dashakol99
Registered User
سلام . آقا امیر میگم این موجودی من رو پرداخت نمی کنید؟ صدبار زنگ زدم، دوبار هم تیکت زدم توی سایت. فقط 15 هزار و 500 تومن هست. نا امید شدم ...
سلام . آقا امیر میگم این موجودی من رو پرداخت نمی کنید؟ صدبار زنگ زدم، دوبار هم تیکت زدم توی سایت. فقط 15 هزار و 500 تومن هست. نا امید شدم ...
من هم به گوگل ده بار تیکت زدم که ۳۰۰ دلاره منو بده یک ماه گذشته نداده و ایمیل زدم ۴ یا ۵ روز طول کشیده جواب نداده من گوگل رو پیشنهاد کنم باهاش کار نکنند؟؟؟موجودی منم واریز نکردند . و بدتر از اون به تیکت ها هم جواب نمیدند .
من از ایران امیر یه سیستم حرفه ای تو ذهنم بود با حجم تبلیغاتشون ولی الان همکاری با این سیستم رو پیشنهاد نمیکنم
من هم به گوگل ده بار تیکت زدم که ۳۰۰ دلاره منو بده یک ماه گذشته نداده و ایمیل زدم ۴ یا ۵ روز طول کشیده جواب نداده من گوگل رو پیشنهاد کنم باهاش کار نکنند؟؟؟
عجب منطقی دارید:general505:
عزیزم پرداخت ها انجام شده . پیام شما را که نگاه کردم خودم سیستم رو چک کردم. من میگم شماره شبا وارد کنید برای پرداختی شما شماره کارت گذاشتی. وقتی اطلاعت خواسته شده خودتان را ناقص وارد میکنید تقصیر من چیست؟ من دسترسی پرداخت به کارمند بانک سامان را داده ام. ایشان فقط شماره شبا را پرداخت میکنند. این رو من صد بار اطلاع رسانی کردم.موجودی ما رو واریز کنید لطفا ...
عزیزم پرداخت ها انجام شده . پیام شما را که نگاه کردم خودم سیستم رو چک کردم. من میگم شماره شبا وارد کنید برای پرداختی شما شماره کارت گذاشتی. وقتی اطلاعت خواسته شده خودتان را ناقص وارد میکنید تقصیر من چیست؟ من دسترسی پرداخت به کارمند بانک سامان را داده ام. ایشان فقط شماره شبا را پرداخت میکنند. این رو من صد بار اطلاع رسانی کردم.
بصورت شبا واریز گردید دوست منشما که تا دیروز میگفتی چون مبلغ کمه واریز نکردم بعدش هم گفتی باشه واریز میکنم الان بعد از 3 روز میگی ...
اینجا اینترنت و وقتی اینجور مسایلی پیش میاد باعث کم اعتمادی میشه منم که کاری به جز پیام دادم به شما یا نهایت امتیاز منفی دادن از دستم بر نمیاد. شماره شبا رو قرار دادم اگه کارمزدی هست از حساب خودم کم کن .
دوستان الان خیلی گذشته ولی واریز نکردند، به نظرتون چیکار کنم؟ گوشی هم جواب نمیدن !