• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضیمنی و راحت با شرط بندی فوتبال تا 80هزار تومان روزانه

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
خوب همینش خوبه 30 یا 40 هزار تومان سود داشته باشم با 100 هزار تومان - مطمئن باشم که هیچ باختی ندارم و پولم برمی گرده -

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
خوب اگر ضریب بالا باشد مثلا ضریب 3 باشد خیلی از بازیها ضریبشان بالا است مثلا اگر من ضریب بالا بزنم احتمال برد کمتره دیگه آیا باخت می شود یا پولم برمی گرد؟ من شرط بندی زیادی کردم اما تا حالا ندیدم روشی باشه که پولم برگرده

tablows

Registered User
لایک‌ها
7
خوب اگر ضریب بالا باشد مثلا ضریب 3 باشد خیلی از بازیها ضریبشان بالا است مثلا اگر من ضریب بالا بزنم احتمال برد کمتره دیگه آیا باخت می شود یا پولم برمی گرد؟ من شرط بندی زیادی کردم اما تا حالا ندیدم روشی باشه که پولم برگرده
نه عزیز به این شکل نیست که سایت پول شما را پس بده هیچ سایتی چنین کاری نمیکنه کلا روش داره که اگر خواستید بطور کامل توضیح میدم براتون

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
به نظرم روش شما بانس هست که اول باید بانس داشته باشی یا نه ؟ یعنی من این روشی را که شما گفتید در هر سایت شرط بندی فوتبال اجرا کنم درست عمل می کند یا فقط مخصوص به یک سایت شرط بندی فوتبال است ؟

tablows

Registered User
لایک‌ها
7
نه در هر سایتی نمیشه اجراش کرد

morteza321

Registered User
لایک‌ها
14
بستگی به آن سایتی دارد که میخواید شرط بزنید وضریبهاشون شما در بعضی سایت ها میتونید با 100 هزار تومان مثلا 40 هزار تومان سود کنید ودر سایت دیگه ای ممکنه به 20 هزار تومان یا کمتر باشه که بستگی داره به سایت و نوع ضریبهاش اما 100 هزار تومان دیگه بیشتر از 30 یا 40 هزار تومان نمیشه
شما که الان گفتید در هرسایتی می شود اجرایش کرد

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
@civmilad
دوست عزیز
مورد اول اینکه ایشون فروشنده ی معتبر در انجمن پرشین تولز هستند و مدارک هویت خودشون رو به مدیران این انجمن تحویل دادن و در صورت لزوم این مدارک در اختیار مراجع قضایی قرار میگیره
مورد دوم هم اینکه شما اگه از ایشون خریداری کردید و ایشون کلاه برداری کردن و یا شواهدی مبنی بر کلاه برداری ایشون در اختیار دارید بفرمایید در غیر اینصورت با گفتن حرفهایی مثل "اگه خوبه چرا داری میفروشی؟" و غیره جو تاپیک رو بهم نریزید
کلیه ی پست های نامربوط به تاپیک هم حذف خواهد شد

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
امیدوارم مدیران پرشین تولز هم رویکردشون رو تغییر بدن و به هر قیمتی شروع به حمایت نکنند.. در حالی که خیلی واضحه ایشون دارن خلاف واقع صحبت میکنن و هیچ راه صد در صدی در بت وجود نداره اصلا
در صورتی که شما پیرامون موضوع تاپیک نظر خودتون رو اعلام کنید به شخصه به هیچ عنوان پست شما رو پاک نمیکنم
چون اولا نظر شخصیه شماست و دوما که در رابطه با موضوع تاپیک هست و خب بالطبع اینجا هم انجمنه و محیطی برای تبادل نظر
ولی نه اینکه شما بیاید بگید که ایشون کلاه بردار هست و دلیل اون هم اینه که اگه خوب بود چرا داره روشش رو میفروشه
اگه با این استدلال بخوایم تصمیم بگیریم پس برنامه نویس ها هم کلاه بردار هستن چون میدونن که فلان ایده وجود داره ولی برنامه شو نمینویسن
یا از طرف دیگه فردی که میخواد ایده ای رو به برنامه نویس بده میگه این فرد احتمالا قراره از من کلاه برداری کنه که داره ایده رو تبدیل به برنامه میکنه ولی خودش استفاده نمیکنه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
خیلی دوست دارم همون عزیز دل برادری که کاربر تازه وارد هستن و تازه اولین پستشون رو هم دادن و گفتن که ای وای چرا به جای 80 تومن ، 50 تومن سود کردم بیاد و اطلاعات کامل همون 50 تومن سودشو بزاره توی انجمن .
البته به نظر من که ایشون یک کاربر کاملا صوری بودن و ساختگی .
چیزی که زیاده توی این انجمن همین کاربران صوری هستن که برای پست های تایید ساخته میشن .
ضمنا به همکار انجمن عرض میکنم که با توجه به هزینه ای بسیار بالای شکایت و زمان بسیار زیادتری که افراد نیاز دارن تا شکایتشون رو تو مراجع قضایی به نتیجه برسونن اصلا صرف نمی کنه برای افراد که بخوان به خاطر ضرر و زیان 50 یا 100 هزار تومن برن از کسی شکایت کنن .
کپی شناسنامه و کارت ملی ایشون هم که دست مدیران پرشین تولز هست مطمئن باشید به درد هیچ کسی نمیخوره .
آخر همه این داستانها دوستانی که سرشون کلاه رفته میان اینجا و بد و بیراه میگن و کل مسئله شرط بندی و کسب درآمد از اینترنت رو هم نفی می کنن .
فقط بهتره همه قبل از ایننکه اتفاق بدی براشون بیفته عاقلانه فکر کنن .
من شش سال توی بت تجربه دارم و دوستان با تجربه تر از بنده هم بسیار زیاد هستن اینجا
همه ی ما میدونیم در شرط بندی هیچ راه صد در صدی وجود نداره و اگر داشت هیچ سایت شرط بندی تا حالا دوام نمی آورد .
گول این جور موارد رو نخورید .
ضمنا اگر راهی هم باشه که نیست ، هیچ کس اون رو به شما نمیفروشه تا به قول خودش دستش رو بشه و سایت اون راه رو براش ببنده .

