سلام دوستان مشکل ما اینجاست که درآمد از سایت های کلیکی 0.00001 تومان یا دلاره این چه وضعیته؟
باور کن داری اشتباه میکنی من خودم سایت دارم و با کلی زحمت از این خارجی ها دارم روزی 4 دلار کاسب میشم ن بیشتر بابت هر تبلیغ فقط ازشون هفته ای یک و نیم دلار میگیرم بازم سختشونه بدن با اینکه رتبه سایتمم خوبه تو الکسا و گوگل.
و من که بخوام سایتمو تبلیغ کنم نمیام بدم یکی برام تبلیغ کنه که بابت هر تبلیغ 5 دلار ازم بگیره به یکی میدم که بابت هر کلیک بیست تومن ازم میگیره .
ضمنا بانکهای خارج عین ایران نیست سود دهیشون مثلا امریکا سالیانه 0.25 درصد سود میده و حتی برخی کشورها کارمزد برای نگهداری پول هم میگیرن پس نگو پولو میزاره تو بانک کلی سود میکنه مگه ایرانه؟
باور کن داری وقتتو تلف میکنی تو حتی بگردی سایتهایی پیدا خواهی کرد که بابت هر کلیک 500 دلار میدن و مینیموم پرداختشون 100 هزار دلاره مثلا من خودم اوایل کارم خیلی سال پیش با سایتی کار کردم که 200 هزار دلار مینیموم پرداختش بود دلار هم 900 تومان بود اونموقع فک کردم الان میلیونر شدم ولی موقع برداشت دیدم همش کلک بوده این دوستان همه تجربه کار با این سایتا رو دارن که دارن به شما نصیحت میکنند پس راه رفته رو رفتن خطاست اشتباه نکن حجم اینترنتتو حروم نکن برا این مسخره بازیا