• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از کلیک: 200 تومان

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
http://www.samaclick.ir/home
کسب درآمد از نمایش تبلیغات دیگران در سایت شما و استفاده از درآمد حاصله برای ساخت کمپین تبلیغات خود و معرفی کسب و کار در هزاران وب سایت نمایش دهنده آگهی شما

کد تخفیف 10هزار تومانی ویژه اعضای جدید به مناسبت ماه رمضان، جهت اعتبار اولیه ساخت کمپین تبلیغات بنری: Ramezan95

به هنگام ثبت نام در بخش "کد تخفیف" وارد کنید.

Last edited:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
عجب عنوانی :D
میزان 100% از مبلغ تبلیغات به حسابتان واریز می شود.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
عجب عنوانی :D
میزان 100% از مبلغ تبلیغات به حسابتان واریز می شود.

بدین معنا که سماکلیک از ارزش یک کلیک (200 تومان) سهمی نداره - برعکس تمام سیستمهای دیگر. و مبلغی که آگهی دهنده بابت هر کلیک پرداخت کرده (200 تومان) مستقیما سهم نمایش دهنده میشه.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
فایده‌ی این سیستم برای شما چیه ؟
شاید میخوان تبلیغات خودشون رو قرار بدن و یکطرفه کار کنن البته این حدس و گامن منه

---------
استارتر عزیز اگه این سایتو تازه زدین تبریک میگم بهتون
ولی لااقل کاش یکم کار میکردین یه قالب درست حسابی میزدین قربونت برم که حداقل ادم فکر کنه داره با یه سیستم حرفه ای کار میکنه

مورد بعدی در مورد شمارش بنراست
جان بانو سوسانو بگو ببینم شمارش چجوریه؟همشو میشماره؟

بنر گوشه شناور میتونیم بزاریم؟
برای اسکرول و لایت باکس دارین؟
در ازای نمایش هم کار میکنین؟
سقف واریزی چقدره؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شاید میخوان تبلیغات خودشون رو قرار بدن و یکطرفه کار کنن البته این حدس و گامن منه

---------
استارتر عزیز اگه این سایتو تازه زدین تبریک میگم بهتون
ولی لااقل کاش یکم کار میکردین یه قالب درست حسابی میزدین قربونت برم که حداقل ادم فکر کنه داره با یه سیستم حرفه ای کار میکنه

مورد بعدی در مورد شمارش بنراست
جان بانو سوسانو بگو ببینم شمارش چجوریه؟همشو میشماره؟

بنر گوشه شناور میتونیم بزاریم؟
برای اسکرول و لایت باکس دارین؟
در ازای نمایش هم کار میکنین؟
سقف واریزی چقدره؟
بنر گوشه هم سیستم میده به شما
در ازای نمایش نداریم. سیستم کلیکی هست
واریز به حساب اگهی دهنده ی شما ریخته میشه که میتونید باهش تبلیغ کنید.

هدف ما حذف رقبایی بوده که هدفشون فقط پول دراوردن هست و به وبمستر فکر نمیکنند. من خودم وبمستر هستم و با همین دغدغه سیستم رو اوردم بالا. یعنی سود مستقیم اگهی دهنده و نمایش دهنده و حذف واسطه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
فایده‌ی این سیستم برای شما چیه ؟
من دنبال فایده ی اگهی دهنده و نمایش دهنده ام. تا دیگرانی که فقط پول میذارن جیب خودشون خجالت بکشن.
امیدوارم همه کسانی که حقشون در اون سیستمها خورده شد با همکاری شون منو از این انگیزه دلسرد نکنن و سایت جا بیوفته

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
امکانش هست ادرس سایتتون رو بدین تا بررسی کنیم؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
با هر آی پی و کوکی یک کلیک بشماره
شما از کجا میفهمی چند کاربر قراره کلیک کنن که فکر میکنید کمه؟ جلو شما کار میکنن بازدید کنندگانتون؟ رفتار کاربر رو شما پیش بینی میکنید!؟

