• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد اینترنتی متفاوت بدون نیاز به کلیک و صرف وقت

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من توی این سایت عضو بودم اوایل خیلی خوب بود میشد به زیر مجموعه ها پی ام داد و پول خوبی هم میداد
هر چند چیزی به ما پرداخت نکرد
جالب اینجا بود تا کسی تعداد زیر مجموعه هاش زیاد میشد و درامدشم زیاد میشد اکانتشو مسدود میکرد و میگفت که تخلف کرده
کلی از بالایی های ما رو بست تا اینکه نوبت من شد منم دقیقا طبق برنامشون مسدود کردند هر چند من هیچ کاری نکرده بودم
تا اینکه ما دیدم اینا دارن کلاه سر ما میزارن به فیلترینگ شکایت کردیم اونم سایتشو فیلتر کرد که حداقل از ایران سود نکنه
حالا دوباره باز شده مثل اینکه
ولی مطمئن باشید این بلا هم سر شما میاد پس توصیه میکنم ثبت نام نکنید

داداش دمت گرم سنگ تموم گذاشتی دیگه حرف اخرو زدی این هم یه مدرک دیگه.من به این امید بودم که بشه از امتیازات به تونم تبلیغ کنم ولی اینطور که گفتی دیگه اصلا ارزش نداره.
واما باز هم مثل همیشه من معتبرترین پی تی سی جهانو معرفی میکنم:
لینک وبلاگ:

لینک مستقیم:

Last edited:

hbarati

Registered User
لایک‌ها
2
آدرس اصلی که کاربرا توش فعالیت میکنن http://member.20dollars2surf.com هست.
نه اسکم هست نه چیزی. . . :thumbsdow
دوستان تحقیقاتشونو کامل کنن که اطلاعات غلط ندن. . .

Capture.jpg
حدود 20 دلار تا حالا تو خود سایت سرمایه گذاری کردم.
خیلی خوب جواب داده.
مسدود هم نشده اکانتم.
بالاخره هر کسی با توجه به تجربیاتش یه حرفی میزنه.
نظرشم محترم. . .
ولی چون پرداختی سایت رو بیست دلاره خیلیا طاقت وحوصله سرمایه گذاری تو این سایت رو ندارن.
پرداختیشم به paypal و payza هست که به شدت با ایران مشکل داره و باید خیلی توش با احتیاط و حساب شده عمل کرد (چون میتونه به این دلیل حساب مسدود بشه. . . )
وگرنه هیچ دلیلی برای مسدود کردن وجود نداره و بالا سری های من که خیلی بیشتر از من درآمد و زیر مجموعه دارن هیچ مشکلی از این بابت ندارن.
این سایت چند سالی هست داره کار میکنه اگه اسکم بود روزانه نزدیک به 400 تا عضو جدید نمی گرفت.
ما که داریم کارمونو میکنیم. . .
در ضمن تو فرومش که یه چرخی میزدم تو پرداختیاش دیرکرد داره ولی پرداخت میکنه.
یه سری بزنید.
با توجه به شرایط ایده آل سایت 100% به امتحانش می ارزه.

hbarati

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من توی این سایت عضو بودم اوایل خیلی خوب بود میشد به زیر مجموعه ها پی ام داد و پول خوبی هم میداد
خود زیر مجموعه انتخاب میکنه که شما بتونی بهش پی ام بدی یانه.
با این حال روش دیگری برای پی ام دادن به زیر مجموعه ها در سایت هست که احتمالا شما اطلاع نداشتی. . .

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
نه عزیز من آدرسو دقیق سرچ کن
Geld verdienen, geld verdienen im Internet حالا سرچش کن
این سایت اسکمه
ظاهرا صاحبشم خانمه
اون ادرسی که شما سرچ کردی آدرس اصلی سایت نیست ادرس عضویت چون اول آدرس member اومده
member از اول ادرس بردار بعد سرچ کن
تازه الآن متوجه شدم که سایت اصلی فیلتره
معروف ترین معتبر ترین در دنیا:

Last edited:

