بودی بگو ...

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
من تمام کارهای 0 تا 100 وردپرس رو رایگان انجام می دم و اون 20 هزار تومان رو نمی گیرم. به جاش بعدا به قول خودت حالت اسپانسری خواهیم بود. قبول ؟ فقط باید پول هاست و دامنه بدی. ماهانه ماه اول 7 هزار و 800 تومان می دی بابت هاست یک ماهه + دامنه یک ساله.

تمام کارها هم با ما ! والا با این قیمت هایی که شما واسه فعالیت می دی ؛ فکر نکنم اینقدر هزینه پولی برای شما باشه. واقعا خوبه ها ! واقعا اگه من سال 1387 که وارد وبلاگ نویسی شدم یکی بهم همچین پیشنهادی می داد زودتر از سال 1389 که وارد وب سایت شدم این کارو می کردم ! خلاصه ، از دست می دی. اینو دوستانه گفتم ؛ چون سودی نمی کنم و رایگان برات اسپانسری انجام می دم.

مایل بودی بگو ...
داش گلم خیلی از پیشنهادت خوشحال شدم. خیلی دوست دارم همکاری کنیم ولی خدا میدونه که من الان صفر ریال پول دارم. این پول هایی هم که برای فعالیت در انجمن میدم، خودم قراره در یک ماه آینده با پاپ اپ گیر بیارم و بعد به کاربران میدم.
اگر داش میتونستی اون 7 هزار و 800 تومن ماه اول رو بدی، من خودم از ماه های یعد پرداخت میکردم و این مقدار رو هم حساب میکردم.
میشه؟

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
داش گلم خیلی از پیشنهادت خوشحال شدم. خیلی دوست دارم همکاری کنیم ولی خدا میدونه که من الان صفر ریال پول دارم. این پول هایی هم که برای فعالیت در انجمن میدم، خودم قراره در یک ماه آینده با پاپ اپ گیر بیارم و بعد به کاربران میدم.
اگر داش میتونستی اون 7 هزار و 800 تومن ماه اول رو بدی، من خودم از ماه های یعد پرداخت میکردم و این مقدار رو هم حساب میکردم.
میشه؟

داش چی شد؟
میتونی اون مقدار رو هم خودت بدی و من بعدا بدمت؟

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99

مایل بودی بگو ...
داش من مایل هستم و خیلی وقت هم دنبال همچین آدم خیری بودم که کمکم کنه.
فقط متاسفانه الان هیچی پول ندارم.
خواهش میکنم بیا همکاری کنیم. قول میدم ماه بعد به همراه اون 3 هزار تومن بدم.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
داش من مایل هستم و خیلی وقت هم دنبال همچین آدم خیری بودم که کمکم کنه.
فقط متاسفانه الان هیچی پول ندارم.
خواهش میکنم بیا همکاری کنیم. قول میدم ماه بعد به همراه اون 3 هزار تومن بدم.

شرایط خود را ارسال کنید. شما باید به ما مشخص کنید که سایت من در عرض یک ماه مثلا به درآمد N تومان در ماه می رسه که اینقدر به بنده و اینقدر به شما می رسه. اگر این رقم چیز قابل قبولی باشه ؛ ما قبول می کنیم اسپانسری کامل کار شما را. در غیر اینصورت باید عذرخواهی کنیم. فقط اعداد و ارقام را به قول دوستان کشکی ندید ؛ واقعا بنشینید و حساب کنید و به صورت هوشمندانه و حساب شده رقم را اعلام کنید.

با تشکر

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شرایط خود را ارسال کنید. شما باید به ما مشخص کنید که سایت من در عرض یک ماه مثلا به درآمد N تومان در ماه می رسه که اینقدر به بنده و اینقدر به شما می رسه. اگر این رقم چیز قابل قبولی باشه ؛ ما قبول می کنیم اسپانسری کامل کار شما را. در غیر اینصورت باید عذرخواهی کنیم. فقط اعداد و ارقام را به قول دوستان کشکی ندید ؛ واقعا بنشینید و حساب کنید و به صورت هوشمندانه و حساب شده رقم را اعلام کنید.

با تشکر
استارتر عزیز ببخشید ولی اگه یکم صبر میکردین جواب میگرفتین حتما نمیتونستم ج بدم که ج ندادم.من از بابت اسپانسری و کمک به پیشرفت سایت از هر طریق و وقت گذاشتن مشکلی ندارم ولی شما باید یه سر بشینی حساب کتاب کنی ببینی به نتیجه احتمال داره برسه یا نه و برنامه ریزیت کلا چیه پیش بینیت چیه مهمخ ایناست نه پول هاست و تبلیغ ووو من اینارو میدم;)
فعلا موفق باشی :)

بالا