• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از هر کلیک 2 دلار کاملا واقعی

meisam78

Registered User
لایک‌ها
20
و بلکه مدیر سایت پول ها رو به بانک میگذاره از چند میلیارد چند لیون پول در میاره؟

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
و بلکه مدیر سایت پول ها رو به بانک میگذاره از چند میلیارد چند لیون پول در میاره؟
خخخخ خدا شفا بده !!:D:D:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
چند میلیارد ؟؟ چند میلیون سود میگیره ؟؟؟

وای خدای من :general208::general208::general208::general208:

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
اون وقت که پولت 1000 دلار شد میفهمیدی که ما چی میگفتیم :general609::general706::general711:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اقتضای سن تو همینه
ادامه بده
ولی مرد باش
وقتی رسیدی به هزار دلار و برداشت زدی و بهت ندادن بیا اینجا عین مرد بگو اشتباه کردم
و اگه هزار دلار رو گرفتی بیا سند پرداختشو بذار هرچی هم دلت خواست به ما بگو
باشه؟
میتونی همچین مردی باشی؟

meisam78

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان مشکل ما اینجاست که درآمد از سایت های کلیکی 0.00001 تومان یا دلاره این چه وضعیته؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سلام دوستان مشکل ما اینجاست که درآمد از سایت های کلیکی 0.00001 تومان یا دلاره این چه وضعیته؟

باور کن داری اشتباه میکنی من خودم سایت دارم و با کلی زحمت از این خارجی ها دارم روزی 4 دلار کاسب میشم ن بیشتر بابت هر تبلیغ فقط ازشون هفته ای یک و نیم دلار میگیرم بازم سختشونه بدن با اینکه رتبه سایتمم خوبه تو الکسا و گوگل.
و من که بخوام سایتمو تبلیغ کنم نمیام بدم یکی برام تبلیغ کنه که بابت هر تبلیغ 5 دلار ازم بگیره به یکی میدم که بابت هر کلیک بیست تومن ازم میگیره .
ضمنا بانکهای خارج عین ایران نیست سود دهیشون مثلا امریکا سالیانه 0.25 درصد سود میده و حتی برخی کشورها کارمزد برای نگهداری پول هم میگیرن پس نگو پولو میزاره تو بانک کلی سود میکنه مگه ایرانه؟
باور کن داری وقتتو تلف میکنی تو حتی بگردی سایتهایی پیدا خواهی کرد که بابت هر کلیک 500 دلار میدن و مینیموم پرداختشون 100 هزار دلاره مثلا من خودم اوایل کارم خیلی سال پیش با سایتی کار کردم که 200 هزار دلار مینیموم پرداختش بود دلار هم 900 تومان بود اونموقع فک کردم الان میلیونر شدم ولی موقع برداشت دیدم همش کلک بوده این دوستان همه تجربه کار با این سایتا رو دارن که دارن به شما نصیحت میکنند پس راه رفته رو رفتن خطاست اشتباه نکن حجم اینترنتتو حروم نکن برا این مسخره بازیا

meisam78

Registered User
لایک‌ها
20
سلام کسب درآمد از سایت دیگه راهی نیست
سایت نمیشه بالا برد و کسب درآمد از بنر که 1 درصد است و پاپ آپ هم فیلتر میشه طبق گفته اخبار شبکه یک البته پاپ آپ که به سایت بگذاری سایت افت میکنه
لطفا راهنمایی کنید چی کنم

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
سلام این رو مدیر ننوشته سیستم خودش نوشته و در هر پرداختی زیاد میشه
اگر نمیخوای پول دربیاری خودتت میدونی از کجا میدونی پول نمیده این سایت پول میده بعضی ها رو نا امید نکنید اگر کسی عضو بشه و زرمجوعه فعال بگره و خودش فعالیت کنه و 1000 دلار کسب میکنه و از طریق پی پال و پایزا برداشت کنه
سلام
من از طمع تو میترسم خودت رو به باد بدی!
از من بشنو این سخن قبل و میانه *هر کاری* مشورت مشورت. اول با دلسوزان خودت اوکی بود سپس با استادان خودت .
*هر کاری* = سرمایه گذاری مالی . زمانی و ...

