• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از کلیک: 200 تومان

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سلام، بنر شما و ای نتورک رو در بزرگترین اندازه بمدت 20 ساعت تست کردم کلیک انجام شده برای سما کلیک 27 و ای نتورک 74 شمارش شد دلیلش هم بنظرم نداشتن تنوع و جذابیت بنر هست که فکر میکنم فعلا تنها یک تبلیغ مربوط به فروشگاه خود شما فعال هست. البته جالبه با وجود کلیک های خیلی کمتر درامد کسب شده سما کلیک کمی بیشتر از ای نتورک بود.
اگر مقدور هست سایز 90*970 رو هم اضافه کنید.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام، بنر شما و ای نتورک رو در بزرگترین اندازه بمدت 20 ساعت تست کردم کلیک انجام شده برای سما کلیک 27 و ای نتورک 74 شمارش شد دلیلش هم بنظرم نداشتن تنوع و جذابیت بنر هست که فکر میکنم فعلا تنها یک تبلیغ مربوط به فروشگاه خود شما فعال هست. البته جالبه با وجود کلیک های خیلی کمتر درامد کسب شده سما کلیک کمی بیشتر از ای نتورک بود.
باز برای شما خوبه 30 کلیک آنتوورک 1 کلیک سما o_O

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

سایز اضافه شد. بنر ها رو آگهی دهنده ها میذارن. هرچی بیشتر همکاری باشه، تنوع هم میره بالا.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کلیک کم دلیل بد عمل کردن کارایی سیستم نست... تنوع بنرها بیشتر باشه، مجموع کلیک های روزانه افزایش پیدا میکنه.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
من گذاشتم اما متاسفانه تعداد کلیک خیلی کم بود به نسبت دیگر سیستمها

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من گذاشتم اما متاسفانه تعداد کلیک خیلی کم بود به نسبت دیگر سیستمها
بنر های خودتون رو بگذارید ببینید کلیک های خودتون چقدر میشه... با یک روز دو روز چطور تست میکنید یک سیستم رو؟! بنرها الان محدوده انتظار محدوده برای سیستم نوپا.
روزهای منتهی به تعطیلات ترافیک وبگردی افت شدید میکنه ... همین الان هم تعدادی وبمستر روزی 5 6 تا کلیک پشت هم خودشون میکنند بعد میگن چرا شمارش نمیشه! این مورد رو هم در نظر بگیرید ممنون میشم.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
بنر های خودتون رو بگذارید ببینید کلیک های خودتون چقدر میشه... با یک روز دو روز چطور تست میکنید یک سیستم رو؟! بنرها الان محدوده انتظار محدوده برای سیستم نوپا.
روزهای منتهی به تعطیلات ترافیک وبگردی افت شدید میکنه ... همین الان هم تعدادی وبمستر روزی 5 6 تا کلیک پشت هم خودشون میکنند بعد میگن چرا شمارش نمیشه! این مورد رو هم در نظر بگیرید ممنون میشم.
در سایت بنده بنر از سیستمهای مختلف هست. بنر شما را جایگزین اون بنرها کردم. هر کلیک 200 تومان داد اما بخاطر تعداد کلیک کم درامد به نسبت اونا کمتر بود. برای منه صاحب سایت مهم درامده حالا چه کلیک کم باشه چه زیاد چه سفارش دهنده تبلیغات زیاد باشه چه کم. امیدوارم تبلیغ دهندگانتون زیاد بشن تا این مشکل محدود بودن بنر حل بشه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کد تخفیف 10هزار تومانی ویژه اعضای جدید به مناسبت ماه رمضان، جهت اعتبار اولیه ساخت کمپین تبلیغات بنری: Ramezan95

به هنگام ثبت نام در بخش "کد تخفیف" وارد کنید.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
برای سایز 90*970 بنر فعالی وجود دارد؟ با گذاشتن این کد بنری نمایش داده نمیشه.
و راهنمایی کنید که نحوه تسویه حساب به چه صورت است؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
برای سایز 90*970 بنر فعالی وجود دارد؟ با گذاشتن این کد بنری نمایش داده نمیشه.
و راهنمایی کنید که نحوه تسویه حساب به چه صورت است؟

بنر فعال شد.
از گزینه انتقال موجودی از حساب نمایش دهنده به آگهی دهنده، استفاده کنید. و اونجا با این اعتبار کمپین تبلیغات بنری بسازید برای کسب و کارتون.