لطفا کمی تفکر .
با اینکه نیازی به ارائه توضیح از طرف بنده نیست ولی با این حال برای شفاف سازی باید خدمت شما عرض کنم که
اولا خیلی از افراد از طریق گوگل وارد این انجمن میشن و به همین علت کاربر تازه وارد هستن و به همین شکل هم میمونن چون اینجا فعالیتی انجام نمیدن
دوما اگر فردی به خاطره 50 هزار تومن شکایت نمیکنه دیگه به خودش مربوطه ولی خب مراجع قانونی پاسخگوی تمام شکایات هستن (میدونم که معقول نیست ولی غیر ممکن هم نیست)
سوما شما اول برید مدارکی که پرشین تولز جهت ارائه برچسب فروشنده معتبر به افراد رو درخواست میکنه بررسی کنید و بعد بیاید درباره ش نظر بدید
البته از اونجایی که شما شاید هیچوقت پیگیر این موضوع نمیشید من خودم براتون قرار میدم
فروشنده معتبر
پس از انتخاب این گزینه و پرداخت هزینه، یک ایمیل حاوی اسم و مشخصات، تلفن ثابت و همراه، آدرس، کد پستی و شماره کامل کارت بانکی (عابربانک) به نام کاربر، به ایمیل فروم ارسال کنید. همچنین تصویر کارت ملی یا شناسنامه یا گذرنامه کاربر ضمیمه آن باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را مطالعه کنید.
چهارما شما اومدید و یه کاری که توی قوانین کشور غیر مجاز هست رو انجام دادید، بعد ضرر کردید یا نفع کردید، حالا اومدید و میخواید مانع دیگران بشید به هر علتی
اگه به قول شما کلاه برداری هست چرا پس خودتون انجام میدید و بهش افتخار هم میکنید؟ اگه هم که کلاه برداری نیست پس مشکل شما چی هست؟

hiweb2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ممنون بابت آموزش و ممنون از اینکه این روشو به اشتراک گذاشتی بسته آموزشی بسیار خوبی بود

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اره من اولیشو زدم و مشکلی نداشت امیدوارم همیشگی باشه و شرایطش مشکل پیدا نکنه

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستانی که خرید کردن لطفا در حق سایر دوستانشون در این انجمن اجحاف نکنن
و سند های برداشت یا برد های میلیونی خودشون رو بزارن تا بقیه بفهمن که اشتباه کردن که نخریدن و حسابی بسوزن !!!!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان عزیز
این روش فقط یک چیز میتونه باشه
اونم استفاده از بونس سایتهای شرطبندیه که اکثرا هم سایتهای نوپای ایرانی چنین بونس هایی میدن
روش درسته
اما اینکه سایتی که توش برنده شدید واقعا پولتون رو بده یه مقدار ابهام برانگیزه
چون سایتهای ایرانی خود بخود مشکل دارن دیگه وای به حال اینکه تازه کار هم باشن

hadimeta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
bet90-jpg.1040218

این عکسی که گداشتی مجموع واریزت 15 ملیونه و برداشتت 40 ملیون در حالی که 26 ملیون میزان شرط بندی و 28 ملیون موجودیت بعد از برد هاست که در حقیقت 2 ملیون سود داشتی بعدش اینکه تو این سایت بت نود که پول خیلی هارم بالا کشیده وقتی برداشت میزنی و لغو میکنی همون مبلغ لغو شده هم میره رو جمع برداشت ها مثلا من یک ملیون تومنم رو تو سایت سی بار برداشت و لغو کردم الان مجموع برداشتم شده 30 ملیون

tablows

Registered User
لایک‌ها
7
حالا چه اصراری دارید تو این سایت که میگید کلاهبردار هست شرط بندی کنید

tablows

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
واریز 200هزار تومان و دریافت فایل آموزشی از طرف من

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
فقط تو سایتهایی که بونز میدن نه همه جا

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من چند ساله شرط میزنم
روشی ندیدم که بشه 100 درصد تضمینی کار کرد!
سایت هایی مثل bet 365 و betwin که بزرگ ترین شرکت های دنیا میشه گفت هستند که اسپانسر رئال و کل پنج لیگ معتبر دنیا هستند هزاران کارمند دارند که همیشه جوری برنامه میچیند که روشی به اسم 100 درصد نباشه و دیگر سایتها هم که از این دو کپی میکنند و اسکریپتشون طبق اونا هست
-
اگر امکان توضیح کامل تری بدید
اینجا هم نمیشه در خصوصی کی از پول بیشتر بدش میاد 100 درصد باشه که 200 که هیچی روزی 2-3 میلیون میزاریم

بالا