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
عزیز سایتایی که چند سنت میدن بستن و رفتن من خودم کلی زمان و دلار در همین ptc ها از دست دادم خیری در ptc ها نیست

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز یه پیشنهاد (در اون حد نیستم نصیحت کنم) دنبال این سایتای مسخره نباش از نیوباکس بگیر تا بیتکوین مثلا تو بیتکوین من 0.2 ساتوشی رو aprilcoin سرمایه گذاری کردم الانم یه ماهه جم کرده رفته هیچ کسم جوابگو نیس کلا برو بیرون یه صنعت یاد بگیبر مثلا مکانیکی یا کامپیوتر علاقه داری برو فتوشاپ به صورت کاملا حرفه ای یا برنامه نویسی یاد بگیر

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
منم فقط ازین نظر که الان که 25 سالمه و دارم ارشد میخونم اگه یکی ازم بپرسه دوست داشتی سالای گذشته رو چیکار میکردی که نکردی میگم همه اون تفریحا و بازیا و وقت گذرونیا رو میکردم سرجاش، ولی شبیه حرفی که نفر قبلی زد، میرفتم و در کنار همه اینها چیزی مثل برنامه نویسی سایت یا آندروید رو یاد میگرفتم. که الان که به اینجا رسیدم درسته رفتم پارسال 150 تومن دادم آموزش برنامه نویسی اندروید رو خریدم و خیلی هم خوب بود ولی هم اینکه خیلی چیزای دیگه هست که باید براشون وقت بزارم و هم انگیزه ادم هرچی زمان میگذره کمتر میشه، ادامه اش ندادم... درصورتی که اگه مثلا 4..5 سال پیش این مجموعه رو میخریدم و یکی هم بود که بهم توصیه میکرد و از آینده یکم برام میگفت حتما دنبالش میکردم و الان اگه از همه جا هم میموندم بلاخره میتونستم تو یه شرکت با یه تومنی حقوق کار کنم.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
ببین داداش عزیزم.
بخدا طرف سایت میزنه با ارزش کلیک منطقی ما توش عضو نمیشیم که ریسک داره.
باوررررررررر کن دروغه. ارزش تبلیغات این سایت 5 دلار نیست داداش گلم 0.005 دلار هست
یعنی به ازای 1000 نفر 5 دلار...
بجان خودم بجان خودت یه ... هم میتونه تشخیص بده که اسکمه، من سابقه فعالیت تو richptc.com نامرد رو داشتم
ولی حیف که اون زمان نمیدونستم منصقی یعنی چی...؟
شما اشتباه منو نکن. موفق باشی.

meisam78

Registered User
لایک‌ها
20
سلام مرسی از کمک تون دیگه فعالیت نمیکنم
و
کسب درآمد از سایت دیگه راهی نیست
سایت نمیشه بالا برد و کسب درآمد از بنر که 1 درصد است و پاپ آپ هم فیلتر میشه طبق گفته اخبار شبکه یک البته پاپ آپ که به سایت بگذاری سایت افت میکنه
لطفا راهنمایی کنید چی کنم

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قبلا دیدم توی فروم های خارجی همه می گفتند اسکمه
تازه نیاز نیست کسی بگه کاملا مشخصه که کلاهبرداریه

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
چقد میتونید هزینه کنید؟
یه 10 هزارتومن بدید از مهتا آنلاین 1 vps بخرید.
بعد برید به سایت های:
redsurf.ru
, otohits.com
بعد نرم افزار این دوسایت رو روی vps نصب کنید.
بعد یا ترافیک رو تو انجمن ها بفروشید.

یاهم توی سایت های زیر فعالیت کنید و درآمد کسب کنید ازشون:
shorte.st
simplyptp.com

موفق باشید.

Morebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
عزیزم وقتی برداشتی داشتی بگو :)
خیلی از این سایتا هستند
خودت حساب کن ببین میشه /!
هر کلیک 2 دلار

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
کسب درامد از سایت هنوزم خوبه البته نسبت ب روشهایی که تو اینانجمن معرفی میشه که سالاره من ک سایت خارجی دارم نسبت ب تمام کارهایی که تو عمرم تو اینترنت کردم راضیترم ی کمک خرجی برام هست کارشم دوست میدارم باحاله

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز فرض کن شما مینوشتید روزی 1000 دلار نباید اینا اسپم کنه پست شما را از گزارش تخلف استفاده کنید

باتشکر

13msh

Registered User
لایک‌ها
10
همینا بودند درآمد منو از فروش فایل دانشجویی با اثبات پرداختی انکار کردند و مسخره کردند
باور کنی اگه 1000 دلار بگیری که 100% نمیده
باز بعضیهاشون که نامی نمی برم انکار و تمسخرت میکنند واقعا عجیب

بالا