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
خود زیر مجموعه انتخاب میکنه که شما بتونی بهش پی ام بدی یانه.
با این حال روش دیگری برای پی ام دادن به زیر مجموعه ها در سایت هست که احتمالا شما اطلاع نداشتی. . .
دوست عزیز من که گفتم هیچ کاری نکردم
از جمله اینکه به هیچکس پی ام نمیدادم!

hbarati

Registered User
لایک‌ها
2
نه عزیز من آدرسو دقیق سرچ کن
Geld verdienen, geld verdienen im Internet حالا سرچش کن
مگه شما عضو سایت نبودی دوست من؟
پس باید بدونی که اون آدرسی که شما زدی لینک اصلی سایت نیست. . .
اون آدرسی که شما سرچ میکنی آدرس عضویت سایته. که به زبانهای مختلف هم لینک داره Zarabiaj przez internet z 20$2Surf _____http://it.20dollars2surf.com______http://pt.20dollars2surf.com

آدرسی که وارد حساب کاربری میشی و کار اصلی رو اونجا انجام میدی و ثابته http://member.20dollars2surf.com هست.
که اسکم نیست و هیچ موردی نداره. . .
شما این آدرسو دقیق سرچ کن.

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
وقتی ادرس اصلیو سرچ میکنی اسکمه
نمیدونم باور کن منم دوست دارم اسکم نباشه
انصافا اگه هر کدوم از شما تونست از این سایت برداشتی داشته باشه اینجا بذاره انصافا من دوست دارم اسکم نباشه چون روش کسب درامدش عالیه
اما نظر من اسکم بودن سایته

Last edited:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان خواهشا اینقد تو سر و کله همدیگه نزنید!!!
طبق تحقیقات من این سایت اسکم نیست ، ( با همین سایز و رنگ فونت! ) ولی خوب محدودیت هایی داره که من برای اونا توش فعالیت نمی کنم، مثل اینکه شما از طریق دیدن تبلیغات فقط مجاز هستید تو ماه تا 10000 امتیاز تو سایت بگیرید که در بهترین شرایط میشه 2$! در واقع روش اصلی فعالیت تو این سایت اینه که از سیستم 10 سطحی زیر مجموعه گیریش استفاده کنید و مثلا شما 3 تا زیر مجموعه بگیرید ، اون 3 نفر هرکدوم 3 تا دیگه بگیرن بشه 9 نفر ، همینجوری ادامه پیدا کنه تا برسه به 10 مرحله که میشه چند هزار نفر و اون موقع درامد درست و حسابی گیرتون میاد.
یه جورایی مثل این سایتس که 2 دلار لیبرتی میذاری بعد هی ملت رو دعوت میکنی 2 دلار بذارن تا 2 دلارت تبدیل به شونصد میلیون دلار بشه :دی
از این به بعد هم سعی کنید ملاک اسکم بودن یا نبودن یه سایت رو براساس حرفهایی که یوزراش تو سایت ها و انجمن های مختلف زدن بذارید ، نه یه سایت با یه متن اتوماتیک که فقط از رو محبوبیت دامین و اطلاعات Whois دامین امنیت یه سایت رو تشخیص میده!
موفق باشید:D

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان خواهشا اینقد تو سر و کله همدیگه نزنید!!!
طبق تحقیقات من این سایت اسکم نیست ، ( با همین سایز و رنگ فونت! ) ولی خوب محدودیت هایی داره که من برای اونا توش فعالیت نمی کنم، مثل اینکه شما از طریق دیدن تبلیغات فقط مجاز هستید تو ماه تا 10000 امتیاز تو سایت بگیرید که در بهترین شرایط میشه 2$! در واقع روش اصلی فعالیت تو این سایت اینه که از سیستم 10 سطحی زیر مجموعه گیریش استفاده کنید و مثلا شما 3 تا زیر مجموعه بگیرید ، اون 3 نفر هرکدوم 3 تا دیگه بگیرن بشه 9 نفر ، همینجوری ادامه پیدا کنه تا برسه به 10 مرحله که میشه چند هزار نفر و اون موقع درامد درست و حسابی گیرتون میاد.
یه جورایی مثل این سایتس که 2 دلار لیبرتی میذاری بعد هی ملت رو دعوت میکنی 2 دلار بذارن تا 2 دلارت تبدیل به شونصد میلیون دلار بشه :دی
از این به بعد هم سعی کنید ملاک اسکم بودن یا نبودن یه سایت رو براساس حرفهایی که یوزراش تو سایت ها و انجمن های مختلف زدن بذارید ، نه یه سایت با یه متن اتوماتیک که فقط از رو محبوبیت دامین و اطلاعات Whois دامین امنیت یه سایت رو تشخیص میده!

