اول اینکه سورف اصلا هیچ ارزشی نداره(به نظر من انجام ندی بهتره)داداش من چطوری روزی 5تومن درامد داشته باشم سورف ک 200تومن میشه بقیشم روهم 3هزار بیشتر نمیشه اونم اگه ساعت 12 شب سریع از ظریق درامد از گوگل درامد داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داداش من 100هزار میخوام سهام بخرماول اینکه سورف اصلا هیچ ارزشی نداره(به نظر من انجام ندی بهتره)
دوم اینکه سرچ حدودا بین 2500 تا 3000 و کلیک هم حدودا 250 تومان
سوم شما میتونی سهم هم بخری (و هرموقع که خواستی سریع همون مبلغ واریزیت رو برداشت کنی) که البته اختیار با خودته و سهام هم هر روز به حساب جاریت اضافه میشه
چهارم میتونی زیرمجموعه بگیری(که البته بنده گفتم بدون زیر مجموعه که عذر خواهی میکنم )
پنجم اگه سایت یا وبلاگ پردرآمدی داشته باشی میتونی از طریق درآمد لینکی هم درآمد کسب کنی.
در کل اگه سهام نخری و زیر مجموعه کسب نکنی حدودا نهایتش 3200 میتونی درآمد کسب کنی.
ببخشید اگه گفتم 5000 بدون زیر مجموعه(چون بنده سهام و برای بعضی ها درآمد لینکی روهم حساب کردم)
با تشکر
موفق باشید
این توضیح خود مدیره سایته:داداش من 100هزار میخوام سهام بخرم
سودش چطوره؟چندوقته ی بار میتونی برداشت کنی؟
اصل پولو میتونی یهو در بیاری؟؟؟
کلا ی توضیح کامل بهم بده
خواهش میکنم سوال دیگه ای بود در خدمتم.حتما بپرسیدممنون دوست عزیز بخاطر توضیحی ک دادی
نه عزیز محدودیت نداره هرچقدر که بخاید میتونید سرمایه بزاریداین طرح محدودیت داره ک مثلا از 1م بیشتر سرمایه گزاری نشه؟؟؟
ینی 1م سرمایه گزاری کنم ماه اول 90تومن بهم سود میرسه؟نه عزیز محدودیت نداره هرچقدر که بخاید میتونید سرمایه بزارید
توجه توجه :این طرح محدودیت داره ک مثلا از 1م بیشتر سرمایه گزاری نشه؟؟؟
خواهش میکنم بله و بعد از 6 روز هم از بنده دو درصد با توجه به توضیحاتی که بهتون دادم و شما دوباره 1 میلیون دیگه البته با اختیار خودتون بزارید و 2 درصد از بنده سود بگیریدینی 1م سرمایه گزاری کنم ماه اول 90تومن بهم سود میرسه؟
شرمنده دوست عزیز ک اینقدر سوال میپرسم:general410:
ببینید سودی که من میدم 2 درصد هست برای هر افزایش موجودی و شما علاوه برسودی که از من میگیرید ماه اول از این سایت با سپرده گذاری در این سایت دریافت می کنید ولی سودی که بنده میدم برای هر افزایش موجودیتون 2 درصد هست.یعتی شما 800 موجودیتون رو افزایش میدید(حالا دیگه میخاید توسایت سهام بخرید یا اصلا برداشت کنید دیگه این با من کاری نداره)بنده برای این افزایش موجودیتون(یعنی وقتی 800 تومن رو اضافه می کنید به حسابتون توی این سایت بنده به شما 2 درصدش رو بعد دوروز براتون واریز میکنم.ولی این سایت ماهانه بهتون سود میده ولی روزشمار هست و هروز سود رو این سایت به حساب جاری شما اضفه میکنه تا در جمع میشه 9 درصد در ماه اول و همینطور دوماه بعدش 15 درصد و از اون به بعد هم که 18 درصد از این سایت میگیرید.اگه من واسه اولین بار 800 بزارم و سهام بخرم و ماهانه مبلغ 500تا600تومن بهش اضافه کنم ایا اون مبلغی ک بهش اضافه کردم با همون سود 800هزار تومن حساب میشه یا اون 600تومن سوددهیش از 9درصد شروع میشه؟
مثلا منی ک 3ماهه پولو میزارم و هرماه بهش پول اضافه میکنم همون 2درصد سود تعلق میگیره؟