- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
@iranexplorer.net
جدی میگم واقعا باید بخش ایجاد کمپین برای نمایش دهنده رو یه تغیراتی توش بدی دیوونه شدم.
سایز عمودی 728*90 نیست نه؟
ایجاد شد. هر سایز دیگری هم خواستید اطلاع بدین بسازم.
@iranexplorer.net
جدی میگم واقعا باید بخش ایجاد کمپین برای نمایش دهنده رو یه تغیراتی توش بدی دیوونه شدم.
سایز عمودی 728*90 نیست نه؟
باز برای شما خوبه 30 کلیک آنتوورک 1 کلیک سماسلام، بنر شما و ای نتورک رو در بزرگترین اندازه بمدت 20 ساعت تست کردم کلیک انجام شده برای سما کلیک 27 و ای نتورک 74 شمارش شد دلیلش هم بنظرم نداشتن تنوع و جذابیت بنر هست که فکر میکنم فعلا تنها یک تبلیغ مربوط به فروشگاه خود شما فعال هست. البته جالبه با وجود کلیک های خیلی کمتر درامد کسب شده سما کلیک کمی بیشتر از ای نتورک بود.
اگر مقدور هست سایز 90*970 رو هم اضافه کنید.
سلام، بنر شما و ای نتورک رو در بزرگترین اندازه بمدت 20 ساعت تست کردم کلیک انجام شده برای سما کلیک 27 و ای نتورک 74 شمارش شد دلیلش هم بنظرم نداشتن تنوع و جذابیت بنر هست که فکر میکنم فعلا تنها یک تبلیغ مربوط به فروشگاه خود شما فعال هست. البته جالبه با وجود کلیک های خیلی کمتر درامد کسب شده سما کلیک کمی بیشتر از ای نتورک بود.
اگر مقدور هست سایز 90*970 رو هم اضافه کنید.
بنر های خودتون رو بگذارید ببینید کلیک های خودتون چقدر میشه... با یک روز دو روز چطور تست میکنید یک سیستم رو؟! بنرها الان محدوده انتظار محدوده برای سیستم نوپا.من گذاشتم اما متاسفانه تعداد کلیک خیلی کم بود به نسبت دیگر سیستمها
در سایت بنده بنر از سیستمهای مختلف هست. بنر شما را جایگزین اون بنرها کردم. هر کلیک 200 تومان داد اما بخاطر تعداد کلیک کم درامد به نسبت اونا کمتر بود. برای منه صاحب سایت مهم درامده حالا چه کلیک کم باشه چه زیاد چه سفارش دهنده تبلیغات زیاد باشه چه کم. امیدوارم تبلیغ دهندگانتون زیاد بشن تا این مشکل محدود بودن بنر حل بشهبنر های خودتون رو بگذارید ببینید کلیک های خودتون چقدر میشه... با یک روز دو روز چطور تست میکنید یک سیستم رو؟! بنرها الان محدوده انتظار محدوده برای سیستم نوپا.
روزهای منتهی به تعطیلات ترافیک وبگردی افت شدید میکنه ... همین الان هم تعدادی وبمستر روزی 5 6 تا کلیک پشت هم خودشون میکنند بعد میگن چرا شمارش نمیشه! این مورد رو هم در نظر بگیرید ممنون میشم.
برای سایز 90*970 بنر فعالی وجود دارد؟ با گذاشتن این کد بنری نمایش داده نمیشه.
و راهنمایی کنید که نحوه تسویه حساب به چه صورت است؟
منظورتون این هست که پرداختی ندارید و با درامد کسب شده فقط باید در سایت خودتون کمپبن درست کرد؟
ما وظیفه مون تامین بنر برای شما نیست. این آگهی دهندگان هستند که میان بنر میذارن و کسب و کار خودشون رو تبلیغ میکنند.
که یا بابت موجودی پول پرداخت میکنند، یا از حساب نمایش دهنده شون جابجا میکنند.
اینکه بنر موضوعیتی در سایت شما نداره به علت تعداد کم بنرهاست. وگرنه ما هم عقلمون میکشه 100 تا دسته بندی بسازیم اما چون الان تعداد بنر کمه ساخت و ایجاد دسته بندی بی معناست.
درامد به ازای نمایش هم متاسفانه اصلا در ایران جواب نمیده چون همه تقلب میکنند و روشی هم برای جلوگیری از تقلب وجود نداره فعلا که بشه به نمایش دهنده ثابت کرد (چون فشار زیادی به سرور میاره).
در حال حاضر هم من هیچ سرویس ایرانی ای ندیدم که واقعا روی کلمات کلیدی کار کرده باشه و تبلیغ مرتبط رو نمایش بده. همش در حد شعاره. چون برمیگرده به همون دسته بندی موضوعی بنرها نه چیزی بیشتر. متاسفانه اشکال بزرگ سایتهای ایرانی اینه که محتوای صفحاتش شلوغ و بی نظمه.... اولش میگه مقاله، وسطش تبلیغ فیلمه، آخرش هم لینک میشه به باکس فلان سایت. (مخصوصا سایتهای تفریحی).
من هم دوست دارم ایده آل شما رو ایجاد کنم اما متاسفانه کشش سایتها نسبت به این مسائلی که شما گفتی خیلی ضعیفه. وگرنه من تمام این امکانات رو دارم اما فعلا فعال نکردم.... چون الان همه به سمت سیستم های کلاه بردار و معتبرنما کشش دارن با اینکه پولشون رو هم میخورن اما بازم سراب کسب درآمد دارن.
اگر با این سیستم همکاری بشه،و دوستان بیان ثبت نام کنند و با بن 10هزار تومنی شون بنر بذارن خب سیستم هم پیش میره. وگرنه من هم سیستم رو میبندم و میرم روی کاربر خارجی کار میکنم دردسر وب سایتهای ایرانی که یک درصد از وب دنیا هم نیست به جون نمیخرم.
همش برمیگرده به مشارکت و تشویق اعضا نه بیشتر.