• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد روزانه 2 تا 5 هزار با سرچ در گوگل و کلیک (در یک سایت ایرانی بدون زیر مجموعه)

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان الکسای این سیستم هر روز در حال پایین اومدن هست و سیستمی نو و عالی با کسب درآمد عالی و درکل همه چی عالی هست.پس زودتر فعالیت خودتون رو شروع کنید و از دستش ندید.
با تشکر

موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان میتونید برای کسب درآمد بیشتر سرمایه گذاری(با اختیار خودتون) نیز انجام بدید.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان تا تبلیغات زیاده همین الان انجامشون بدید
با تشکر
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان اگه از همه امکانات سایت استفاده کنید بیش از 5000 تومان هم میتونید درآمد کسب کنید.
با تشکر
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان زودتر عضو بشید و از این سایت پردرآمد کسب درآمد عالی داشته باشید

temple

Registered User
لایک‌ها
77
داداش من چطوری روزی 5تومن درامد داشته باشم سورف ک 200تومن میشه بقیشم روهم 3هزار بیشتر نمیشه اونم اگه ساعت 12 شب سریع از ظریق درامد از گوگل درامد داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
داداش من چطوری روزی 5تومن درامد داشته باشم سورف ک 200تومن میشه بقیشم روهم 3هزار بیشتر نمیشه اونم اگه ساعت 12 شب سریع از ظریق درامد از گوگل درامد داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اول اینکه سورف اصلا هیچ ارزشی نداره(به نظر من انجام ندی بهتره)
دوم اینکه سرچ حدودا بین 2500 تا 3000 و کلیک هم حدودا 250 تومان
سوم شما میتونی سهم هم بخری (و هرموقع که خواستی سریع همون مبلغ واریزیت رو برداشت کنی) که البته اختیار با خودته و سهام هم هر روز به حساب جاریت اضافه میشه
چهارم میتونی زیرمجموعه بگیری(که البته بنده گفتم بدون زیر مجموعه که عذر خواهی میکنم )
پنجم اگه سایت یا وبلاگ پردرآمدی داشته باشی میتونی از طریق درآمد لینکی هم درآمد کسب کنی.
در کل اگه سهام نخری و زیر مجموعه کسب نکنی حدودا نهایتش 3200 میتونی درآمد کسب کنی.
ببخشید اگه گفتم 5000 بدون زیر مجموعه(چون بنده سهام و برای بعضی ها درآمد لینکی روهم حساب کردم)
با تشکر
موفق باشید

temple

Registered User
لایک‌ها
77
اول اینکه سورف اصلا هیچ ارزشی نداره(به نظر من انجام ندی بهتره)
دوم اینکه سرچ حدودا بین 2500 تا 3000 و کلیک هم حدودا 250 تومان
سوم شما میتونی سهم هم بخری (و هرموقع که خواستی سریع همون مبلغ واریزیت رو برداشت کنی) که البته اختیار با خودته و سهام هم هر روز به حساب جاریت اضافه میشه
چهارم میتونی زیرمجموعه بگیری(که البته بنده گفتم بدون زیر مجموعه که عذر خواهی میکنم )
پنجم اگه سایت یا وبلاگ پردرآمدی داشته باشی میتونی از طریق درآمد لینکی هم درآمد کسب کنی.
در کل اگه سهام نخری و زیر مجموعه کسب نکنی حدودا نهایتش 3200 میتونی درآمد کسب کنی.
ببخشید اگه گفتم 5000 بدون زیر مجموعه(چون بنده سهام و برای بعضی ها درآمد لینکی روهم حساب کردم)
با تشکر
موفق باشید
داداش من 100هزار میخوام سهام بخرم
سودش چطوره؟چندوقته ی بار میتونی برداشت کنی؟
اصل پولو میتونی یهو در بیاری؟؟؟
کلا ی توضیح کامل بهم بده

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
داداش من 100هزار میخوام سهام بخرم
سودش چطوره؟چندوقته ی بار میتونی برداشت کنی؟
اصل پولو میتونی یهو در بیاری؟؟؟
کلا ی توضیح کامل بهم بده
این توضیح خود مدیره سایته:
سود ماهانه سهام های کمتر از 1 ماه 9 درصد، بین 1 تا 3 ماه 15 و بیش از 3 ماه 18 درصد می باشد
تعداد زیادی از کاربران درخواست آموزش محاسبه سود سهام را داشتند. محاسبه سود بسیار ساده است ابتدا توضیح میدم بعد با مثالی سود سهام را محاسبه می کنیم.

اولین نکته این است که سود سهام روزشمار است یعنی هر روز بخشی از سود ماهانه سهام را دریافت می کنید. باید دقت کنید که در هنگام خرید سهام نیازی نیست مدت زمان سهام را مشخص کنید و تا زمانی که خودتان بخواهید می توانید از سود سهام استفاده کنید. البته هر سهام حداقل 7 روز باید در اختیار شما باشد و تا 7 روز نمی توانید سهام را به جاری انتقال دهید.

