morteza321
Registered User
- نوشتهها
- 110
- لایکها
- 14
خوب همینش خوبه 30 یا 40 هزار تومان سود داشته باشم با 100 هزار تومان - مطمئن باشم که هیچ باختی ندارم و پولم برمی گرده -
نه عزیز به این شکل نیست که سایت پول شما را پس بده هیچ سایتی چنین کاری نمیکنه کلا روش داره که اگر خواستید بطور کامل توضیح میدم براتونخوب اگر ضریب بالا باشد مثلا ضریب 3 باشد خیلی از بازیها ضریبشان بالا است مثلا اگر من ضریب بالا بزنم احتمال برد کمتره دیگه آیا باخت می شود یا پولم برمی گرد؟ من شرط بندی زیادی کردم اما تا حالا ندیدم روشی باشه که پولم برگرده
شما که الان گفتید در هرسایتی می شود اجرایش کردبستگی به آن سایتی دارد که میخواید شرط بزنید وضریبهاشون شما در بعضی سایت ها میتونید با 100 هزار تومان مثلا 40 هزار تومان سود کنید ودر سایت دیگه ای ممکنه به 20 هزار تومان یا کمتر باشه که بستگی داره به سایت و نوع ضریبهاش اما 100 هزار تومان دیگه بیشتر از 30 یا 40 هزار تومان نمیشه
در صورتی که شما پیرامون موضوع تاپیک نظر خودتون رو اعلام کنید به شخصه به هیچ عنوان پست شما رو پاک نمیکنمامیدوارم مدیران پرشین تولز هم رویکردشون رو تغییر بدن و به هر قیمتی شروع به حمایت نکنند.. در حالی که خیلی واضحه ایشون دارن خلاف واقع صحبت میکنن و هیچ راه صد در صدی در بت وجود نداره اصلا
با اینکه نیازی به ارائه توضیح از طرف بنده نیست ولی با این حال برای شفاف سازی باید خدمت شما عرض کنم کهخیلی دوست دارم همون عزیز دل برادری که کاربر تازه وارد هستن و تازه اولین پستشون رو هم دادن و گفتن که ای وای چرا به جای 80 تومن ، 50 تومن سود کردم بیاد و اطلاعات کامل همون 50 تومن سودشو بزاره توی انجمن .
البته به نظر من که ایشون یک کاربر کاملا صوری بودن و ساختگی .
چیزی که زیاده توی این انجمن همین کاربران صوری هستن که برای پست های تایید ساخته میشن .
ضمنا به همکار انجمن عرض میکنم که با توجه به هزینه ای بسیار بالای شکایت و زمان بسیار زیادتری که افراد نیاز دارن تا شکایتشون رو تو مراجع قضایی به نتیجه برسونن اصلا صرف نمی کنه برای افراد که بخوان به خاطر ضرر و زیان 50 یا 100 هزار تومن برن از کسی شکایت کنن .
کپی شناسنامه و کارت ملی ایشون هم که دست مدیران پرشین تولز هست مطمئن باشید به درد هیچ کسی نمیخوره .
آخر همه این داستانها دوستانی که سرشون کلاه رفته میان اینجا و بد و بیراه میگن و کل مسئله شرط بندی و کسب درآمد از اینترنت رو هم نفی می کنن .
فقط بهتره همه قبل از ایننکه اتفاق بدی براشون بیفته عاقلانه فکر کنن .
من شش سال توی بت تجربه دارم و دوستان با تجربه تر از بنده هم بسیار زیاد هستن اینجا
همه ی ما میدونیم در شرط بندی هیچ راه صد در صدی وجود نداره و اگر داشت هیچ سایت شرط بندی تا حالا دوام نمی آورد .
گول این جور موارد رو نخورید .
ضمنا اگر راهی هم باشه که نیست ، هیچ کس اون رو به شما نمیفروشه تا به قول خودش دستش رو بشه و سایت اون راه رو براش ببنده .
لطفا کمی تفکر .
چهارما شما اومدید و یه کاری که توی قوانین کشور غیر مجاز هست رو انجام دادید، بعد ضرر کردید یا نفع کردید، حالا اومدید و میخواید مانع دیگران بشید به هر علتیفروشنده معتبر
پس از انتخاب این گزینه و پرداخت هزینه، یک ایمیل حاوی اسم و مشخصات، تلفن ثابت و همراه، آدرس، کد پستی و شماره کامل کارت بانکی (عابربانک) به نام کاربر، به ایمیل فروم ارسال کنید. همچنین تصویر کارت ملی یا شناسنامه یا گذرنامه کاربر ضمیمه آن باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را مطالعه کنید.