• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد توسط پاپ آپ ایران امیر به همراه آ؛موزش کسب درآمد از اینترنت

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
سلام . آقا امیر میگم این موجودی من رو پرداخت نمی کنید؟ صدبار زنگ زدم، دوبار هم تیکت زدم توی سایت. فقط 15 هزار و 500 تومن هست. نا امید شدم ...

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
یک سوال !
سایت من یکیش با 900 آیپی و دیگری با 600 آیپی در روز فقط 90 تاش رو میشمره !!!! چرا ؟

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . آقا امیر میگم این موجودی من رو پرداخت نمی کنید؟ صدبار زنگ زدم، دوبار هم تیکت زدم توی سایت. فقط 15 هزار و 500 تومن هست. نا امید شدم ...
سلام
لطفا سایت من و تایید کنید
[email protected]

موجودی منم واریز نکردند . و بدتر از اون به تیکت ها هم جواب نمیدند .
من از ایران امیر یه سیستم حرفه ای تو ذهنم بود با حجم تبلیغاتشون ولی الان همکاری با این سیستم رو پیشنهاد نمیکنم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
موجودی منم واریز نکردند . و بدتر از اون به تیکت ها هم جواب نمیدند .
من از ایران امیر یه سیستم حرفه ای تو ذهنم بود با حجم تبلیغاتشون ولی الان همکاری با این سیستم رو پیشنهاد نمیکنم
من هم به گوگل ده بار تیکت زدم که ۳۰۰ دلاره منو بده یک ماه گذشته نداده و ایمیل زدم ۴ یا ۵ روز طول کشیده جواب نداده من گوگل رو پیشنهاد کنم باهاش کار نکنند؟؟؟
عجب منطقی دارید:general505:

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
موجودی من رو همین الان واریز کردند یعنی پیامش اومد رو گوشیم، ممنون .
ولی من سقف رو 16 تومن گذاشته بودم نمیدونم چرا 15 تومن پرذاخت کردید.

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
من هم به گوگل ده بار تیکت زدم که ۳۰۰ دلاره منو بده یک ماه گذشته نداده و ایمیل زدم ۴ یا ۵ روز طول کشیده جواب نداده من گوگل رو پیشنهاد کنم باهاش کار نکنند؟؟؟
عجب منطقی دارید:general505:

موجودی ما رو واریز کنید لطفا ...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
موجودی ما رو واریز کنید لطفا ...
عزیزم پرداخت ها انجام شده . پیام شما را که نگاه کردم خودم سیستم رو چک کردم. من میگم شماره شبا وارد کنید برای پرداختی شما شماره کارت گذاشتی. وقتی اطلاعت خواسته شده خودتان را ناقص وارد میکنید تقصیر من چیست؟ من دسترسی پرداخت به کارمند بانک سامان را داده ام. ایشان فقط شماره شبا را پرداخت میکنند. این رو من صد بار اطلاع رسانی کردم.

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
عزیزم پرداخت ها انجام شده . پیام شما را که نگاه کردم خودم سیستم رو چک کردم. من میگم شماره شبا وارد کنید برای پرداختی شما شماره کارت گذاشتی. وقتی اطلاعت خواسته شده خودتان را ناقص وارد میکنید تقصیر من چیست؟ من دسترسی پرداخت به کارمند بانک سامان را داده ام. ایشان فقط شماره شبا را پرداخت میکنند. این رو من صد بار اطلاع رسانی کردم.

شما که تا دیروز میگفتی چون مبلغ کمه واریز نکردم بعدش هم گفتی باشه واریز میکنم الان بعد از 3 روز میگی ...
اینجا اینترنت و وقتی اینجور مسایلی پیش میاد باعث کم اعتمادی میشه منم که کاری به جز پیام دادم به شما یا نهایت امتیاز منفی دادن از دستم بر نمیاد. شماره شبا رو قرار دادم اگه کارمزدی هست از حساب خودم کم کن .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
شما که تا دیروز میگفتی چون مبلغ کمه واریز نکردم بعدش هم گفتی باشه واریز میکنم الان بعد از 3 روز میگی ...
اینجا اینترنت و وقتی اینجور مسایلی پیش میاد باعث کم اعتمادی میشه منم که کاری به جز پیام دادم به شما یا نهایت امتیاز منفی دادن از دستم بر نمیاد. شماره شبا رو قرار دادم اگه کارمزدی هست از حساب خودم کم کن .
بصورت شبا واریز گردید دوست من

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
سلام
ببخشید موجودی های پاپ آپ رو چه روزی پرداخت می کنید؟

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
فک کنم سشنبه ها واریز میکنن من استفاده کردم برداشتیم داشتم تو هیمن تاپیک هم موجوده عکسشو زدم
گاهی اوثات دیر میشه اما واریزی حتما انجام میشه

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
دوستان الان خیلی گذشته ولی واریز نکردند، به نظرتون چیکار کنم؟ گوشی هم جواب نمیدن !

E.Dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مثل این که ایشون هم کلاه بردار بودند ...
طلب 50 هزار تومنی ما هم 1 هفتس واریز نشده نه جواب میدن نه چیزی !

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من چن ساله که کار میکنم باهاش
پرداختشون اصلا نظم و انظباط نداره :دی
هیچی معلوم نیست :دی
دیر واریز میکنن
ولی همه رو واریز کرده

بالا