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
منظورتون این هست که پرداختی ندارید و با درامد کسب شده فقط باید در سایت خودتون کمپبن درست کرد؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
جالبه شما ادعا کردی که مثل دیگر سیستمها نیستی و اومدی سیستمی گذاشتی که درامد برای وبمستر بهتر باشه اما الان عنوان میکنی اصلا واریزی نداری و فقط با پولش میشه در همون سیستم تبلیغ داد!!!
منه وبمستر که نیاز به تبلیغ دادن ندارم بنرهای شما رو گذاشته بودم برای کسب درامد فقط. متاسفم که این چند روز الکی بنرهاتونو گذاشته بودم بدون هیچ سودی و با دادن ضرر

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
شما که پرداختی ندارید
تعداد بنرهاتون هم که محدود هست
خوب میتونم از شما بپرسم چرا بابت کلیک پرداختی (امتیاز) میدید؟
شما فرض کنید یک سایت با موضوع X در روز 5000 بار بنر شما رو نمایش میده. این که بنر شما با موضوع Y هست و هیچ همخوانی با موضوع این سایت نداره تقصیر این وبسایت هست؟
شما باید تبلیغات رو هدفمند انجام بدید به شکلی که با موضوع همخوانی داشته باشه.وقتی نداره خوب کلیکی هم نداره و کاملا طبیعی هست.
حداقل کاری که می تونید بکنید این هست که به ازای نمایش امتیاز بدید تا حق کاربران از بین نره. وگرنه کسی که موضوع سایتش به شکلی هست که کلیک کمتری میخوره به دلیل تنوع نداشتن بنر های شما حقش پایمال میشه.
از طرفی باید امکانی رو فراهم کنید که بشه بنر رو توی سایت هایی با کلمه کلیدی مورد نظر نمایش داد.

radair

Registered User
لایک‌ها
82
وقتی پولی نگیرید پول بازاریاب و هاست و دامنه و پرسنل و ... را از کجا می دهید ؟

بنظر روشتون کاملا اشکال داره

اگر یه سود جزئی هم بگیرید بازم میشه امیدوار به پیشرفت سیستمتون بود

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
ما وظیفه مون تامین بنر برای شما نیست. این آگهی دهندگان هستند که میان بنر میذارن و کسب و کار خودشون رو تبلیغ میکنند.
که یا بابت موجودی پول پرداخت میکنند، یا از حساب نمایش دهنده شون جابجا میکنند.

اینکه بنر موضوعیتی در سایت شما نداره به علت تعداد کم بنرهاست. وگرنه ما هم عقلمون میکشه 100 تا دسته بندی بسازیم اما چون الان تعداد بنر کمه ساخت و ایجاد دسته بندی بی معناست.

درامد به ازای نمایش هم متاسفانه اصلا در ایران جواب نمیده چون همه تقلب میکنند و روشی هم برای جلوگیری از تقلب وجود نداره فعلا که بشه به نمایش دهنده ثابت کرد (چون فشار زیادی به سرور میاره).

در حال حاضر هم من هیچ سرویس ایرانی ای ندیدم که واقعا روی کلمات کلیدی کار کرده باشه و تبلیغ مرتبط رو نمایش بده. همش در حد شعاره. چون برمیگرده به همون دسته بندی موضوعی بنرها نه چیزی بیشتر. متاسفانه اشکال بزرگ سایتهای ایرانی اینه که محتوای صفحاتش شلوغ و بی نظمه.... اولش میگه مقاله، وسطش تبلیغ فیلمه، آخرش هم لینک میشه به باکس فلان سایت. (مخصوصا سایتهای تفریحی).