زمانی که موجودی سپرده را به سهام انتقال می دهید یک سهام به ارزش آن مبلغ خریداری کرده اید و زمان خرید در سایت ثبت می شود. سود سهام در ماه اول 9 درصد است که این 9 درصد تقسیم بر 30 شده و هر قسمت در هر روز به حساب جاری شما اضافه می شود.

هنگامی که 30 روز از زمان خرید سهام بگذرد سود به 15 درصد افزایش می یابد که این 15 درصد نیز تقسیم بر 30 شده و روزانه به حساب جاری شما اضافه می شود. برای ماه سوم یعنی تا روز 90 سود ماهانه 15 درصد خواهد بود.

بعد از 90 روز سود سهام به 18 درصد در ماه افزایش می یابد. که این 18 درصد تقسیم بر 30 شده و هر قسمت روزانه به حساب جاری شما اضافه می شود. برای ماه های بعد هم تا هر زمانی سهام را داشته باشید سود 18 درصد ماهانه دریافت می کنید.

با مثالی عرض می کنم:
فرض کنید 100 هزار تومان در روز 11 اردیبهشت از سپرده به سهام واریز کرده اید. سود ماه اول 9 درصد برابر 9000 تومان است که می شود روزانه 300 تومان برای یک ماه. پس به مدت یکماه روزانه 300 تومان سود دریافت می کنید. از 10 خرداد یعنی 30 روز بعد سود به ماهانه 15 درصد یعنی 15000 تومان برای یک ماه و 500 تومان برای هر روز افزایش می یابد. برای ماه سوم هم سود 15 درصد ماهانه می باشد و مانند ماه دوم سود 15000 تومان خواهد بود. ماه چهارم سود به ماهانه 18 درصد می رسد که برابر است با 18000 تومان و سود روزانه 600 تومان خواهد بود. تا اینجا سود کاربر برای 4 ماه به این شکل بوده: 9000+15000+15000+18000= 57000 تومان برابر با 57 درصد. بعد از ماه چهارم تا هر زمانی سهام را خفظ کنید سود ماهانه 18 درصد را دریافت می کنید.

اینم بگم که شما هر موقع که بخای میتونی پولتو با سودش بریزی به حساب جاری و بعدم میتونی درخواست برداشت کنی.
با تشکر
موفق باشید

temple

Registered User
لایک‌ها
77
ممنون دوست عزیز بخاطر توضیحی ک دادی

Last edited:

temple

Registered User
لایک‌ها
77
این طرح محدودیت داره ک مثلا از 1م بیشتر سرمایه گزاری نشه؟؟؟

temple

Registered User
لایک‌ها
77
نه عزیز محدودیت نداره هرچقدر که بخاید میتونید سرمایه بزارید
ینی 1م سرمایه گزاری کنم ماه اول 90تومن بهم سود میرسه؟
شرمنده دوست عزیز ک اینقدر سوال میپرسم:general410:

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
این طرح محدودیت داره ک مثلا از 1م بیشتر سرمایه گزاری نشه؟؟؟
توجه توجه :

دوستانی که زیر مجموعه بنده هستند اگر موجودی خودشون رو افزایش بدهند بنده بعد از دو روز 2 درصد از اون مبلغ رو بهشون به عنوان سود میدم
دوستان توجه کنید بنده پول از کسی نمیگیرم فقط اگه زیر مجموعه بنده هستید موجودیتون رو افزایش بدید و یا سهام بخرید و یا تبلیغ ویا بعد از یک روز درخواست برداشت بزنید (دیگه اینجا تصمیم با شماست)
یعنی شما 100 واریز کنید و بعدشم برداشت رو بزنید که بعد سه روز براتون( که طبق قوانین مدیر بعد از 36 ساعت واریزی انجام میشه) کل مبلغتون واریز میشه.
و از بنده سود بگیرید.
و شما می تونید هر روز یا هر سه روز (برای این میگم سه روز که شما یه وقت سرمایه زیاد نداشته باشید و صبر کنید تا پولی که یکبار باهاش موجودیتون رو افزایش دادید واریز بشه) این کار رو انجام بدید و به ازای هر افزایش موجودی 2 درصد از پولتون رو بعد از سه روز از بنده به عنوان سود بگیرید.
فقط قبل و بعد از هر واریزی به بنده قبلش حتما اطلاع بدید.نه پولتون از بین میره نه چیزی و از بنده سود هم می گیرید
نکته:پولتون رو حتما بزارید بین یک نصف روز یا یک روز بمونه
با یک مثال:
شما موجودیتون رو توی اون سایت 1 میلیون افزایش میدید و بعد از یک روز برداشت میزنید(یا اگه دوست داشتید بزارید سرمایه گذاری کنید)
و بعد از 36 ساعت برای شما اصل پولتون واریز میشه.
و بعد از 36 ساعت هم از بنده 20 هزار تومان یعنی دو درصد از یک میلیون رو سود می گیرید یعنی حدودا در هر 5.6 روز از بنده هم 2 درصد سود دریافت می کنید

