• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از MCI5 واقعیه؟

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
اطلاعیه جدید سایت mci5:

با سلام و عرض ادب؛

نسخه اصلاح شده ي نرم افزار Mci5 در بامداد روز هفتم خرداد ماه در آدرس زير قرار گرفته است، اگر تا کنون اين نسخه را دريافت ننموده ايد، جهت فعال شدن قسمت شروع به کار نرم افزار خود، نسخه جديد را از لينک زير دانلود نماييد:

MCI5_04

با سلام و عرض ادب؛

در حال انجام تغييرات ...

منتظر لود شدن کامل سايت باشگاه جهت شروع به کار هستيم ...

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
اطلاعیه جدید سایت mci5:

با سلام و عرض ادب؛

نسخه اصلاح شده ي نرم افزار Mci5 در بامداد روز هفتم خرداد ماه در آدرس زير قرار گرفته است، اگر تا کنون اين نسخه را دريافت ننموده ايد، جهت فعال شدن قسمت شروع به کار نرم افزار خود، نسخه جديد را از لينک زير دانلود نماييد:

MCI5_04

با سلام و عرض ادب؛

در حال انجام تغييرات ...

منتظر لود شدن کامل سايت باشگاه جهت شروع به کار هستيم ...

آقا خبری نشد ؟ تو سایتش زده شروع رسمی کار نرم افزار از شنبه ساعت 24 بوده . برای شما فعال نشده هنوز ؟

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
آقا خبری نشد ؟ تو سایتش زده شروع رسمی کار نرم افزار از شنبه ساعت 24 بوده . برای شما فعال نشده هنوز ؟

سلام
فعال شده و یه کتاب در مورد بازریابی دادن که به درد نمیخورد
علاوه بر بازاریابی محصولاتشون بیشتر به دنبال جمع کردن سرمایه و دادن سود هستن تا با این سرمایه سایت را بچرخونن و هر چقدر سود داد بر اساس مبلق سرمایه گذاری هر هفته
در کل جالب نیست و این درآمدی که اینا ازش صحبت میکنن خبری نیست

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
امروز همنطوری داشتم چرخ میزدمسایت MCI5 رو دیدیم.کسی میشناسه؟
گفته روز35 کاسب میشی درسته؟
ام سی آی فایو

دوست عزیز این سایت پارسال کارش چیز دیگه بود البته سایتش ادرسش چیزه دیگه بود ولی مدیرش یکیه که یه محصول آموزشی و کتب آموزشی میفروخت یه دونه هم بود من اومد سفارش دادم و یک ماه گذشت خبری نشد هر چی زنگ میزدم جوابی نداد رفتم اول به خودش هزار بد و بیراه و اینکه راضی نیستم حرومت باشه و ... گفتم هر روز 5-6 تا میل میفرستادم با ایمیل های متفاوت که آخرش کلافش کردم و بعد از دو ماه نهایت پولمو پس داد و سایتشم بست ! امسالم من اوایل اردیبهشت با این سایت از طریق ایمیل مارکتینگی که کرده بود آشنا شده بودم و رفتم خریدم نمیدونستم که ادم نشده و بازم داره کلاهبرداری میکنه ! ادرس سایتشم عوض کرده بود اول نشناختمش اما وقتی خریدم و با شمارش و میلش آشنا شدم دیدم بله همونه خودشه هر روز یه بهانه ای میاره که آقا فلان روز میزاریم فلان ساعت شروع به کاره و .... همشم چرت و پرتی بیش نیست بعد از یه ماه که دیدم نه بابا اینم باز کلاهبرداریه جدیدشه به ساماندهی و پلیس فتا هم گزارش دادم نه بابا انگار اونا هم با این دستشون تو یه کاسست :D هیچکارش نکردن منم گفتم ارزش نداره واسه 8 تومن برم پلیس فتا شکایت کنم بصورت حضوری اگه اونا هم جوابگو بودن همون اینترنتی که فرستادم باید پیگیری میکردن دوستان این سایت کاملا کلاهبرداره و خودم دو بار نیش خوردم ازش@ لطفا به هر کی میشناسین بگین این کلاهبرداره چون تا الان اونطور که توی تعداد دانلودهاش مشخصه بالای هزار دانلود داره که هر دفعه هم به یه بهونه ای میگه باید اینکار کنید تا بتونید بهتر استفاده کنید پول میگیره

sababazar

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
همش دروغه و کلاهبرداری بیش نیست
همش وعده وعید هست
هر چی هم به فیلترینگ میگیم انگار نه انگار

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
چقدر شما ملت ساده اید آخه !!!!
اصلا بسته ای به نام کسب درآمد تضمینی نه وجود داره نه تا ابد وجود خواهد داشت
کسی که میلیونی در بیاره که نمیاد واسه من و شما بسته کنه و بسته ای 10 هزار یا 20 هزار بفروشه!!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من تا اونجائی که با یکی از ارائه دهنده های این بسته ها صحبت کردم یه روش بازاریابی برای ویدیوهای آموزشی خودشون ارائه میده که پورسانت خوبی میدن و خودشون هم دلار رو تبدیل به ریال میکنه منتها برای انجام آموزش کار بایستی سی دیشون رو تهیه کنید:

