• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد میلیونی فقط با آنلاین بودن

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام خدمت همه کاربران عزیز
میخوام یک روش عالی برای کسب درآمد بهتون معرفی کنم سایتی که قراره در موردش بگم یک سایت کانلا ایرانی و پرداختیش به پول ایرانه درآمد این سایت از راه های مختلفی هستش که رایج ترین این راه ها از طریق کلیک روی تبلیغاته برای هر کلیک مباغ 50تومان برای هر عضویت مبلغ500تومان و خیلی مزایای دیگه
این سایت راه های کسب درآمد خیلی زیادی داره از جمله سرمایه گزاری و تولید سالنامه و غیره و غیره................
من خودم به این نتیجه رسیدم که به راحتی میشه از این سایت درآمد زیادی کسب کرد لینک سایتو واستون میزارم
لینک ورود به سایت

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
توضیح بده برادر در مورد سایت نحوه فعالیت و ...
این سایت هم از تماشای تبلیغات بهتون پرداختی میده هم سرمایه گزاریاش مثلا یکی از ثرمایه گزاریاش اینه که سالنامه تولید میکنه کافیه شما هم در سرمایه گزاری عضو بشید هر 3000تومان2000تومان واستون سود داره پرداختیش هم اول ساله میتونید خیلی راه های درآمد از این سایت داشته باشید با چند روز فعالیت تو سایت متوجه میشید که اشخاصی هستند که حتی هفته ای 2میلیون در/امد دارن از این سایت

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
این سایت هم از تماشای تبلیغات بهتون پرداختی میده هم سرمایه گزاریاش مثلا یکی از ثرمایه گزاریاش اینه که سالنامه تولید میکنه کافیه شما هم در سرمایه گزاری عضو بشید هر 3000تومان2000تومان واستون سود داره پرداختیش هم اول ساله میتونید خیلی راه های درآمد از این سایت داشته باشید با چند روز فعالیت تو سایت متوجه میشید که اشخاصی هستند که حتی هفته ای 2میلیون در/امد دارن از این سایت
برادر روی هوا که نمیشه حرف زد که شما اومدی تبلیغ این سایت رو کردی
باید اول از همه واریزی اش رو ثابت کنی واریزی که برای خود شما داشته
دوم اینکه باید مراحل کسب درامد ازش رو کامل توضیح بدی
مثلا همین مشاهده تبلیغات من توی پنلشون رفتم خیلی گیج شدم، اینکه میگی فلان مقدار بذاری فلان مقدار سود میکنی کجا ؟ این نحوه پرداخت در چه فواصلی صورت میگیره و خیلی چیزها
یک توضیحی بده من از هم لینک رفرال شما عضو میشم :) الان هرکس میاد سایت معرفی میکنی این توضیحات را با اثبات درآمد کامل میگه
یک نگاهی شما به بخش بنداز

Amir_Masoud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
عزیز من با یه رفرنس ایدی ...
با کلیک روی لینک جز عضویت های این اقا قرار خواهید گرفت.
موفق باشید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مثلا همین مشاهده تبلیغات من توی پنلشون رفتم خیلی گیج شدم، اینکه میگی فلان مقدار بذاری فلان مقدار سود میکنی کجا ؟ این نحوه پرداخت در چه فواصلی صورت میگیره و خیلی چیزها
یک توضیحی بده من از هم لینک رفرال شما عضو میشم :) الان هرکس میاد سایت معرفی میکنی این توضیحات را با اثبات درآمد کامل میگه
حرفای ایشون کاملا تائید .

master56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سایت ها اکثرا کلاه بردارن اگر پرداخنی داشته با مدرک ثابت کنین تو همبن انجمن؟

