حتما شرکت کن مگه2/5میلیارد تومان کمه؟؟؟!!خوب این چه کاریه که ادم برای ده میلیون سی و دو بازی رو پیش بینی کنه. شما در سایت ماراتون که معتبره پانزده بازی رو بتونی در مسابقه توتو پیش بینی کنی برنده جک بات میشی که چندین ماهه برنده نداشته و مبلغش رسیده به 608 هزار یورو چیزی حدود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان. تا نه تا هم درست پیش بینی کنی برنده ای. دیگه چرا ادم بیاد تو سایت های ایرانی که اعتبار ندارن و هر لحظه امکان داره ناپدید بشن
شمام واقعا راست میگین چون یه بازیم درست در نمیاد چه برسه به32تا!!!!من توی مسابقه توتو اصولا شرکت نمیکنم چون شانس برنده شدن پایینه. ولی اگر قرار باشه بین دو تا مسابقه با شانس پایین برای شرکت کردن یکی رو انتخاب کنم قطعا اونی رو انتخاب میکنم که جایزش چند صد برابره و نهاد های قانونی نظارت کامل بر سایت مسابقه دارند و سابقه بیش از ده سال رو داره
من خودم عاشق شرط بندی روی سایر رشته ها هستم ولی چون حساب وب مانی ندارم نمیتونم با سایت های خارجی کار کنم شما راهنمایی کنید چطور با وب مانی کار میکنید و چطوری ار وب مانی به حساب بانکی ایران پول منتقل میکندید اگر خواستید من میتوانم روی بعضی تیم ها که شانس بالایی دارند و 90 % شانس برد دارند را در تاپیک به شما بگم تا روی انها شرط بگذارید
سلام . داخل پرفکت مانی ثبت نام کن راحت میشه باهاش کار کرد . زبان فارسی هم داره .. برای انتقال به ایران هم .. سایت ها و افرادی هستند که از شما دلار پرفکت مانی رو میگرند و پول رو به حساب شما واریز میکنند مثل سایت http://mihanpay.ir
از همین سایت ها دلار پرفکت مانی میخری .سلام ممنون از راهنماییت ولی چطور پول بریزم به حساب پرفکت مانی ؟
اگر شما حسابهاي ديگه اي مانند بيت كوين و غيره داري ميتوني از طريق سايت اكسچينج تبديل كني به پرفكت ماني . اگر هم فقط پرفكت داري با يه سرچ ساده تو نت ميتوني با كارت بانكي حسابت رو شارژ كني.سلام ممنون از راهنماییت ولی چطور پول بریزم به حساب پرفکت مانی ؟
اگر شما حسابهاي ديگه اي مانند بيت كوين و غيره داري ميتوني از طريق سايت اكسچينج تبديل كني به پرفكت ماني . اگر هم فقط پرفكت داري با يه سرچ ساده تو نت ميتوني با كارت بانكي حسابت رو شارژ كني.سلام ممنون از راهنماییت ولی چطور پول بریزم به حساب پرفکت مانی ؟