• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد مطمئن ( 99 درصد ! )

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
فک کنم ایشون خواست بپرسه بت زدن 99% درصد احتمال سود دهی داره؟
در اون صورت هم براش جواب دارم
بله
از نظر من ۹۹٪ که چیزی نیست
من ادعا میکنم ۱۰۰٪مطمئنه و سود دهی داره و احتمال ضرر صفره
اما درصد سودش کمه
هرکی خواست بیاد پ خ تا بگم

Sent from my bell & sebastian

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
در اون صورت هم براش جواب دارم
بله
از نظر من ۹۹٪ که چیزی نیست
من ادعا میکنم ۱۰۰٪مطمئنه و سود دهی داره و احتمال ضرر صفره
اما درصد سودش کمه
هرکی خواست بیاد پ خ تا بگم

Sent from my bell & sebastian
منظورم همونی بود که دوستمون گفتن, من 3 ساله بت میزنم و تا الان هیچ تیپستری رو ندیدم که ادعا کنه 100 درصد لایناش درسته ... نمیدونم شما از چه لاینایی استفاده میکنید دیگه ...

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان می شه بیشتر راجع به درآوردن از بت توضیح بدید؟
اینکه تو کدوم سایت ها باید رفت و چطوری پول درآورد؟
احتمالا همشون هم فیلترن دیگه مگه نه؟!!!

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان می شه بیشتر راجع به درآوردن از بت توضیح بدید؟
اینکه تو کدوم سایت ها باید رفت و چطوری پول درآورد؟
احتمالا همشون هم فیلترن دیگه مگه نه؟!!!
ممنون میشم اگه در این تاپیک از " بت " صحبت نکنید...
تاپیک های دیگه در این مورد موجود هست .
یا علی

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان همچنان منتظر پیشنهادات شما در مورد سایتی که به شرکت معتبری وصل باشه یا همچین چیزی هستم ... :)

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با کارگزار های فارکس حرف بزن سود کم میدن ولی خوب بهتره بهترین راه الان بازاریابی هستش داداش

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
با کارگزار های فارکس حرف بزن سود کم میدن ولی خوب بهتره بهترین راه الان بازاریابی هستش داداش
فارکس مثل بورس حتی از طریق کارگذارها هم اطلاعات زیادی لازم داره برا موفقیت در اون . از طرفی با سرمایه کم فک نکنم سودی برا آدم داشته باشه در فارکس . ریسکش زیاده .
بازاریابی هم که وقت و چونه خیلی خیلی زیادی لازم داره :D

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
حتما میخواهی درامد دلاری باشه؟
دلار و ریال مهم نیست . دلاری بهتره چون 3 برابر ریاله و از طرفی مثلا گرفتن ربا از خارجی ها حلاله ولی از مسلمون ها حرام .
میخوام ماهی ولو شده 10 تومان !!! درآمد مطمئنی داشته باشم ;)

sorena021

Registered User
لایک‌ها
14
سلام داداش مطمئن ترين سايت mytrafficvalue هست که مديرش همون مدير سايت paidverts است فقط اينکه سود و اصل پول رو با هم يه جا ميده ولي سايتش 100 درصد مطمئنه
اگه توي paidverts عضو هستي با همون مشخصاتت ميتوني توي mytrafficvalue.com لاگين کني اگه نيستي اول با لينک زير توي paid verts عضو بشو بعد با همون مشخصات توي اون سايتي که نوشتم لاگين کن
https://www.paidverts.com/ref/sorena021 لينک زير مجموعه گيري :D :D
https://www.mytrafficvalue.com/

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام داداش مطمئن ترين سايت mytrafficvalue هست که مديرش همون مدير سايت paidverts است فقط اينکه سود و اصل پول رو با هم يه جا ميده ولي سايتش 100 درصد مطمئنه
اگه توي paidverts عضو هستي با همون مشخصاتت ميتوني توي mytrafficvalue.com لاگين کني اگه نيستي اول با لينک زير توي paid verts عضو بشو بعد با همون مشخصات توي اون سايتي که نوشتم لاگين کن
https://www.paidverts.com/ref/sorena021 لينک زير مجموعه گيري :D :D
https://www.mytrafficvalue.com/
دوست عزیز !
همین paid verts رو من چند وقته عضوم ولی حتی 1 دلار هم سرمایه گذاری نکردم چون در تاپیک استاد سیروس که تا الان 26 صفحه جلو رفته ، بارها و بارها ازش شکایت کردن به خاطر دیر پرداخت کردن و بارها تا دم اسکم شدن پیش رفته ...
حالا من بیام توی دوست این سایت سرمایه گذاری کنم ! اونم سود و اصل پول رو آخر دوره بگیرم !!!
بیخیال ... :general105::D

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
:D:rolleyes: پ ن پ.... در به در اینو اون بشی بیان زیرمجموعت بشن با 2دلار ماتریکس راه بندازی؟ التماس کنی تورو خدا عضو بشین؟؟ صدتا وبلاگ بزنی که سایت های چرت و صدتا یه غاز معرفی کنی زیرمجموعه بگیری؟
بری کلیک کنی و نیم سنت نیم سنت پول جمع کنی تا روز برداشت سایت اسکم بشه زحمت و سرمایت بره هوا؟؟ سورف کنی؟ آپلود کنی؟ چکار کنی؟ اخه خداییش اینام شد کسب و کار؟؟؟ خجالت داره بخدا به اینا بگی سود و درامد:D:general304:
میشه واضح و روشن اونچیزی که مطمئنه رو معرفی بفرمایید ؟
سپاس

kharidekala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سود خالص من از سایت فیدر ماتریکس به 1400 دلار در 2 ماه و 15 روز رسید . اینو برای اون اشخاصی نوشتم که اومدن تاپیک منو اشغال کردن و همش حرف مفت زدن و رفتن . گفتم تا بدونید که حرف مفت زدن در شعار نیست . حرف مفت زدن در نشستن و بیخودی نظر دادنه. من نشون دادم که حرفم مفت نبود . حالا شما ثابت کنید که حرفتون مفت نبوده
خوش باشید

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سود خالص من از سایت فیدر ماتریکس به 1400 دلار در 2 ماه و 15 روز رسید . اینو برای اون اشخاصی نوشتم که اومدن تاپیک منو اشغال کردن و همش حرف مفت زدن و رفتن . گفتم تا بدونید که حرف مفت زدن در شعار نیست . حرف مفت زدن در نشستن و بیخودی نظر دادنه. من نشون دادم که حرفم مفت نبود . حالا شما ثابت کنید که حرفتون مفت نبوده
خوش باشید
مطمئنی من بودم که حرف مفتی بهت زدم که حالا آومدی توی تاپیک من میخوای درآمدتو به رخ من بکشی ؟! o_O

بالا