• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با روش paypal booster /جدیدترین روش کسب درآمد با در آمد روزانه بیش از 900 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
یعنی شما تبلتات دست سازن؟!
biggrinsmiley.gif

با این تاپیک شما و این طرز حرف زدنت دیگه باید به اون اسکریپت های کلیک اتوماتیکت که اطلاعات رزولوشن صفحه و از همه مهم تر اطلاعات "کوکی" مربوط به نئوباکس و پروباکس رو به یه آدرسی در Cloudfront می فرسته شک کرد!

آخه کفر آدم رو در میارید ما کسی رو مجبور نکردیم فایلی رو دانلود کنه . دانلـــــــــــــــــــــود نکنـــــــــــــــــــید
بعد هم دوستان ادعا شون میشه. انگلیسی هم بلد نیستید فکر کنم همه ما چشم داریم خدایش این پی دی اف فقط توضیح ورفای کردن پی پال هستش.ایجاد حساب پی پال فقط یک قدم از سه قدم این آموزشه

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
آخه کفر آدم رو در میارید ما کسی رو مجبور نکردیم فایلی رو دانلود کنه . دانلـــــــــــــــــــــود نکنـــــــــــــــــــید
بعد هم دوستان ادعا شون میشه. انگلیسی هم بلد نیستید فکر کنم همه ما چشم داریم خدایش این پی دی اف فقط توضیح ورفای کردن پی پال هستش.ایجاد حساب پی پال فقط یک قدم از سه قدم این آموزشه

من که نتونستم دانلود کنم و دیگه هم نمیخام .ولی اگه تو راست میگفتی حداقل برای اثبات حرفات یه گوشه ای از گام دوم و سومو همینجه به صورت متنی میذاشتی.

(توصیه به شما:کشک برای سابیدن چیز خوبیه )

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ای خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا چرا

اولا عزیزان بگم مقاله ترجمه هستش این دو هزار بار
دوما یه زحمت بکش کلمه paypal booster رو سرچ کن ببین این فایل رو می فروشن یا نه؟
سوما راه واهی نیست برای کسی که بلد باشه چه کار کنه خیلی هم راه خوبیه
چهارما دوستی که گفت برو گرین کارتت رو بگیر با 375000 دلار خوب اومدی حال کردم
پنجم ما یک سایت آموزش کسب درآمدیم فقط قصد معرفی روش بود
شش: و ...

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من که نتونستم دانلود کنم و دیگه هم نمیخام .ولی اگه تو راست میگفتی حداقل برای اثبات حرفات یه گوشه ای از گام دوم و سومو همینجه به صورت متنی میذاشتی.

(توصیه به شما:کشک برای سابیدن چیز خوبیه )

یکی پیدا شد ادعا کردن رو گذاشت کنار ایول دادا خوب من توضیح می دم اگر می گفتید ما متوجه نشدیم من زودتر براتون میگفتم ای بــــــــــــــــابـــــــــــــا

روش سه گام:
گام اول: ایجاد حساب پی پال
گام دوم: ایجاد کد خرید در حساب پی پال
گام سوم: تبلیغ همین فایل در سایت ها کلیکی مثل نئوباکس که بازدید کننده زیادی دارند و فروش این فایل به قیمت 5 تا 9 دلار حالا اگر 150 نفر از شما این فایل رو بخرند میشه 950 دلار در روز

برای فروش این فایل می توانید از سایت ها مختلف مثل پروباکس و وو.... هم استفاده کنید.

مردانه شما بگید:
حالا این روش دروغ بود
این روش فقط ورفای کردن پی پال بود؟
حال دوستانی که می گفتن زبان بلدن کجا ؟ هـــــــــــــــــا ؟ هــــــــــــــــــا؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
این مقاله ترجمه به فارسی یک مقاله انگلیسی است لینک زبان انگلیسی در بالا موجود است پس فکر نکنید وقتی نوشته ایم 375000 هزار دلار یعنی الان در حساب ما اینقدر پول خوابیده....
در مورد پی پال هم بگم دوستان فروشنده پی پال در ایران چنان از پی پال و محدود کردن ایرانیان حرف می زنند که انسان فکر می کند اگر یک ایرانی حساب پی پال باز کند همین که وارد حساب شد پی پال می نویسد : ها گرفتم ایرانی الان حسابت رو می بندم. دی
نه باز کردن حساب پی پال روش خاص خودش رو داره و خیلی ارزون تر از این قیمت های کذایی که در ایران مرسوم هست می شود پی پال ورفای داشت.
در اینکه نیت خیری داشتی شکی نیست دوست خوبم
ولی واقعا فکر کردی شرکتی که 1000 تا 1000 تا دلار ملتو مسدود می کنه
اجازه میده 1 سنت از حسابش این ور اون ور بره!
بنده هم حساب پیزا و هم پیپال وریفای داشتم
هر دوشون حسابه منو با نزدیک 1000 دلار مسدود کردن!!
بعد شما می گی ...
تو اینترنت اگه روشی دیدی که میگی بیشتر از 100 دلار در روز بدست بیار شک نکن سر کاریه

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
در مورد مسدود کردن پی پال و پی زا حرفت رو قبول دارم البته اگر حرفه ایی اقدام می کردی این اتفاق نمی افتاد اما اگر خواستی بگو تا 1000 دلارت رو زنده کنم

این از اون روش ها نیست که یک کلیک کنی 10 دلار بهت بدن بله این روش ها اسکم و دورغ
ولی این روش طبق اون چیزی که گفتم اگر انجام بشه و 1.خوب بتونی انگلیسی بنویسی 2. یک سایت داشته باشی 3. تبلیغ کنی خوب می تونی کسب کنی

همین نمونه رو ببین تنها 50 نفر در عرض 20 دقیقه در مورد این پست نظر داد پس میشه توی فضای نت با چندین میلیون نفر کاربر کسب درآمد داشت.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان زیاد در مورد ورفای کردن پی پال می پرسند تا چند روزه دیگه توی سایتمون iranianinc.ir روش ورفای کردن پی پال با حداقل هزینه رو آموزش می دیم.

