لطف کردی دوست عزیز این سایت ار نظر خیلی ها در خارج از کشور معتبر بوده و در حال حاضر تبلیغات این سایت کماکان در اکثر سایت های خارجی دیده میشه !من به این سایت فعلا اعتمادکردم 15 دلار سرمایه گذاری کردم تا ببینم اخرش چی میشه
تشکر از نظرت.
لطف کردی دوست عزیز این سایت ار نظر خیلی ها در خارج از کشور معتبر بوده و در حال حاضر تبلیغات این سایت کماکان در اکثر سایت های خارجی دیده میشه !من به این سایت فعلا اعتمادکردم 15 دلار سرمایه گذاری کردم تا ببینم اخرش چی میشه
ایشالا همینطور درست کار کنهلطف کردی دوست عزیز این سایت ار نظر خیلی ها در خارج از کشور معتبر بوده و در حال حاضر تبلیغات این سایت کماکان در اکثر سایت های خارجی دیده میشه !
تشکر از نظرت.
تشکر از نظر لطفت .من هم توی این سایت سرمایه گذاری کردم . . . به جرات میتونم بگم که بهترین سایت هست از نظر اطمینان ، اعتماد و مبلغ سودی که روزانه میده . . . البته فقط سود روزانه نیست بلکه بعد از تقریبا 3 ماه مبلغ قابل توجهی نسبت به سرمایه گذاریت پرداخت میکنه . . . خلاصش اینکه اونایی که میترسن سر پولشون ، اینجا جای خوبیه واسه سرمایه گذاری . . . من جمعا 96 دلار سرمایه گذاری کردم که هر دو روز 1/5 دلار میده. البته خیلی جا داره واسه سرمایه گذاری . همین 96 دلاری که سرمایه گذاشتم بعد از سه ماه حداقل 450 دلار سود داره. یکی پرسیده بود آیا سودش به پای سوده پیدورس میرسه یا نه که همینجا بهش میگم از وقت تلف کردن توی پیدورس دست برداره.