• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از پارک دومین

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نظر من خوب میشه آدم بخواد یه سرمایه گذاری بکنه و 50 یا 100 تایی دومین ثبت کنه و همه رو بذاره برای پارک و به راحتی درآمد کنه (البته بستگی داره به دومین ها).
اینقدرام که میگی راحت نیست
من دامین پارکینگ خیلی کار کردم
خب 50-100 تا دامین پارک کردی بعدش چی؟
ترافیکت کو؟
میخوای بخری؟ دورشو خط بکش
میخوای بازدید واقعی جور کنی؟ کار خیلی سخت و زمان بریه
کار خوبیه ولی خیلی سخته و فکر نکن میتونی با این روش خیلی راحت پولدار بشی

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
ترافیکت کو؟

خوب این چیزها هم هستند ولی همانطور که میدانید کسب درآمد از نت خیلی سخته و حداقل باید یه تخصّصی داشته
باشی و یه خدمتی بکنی تا بتونی یه تومن دربیاری

این روش یعنی پارک دومین (به نظر من) تخصص خاصی نیاز نداره به هر حال یکی از راه کارهای جدی برای کسب درآمد آنلاین هست

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
یه چندتا سوال در این مورد داشتم
برای این سایت ها می شه از در عین حال هم از گوگل تبلیغ گرفت؟فکر کنم جوابش نه باشه ولی بپرسیم ضرر نداره!!!!
بعد اینکه دومین .ir رو هم میشه پارک کرد و بعد به این سایت هایی که معرفی کردید معرفی کرد
این سایت ها رو میشه تو دایرکتوری ها ثبت کرد؟ مثلا تو 2 هزار تا دایرکتوری ثبت کرد اینطوری میشه امید داشت پولی که براش خرج می کنیم برگردونده بشه؟
تو گوگل برای این دومین ها سفارش تبلیغ بدم که گیری نداره؟
بعد اینکه سایتی رو می شناسید که بشه توش شرکت کرد با 10 تا یا مثلا 5 دومین چون اینطور که فهمیدم دوستان گفتن بالای 50 تا ؟
بعد این سایت ها حدودا برای هر کلیک چقدر می دن ؟ این که فردی که روی لینک ها کلیک می کنه از چه کشوری هست براشون مهمه؟
این سایت ها ایران رو تحریم نکردن؟
فعلا همین امیدورام دوستان ما رو تحویل بگیرن و مرام بزارن جواب سوال های من رو بدن.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تا آنجایی که من اطلاع دارم..
نه، وقتی دومینی پارک میشود محتویات آن توسط سایت ارائه دهنده این سرویس کنترل میشود که دست کاری صفحات از طریق دارنده دومین امکان پذیر نیست.

هر دومینی که پارک میشود، مهم ترافیک برای آن است که میگویند ترافیک اصلی یک دومین خوب باید از طریق type-in باشه یعنی شما مثلآ بدون هیچ جستجویی درباره ی Wallpaper فکر میکنید سایتی با این نام موجود باشد: freewallpaper.com و مستقیمآ به این سایت مراجعه میکنید، اینجاست که گفته میشود این نام دامنه بسیار ارزشمند هست و ترافیک خوبی میتواند داشته باشد.

و سایت sedo.com تعداد خاصی برای دومینها نمیخواد و شما با یک دومین هم میتوانید در آن عضو شوید.

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی سایت جدید به غیر از parked یا sedo سراغ داره یا نه؟
پرداخت هم داشته باشه به نظر من پازکد عالی بود حیف که اکانتم بسته شد و قوانینش الان برای ثبت نام خیلی سخته من 10 تا ذومین به نام خودم معرفی کردم اما باز هم من رو تایید نکرد:(

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام دوستان کسی سایت جدید به غیر از parked یا sedo سراغ داره یا نه؟
پرداخت هم داشته باشه به نظر من پازکد عالی بود حیف که اکانتم بسته شد و قوانینش الان برای ثبت نام خیلی سخته من 10 تا ذومین به نام خودم معرفی کردم اما باز هم من رو تایید نکرد:(

شما مثلآ چه كار كرديد كه حسابتان بسته شد؟!... پس امكان بسته شدن حساب هم در اين سايت هست؟ بگو ما هم بدانيم كه براي ما اين اتفاق نيفته...

