یوتل ستاز چه ماهواره ای؟ و ایا کارتیه؟
5تا بازی انتخاب کردم و خواستم fold4 بزنم . 3 دلار زدم پیغام داد مبلغ شما کمه . لطفا راهنمایی کنید که حداقل مبلغ باید چقدر باشهکمبو ضریب 165
مشاهده پیوست 729056
شما هنوز فولدو نفهمیدی !5تا بازی انتخاب کردم و خواستم fold4 بزنم . 3 دلار زدم پیغام داد مبلغ شما کمه . لطفا راهنمایی کنید که حداقل مبلغ باید چقدر باشه
اصلاح شد. :دیطبق قوانین بخش لطفا لینک بدون رفرال را نیز درج نمایید . تاپبک شما با این تاپیک یک سیستم را معرفی نموده اند . یا اقدام به استفاده از همان تاپیک نموده و یا سیستم دیگری را نیز معرفی کنید . در غیر اینصورت با تاپیک قدیمی تر ادغام خواهد شد.
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-سایت-planetofbets.615405/
من تا یکی دو ماه پیش فقط رو اور نیمه اول دوم کار کردم اوایل خوب بود ولی بعدش شانس زیاد یاری نکردکسی تا به حال روی لایو نیمه اول بالای نیم گل کار کرده با ضریب دو به نظرم بشه با یه حساب کتاب دو دو تا چهار تا از این روش برد کرد
یه مدت کار میکردم خوب نبود ، بردش کمتر از 50٪ بودکسی تا به حال روی لایو نیمه اول بالای نیم گل کار کرده با ضریب دو به نظرم بشه با یه حساب کتاب دو دو تا چهار تا از این روش برد کرد
1-1تک لاین امروز
لیگ 2 فرانسه
Niort - GFC Ajaccio
AsianHandicap GFC Ajaccio -0.00
Odd 2.85
سلام اره امروز صبح وارد شدم اما دیگه چند ساعت بعد سایت بالا نمیاد فک کنم تا شب درست بشه.دوستان امروزسایت پلنت ارورمیده کسی واردسایت شده?