منم روی برد رئال زده بودم که اونم نشد! ولی در مجموع با شرط های دیگه ای که زدم ضریب دیشبم +2.5 شد...
ضریب هندیکپ آسیایی از کمبو کم میشه و کمبو برنده هستاقا یه سئوالی تو ذهنمه خاستم بپرسم.فرض کنین یه کمبو میگیریم تویه این کمبو یه هندیکپ اسیایی هم باشه.حالا فرض کنیم کله شرط ها ببره فقط این هندیکپ اسیایی فسخ بشه.خب با این شرایط کمبو برندهس یا بازنده یا فسخه؟
هندیکپ از کمبو خارج میشهاقا یه سئوالی تو ذهنمه خاستم بپرسم.فرض کنین یه کمبو میگیریم تویه این کمبو یه هندیکپ اسیایی هم باشه.حالا فرض کنیم کله شرط ها ببره فقط این هندیکپ اسیایی فسخ بشه.خب با این شرایط کمبو برندهس یا بازنده یا فسخه؟
متغیر بودن آی پی مشکلی ندارهسلام بهمه.سایت پلنت تا چه حد به ای پی گیر نمیده؟یعنی ای پیت مثلا امریکا باشه کافیه؟یا ای پیت باید دقیقا یه ای پی ثابت باشه؟ چطوریه وضعیتش ؟
دقیقه چند بازی اینا رو بستی؟بت لایو حال میده:
مشاهده پیوست 791703
دیقه ۷۰-۷۵دقیقه چند بازی اینا رو بستی؟
دیقه ۷۰-۷۵
بستگی به بازی و شرط دارهتا دقیقه چند اجازه بستن شرط رو داری؟
البته همین ضرایب هم که دوستمون گذاشته به نظر من به صرف نیست
ایشون دلاری که 3600 خریده 20 تاشو گذاشته روی شرط اول شده 72 هزار تومن
22.4 دلار برنده شده که اینو ازش دلاری 3300 بخرن میشه 74 هزار تومن! یعنی شاید در ظاهر 2.5 دلار سود کرده باشه اما در عمل سود کمتر از ایناس
دلاری 3400 هم که بخرن باز میشه 76 هزار تومن (4تومن سود با 72 تومن)
ضریبهای به این ریزی فایده آنچنانی نداره
البته این نظر منه
شاید ایشون جور دیگه ای فکر میکنه
بازی هایی که انتخاب میکنی برچه مبناییه؟ رو لیگای خاصی بازیا رو انتخاب میکنی یا بیشتر شانسیه؟ضریبا پایینه ولی روزانه تقریبا ۱۰ دلار درمیاد خوبه.
من فقط سودی که درمیاد رو میفروشم و اونقدی که دیپوزیت کردمو اصلا بیرون نمیکشم بیشتر اوقات هم برنده هستم پس خوبه
خیلی ریسکیهبازی هایی که انتخاب میکنی برچه مبناییه؟ رو لیگای خاصی بازیا رو انتخاب میکنی یا بیشتر شانسیه؟
معمولا هرچند بازی که میبری یه باخت میدی؟