عاشق فتوشاپم از کجا شروع کنم خوبه
اگر انگلیسیت خوبه آموزش های لیندا را دانلود کندوستان من چجوری فتوشاپ رو یاد بگیرم؟
تو گوگل سرچ کردم تمامی آموزش های فتوشاپر رو خوندم و یاد گرفتم
نمیدونم حالا چیکار کنم؟آموزش های زیادی هم نداشت آموزش هم دیگه پیدا نمیشه
هیچ سایت آموزش اصولی پیدا نکردم اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم
داداش اینو که میگم فکر نکن برای تبلیغه.فقط دوس دارم کمکت کنمدوستان من چجوری فتوشاپ رو یاد بگیرم؟
تو گوگل سرچ کردم تمامی آموزش های فتوشاپر رو خوندم و یاد گرفتم
نمیدونم حالا چیکار کنم؟آموزش های زیادی هم نداشت آموزش هم دیگه پیدا نمیشه
هیچ سایت آموزش اصولی پیدا نکردم اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم
خیلی ممنون دوست عزیز ولی فکرمیکنم واقعا آموزش های لیندا کاربردیه و لازمی به دی وی دی ندارم ولی اگر خواستم حتما مزاحمتون میشمداداش اینو که میگم فکر نکن برای تبلیغه.فقط دوس دارم کمکت کنم
برای اینکه وقت و حجمت تلف نشه و ببینی چندین ساعت اموزش دانلود کردی ولی کاربردی نیست من با قیمتی ناچیز چند اموزش کاربردی واقعا کاربردی رو رو دی وی دی میفروشم.
این اموزشا حاصل یه سال سرچ در اینترنت و گلچین بهترین های اوناست.از ی.و .ت.ی.و.ب گرفته تا سایت های عربی و ....
میشه گفت گلچین زیباترین و کاربردی ترین اموزشای اینترنت رو من دارم.هم فتوشاپ هم ابزار.اینو اغراق نمیکنم..کل ی..و .ت.ی.وب(البته کاربردی ترین ها) ..یعنی اموزش ساخت پوسترها و پروژه ها رو با کیفیت hd 720 دانلود کردم.از بعضی موضوعات چندین آموزش گرفتم که هرکدوم راحت تر باشه بشه یاد کرفت.در مورد ترکیب و هماهنگ سازی تصاویر فقط حدود 30 اموزش دارم
اگه ببینم خریدار داره شاید تو بازارچه بصورت عمومی هم فروختم
اون که بله.شکی نیستخیلی ممنون دوست عزیز ولی فکرمیکنم واقعا آموزش های لیندا کاربردیه و لازمی به دی وی دی ندارم ولی اگر خواستم حتما مزاحمتون میشم