• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان 26.84 $ وبمانی موجوده.هر کی خواست پخ بده

vidav2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب این چه کاریه که ادم برای ده میلیون سی و دو بازی رو پیش بینی کنه. شما در سایت ماراتون که معتبره پانزده بازی رو بتونی در مسابقه توتو پیش بینی کنی برنده جک بات میشی که چندین ماهه برنده نداشته و مبلغش رسیده به 608 هزار یورو چیزی حدود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان. تا نه تا هم درست پیش بینی کنی برنده ای. دیگه چرا ادم بیاد تو سایت های ایرانی که اعتبار ندارن و هر لحظه امکان داره ناپدید بشن

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
پیشبینی بازی ایران و قطر چی زدین؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
چقدر ميشه از اين سايتها پول درآورد؟

navid.exchanger

Registered User
لایک‌ها
27
لاین بت میدم
تست برای یک هفته رایگان
هفته ای 3$
فقط در تلگرام
ایدی تلگرام من:
@Valencia_CF

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

mehdi.19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب این چه کاریه که ادم برای ده میلیون سی و دو بازی رو پیش بینی کنه. شما در سایت ماراتون که معتبره پانزده بازی رو بتونی در مسابقه توتو پیش بینی کنی برنده جک بات میشی که چندین ماهه برنده نداشته و مبلغش رسیده به 608 هزار یورو چیزی حدود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان. تا نه تا هم درست پیش بینی کنی برنده ای. دیگه چرا ادم بیاد تو سایت های ایرانی که اعتبار ندارن و هر لحظه امکان داره ناپدید بشن
حتما شرکت کن مگه2/5میلیارد تومان کمه؟؟؟!!

vidav2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من توی مسابقه توتو اصولا شرکت نمیکنم چون شانس برنده شدن پایینه. ولی اگر قرار باشه بین دو تا مسابقه با شانس پایین برای شرکت کردن یکی رو انتخاب کنم قطعا اونی رو انتخاب میکنم که جایزش چند صد برابره و نهاد های قانونی نظارت کامل بر سایت مسابقه دارند و سابقه بیش از ده سال رو داره

mehdi.19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من توی مسابقه توتو اصولا شرکت نمیکنم چون شانس برنده شدن پایینه. ولی اگر قرار باشه بین دو تا مسابقه با شانس پایین برای شرکت کردن یکی رو انتخاب کنم قطعا اونی رو انتخاب میکنم که جایزش چند صد برابره و نهاد های قانونی نظارت کامل بر سایت مسابقه دارند و سابقه بیش از ده سال رو داره
شمام واقعا راست میگین چون یه بازیم درست در نمیاد چه برسه به32تا!!!!

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من با چند تا سایت کار میکنم ازشون راضی هستم و برای کسانی که فقط عشق مسابقات فوتبال را دارند خیلی به درد میخوره
یکیش ایرانیه و هر وقت فیلتر میشه آدرس جدید و بدون فیلتر به ایمیل های کاربران میفرسته تمام ورزش ها را هم ساپورت میکنه ولی یک مشکل بزرگ داره اونم اینه که در رشته تنیس و بسکتبال و حاکی و هندبال و والیبال تنها تیم هایی را میذاره که درصد بردشون 50 * 50 باشه ولی در قسمت فوتبالش همه تیم ها را میذاره من با این سایت کار میکنم و خوبه برای کسانی که وب مانی یا پرفکت مانی ندارند عالیه و سایت بعدب پارس گل هستش برای کسانی که وب مانی ندارند هم خوبه ولی بدیش اینه که فقط فوتبال را ساپورت میکنه و بخش شرط بندی زنده هم داره
من خودم عاشق شرط بندی روی سایر رشته ها هستم ولی چون حساب وب مانی ندارم نمیتونم با سایت های خارجی کار کنم شما راهنمایی کنید چطور با وب مانی کار میکنید و چطوری ار وب مانی به حساب بانکی ایران پول منتقل میکندید اگر خواستید من میتوانم روی بعضی تیم ها که شانس بالایی دارند و 90 % شانس برد دارند را در تاپیک به شما بگم تا روی انها شرط بگذارید

