armin200011
Registered User
منظورم اینه قیمت دوربین بالاست و بخواهیم اکبندش رو بگیریم باید هزینه هنگفتی بدیمیعنی چی؟
دوربین شما کارکردهاش 15 میلیون قیمتشه !
منظور رو واضح توضیح بدید ببینیم؟
منظورم اینه قیمت دوربین بالاست و بخواهیم اکبندش رو بگیریم باید هزینه هنگفتی بدیمیعنی چی؟
دوربین شما کارکردهاش 15 میلیون قیمتشه !
منظور رو واضح توضیح بدید ببینیم؟
منظورم اینه قیمت دوربین بالاست و بخواهیم اکبندش رو بگیریم باید هزینه هنگفتی بدیم
اصلا فکر نمی کردم ناراحت بشه !!! منظور من این بود که دوربین قیمتش بالاست و کار هر کسی نیست از این دوربین ها بخره. وقتی کارکردهاش 15 میلیون هست حالا فکر کن آکبندش چندهحداقل یه طوری بگو بنده خدا بهش برنخوره فکر کنه داری دوربینشو مسخره میکنی.
ببخشید جناب، این پست خود شما به مراتب بدتر از نوشته اصلی است!این انجمن دیگه شده توش. گاهی نخاله هایی مثل این میان میرینن به اعصاب ادم. اومدم جوابشو بدم که دیدم جواب دادید بهش
الان نقش خود شما چیه؟ببخشید جناب، این پست خود شما به مراتب بدتر از نوشته اصلی است!
مگه کاربر بنده خدا چی کار کرده که شایسته کلمه "نخاله" شما باشه؟ یه پستی نوشته بود، بد برداشت شد، ya30n عزیز هم دوست من و از قدیمی های انجمن هستند و اگر لازم باشه جواب میدن، که دادند (به نظر من کمی تندتر از مقدار لازم). ولی وقتی ایشون جواب داده، دیگه نقش شما این وسط چیه الان؟
مراقب کلمات نوشته هاتون باشید لطفا.
دست دوم هم مشکلی نداره ، تازه مدل هایی پایین تر هم میشه گرفتمنظورم اینه قیمت دوربین بالاست و بخواهیم اکبندش رو بگیریم باید هزینه هنگفتی بدیم
ظاهراً آثار تاریخی و اماکن دیدنی و تفرجگاه های ایران برای اروپایی ها جذاب هست. مثلا یه عکس حرفه ای از زایندهرود بندازی بزاری سایتدست دوم هم مشکلی نداره ، تازه مدل هایی پایین تر هم میشه گرفت
از طرفی هم تمرین و مهارت طرف هست که مهمه نه صرفا دوربین