خوشگل من تو این زمانی که شما داری چرتو پرت مینویسید من دارم از همین سایت کسب درآمد میکنم و خیلی هم از این سایت رازی هستم حلا نظر شما هم محترم ولی کسی نمیتونه زود تصمیم بگیره
جیگر من خودم توی این سایت فعالیت کردم تقریباً از همون اوایلی که اومد اولش باید حساب بانکیت رو تایید کنند تا بتونی درخواست برداشت بدی
بعد از یه ماه که درخواست تایید حساب دادم و هیچ اتفاقی نیافتاد تیک زدم به پشتیبانی هیچ جوابی نمیدادند بعد رفتم انجمن سریع کامنتامو پاک میکردند از انجمن
بعد از چند روز که دیدن دست بردار نیستم پیغام دادند که اطلاعات شما اشتباه است دوباره درخواست تایید حساب ارسال کنید
دوباره دقیقاً همون اطلاعات قبل رو فرستادم همون روز تاییدش کردن این از خان اول
خان دوم: درخواست برداشت دادم پول از حساب جاریم کم کرد ولی توی پیشینه ها نوشته بود درخواست شما ثبت شد بعد از واریز به شما اطلاع داده میشه تقریباً یه ماه گذشت و هیچی نشد دوباره تیک زدم بعد از یه مدت سمجی 36000 تومن ریختن حسابم دیگه ول کردم عمراً سمتش پیدام شه.
این 36000 تومن هم چند ماه وقتم بود خدا میدونه که اصلاً ارزش اون حسی که بهت دست میده رو نداره.
این سایت اسکم میشه مطمئن باش در تمام دوره فعالیتم حتی یه تبلیغ خارج از تبلیغات خودشون توی کلیک های استاندارد ندیدم.
خوشگله این سایت پول کاربرا را میگیره به کاربرا میده. بلاخره کم میاره. یکی رو میشناسم توی این سایت سهام خرید 6 ماه بود پولشو نمیریخت نمیدونم آخرش ریخت یا نه
تنها سایت کلیکی که با برنامه پیش میره در ایران سایت آوا باکس هست هرچی درخواست برداشت زدم همون روز ریخت حسابم گاهی کمتر از یک ساعت واریز کرد.
مدیر با برنامه ای داره یه سر به انجمنش بزن میفهمی. برخلاف سایت های دیگه حتی قیمت تبلیغاتش رو پایین نمیاره به عناوین مختلف یا قیمت زیرمجموعه ها رو تا حالا پایین نیاورده. یا اینکه در روزهای مناسبتی بگه هر کی افزایش موجودی بده انقدر بهش امتیاز و ... میدم.
الانم با 4000 تا شدن کاربرا عضویت رایگانشو بسته وی آی پی شده قیمت هر اکانت 5000 تومن. به خاطر حملات دی داس سنگینی که برای پایین آوردن سایت شد مدیر سایت تغییراتی توی سایت اعمال کرده که شاید مجبور بشی یک صفحه را چند بار ریفرش کنی تا بالا بیاد.
بازم با تجربه ای که دارم این سایت رو هم تایید تایید نمیکنم اما بین سایت های کلیکی ایرانی واقعاً با برنامه است امکان اسکم شدنش خیلی کمه.
بعد از یکسال عضویت توی اکثر سایت های کلیکی ایرانی و دیدن کلاهبردارایی مثل ملی باکس و لوتی بکس و تئو باکسو... حالا تنها سایت کلیکی ایرانی آوا باکس هست که فعالیت میکنم. امیدوارم با این توضیحات دوستان خودشونو تو چاه ندازند.
بین سایتهای خارجیم فقط نئو باکس به خاطر مینی جاب.