hbarati
Registered User
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 2
درآمد فوق العاده شیرین بدون نیاز به کلیک
دوستان عزیز این سایت بدون اینکه وقت شما رو بگیره و نیازی به کلیک یا انجام کاری باشه به شما امتیاز میده و پول پرداخت میکنه .
تنها کاری که لازمه انجام بدید عضویت در سایت و نصب cashbar سایت هستش.
کش بار در واقع پنجره کوچیکیه که شما بعد از دانلود ونصب اجراش میکنید و یه گوشه از صفحه میگذارید.
مادامی که کش بار در حال اجرا هست شما امتیاز دریافت میکنید (نیازی به کلیک یا هیچ کار دیگری نیست).
سایت دارای قابلیت های زیادی برای بالا بردن درآمد شماست.
بازی های مختلف
sponser vip (خریدزیرمجموعه)
super refferal
دو بازی اصلی هم داره که هر روز یه فرصت مجانی برای امتحان شانستون میده.
من خودم چند بار برنده شدم. (البته جک پات هم داره)
از هر زیر مجموعه تا 10 level که عضو بشه به شما 10 درصد میده.
حداقل پرداختش 20 دلار هست.
من خودم چند ماهیه شروع کردم و با توجه به راحتی سایت چند تا عضو گرفتم.
هنوز به 20 دلار نرسیدم ولی سر گروه من رسیده و به راحتی دریافت کرده.
این یکی از payment proof های سایت هست.
من سایت های زیادی رو دیدم ولی این سایت به شدت پتانسیل رسیدن به درجات بالا رو داره.
روزانه حدود 500 عضو داره و حدود 10000 کشبار آنلاین داره.
ایران رو هم به رسمیت میشناسه.
واقعا سایت لذت بخشیه.
حتما امتحان کنید.
لینک عضویت
توجه کنید: فقط برای لینک عضویت باید از *ی پی ان استفاده کنید دوستان.
لینک خود سایت هیچ مشکلی با شما نداره.
آموزش عضویت
بعد از اینکه وارد سایت زیر(سایت شماره 1) می شوید ابتدا برای تغییر زبان سایت از فرانسوی به انگلیسی پرچم امریکا را در پایین همان سایت کلیک کنید سپس ایمیل خودتان را که بعنوان نام کاربری شما حساب می شود در مستطیل مشخص شده وارد می کنید(ایمیل را با ذکر @ تایپ کنید) و گزینه join us را کلیک میکنید,
صفحه ای باز می شود که باید نرم افزار شرکت تبلیغاتی 20 دلارسورف دانلود بکنید که حجم آن 1.45 مگا بایت است و در مراحل نصب باید نام و جنسیت و زبان و اگر سایت یا وبلاگ دارید وارد کنید بعد از تکمیل برای شما یک ایمیل که پسورد ورود به سایت است ارسال می شود(این ایمیل حداکثر تا 24 ساعت از طرف شرکت 20 $ به ایمیل شما ارسال خواهد شد ) بعد از دریافت پسورد از ایمیل ارسالی , میبایست به سایت شماره 2 رفته و پسورد دریافت شده را برای ورود به صفحه خصوصی خود در شرکت 20$ تایپ کنید.(در سایت شماره 2 , در قسمت ایمیل , ایمیل خود را با درج @ تایپ کنید.)
توجه: بهتر است بعد از موفق شدن به ورود به صفحه خصوصی تان در شرکت 20$ ,پسورد خود را در قسمت Account تغییر دهید.
سایت شماره 1 (لینک عضویت من): Make cash, earn money online with 20$2Surf
سایت شماره 2 : http://member.20dollars2surf.com/login.php
دوستان عزیز این سایت بدون اینکه وقت شما رو بگیره و نیازی به کلیک یا انجام کاری باشه به شما امتیاز میده و پول پرداخت میکنه .
تنها کاری که لازمه انجام بدید عضویت در سایت و نصب cashbar سایت هستش.
کش بار در واقع پنجره کوچیکیه که شما بعد از دانلود ونصب اجراش میکنید و یه گوشه از صفحه میگذارید.
مادامی که کش بار در حال اجرا هست شما امتیاز دریافت میکنید (نیازی به کلیک یا هیچ کار دیگری نیست).
سایت دارای قابلیت های زیادی برای بالا بردن درآمد شماست.
بازی های مختلف
sponser vip (خریدزیرمجموعه)
super refferal
Clicks Bonus |
Surfer Bonus |
Mail Bonus
![]() |
Cash Bonus |
دو بازی اصلی هم داره که هر روز یه فرصت مجانی برای امتحان شانستون میده.
من خودم چند بار برنده شدم. (البته جک پات هم داره)
از هر زیر مجموعه تا 10 level که عضو بشه به شما 10 درصد میده.
حداقل پرداختش 20 دلار هست.
من خودم چند ماهیه شروع کردم و با توجه به راحتی سایت چند تا عضو گرفتم.
هنوز به 20 دلار نرسیدم ولی سر گروه من رسیده و به راحتی دریافت کرده.
![attachment-232989d1352055893-img_4m2czkf9vi.php.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fforum.persiantools.com%2Fattachments%2Ff79%2Fattachment-232989d1352055893-img_4m2czkf9vi.php.png&hash=a15d2cc479a4ac6da711b9dfbca15831)
این یکی از payment proof های سایت هست.
من سایت های زیادی رو دیدم ولی این سایت به شدت پتانسیل رسیدن به درجات بالا رو داره.
روزانه حدود 500 عضو داره و حدود 10000 کشبار آنلاین داره.
ایران رو هم به رسمیت میشناسه.
واقعا سایت لذت بخشیه.
حتما امتحان کنید.
لینک عضویت
![](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fpic.20dollars2surf.com%2Fban_en_46860_394984.gif&hash=509cc2770bdeb0a331e8764ecac40036)
توجه کنید: فقط برای لینک عضویت باید از *ی پی ان استفاده کنید دوستان.
لینک خود سایت هیچ مشکلی با شما نداره.
آموزش عضویت
بعد از اینکه وارد سایت زیر(سایت شماره 1) می شوید ابتدا برای تغییر زبان سایت از فرانسوی به انگلیسی پرچم امریکا را در پایین همان سایت کلیک کنید سپس ایمیل خودتان را که بعنوان نام کاربری شما حساب می شود در مستطیل مشخص شده وارد می کنید(ایمیل را با ذکر @ تایپ کنید) و گزینه join us را کلیک میکنید,
صفحه ای باز می شود که باید نرم افزار شرکت تبلیغاتی 20 دلارسورف دانلود بکنید که حجم آن 1.45 مگا بایت است و در مراحل نصب باید نام و جنسیت و زبان و اگر سایت یا وبلاگ دارید وارد کنید بعد از تکمیل برای شما یک ایمیل که پسورد ورود به سایت است ارسال می شود(این ایمیل حداکثر تا 24 ساعت از طرف شرکت 20 $ به ایمیل شما ارسال خواهد شد ) بعد از دریافت پسورد از ایمیل ارسالی , میبایست به سایت شماره 2 رفته و پسورد دریافت شده را برای ورود به صفحه خصوصی خود در شرکت 20$ تایپ کنید.(در سایت شماره 2 , در قسمت ایمیل , ایمیل خود را با درج @ تایپ کنید.)
توجه: بهتر است بعد از موفق شدن به ورود به صفحه خصوصی تان در شرکت 20$ ,پسورد خود را در قسمت Account تغییر دهید.
سایت شماره 1 (لینک عضویت من): Make cash, earn money online with 20$2Surf
سایت شماره 2 : http://member.20dollars2surf.com/login.php