البته میگم بازم اختیار با خودتون هست.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
توجه توجه :
دوستانی که زیر مجموعه بنده هستند اگر موجودی خودشون رو افزایش بدهند بنده بعد از دو روز 2 درصد از اون مبلغ رو بهشون به عنوان سود میدم
دوستان توجه کنید بنده پول از کسی نمیگیرم فقط اگه زیر مجموعه بنده هستید موجودیتون رو افزایش بدید و یا سهام بخرید و یا تبلیغ ویا بعد از یک روز درخواست برداشت بزنید (دیگه اینجا تصمیم با شماست)
یعنی شما 100 واریز کنید و بعدشم برداشت رو بزنید که بعد سه روز براتون( که طبق قوانین مدیر بعد از 36 ساعت واریزی انجام میشه) کل مبلغتون واریز میشه.
و از بنده سود بگیرید.
و شما می تونید هر روز یا هر سه روز (برای این میگم سه روز که شما یه وقت سرمایه زیاد نداشته باشید و صبر کنید تا پولی که یکبار باهاش موجودیتون رو افزایش دادید واریز بشه) این کار رو انجام بدید و به ازای هر افزایش موجودی 2 درصد از پولتون رو بعد از سه روز از بنده به عنوان سود بگیرید.
فقط قبل و بعد از هر واریزی به بنده قبلش حتما اطلاع بدید.نه پولتون از بین میره نه چیزی و از بنده سود هم می گیرید
نکته:پولتون رو حتما بزارید بین یک نصف روز یا یک روز بمونه
با یک مثال:
شما موجودیتون رو توی اون سایت 1 میلیون افزایش میدید و بعد از یک روز برداشت میزنید(یا اگه دوست داشتید بزارید سرمایه گذاری کنید)
و بعد از 36 ساعت برای شما اصل پولتون واریز میشه.
و بعد از 36 ساعت هم از بنده 20 هزار تومان یعنی دو درصد از یک میلیون رو سود می گیرید یعنی حدودا در هر 5.6 روز از بنده هم 2 درصد سود دریافت می کنید
البته میگم بازم اختیار با خودتون هست.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
ینی 1م سرمایه گزاری کنم ماه اول 90تومن بهم سود میرسه؟
شرمنده دوست عزیز ک اینقدر سوال میپرسم:general410:
خواهش میکنم بله و بعد از 6 روز هم از بنده دو درصد با توجه به توضیحاتی که بهتون دادم و شما دوباره 1 میلیون دیگه البته با اختیار خودتون بزارید و 2 درصد از بنده سود بگیرید
یعنی هر 1 میلیون بعد از 6 روز به شما دو درصد سود میدم و شما هم دیگه با پولت هر کاری خواستی میکنی(سهام بخری یا برداشت کنی)
موفق باشید

temple

Registered User
لایک‌ها
77
اگه من واسه اولین بار 800 بزارم و سهام بخرم و ماهانه مبلغ 500تا600تومن بهش اضافه کنم ایا اون مبلغی ک بهش اضافه کردم با همون سود 800هزار تومن حساب میشه یا اون 600تومن سوددهیش از 9درصد شروع میشه؟
مثلا منی ک 3ماهه پولو میزارم و هرماه بهش پول اضافه میکنم همون 2درصد سود تعلق میگیره؟

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
اگه من واسه اولین بار 800 بزارم و سهام بخرم و ماهانه مبلغ 500تا600تومن بهش اضافه کنم ایا اون مبلغی ک بهش اضافه کردم با همون سود 800هزار تومن حساب میشه یا اون 600تومن سوددهیش از 9درصد شروع میشه؟
مثلا منی ک 3ماهه پولو میزارم و هرماه بهش پول اضافه میکنم همون 2درصد سود تعلق میگیره؟
ببینید سودی که من میدم 2 درصد هست برای هر افزایش موجودی و شما علاوه برسودی که از من میگیرید ماه اول از این سایت با سپرده گذاری در این سایت دریافت می کنید ولی سودی که بنده میدم برای هر افزایش موجودیتون 2 درصد هست.یعتی شما 800 موجودیتون رو افزایش میدید(حالا دیگه میخاید توسایت سهام بخرید یا اصلا برداشت کنید دیگه این با من کاری نداره)بنده برای این افزایش موجودیتون(یعنی وقتی 800 تومن رو اضافه می کنید به حسابتون توی این سایت بنده به شما 2 درصدش رو بعد دوروز براتون واریز میکنم.ولی این سایت ماهانه بهتون سود میده ولی روزشمار هست و هروز سود رو این سایت به حساب جاری شما اضفه میکنه تا در جمع میشه 9 درصد در ماه اول و همینطور دوماه بعدش 15 درصد و از اون به بعد هم که 18 درصد از این سایت میگیرید.
و اینم بگم هر وقت سپرده گذاری در این سایت می کنید.بسته میشه یعنی اگه پولی رو بعدا دوباره سپرده گذاری کنید از اول حساب میشه
اینم بگم همه ی اختیار پولتون با خودتون هست.
با تشکر
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان این شرایط سهامی که براتون گذاشتم واقع عالی هست میتونید استفاده کنید

بالا