توی ایران برای ورفای کردن پی پال نزدیک 70 دلار می گیرند اما ما روشی رو معرفی می کنیم که 6 دلار بیشتر هزینه نداره

البته یک روش از هندی یا پاکستانی ها دیدم که تقریبا با کمتر از سه دلار میشه این کار کرد البته یکم وقت یگیر روش 6 دلاری بهتره

با ما همراه باشید

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
در مورد مسدود کردن پی پال و پی زا حرفت رو قبول دارم البته اگر حرفه ایی اقدام می کردی این اتفاق نمی افتاد اما اگر خواستی بگو تا 1000 دلارت رو زنده کنم

این از اون روش ها نیست که یک کلیک کنی 10 دلار بهت بدن بله این روش ها اسکم و دورغ
ولی این روش طبق اون چیزی که گفتم اگر انجام بشه و 1.خوب بتونی انگلیسی بنویسی 2. یک سایت داشته باشی 3. تبلیغ کنی خوب می تونی کسب کنی

همین نمونه رو ببین تنها 50 نفر در عرض 20 دقیقه در مورد این پست نظر داد پس میشه توی فضای نت با چندین میلیون نفر کاربر کسب درآمد داشت.

در مورد زنده کردن اون پولا من سه بار پول دادم به چند نفر که زنده بشن ولی دوباره همون آش و همون..
دیگه آی پیه دیگه...
خوب بتونی انگلیسی بنویسی
این یه جمله رو قبول دارم

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
لینک مستقیم بزار دانلود نمیشه
ویرایش:با چیز شکن امتحان کردم دانلود شد ولی فقط آموزش رجیستر و وریفای پی پال بود

ophmpdtx84hs6jw0t4d7.jpg

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اقا شما از این 300 و خوردی هزار دلارت 500 دلار بفرست برا من .من تو یه ماه هر چی از این طریق در اوردمو میفرستم برا شما!
ترش نکنی:D
بنده خدا یه راه درآمد گفته موسسه خیریه نیست که جیب شما رو پر کنه .
بابا حق این کاربرا اینه بیان پی سی رو 24 ساعت روشن بذارن 1دلار بزور بگیرن اخر سر هم حساب لیمیت بشه .

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شرمنده از همه دوستان حق با دوستانی بود که می گفتن این آموزش ورفای کردن پی پال هستش اشتباه در آپلود اتفاق افتاده دوباره آپلود کردم حلال کنید. ماه رمضون خون به مغز نمی رسه

لینک فایل

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ترش نکنی:D
بنده خدا یه راه درآمد گفته موسسه خیریه نیست که جیب شما رو پر کنه .
بابا حق این کاربرا اینه بیان پی سی رو 24 ساعت روشن بذارن 1دلار بزور بگیرن اخر سر هم حساب لیمیت بشه .
نه حق این کاربرا اینه که گول یه اسکرین شاتی که به طرز فوق ضایعی ادیت شده رو بخورن و رویای 900 دلار در روز!!!!!! رو ببینن و آخرش هم حساب پیپالشون لیمیت بشه بعدش باز برن سراغ سایت های پی تی سی که یک دهم سنت رو برای هر کلیک می دن. :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شرمنده از همه دوستان حق با دوستانی بود که می گفتن این آموزش ورفای کردن پی پال هستش اشتباه در آپلود اتفاق افتاده دوباره آپلود کردم حلال کنید. ماه رمضون خون به مغز نمی رسه

لینک فایل
:lol::wacko::D

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
خوب برامون ترجمش کن به صورت خلاصه
pdf ش عکس هم هست حوصله ندارم عکس رو به متن تبدیل کنم بعد متن رو تو گوگل ترنسلیت ترجمه کنم
اینجا عکس رو به متن تبدیل کن Free online OCR

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
روش سه گام:
گام اول: ایجاد حساب پی پال
گام دوم: ایجاد کد خرید در حساب پی پال
گام سوم: تبلیغ همین فایل در سایت ها کلیکی مثل نئوباکس که بازدید کننده زیادی دارند و فروش این فایل به قیمت 5 تا 9 دلار حالا اگر 150 نفر از شما این فایل رو بخرند میشه 950 دلار در روز

برای فروش این فایل می توانید از سایت ها مختلف مثل پروباکس و وو.... هم استفاده کنید.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
نه حق این کاربرا اینه که گول یه اسکرین شاتی که به طرز فوق ضایعی ادیت شده رو بخورن و رویای 900 دلار در روز!!!!!! رو ببینن و آخرش هم حساب پیپالشون لیمیت بشه بعدش باز برن سراغ سایت های پی تی سی که یک دهم سنت رو برای هر کلیک می دن. :)
اینم درسته :) بلاخره یه اتفاق نظری دست یافتیم ولی الرت/پیزا هم بلاخره لیمیت می شه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خب خدارو شکر فایل اصلی رو دیدیم. حالا این فایل چی داره که همه بخاطرش حاضر میشن پول بدن بخرنش؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
"این تصویری از حساب پی پال من است" 375,268,14$

جالبه اینجا هم قشنگ This is a screenshot of my PayPal balance" $375,268,14"دلار کسب کرده چه تصادفی حتی خوردش هم یکیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا