• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق راه اندازی سیستم وبلاگ دهی

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
به دو نفر میدهم نهایت - چون نصبش تقریبا 4 یا 5 روز وقت میبره و با تمام تنظیماتش و امنیتش.
فکر کنم تا چند روز دیگه.
چون الان برای چند نفر تو نوبتند که نصب کنم
در حال اماده سازیartablog
در حال اماده سازیayvablog
در حال اماده سازی titrblog
blogtaz البته میخواد ارتقا بده در حال اماده سازی
sonablog.com در حال ارتقا
موفق باشید

من الان نمی خواستم چند ماه دیگه می خواستم

jafar66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من جعفر نقی زاده هستم
طراح و برنامه نویس سیستم وبلاگ دهی پارس20

متاسفم
برای آنان که فکر می کنند با ضربه زدن به هموطن شون می تونن به جایی برسند

و متاسفم برای آنان که خیال می کنند فقط و فقط با یک اسکریپت (که از یک دزد می خرند) می تونن در نت ایران جایی برای خودشون باز کنند

و متاسفم برای آنان که چند روزی سورس ادیت می کنند و اسم خودشون رو میگذارند برنامه نویس و به خودشون اجازه می دهند به حاصل کار دو سال یک برنامه نویس برچسب خارجی بودن و کپی بودن و این مسائل بچگانه بزنند

متاسفانه افراد سودجو و بی وجدان همه جا پیدا میشه . مراقب باشید

لیسانس های غیر مجاز سیستم وبلاگ دهی پارس20 در صورت رسیدن به رتبه سه رقمی الکسا مسدود می شوند
می تونید امتحان کنید

جهت مشاوره ، اطلاعات بیشتر و خرید لیسانس مجاز سیستم وبلاگ دهی پارس20 با من تماس بگیرید
پارس 20 دات کام
پارس 20 دات نت

با آرزوی ایرانی آباد ، و ملتی با فرهنگ و سرفراز

Last edited:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

eshgheman

Registered User
لایک‌ها
4
به قول یارو گفتنی: "ما از بیابان ها که نیامدیم"
موفق باشی ( اما نه به هر قیمتی!)

حق با شماست. فروش به اتمام رسیده است . لطفا دیگر درخواست ندهید . فقط به 3 نفر میخواستم بدهم که خودشان اومدند گرفتند. امنیت هم تامین توسط گروه..........:p
موفق باشید.:lol:

jafar66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید . این اسکریپت توسط برنامه نویسان به خارجی بودن هسته اصلی تایید شده است.
درضمن کسی منکر این نیست که شما ارتقا داده ای.اما چه با قیمت 10 میلیونی و چه با قیمت های پایینی خریداری بشود شما راه نفوذ را حتی برای نسخه های اصل قرار داده ای!!! در ضمن من به خود شما پول پرداخت کرده ام و شما این اسکریپت را با قیمت پایینی فروختی بعد از نصب خودت آمده ای صفحه اصلی را ریدایرکت کرده ای بعد میگی 1 میلیون بده!! تو اگر نمی خواستی این کارو بکنی اول به ما نمیفروختی. در واقع کار شما کلاهبرداری میباشد.
اول با قیمت 200 هزار تومان با یک اسمی دیگر به ما میفروشی بعد میای مارو میبندی!!! اگر پول دادیم که هیچ اگر هم ندیم شما 200 هزار تومان بدست اورده ای!!! شما در هر خط این اسکریپت 100 راه نفوذ برای خودت قرار دادی چه کسی که 10 میلیون پول بده و چه کسی که 200 هزار تومان. این کار درست نیست.

واقعا که : کافر همه را به کیش خود پندارد

دوست عزیز من سالهاست که روی نت ایران کار کردم و می کنم ... خیلی پیش تر از اونی که شما کلیک و راست کلیک رو یادبگیرین

تنها مشکل شما اینه که 200 تومن بابت لیسانس غیر مجاز به یک دزد پرداختی
البته اگر فرض کنیم راست گفتی!

این اسکریپت حاصل دو سال کار شبانه روزی برنامه نویسی من است
و من به احدی اجازه استفاده غیرمجاز نخواهم داد

به امید ایرانی با فرهنگ

jafar66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حق با شماست. فروش به اتمام رسیده است . لطفا دیگر درخواست ندهید . فقط به 3 نفر میخواستم بدهم که خودشان اومدند گرفتند. امنیت هم تامین توسط گروه..........:p
موفق باشید.:lol:

اره؟ جون عمت؟ فروختی؟!!!!

فروختی یا دیدی من اینجام از ترس جال و پلاس جمع کردی رفتی جای دیگه ؟ :blink:

بالا