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
شما مثلآ چه كار كرديد كه حسابتان بسته شد؟!... پس امكان بسته شدن حساب هم در اين سايت هست؟ بگو ما هم بدانيم كه براي ما اين اتفاق نيفته...
دوست عزیز کار خاصی نکردم فقط خودم یک کم به کلیک کردن ها کمک کردم :happy::D البته نه از یک ip از ip های مختلف اما مثل اینکه باز هم متوجه شدن

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوست عزیز کار خاصی نکردم فقط خودم یک کم به کلیک کردن ها کمک کردم :happy::D البته نه از یک ip از ip های مختلف اما مثل اینکه باز هم متوجه شدن

حدس ميزدم :lol:

mohamadinvest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام از سایت SEDO.COM برای DOMAIN PARKING استفاده کنم

پرداخت های این سایت چجوریه؟ ماهیانه س؟

بابت هر کلیک چقدر میده؟

ممنون

Mohammad Pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترافیکت کو؟

قابل توجه تمامي پاركرهاي عزيز

حتمآ شما هم براي دومين‌هاي پارك شده خود از عدم دريافت تعداد كليك مناسب ناراضي هستيد؟

ما يك طرحي داريم كه ميتوانيم تعداد كليك ها براي دامنه‌هاي پارك شده همديگر را افزايش دهيم،

يعني ما ميتوانيم به صورت گروهي كه هر نفر چند تا دومين پارك شده براي خود دارد كليك‌هاي خود را افزايش بديم، دقيقآ شبيه به سيستم لينك به همديگر در بين چند تا وب سايت، ما ميتوانيم هر روز بر دومين‌هاي اعضا مراجعه كرده و براي هر كدام از دومين‌ها تعدادي كليك كنيم (مثلآ 4 كليك)... كه در ادامه مجموع كليك‌هاي دريافت شده براي فر نفر رقم مناسبي خواهد بود، جزئيات بيشتر را اينجا ببينيد: http://forum.persiantools.com/t84004.html

sitegraphic

Registered User
لایک‌ها
3
whypark-logo.gif

WhyPark

logo.gif

Domain Parking

Last edited:

aliansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا

سایت دامین پارکینگ را به سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی آماده فعالیت نمودم
البته با نوع کسب درآمدی که اینجا ذکر شده فعلا فعالیت نمی کنه و در حال حاظر کسانی که دامنه ای را تحت تملک خود دارند و با هر تعداد اعم از کم و زیاد می توانند در این سایت ثبت کنند

البته بخش هو ایز هم در سایت قرار دادم که بتونید ببنید دامنه واقعا متعلق به اون فردی که ثبت کرده هست یا نه

که در آینده نزدیک هم بخش درخواست ثبت هاست را راه اندازی می کنم

پیشنهاداتی اگر دارید در جهت ارتقای کارایی سایت حتما برام ارسال کنید تا در صورت توان در سایت قرار دهم

انشاالله تکمیل تر و فعال تر می شه

موفق باشید
:)

Mohajer86

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
فکر کنم این روش در ایران اولین هست.اگه دامنه ای داشته باشید می تونید پارک دامین کنید روی سیستم تبلیغاتی ایران مارکت سنتر به هر تعداد که دامین داشته باشی

این هم توضیحات کاملتر:

البته اول باید در قسمت تبلیغ کننده ها عضو شوید سپس از طریق بخش تنظیمات پنل کاربری اقدام به پارک کردن دامین خود کنید.این سیستم مشارکت در فروشه و سود بالایی خواهد داشت.
اگر تبلیغ کننده سیستم نیستید اینجا کلیک کنید وبه قسمت وبمسترها رفته و عضو شوید

تبلیغ کنندگان متقاضی می توانند با استفاده از یک دامنه (دامین) مخصوص به خود و تنظیم DNS های آن بر روی یکی از سرورهای ایران مارکت سنتر , سایت تبلیغاتی اختصاصی داشته باشند .

مراحل کار :

1. ابتدا دامنه خود را ثبت نمایید (پسوند دامنه مهم نیست و می تواند com , org , net , info , biz , ir و غیره باشد.) ما هم می توانیم با هزینه 12000 تومان دامنه مورد نظر شما را برای شما ثبت نماییم.

2. DNS های دامنه را بر روی موارد زیر تنظیم کنید (اگر ما دامنه را ثبت کرده باشیم , این کار را برای شما انجام خواهیم داد) :

ns1.shoperpost.com

ns2.shoperpost.com

3.از طریق فرم زیر , ضمن اعلام دقیق نام دامنه , درخواست خود را برای پارک کردن دامنه بر روی سرور ایران مارکت , ارسال نمایید.

4. درخواست شما بررسی شده و دامین مورد نظر شما در اسرع وقت بر روی سایت تبلیغاتی پارک خواهد شد .

5. بعد از تثبیت DNS ها و انجام عمل پارک , شما می توانید از دامین خود استفاده نمایید.

نمونه ای از فروشگاه های ایجاد شده از طریق پارک دامین

http://sepidarshop.ir

بالا