من هم دوست دارم ایده آل شما رو ایجاد کنم اما متاسفانه کشش سایتها نسبت به این مسائلی که شما گفتی خیلی ضعیفه. وگرنه من تمام این امکانات رو دارم اما فعلا فعال نکردم.... چون الان همه به سمت سیستم های کلاه بردار و معتبرنما کشش دارن با اینکه پولشون رو هم میخورن اما بازم سراب کسب درآمد دارن.

اگر با این سیستم همکاری بشه،و دوستان بیان ثبت نام کنند و با بن 10هزار تومنی شون بنر بذارن خب سیستم هم پیش میره. وگرنه من هم سیستم رو میبندم و میرم روی کاربر خارجی کار میکنم دردسر وب سایتهای ایرانی که یک درصد از وب دنیا هم نیست به جون نمیخرم.
همش برمیگرده به مشارکت و تشویق اعضا نه بیشتر.

مورد بلد شده کاملا نشون میده شما تو این زمینه حرفه ای نیستید. یعنی چی وظیفه ما نیست؟ وظیفه بنده هست پس؟:|:|:|:|:|:|
شما برای جذب کاربران با موضوعات مختلف باید بتونید تبلیغ دهنده های مختلف جذب کنید. یعنی چی وظیفه ما نیست؟؟؟؟:|:|

مورد بعدی هم که میگید بقیه در حد شعار هست و ...، خوب که چی؟ چون بقیه بدن شما هم همونطور باشید مشکلی ایجاد نمیکنه؟

در مورد نمایش هم باز هم وظیفه شما هست که سیستمی برای تقلب پیاده کنید. شده بررسی تک تک سایت ها. وقتی شما توانایی مدیریت این مورد رو ندارید بنده که وبمستر هستم سرم درد می کنه بیام باهاتون کار کنم؟ خیلی راحت میگن نمیتونید یا ندارید چنین امکانی رو خوب پس هیچی کلا کار نمی کنیم. و این میشه یکی از دلایل شکست شما.

در مورد کاربران خارجی: شما احتمالا تجربه کار با کاربران خارجی رو نداشتید. پشتیبانی که اون ها از شما انتظار دارن 100 برابر بیشتر از چیزی هست که شما در حال حاظر دارید ارائه میدید.
این که نمیتونید برای بازدید ضد تقلب پیاده کنیم، وظبفه ما تامین بنر نیست و ... شما رو تو همون اول کار از بین میبره.

شما دارید بحث از وب ایران می کنید که فلان هست و بسار هست ولی خودتون سرویس دهنده ای بدتر از این کاربران هستید. بدون شک سرویس دهنده ای که ادعا می کنه وظیفه تامین بنر های سیستمش رو نداره و فک می کنه از رو هوا باید مردم بیان و بنر بزارن، نمیتونه انتظار کاربرای خوب رو هم داشته باشه چون بدون هیچ شکی کاربر خوب با سرویس دهنده خوب کار می کنه نه سرویس دهنده ای که وظایف اولیه خودشون رو هم نمی دونن و همرو بد میدونن و در نهایت هم نتیجه می گیرند که حق دارند اون ها هم بد باشند.
شما دارید میگید ما این امکان رو نداریم خوب بقیه هم ندارن و در حد شعار هست. بقیه چه ربطی به شما دارن؟ شما دنبال کاربر خوب می گردید باید سرویس خوب ارائه کنید.
تا وقتی سیاست کاریتون و طرز فکر و برخوردتون با کاربران به این شکل هست هیچ کاربری چه خوب و چه بد سمت شما نمیاد و این یک مسئله کاملا طبیعی هست

به هر حال مال خودتون هست و اختیار دارید. می تونید هرطور دلتون می خواد ادامه بدید. فقط خواهشا 2 روز دیگه نیاید بگید نه کاربران ایرانی فلان و بسارن و نمیان از ما حمایت کنند. شما که وظایف اولیه خودتون رو هم که رد کردید. بعید هم نیست روزی از بقیه گله کنید که چرا از سرویستون استفاده نمی کنند.

Last edited:
بالا