• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد مطمئن و منطقی از یک سایت ایرانی

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
همون گدایی بهتر نیست !

همین طرزه فکر ادمایی مثله شما باعث شد این سایت بسته بشه پیام مدیریت این سایت تو صفحه اول

بسم الله الرحمن الرحیم
و از پى آنچه بدان دانش ندارى مرو، كه گوش و چشم و دل، از همه اينها بازخواست خواهد شد.

تیم مدیریت ایران ادورتایزرز با شعار تحقق یک رویای بزرگ حقیقتا در راستای کسب و کار آنلاین و همیاری سایر هموطنان صادقانه قدم برداشت و در این راستا در طی این مدت کوتاه از هیچ تلاشی فروگذاری نکرد. ما در این مدت تحت فشار بسیار زیاد از جوانب مختلف کار را پیش بردیم و در این مسیر از نظر خودمان سربلند بودیم زیرا علی رغم کارشکنیهای بسیار زیاد برخی هموطنان که با ذهنی بسته ناشی از عدم اطلاع کافی از نحوه عملکرد سیستم سعی در ایجاد اختلال در روند فعالیت ما داشتند کار را تا این لحظه ادامه دادیم. ما در طول این مدت به تمامی ایمیل ها ، درخواست ها و مکاتبات با حوصله پاسخگو بودیم. هیچگونه مبلغی توسط تیم مدیریت ایران ادورتایزرز از کاربران دریافت نگردید. ما سامانه را در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد نیز ثبت نمودیم و فعالیتمان کاملا قانونی بوده است. اما متاسفانه عده ای از هموطنان از روی جهل و تعصب فکری خود فضایی را برای ما رقم زده اند که دیگر ادامه فعالیت برای ما غیر ممکن خواهد بود. لذا کلیه اطلاعات هموطنان از سیستم به طور کامل حذف گردیده و پایان کار سامانه ایران ادورتایزرز در همین زمان اعلام میگردد. پایان کاری نه به خاطر مشکلات مالی ، قضایی یا ف...ی...ل...ت...ر...ینگ سایت بلکه از روی صداقت کاری. امید است با گذر زمان و ارتقای سطح علمی و فرهنگی عده ای از هموطنان که متاسفانه تمامی عرصه های زندگی اجتماعی همواره مانع پیشرفت سایرین می شوند، شاهد تحقق رویای بزرگ باشیم. اینبار تعدادی از هموطنان شما در قالب یک تیم با تخصص بالا قصد داشتند با راه اندازی سامانه کسب درآمد ایران ادورتایزرز ، در خدمت هموطنان باشند و آنها را با نوین ترین شیوه های کسب درآمد آشنا کنند، ما در این راستا زحمت زیادی کشیدیم و هزینه های بالایی را متحمل شدیم. اما ظاهرا اقتضای جامعه اینترنتی ایران همان است که برای چند سنت درآمد به سایتهای تبلیغاتی خارجی رجوع کرده و درآنجا وقتشان را سپری نمایند. از آن دسته هموطنانی که صادقانه با ما همکاری کردند پوزش می طلبیم. از ماست که بر ماست. موفق باشید. یا علی مدد

لینک صفحه اول
https://www.iranadvertisers.com/

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
لول
اینا که کارو گذاشتن کنار!

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
خوشبختانه این سایت مجددا شروع به کار کردههه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من حوصله ندارم برم توضيحاتش رو بخونم فقط تا اينجا مي دونم كه بايد با لينك يكي عضو بشي 5 تومن بريزي تو حسابش تا نمي دونم اون فرد تو رو تاييد كنه و فلان . حالا يه سوال : من با واريز اين 5 تومن مي تونم n تعداد رو به عضويت خودم در بيارم و راحت پول در بيارم ؟ اين وسط خود سايت چه سودي داره ؟

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
من حوصله ندارم برم توضيحاتش رو بخونم فقط تا اينجا مي دونم كه بايد با لينك يكي عضو بشي 5 تومن بريزي تو حسابش تا نمي دونم اون فرد تو رو تاييد كنه و فلان . حالا يه سوال : من با واريز اين 5 تومن مي تونم n تعداد رو به عضويت خودم در بيارم و راحت پول در بيارم ؟ اين وسط خود سايت چه سودي داره ؟

اون شخص حتما شمارو تایید میکنه چون میخواد شما پیشرفت کنین تا خودش پیشرفت کنه سایت هم روش های درآمد خودشو داره تو خیلی از گروهها سرگروه اصلی خوده سایت هستش

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
شما برو تو سایته ساماندهی قسمته ثبت سایت ادرسه سایتو بزن ببین ثبت شده

http://www.samandehi.ir/

البته این ادرسو باید سرچ کنی بدون اس http://www.iranadvertisers.com

چون تو ساماندهی ثبت شده یعنی مجوز داره!؟!؟:blink:

الان هرکی میتونه سایتش رو در ساماندهی ثبت کنه حتی اگه سایت سک.ی باشه!:cool:

این دلیل نمیشه که بگی اینا مجوز دارن و کارشون قانونیه!

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
مسخره ها.یه روز در سایت میبندن یه روز دوباره راه میندازن!

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
قابل توجه دوستانی که می‌گفتند این سایت کاملا فعالیتش قانونی هست، در وبسایت ساماندهی ثبت شده و تحت نظارت کل اینترنت هست!!! تشریف ببرید تا پیغام مسدود و توقیف شدن فعالیت‌های وبسایت رو ببینید. در کل سایتی که یک روز فعالیت داشته باشه بعد همون روز بساطش رو جمع و سپس پهن کنه مشخص هست که کلاهبردار و دروغگو هست. البته من بعید میدونم پیغام از سوی سازمان نظارت بر جرایم رایانه‌ای باشه چون در اون حالت باید سایت *یلت* رو می‌کردند. خوشبختانه کاربران عزیز فریب اینگونه سایت‌ها رو هرگز نخواهند خورد و به قول معروف حنای اون‌ها دیگه رنگی نداره. امیدوارم کسی قصد نداشته با ایجاد مجدد چنین سایتی و برنامه‌ریزی برای فریب مردم خودش رو خسته کنه!

بالا