• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد مطمئن و منطقی از یک سایت ایرانی

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
روش کاره این سایت مثل سایت leadadvertisers هستش من از همین سایت درامده بدی نداشتم با یه فعالیت کم تونستم تا 500 هزارتومن دربیارم حالا یه سایت ایرانی به تازگی راه افتاده که روش کارش شبیه این سایته فقط سریعتر عضو شید چون تازه شروع به کار کرده و ثبت نام هنوز رایگانه جز اولین نفرات باشید

لینک عضویت

راهنمای ثبت نام

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان فعلا ثبت نام رایگانه هر چه زودتر ثبت نام کنید چیزی رو از دست نمیدید

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
ببینید توضیحاتو کامل بخونین متوجه میشین خودتون زیرمجموعه ها با گرفتن عضو جدید خودشون هم پیشرفت میکنن تا سرگروه بشن دیگههه...

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
شما مطمعن هستی تا جایی که من می دونم سایت ایرانی پول بده نیستن بدنم ارزش نداره....حالا شایدم خوب باشه خدا داند...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز شما پرداختی ازشون داشتی ؟

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
شما مطمعن هستی تا جایی که من می دونم سایت ایرانی پول بده نیستن بدنم ارزش نداره....حالا شایدم خوب باشه خدا داند...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

قرار نیس که سایت به شما پول پرداخت کنه بلکه زیر مجموعه شما مستقیم به حسابه شما پول واریز میکنهه و سایت دخالتی تو اینکار نداره خیالتون راحت

این سایت تازه شروع به کار کرده و هنوز فعالیت رسمیش شروع نشده واسه همین ثبت نام رایگانه ولی از یه سایته خارجی که مثله همین بود من تا 500 هزارتومن درامد داشتم ( البته ظاهره سایت خارجی بود وگرنه که تابلو بود ایرانیه:D:D)

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قرار نیس که سایت به شما پول پرداخت کنه بلکه زیر مجموعه شما مستقیم به حسابه شما پول واریز میکنهه و سایت دخالتی تو اینکار نداره خیالتون راحت

این سایت تازه شروع به کار کرده و هنوز فعالیت رسمیش شروع نشده واسه همین ثبت نام رایگانه ولی از یه سایته خارجی که مثله همین بود من تا 500 هزارتومن درامد داشتم ( البته ظاهره سایت خارجی بود وگرنه که تابلو بود ایرانیه:D:D)

خودت رو نداز سرکار
یه 2 سال افتادی جلو

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما مدرکی دارید که 500 ت درامد داشتید؟

اگه خارجی بوده یه عکس از رسید پیمنت پی پالت یا هرچی بذار..

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
شما مدرکی دارید که 500 ت درامد داشتید؟

اگه خارجی بوده یه عکس از رسید پیمنت پی پالت یا هرچی بذار..

گفتم که ظاهر سایت خارجی بود وگرنه معلوم بود ایرانیه بعدشم این 500 تومن هم 5 تومن 5 تومن به عابربانکم واریز میشد نزدیکه 150 از طریق من عضو شده بودن نزدیک یه سال هم طول کشید اولش یکم فعالیت کردم منم فکر کردم خالی بندیه ولی بعد از یه مدت حسابمو چک میکردم میدیدم 5 تومن اضافه شده اگه شما دقت کنین به روشی که این سایت کار میکنه هیچ راهه کلاه برداری برای سایت باقی نمی مونه چون شما خودتون مستقیم با زیرمجموعتون طرف هستین

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
تا 31 خرداد هم ثبت نام تو سایت رایگانه پس سریعتر ثبت نام کنین که اگه بعدا خواستین فعالیت کنین دوباره هزینه ثبت نام ندین این سایت تازه شروع به کار کرده به زودی فراگیر میشه فرصتو از دست ندین

در ضمن این سایت تو ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده برین به این ادرس چک کنید

http://www.samandehi.ir/webSiteInquiry.html?conversationContext=1

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
تا 31 خرداد لازم نیس واسه ثبت نام 5000 تومنو پرداخت کنیددد

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
پیام جدید از مدیریت این سایت

پیام مدیریت: ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و روز پدر، به اطلاع می رساند بخش جدیدی با عنوان پیام معرف در پنل کاربری اعضا افزوده گردید. در این بخش پیام های معرفتان به صورت مستقیم درج میگردد. شما نیز جهت ارتباط با زیرمجموعه های مستقیمتان از این امکان استفاده نمایید. جهت ثبت پیام برای زیرمجموعه های خود به بخش تغییر مشخصات مراجعه نمایید. منتظر امکانات جدید ما باشید. با آرزوی موفقیت - تیم مدیریت / 25 خرداد 90

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117

گفتم که ظاهر سایت خارجی بود وگرنه معلوم بود ایرانیه بعدشم این 500 تومن هم 5 تومن 5 تومن به عابربانکم واریز میشد نزدیکه 150 از طریق من عضو شده بودن نزدیک یه سال هم طول کشید اولش یکم فعالیت کردم منم فکر کردم خالی بندیه ولی بعد از یه مدت حسابمو چک میکردم میدیدم 5 تومن اضافه شده اگه شما دقت کنین به روشی که این سایت کار میکنه هیچ راهه کلاه برداری برای سایت باقی نمی مونه چون شما خودتون مستقیم با زیرمجموعتون طرف هستین

همون گدایی بهتر نیست !

بالا