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
شما از کجا میفهمی چند کاربر قراره کلیک کنن که فکر میکنید کمه؟ جلو شما کار میکنن بازدید کنندگانتون؟ رفتار کاربر رو شما پیش بینی میکنید!؟
بله
من سایتم سیستم مدریت تبلیغات داره
که تعداد کلیک ها روی هر بنرا میگه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
@iranexplorer.net
میگم از هر 10 تا 1 دونه حساب میشه یا آمار واقعی بعد 24 ساعت مشخص میشه؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
@iranexplorer.net
میگم از هر 10 تا 1 دونه حساب میشه یا آمار واقعی بعد 24 ساعت مشخص میشه؟
پایین صفحه اول نوشته: آمار 24 ساعت آینده جمع بندی میشه. اگر یک کاربر 5 6 تا کلیک تکراری روی یک بنر بکنه خب فقط اولی محاسبه میشه. (در 24 ساعت)

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام

پست شما برای من بسیار جالب بود. به عنوان یک شبکه تبلیغاتی از شما دو سوال دارم. چرا شما فکر می کنید شبکه های تبلیغاتی نبایند پولی بگیرند ؟ یا این پولی که می گیرند حقشان نیست ؟

نا گفته نماند به دلیل مشکلاتی که در این شبکه ها موجود است ما وی کلیک (weclick) را راه اندازی کریم.
اون کلیکی که برای نمایش دهنده حساب نمیشه برای تبلیغ دهنده حساب میشه! این خودش درآمد بزرگیه چه برسه که یه چیزی هم روش بکشن!
بازم بگم؟ :)

weclick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون کلیکی که برای نمایش دهنده حساب نمیشه برای تبلیغ دهنده حساب میشه! این خودش درآمد بزرگیه چه برسه که یه چیزی هم روش بکشن!
بازم بگم؟ :)

در مورد بخش اول جمله شما باید عرض کنم که :
  1. هر شبکه ای که به دنبال جذب مشتری (تبلیغ دهنده) در دراز مدت باشد و همین طور برندسازی ، اولین چیزی که باید توجه کند بازگشت سرمایه (ROI) است. در این مورد شناسایی کلیک های قلابی یکی از سخت ترین پروسه های این موضوع به حساب می آید. از اینکه دیگر شبکه ها به این مورد چقدر بها می دهند یا نمی دهند اطالاعاتی ندارم. ولی در شبکه تبلیغاتی وی کلیک ما سیستم کاملا شفافی (transparent) داریم. شما می توانید این موضوع به طور کامل تست نمایید تا ببینید کلیک ها قلابی و تکراری برای شما به حساب می آید یا خیر. ما برای تک تک کلیک ها گزارش به هر دوی نمایش دهنده و تبلیغ دهنده ارایه می کنیم !
  2. در بحث دوم شوم موضوع را متوجه نشدم. روی قیمت کلیک یک چیزی اضافه کنند ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
در مورد بخش اول جمله شما باید عرض کنم که :
  1. هر شبکه ای که به دنبال جذب مشتری (تبلیغ دهنده) در دراز مدت باشد و همین طور برندسازی ، اولین چیزی که باید توجه کند بازگشت سرمایه (ROI) است. در این مورد شناسایی کلیک های قلابی یکی از سخت ترین پروسه های این موضوع به حساب می آید. از اینکه دیگر شبکه ها به این مورد چقدر بها می دهند یا نمی دهند اطالاعاتی ندارم. ولی در شبکه تبلیغاتی وی کلیک ما سیستم کاملا شفافی (transparent) داریم. شما می توانید این موضوع به طور کامل تست نمایید تا ببینید کلیک ها قلابی و تکراری برای شما به حساب می آید یا خیر. ما برای تک تک کلیک ها گزارش به هر دوی نمایش دهنده و تبلیغ دهنده ارایه می کنیم !
  2. در بحث دوم شوم موضوع را متوجه نشدم. روی قیمت کلیک یک چیزی اضافه کنند ؟

یک تاپیک باز کنید و اونجا درباره سیستم خودتون بحث کنید. اینجا محل تبلیغ کار مجموعه شما نیست. سایتهایی مثل Anetwork منظور بوده نه شمای نوعی.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
@iranexplorer.net
جدی میگم واقعا باید بخش ایجاد کمپین برای نمایش دهنده رو یه تغیراتی توش بدی دیوونه شدم.
سایز عمودی 728*90 نیست نه؟

بالا