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ترکیه Eskisehirspor در برابر Fenerbahce فنرباخچه برد یا مساوی
هلند Sparta Rotterdam در برابر Waalwijk اسپارتا روتردام خواهد برد
اسرائیل Maccabi Tel Aviv در برابر Hapoel Akko مکابی تل اویو خواهد برد
ایران ایران زیر 23 سال در برابر چین برد ایران یا مساوی
Platanias در برابر Olympiakos Piraeus برد المپیاکوس یا مساوی
هلند NAC Breda یا برد یا مساوی
آفریقا Nigeria خواهد برد
موفق باشید

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام پیش بینی من از بازی های امروز
بارسلونا با اینکه در بازی قبلش 6 تا زد به اتلتیک کلاپ اما من میترسم روی بازی امشبش حساب کنم ولی من چشمام را میبندم و روی بارسا شرط میبندم
تیم زیر 23 سال هم امارات در برابر ویتنام میبره
لیورپول یا میبره یا مساوی
Trabzonspor در جام اف ای کاپ میبره
مالتا در اف ای تروپی . Floriana FC خواهد برد
موفق باشید

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
من خودم عاشق شرط بندی روی سایر رشته ها هستم ولی چون حساب وب مانی ندارم نمیتونم با سایت های خارجی کار کنم شما راهنمایی کنید چطور با وب مانی کار میکنید و چطوری ار وب مانی به حساب بانکی ایران پول منتقل میکندید اگر خواستید من میتوانم روی بعضی تیم ها که شانس بالایی دارند و 90 % شانس برد دارند را در تاپیک به شما بگم تا روی انها شرط بگذارید

سلام . داخل پرفکت مانی ثبت نام کن راحت میشه باهاش کار کرد . زبان فارسی هم داره .. برای انتقال به ایران هم .. سایت ها و افرادی هستند که از شما دلار پرفکت مانی رو میگرند و پول رو به حساب شما واریز میکنند مثل سایت http://mihanpay.ir

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . داخل پرفکت مانی ثبت نام کن راحت میشه باهاش کار کرد . زبان فارسی هم داره .. برای انتقال به ایران هم .. سایت ها و افرادی هستند که از شما دلار پرفکت مانی رو میگرند و پول رو به حساب شما واریز میکنند مثل سایت http://mihanpay.ir

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ممنون از راهنماییت ولی چطور پول بریزم به حساب پرفکت مانی ؟

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان خوشحالم که تا اینجا تمام پیش بینی هام درست از آب در آمده موفق باشید فردا صبح دوباره چند تا تیم را قرار میدم باید تا صبح روی چند تیم مطالعه کنم ببینم کدام تیم ها شانس بهتری دارند .

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
از همین سایت ها دلار پرفکت مانی میخری .
هر دلاری 37200
* داخل پرفکت مانی شماره حساب داره اونو میدی به طرف واست پول میفرسته

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
اگر شما حسابهاي ديگه اي مانند بيت كوين و غيره داري ميتوني از طريق سايت اكسچينج تبديل كني به پرفكت ماني . اگر هم فقط پرفكت داري با يه سرچ ساده تو نت ميتوني با كارت بانكي حسابت رو شارژ كني.
البته بايد سعي كني دنبال سايت معتبرش باشي و اول از مقدار كم براي خريد دلار و براي تست سايت استفاده كن تا اگه معتبر نبود زياد ضرر نكرده باشي.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
اگر شما حسابهاي ديگه اي مانند بيت كوين و غيره داري ميتوني از طريق سايت اكسچينج تبديل كني به پرفكت ماني . اگر هم فقط پرفكت داري با يه سرچ ساده تو نت ميتوني با كارت بانكي حسابت رو شارژ كني.
البته بايد سعي كني دنبال سايت معتبرش باشي و اول از مقدار كم براي خريد دلار و براي تست سايت استفاده كن تا اگه معتبر نبود زياد ضرر نكرده باشي.

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
ادرس بدون چیلتر ماراتون پخ کنید

ramjid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام پیش بینی بازی های امروز
فنرباخچه ترکیه در برابر توزلاسپور خواهد برد
عربستان al hilal saudi fc خواهد برد
کویت al qadsia خواهد برد
در اسپانیا سویلا در برابر میراندس یا میبرد یا مساوی شما میتوانید از گذینه دبل شانس استفاده کنید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا