• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از راه بازی های انلاین

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

یه فرصت کسب درآمد برای دوستانی که مایل به کسب درآمد اینترنتی هستند!

راه اندازی سایت بازی آنلاین یه کار خیلی خوب هست اگه بتونید بک لینک خوب درست کنید. البته منظورم سایت خارجی هست نه اینکه سایت فارسی و کاربراتون هم باید از کشورهای دیگه باشند نه از ایران!

اگه روزی 1000 تا بازدید کننده بتونید داشته باشید و اکثرا از کشورهای اروپا و امریکا باشند حداقل درآمدی حدود 10 تا 15 دلار در روز دارید که با گسترش فعالیت سایت و افزایش بیننده خیلی بهتر هم میشه.

این هم یه اسکریپت توپ برای سایت بازی که نسخه رایگان هم داره
Arcade script

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
کسی تا حالا امتحان کرده که شده باشه؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
البته! خود من امتحان کردم و واقعا عالیه! البته اگه سئو و مسائل مربوطه به اون رو بلد باشید که خیلی سریعتر میشه.
کار اصلی من همون بازی های آنلاین هست و نزدیک به 10 تا سایت دارم.

اگه دوستان تمایل داشته باشند می تونم اینجا یه سری آموزشهایی رو بذارم که همه استفاده کنن.

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
البته! خود من امتحان کردم و واقعا عالیه! البته اگه سئو و مسائل مربوطه به اون رو بلد باشید که خیلی سریعتر میشه.
کار اصلی من همون بازی های آنلاین هست و نزدیک به 10 تا سایت دارم.

اگه دوستان تمایل داشته باشند می تونم اینجا یه سری آموزشهایی رو بذارم که همه استفاده کنن.
درآمدی هم داشتی؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
بله البته خیلی زیاد نیست ولی گاهی اوقات ماهی 2000 تا 3000 دلار هم شده.
3 سال پیش ماهی 5000 تا هم می شد ولی اخیرا گوگل تغییرات زیادی داده تو سیستمش و درآمد ادسنس رو خیلی کم کرده نسبت به قبل.

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
بله البته خیلی زیاد نیست ولی گاهی اوقات ماهی 2000 تا 3000 دلار هم شده.
3 سال پیش ماهی 5000 تا هم می شد ولی اخیرا گوگل تغییرات زیادی داده تو سیستمش و درآمد ادسنس رو خیلی کم کرده نسبت به قبل.
نحوه برداشت پول چطور هست؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
ببینید دریافت پول خیلی مشکل نیست. من خودم اولش کسی نداشتم تو خارج و با یه نفر هندی دوست شدم که پی پال داشت و با هم همکاری کردیم. من واسش سایت زدم و پول ازش نگرفتم و در عوض اونم واسم کار پرداختها رو اوکی کرد. بعدش هم از دوستام رفتن خارج و برام انجام دادن

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
یه سوال درامدت چه جوری تامین میشه بعد بازی ها رو از کجا میاری چه جوری ثبت امتیاز واسشون میذاری ؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
یه سوال درامدت چه جوری تامین میشه بعد بازی ها رو از کجا میاری چه جوری ثبت امتیاز واسشون میذاری ؟

سیستم امتیاز دهی توی ایران بیشتر استفاده می شه و خارجی ها به اندازه ایرانی ها دنبال امتیاز بالا کسب کردن نیستن. اونا بیشتر دنبال بازی کردن و وقت گذرانی هستن. البته اگه سیستم امتیاز هم باشه یه آپشن اضافه محسوب میشه و کلا خوبه ولی بدون اونم میشه.
درآمد هم فقط از طریق کلیک روی آگهی های گوگل و سایر شبکه های تبلیغاتی به خصوص gamecpm هست.

بازی ها رو هم از فید می گیرم اتوماتیک نصب میشه عملا خود سایت کاری نداره.

Last edited:

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
اقا یه سوال گیم سی پی ام واسه تبلیغات شروع هر بازی چند سنت میده میشه بگی روشش چه جوریه چه جوری حساب میکنه

بالا