ساخت رایگان فروشگاه پیشرفته اینترنتی - استخدام با حقوق و پورسانت عالی و درآمدماهیانه

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان عزیز من تو تایپیک قبلی اعلام کردم که این یه نفر کلاهبرداره وحروم زاده ای بیش نیست

من و پسر داییم ویکی دیگه از رفیقام این نرم افزارو اصلا دوستان نرم افزاری در کار نیست این حروم زاده یکم برنامه نویسی بلده یه نرم افزار یک صفحه ای چرت ساخته ملت رو سرکار گذاشته خدا میدونه چند نفر دیگه رو هم سر کار گذاشته وپولشونو بالا کشیده دوستان لطفا اطلاع رسانی کنید این آقا حروم زاده است و کاملا کلاهبرداره :)

لعنت بر سایت فتا باشه رو در روشونم میگم لعنت برشون هرچی ایمیل هرچی پیام انگار نه انگار :)

قطعا ویقین داشته باشید این ها همه چوبشو میخورند دیر و زود داره بخاطر حکمت خدا _خدا لعنتش کنه همین :)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من تا اونجائی که با یکی از ارائه دهنده های این بسته ها صحبت کردم یه روش بازاریابی برای ویدیوهای آموزشی خودشون ارائه میده که پورسانت خوبی میدن و خودشون هم دلار رو تبدیل به ریال میکنه منتها برای انجام آموزش کار بایستی سی دیشون رو تهیه کنید:

ساخت رایگان فروشگاه پیشرفته اینترنتی - استخدام با حقوق و پورسانت عالی و درآمدماهیانه

از شما بعید بود.............

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
از شما بعید بود.............

زندگی خرج داره دوست من:D
ولی من با فروشندش از طریق ایمیل یه چند باری که صحبت کردم میگه اگر دستور العمل های موجود در سی دی رو انجام بده ماهم همیشه پشتیبانیش میکنیم تا به درآمد خودش برسه.

badihi110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من خودم 3 ماه پیش عضو شدم یه پلن بازاریابی خریدم 4000 تومن + نرم افزار به قول خودشان کسب درآمد5000 تومان
الان 3 ماهه که هی میگن بزودی محصولات رو قرار میدیم و نمی دونم بازاریابی رو شروع میکنیم و ..... از این اراجیف
این سایت اگه حرفه ای بود بایست تا الان راه افتاده باشه و هزاران عضو فعال داشته باشه

کشکه کشکه بابا
اگه شما 3ماهه خریدید بنده 8ماه پیش نرم افزاررا خریدم 52 هزار تومان در تبلیغات این نرم افزار نوشته بود امروز نرم افزار را بخر واز همین امروز در آمد میلیونی را شروع کنید اما از همون روز اول تا این تاریخ یعنی 06.11.92 فقط وفقط وفقط پیام میاد که تو این طرح شرکت کنید تا 5دقیقه دیگه فرصت تمامه تو اون طرح شرکت کنید چطور میشه خوب میشه خلاصه همش وعده سر خرمن منام از اونا زرنگ ترم چون خیلی مشکوک میزنه بچه ها همین روزاس که صداش در آد اگه راست میگند چرا 8 و9 ماهه وعده میدند هی میگند سر ماه ته ماه امروز فردا :طرح میگذارند محشر میگند 1 میلیون بگذار ماهی 150 بگیر و ... خیلی از این حرفا اما من تا نرم افزار را بم ندند هیچ پولی دستشون نمی دم خلاصه هواستون خیلی جمع باشه بقول بابام میگه راه ب این کمی و بار ب این سبکی وپول ب این زیادی یه گندی توش هست خلاصه با وعده دادن خوب پولی دارد جمع میکنه چون تا اونجا که من خبرش دارم نرم افر بدست هیچ کس نرسیده با سرکاری دارند مردم را سر کیسه میکنند

engineer_yasin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سایت کلاهبرداره!!
پول همه را خورده
لطفا همه برید دادسرا و ازش شکایت کنید
من این کار را انجام دادم, اما اگه تعداد بیشتر بشه, جرمش سنگینتر میشه, و علاوه بر برگشت پولتون, این شیاد زندان هم میشه
من با وکیل صحبت کرده ام

mohsen20111023

Registered User
لایک‌ها
14
بابک خان یا همکارش نسبتن محترمش 3700000 تومان منو بالا کشیدن تا الان ندادن رمضونی خدا بزندتون با این کلاهبرادی و سوء استفاده از من و هزار نفر
پول ما خوردن نداره ...

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
بابک خان یا همکارش نسبتن محترمش 3700000 تومان منو بالا کشیدن تا الان ندادن رمضونی خدا بزندتون با این کلاهبرادی و سوء استفاده از من و هزار نفر
پول ما خوردن نداره ...

وعذر میخوام ولی واقعا مگر بی عرضه باشید اگر این مبلغ رو از شما برده و نمیرید از پلیس فتا پیگیر باشید و برید حتی داد سرا **** اگه کارتون رو راه ننداختن...........
این بابک یه حرومی و یه انسان بیشرف هستش و هنوز هنوز ه داره راست راست کار خودشون پیش میبره و مردم رو فریب میده پلیس فتا هم هیچ غلطی نکرده..............

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
کلاهبرداره.مگه شک داشتید!!!!!

بالا