عرض کردم خدمتتونعزیز یه سوال دیگه نمیشه یه صفحه از شما باز بشه و یه صفحه از یه سیستم دیگه؟؟
خیرببخشید یه صفحه ازشما و چند صفحه از یه سیستم دیگه میشه؟؟
مدیریت پاپ آپ 94 کیه ؟؟؟؟؟ -بنده هستم .
شکایتم تکمیل شد !!! -خدا رو شکر
به شما توی قوانین نوشته بودی میشه یه سیستم دیگه هم توی سایت بذاریم ولی بعد از قرار دادن پول ما رو بلوک کردی -توی قوانین به وضوح ذکر شده که در کنار پاپ آپ ما میتونید یک پاپ آپ دیگر قرار بدید . ولی شما همزمان دو پاپ آپ قرار دادید و این خلاف قوانین هست . مدرکش هم موجوده و اون کد اضافی که داخل سایتتون بود رو براتون ارسال کردم توی همون تیکت هنگام بلوک درآمد . در ظمن شما جمعا 7 دوره واریزی داشتید که یک دوره بلوک شده!و اون هم به دلیل تخلف بوده و مشکل از سمت خودتون . اگر ما مشکلی داشتیم همون دوره های قبلی هم واریز نمیشد
من هیچ چیزی سرم نمیشه سر 1000 تومن هم شده من باید از شما شکایت کنم
به پولمم نرسم فقط می خوام صاحب حروم لقمه پاپ آپ 94 رو سر جاش بشونم -اینم از طرز حرف زدنتون.. :|
سلامسلام و احترام
مدیر میخاستم بپرسم بنده میخام یک سایت با بازدید 30 هزار آیپی در روز و یکی هم 5 هزار آیپی در روز ثبت کنم
شما با سایتای پربازدید مشکلی که ندارید که یهو بگید نمیتونم پرداخت کنم و از این حرف ها ؟؟(البته ببخشیدا)
اگه تضمین میدید که از این 35000 هزار آیپی سیستم شما بیش از 25000 رو بشماره و مشکلی با پرداخت نداشته باشید بنده ثبت کنم.
لطفا سریع اعلام کنید تا اگه میتونید که ثبت کنم و فقط اگه تضمین کنید که سیستمتون از این 35 هزار آیپی در روز 25 هزارشو ثبت کنه بنده ثبت میکنم و در غیر اینصورت بگید چند هزارتاشو تضمین میکنید که ثبت کنه چون بنده میخام فقط پاپ آپ شمارو بگذارم و نه هیچ پاپ آپ دیگه ای
ویه سوال دیگه اینکه محدودیتی در دفعات پرداخت که ندارید یعنی هر روز میشه یکبار برداشت بزنیم؟؟؟
با تشکر
موفق باشید
به نظرتون چند هزارتاش باز میشه؟؟سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی از بابت پرداختی نیست و سایت های بزرگی با ما همکاری دارند و هیچ مشکلی نیست .
شما انتظار معجزه دارید از سیسیتم ؟
پیشنهاد میکنم یه تست بکنید ولی مطمعا هستم که داخل سایتی با 35 هزار ای پی هرگز 25 هزار ای پی پاپ آپ باز نمیشود .
اما به شما این اطمینان رو میدم که شمارش بدون اشکال انجام میشه و هر مقدار پاپ آپ صحیح باز بشه بدون هیچ مشکلی شمارش انجام میشه
موفق باشید
احتمالا بین 10 تا 15 هزار ای پی شمارش بشه .به نظرتون چند هزارتاش باز میشه؟؟
دوم اینکه بنده چون سایت بزرگی هست نمیتونم چند پاپ آپ بگذارم باز بشه و در روز 1 پاپ آپ بیشتر نمیتونم بگذارم باز بشه شما قیمت پاپ آپ اول(چون فقط پاپ آپ تکی رو میتونیم باز کنیم) میتونید قیمتش رو بالای 3 تومن بهمون بدید؟؟
شما حتما نمنونه ای دارید دیگه مثلا با سیات های دیگه که کار کردید یه مثالش رو بزنیدکه براشون چطور بوده چند بازدید داشتند و چندتاش باز شده؟؟ممنون میشم
با تشکر
خیلی کمه که عزیزاحتمالا بین 10 تا 15 هزار ای پی شمارش بشه .
برای این موارد در پشتیبانی سایت در ارتباط باشید
به عنوان مثال سایت با 50 هزار ای پی در روز بین 15 تا 22 هزار ای پی روزانه پاپ آپ میندازه .
موفق باشید
کلا نرخ باز شدن پاپ آپ نسبت به بازدید کننده میانگین یک سوم هست .خیلی کمه که عزیز
تبلیغ بگیرم که بهتره حالا بازم مشاوره میکنم با بقیه ببینم چی میشه.
ممنونمسلام ثبت نام کردم
سایت هارو تایید کنید
کد هاتون هم تست کردم به خوبی و بدون مشکل کار میکنه و سرعتش هم تو باز شدن خوبه