دوست عزیز
لطفا بگید که بر چه اساسی شما میگید که اسکم نیست.لطفا دقیق تر بگید تا ما هم بتونیم تشخیص بدیم
این تحقیقاتی که میگید در کجا انجام دادین؟
البته بهترین مدرک اینه که ببینیم بقیه چی میگن.به عنوان مثال دیگه همه اینو میدونن ثبت بودن سایت در وزارت ارشاد یا ساماندهی دلیلی بر درست بودن سایت نیست.چون خیلی از همین سایتها که مثلا قانونی بودن کلاه ملتو برداشتن.

Last edited:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دوست عزیز
لطفا بگید که بر چه اساسی شما میگید که اسکم نیست.لطفا دقیق تر بگید تا ما هم بتونیم تشخیص بدیم
این تحقیقاتی که میگید در کجا انجام دادین؟
البته بهترین مدرک اینه که ببینیم بقیه چی میگن.به عنوان مثال دیگه همه اینو میدونن ثبت بودن سایت در وزارت ارشاد یا ساماندهی دلیلی بر درست بودن سایت نیست.چون خیلی از همین سایتها که مثلا قانونی بودن کلاه ملتو برداشتن.

بله ، با کمال میل. بفرمایید این یک بررسی کلی:

20dollars2surf - auto cashbar Review by Frank Rupprecht

اینم یه لینک دیگه از کاربرای سایت که اگه بخونیش میبینی گفتن که سایت اسکم نیست ، ولی پرداخت هاش دیر انجام میشه و از این ناراحتیم ( چند تاشون هم گفتن که ما پرداختی داشتیم.)

PTCSociety - A social rating network for PTC and GPT sites - 20dollars2surf.com, GPT do Offers, Launched: 2009-01-01 00:00:00, Members: 551000

پایین صفحه هم بیای یکی هست که گفته هشتمین پرداختشو هم به موقع دریافت کرده و عکس سند آخرین پرداختش رو گذاشته ، بقیه سنداش هم اینحاس :

klickjobs's photos - 20dollars2surf.com Payment Proofs (klickjobs)

بازم صحبت راجع به پرداخت های سایت از یوزراش و مدرک هاشون :

myLot - 20 dollars 2 surf payment proof

یه سایت ایرانی هم براش زدن که البته چیز خاصی رو ثابت نمیکنه ، ولی گفتم معرفی کنم :

20دلارز2سورف

کافی بود دوست عزیز یا بازم بگم؟

hbarati

Registered User
لایک‌ها
2
بله ، با کمال میل. بفرمایید این یک بررسی کلی:

20dollars2surf - auto cashbar Review by Frank Rupprecht

اینم یه لینک دیگه از کاربرای سایت که اگه بخونیش میبینی گفتن که سایت اسکم نیست ، ولی پرداخت هاش دیر انجام میشه و از این ناراحتیم ( چند تاشون هم گفتن که ما پرداختی داشتیم.)

PTCSociety - A social rating network for PTC and GPT sites - 20dollars2surf.com, GPT do Offers, Launched: 2009-01-01 00:00:00, Members: 551000

پایین صفحه هم بیای یکی هست که گفته هشتمین پرداختشو هم به موقع دریافت کرده و عکس سند آخرین پرداختش رو گذاشته ، بقیه سنداش هم اینحاس :

klickjobs's photos - 20dollars2surf.com Payment Proofs (klickjobs)

بازم صحبت راجع به پرداخت های سایت از یوزراش و مدرک هاشون :

myLot - 20 dollars 2 surf payment proof

یه سایت ایرانی هم براش زدن که البته چیز خاصی رو ثابت نمیکنه ، ولی گفتم معرفی کنم :

20دلارز2سورف

کافی بود دوست عزیز یا بازم بگم؟

ممنونم از توجهت دوست عزیز.

بالا