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان عزیز من یک پست دیگه هم قرار داده بودم ولی این پستو به صورت کاملتر قرار میدم تا شما عزیزان به مشکلی بر نخورید
سایتی که میخوام معرفی کنم یک سایت کاملا ایرانیه این سایت از روشهای مختلفی به کاربران خود اجازه کسب درآمد میدهد
کلیک کردن بر وری تبلیغات که بابت هر کلیک 50تومان به شما اختصاص میدهد و بابت هر عضویت 500 تومان
اگر بتونید زیر مجموعه کسب کنید 20%تا40%از میزان کسب درآمد زیر مجموعه های شما به حساب شما اضافه میکنه
یکی دیگه از راههای کسب درآمدش خرید سهم
یکی دیگه سرمایه گزاری
و خیلی راه های دیگه..................................................................
ما میخواهیم بدون هیچ گونه پولی کسب درآمد کنیم میتونیم عضو بشیم و وارد سایت بشیم در قسمت بالا روی آگاهی های کلیکی کلیک میکنید چند ثانیه صبر میکنید تا آگاهی تایید بشه و مبلغ به حسلبتون اختصاص داده بشه
شما اول کار یک کاربر استاندارد هستید و بعدها میتونید حساب خودتونو به کاربر برنزی,نقره ایو طلایی ارتقا بدید
که میزان کسب درآمد هر یک بیشتر نسبت به بقیه هستش
و اما اثبات پرداختی پرداختی های که داره اثبات شده است اگه دقت کنید یک قسمت تو سایت وجود داره که نوشته اثبات پرداختی ها میتونید سر بزنید
*********دقت کنید که وقتی عضو شدید حتما تنضیمات مربوت به شماره کارت و شماره حساب و تنضیمات دیگه رو انجام بدید
یک لینک برای ورود به سایت در اختیار شما قرار میدم
لینک سایت

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
میتونید در
این سایت ها اکثرا کلاه بردارن اگر پرداخنی داشته با مدرک ثابت کنین تو همبن انجمن
از این سایتا زیاد اومدن و رفتن ،به همین راحتی پول دستتون رو نمیگیره
بعدا متوجه میشید :)
میتونید از بخش اثبات پرداخت وارد شید و پرداخت ها رو ببینید

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
اصلاً نمی ارزه
من توی این سایت فعالیت کردم دیگه نمیکنم
قوانین برداشت متعدد
از همه مهمتر سودش نا معقول هست.

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
اصلاً نمی ارزه
من توی این سایت فعالیت کردم دیگه نمیکنم
قوانین برداشت متعدد
از همه مهمتر سودش نا معقول هست.
خوب ببینید شما میتونید به راحتی از قانون های برداشت این سایت رد بشید مثلا اگه درآمدتون به 5000تومان رسید برداشت کنید دفعه بعد وقتی به 10000تومان رسید برداشت کنید دفعه بعد وقتی به20000تومان رسید برداشت میکنید ولی دفعه بد حتی اگه درآمدتون به چند میلیون هم رسید میتونید یکجا برداشت کنید

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
این شارلاتان هنوز فعاله گول اینو نخورید ادمین این سایت یه فرد شیاد و دزده که 20دلار منو خورد زمانی که سایت صرافی پارس رو داشت...
آخر سر هم سایتش به دلیل شکایات مردم فیلتر شد...

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
پسر خوب من اندازه موهای سرت تو سایتای پی تی سی ایرانی و خارجی چرخیدم همه جا فعالیت داشتم...
معلومه خیلی خیلی تاره کاری برادر هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ باکس ایرانی سوددهی وجود نداره...به جای اینکه وقتتو میذاری پای این سایتای ایرانی دمبال 4تا سایت خوب واسه کسب درآمد باش
من یه عمر پای مبین باکس و باکس24 و صد تای این سایت های مضخرف جون دادم اومدی باکس ایرانی تبلیغ میکنی اونم باکسی که مدبرش یه آدم شیاده..

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
این شارلاتان هنوز فعاله گول اینو نخورید ادمین این سایت یه فرد شیاد و دزده که 20دلار منو خورد زمانی که سایت صرافی پارس رو داشت...
آخر سر هم سایتش به دلیل شکایات مردم فیلتر شد...
ببخشید منظورتون من بودم؟
من اثلا تا حالا سایت نداشتم عزیز

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
پسر خوب من اندازه موهای سرت تو سایتای پی تی سی ایرانی و خارجی چرخیدم همه جا فعالیت داشتم...
معلومه خیلی خیلی تاره کاری برادر هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ باکس ایرانی سوددهی وجود نداره...به جای اینکه وقتتو میذاری پای این سایتای ایرانی دمبال 4تا سایت خوب واسه کسب درآمد باش
من یه عمر پای مبین باکس و باکس24 و صد تای این سایت های مضخرف جون دادم اومدی باکس ایرانی تبلیغ میکنی اونم باکسی که مدبرش یه آدم شیاده..
اون وقت صاحبش کیه؟

بالا