• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد میلیونی فقط با آنلاین بودن

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
پسر خوب من اندازه موهای سرت تو سایتای پی تی سی ایرانی و خارجی چرخیدم همه جا فعالیت داشتم...
معلومه خیلی خیلی تاره کاری برادر هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ باکس ایرانی سوددهی وجود نداره...به جای اینکه وقتتو میذاری پای این سایتای ایرانی دمبال 4تا سایت خوب واسه کسب درآمد باش
من یه عمر پای مبین باکس و باکس24 و صد تای این سایت های مضخرف جون دادم اومدی باکس ایرانی تبلیغ میکنی اونم باکسی که مدبرش یه آدم شیاده..
آقای ریجستر یوزر جواب ندادید پرسیدم صاحبش کیه؟
بهتره بگم عزیز من چرا الکی حرف میزنی نفس من وقتی چیزی نمیدونی الکی حرف نزن ببخشید ببخشید قصد توهین ندارم ولی تمام حرفاتون چرتو پرته شما اول برو فعالیت انجام بده بعد نظر بده در صورتی که سنتون نصف سن من نیست نگو به اندازه موهای سر من فعالیت داشتی
موفق باشی

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
این شارلاتان هنوز فعاله گول اینو نخورید ادمین این سایت یه فرد شیاد و دزده که 20دلار منو خورد زمانی که سایت صرافی پارس رو داشت...
آخر سر هم سایتش به دلیل شکایات مردم فیلتر شد...
مطمئن باش سایتی که 12500تا عضویت تو 4ماه به دست آورده حتما یکی از بهترین سایت ها است

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
این شارلاتان هنوز فعاله گول اینو نخورید ادمین این سایت یه فرد شیاد و دزده که 20دلار منو خورد زمانی که سایت صرافی پارس رو داشت...
مطمئن باش سایتی که 12500تا عضویت تو 4ماه به دست آورده حتما یکی از بهترین سایت ها است

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
من خودم برنامه نویس این سایت ها هستم
سایتی که بابرنامه نباشد سریع ورشکست میشود
و سایت ذکر شده در لیست کلاه بردار ذفته است.

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
پارسا مهدوی مدیر 24ساله مدیر سایت پیکوباکس...اگه سایت مال تویه خوب خوب میشناسیش کیو میگم
مدیر اسبق صرافی پارس آنلاین..همون درد کلاه بردار با آیدی JNK1392 تو اونی؟

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
باشه برادر من فقط تجربیاتمو گفتم تو حق داری خودتو بندازی تو چاه...پول و وقتتو به گند بکشی ولی حق نداری کسایی که تازه کارن رو منحرفشون کنی و تبلیغ الکی راه بندازی

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
در خصوص این تعداد عضو ها بگم اگر خواستی برات یه سایت از همین سایت ها راه میندازم که هر 1 نفر که تو سایتت عضو شده یهنو به تعداد کل اعضات 1000 تا اضافه بشه:)

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
بعضی موقع ها واسه سادگی این افراد باید گریه کنیم یه روزی منم مثه تو فک میکردم...باور کن دو روزم نیست وارد این حرفه شدی عزیزم..آخه هنوز یه روزم نیست اومدی ثبت نام کردی پسر خوب چرا حرف الکی میزنی..تو هنوز فرق مدیر سایت با معرف سایت رو نمیدونی آقای دو برابر سن من پسرم دلم واسه سادگیت میسوزه همین و بس...آقای رجیستر یوزر :)))) باشه من آفای رجیستر یوزرم پدر جان من کلا شرمنده از اینکه با شما بحث کردم دوستان ایشون راست میگن برید ثبت نام کنید خیلی خیلی عالیه میلیاردر میشید...میبینید عزیزان 10تا از این باباها پیدا میشن بعد پارسا مهدوی ها پولشونو میخورن میرن بیرون به این و اون میگن اینترنت همش کلاه برداریه و از این حرفا

Last edited:

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
پارسا مهدوی مدیر 24ساله مدیر سایت پیکوباکس...اگه سایت مال تویه خوب خوب میشناسیش کیو میگم
مدیر اسبق صرافی پارس آنلاین..همون درد کلاه بردار با آیدی JNK1392 تو اونی؟
اینی که تو امضات هست اونم اسکم شده کیوک باکسو میگم

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
درسته عزیز من 2 روز هم نمیشه عضو این انجمن شدم ولی اگه به فعالیت 1 روزه من دقت کنی خیلی از من بیشتر عقب می افتی

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
اینی که تو امضات هست اونم اسکم شده کیوک باکسو میگم
نه عزیز من این شخصی که گفتی نیستم
درسته عزیز من 2 روز هم نمیشه عضو این انجمن شدم ولی اگه به فعالیت 1 روزه من دقت کنی خیلی از من بیشتر عقب می افتی

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
بعضی موقع ها واسه سادگی این افراد باید گریه کنیم یه روزی منم مثه تو فک میکردم...باور کن دو روزم نیست وارد این حرفه شدی عزیزم..آخه هنوز یه روزم نیست اومدی ثبت نام کردی پسر خوب چرا حرف الکی میزنی..تو هنوز فرق مدیر سایت با معرف سایت رو نمیدونی آقای دو برابر سن من پسرم دلم واسه سادگیت میسوزه همین و بس...آقای رجیستر یوزر :)))) باشه من آفای رجیستر یوزرم پدر جان من کلا شرمنده از اینکه با شما بحث کردم دوستان ایشون راست میگن برید ثبت نام کنید خیلی خیلی عالیه میلیاردر میشید...میبینید عزیزان 10تا از این باباها پیدا میشن بعد پارسا مهدوی ها پولشونو میخورن میرن بیرون به این و اون میگن اینترنت همش کلاه برداریه و از این حرفا

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
خوشگل من تو این زمانی که شما داری چرتو پرت مینویسید من دارم از همین سایت کسب درآمد میکنم و خیلی هم از این سایت رازی هستم حلا نظر شما هم محترم ولی کسی نمیتونه زود تصمیم بگیره

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
خوشگل من تو این زمانی که شما داری چرتو پرت مینویسید من دارم از همین سایت کسب درآمد میکنم و خیلی هم از این سایت رازی هستم حلا نظر شما هم محترم ولی کسی نمیتونه زود تصمیم بگیره
جیگر من خودم توی این سایت فعالیت کردم تقریباً از همون اوایلی که اومد اولش باید حساب بانکیت رو تایید کنند تا بتونی درخواست برداشت بدی
بعد از یه ماه که درخواست تایید حساب دادم و هیچ اتفاقی نیافتاد تیک زدم به پشتیبانی هیچ جوابی نمیدادند بعد رفتم انجمن سریع کامنتامو پاک میکردند از انجمن
بعد از چند روز که دیدن دست بردار نیستم پیغام دادند که اطلاعات شما اشتباه است دوباره درخواست تایید حساب ارسال کنید
دوباره دقیقاً همون اطلاعات قبل رو فرستادم همون روز تاییدش کردن این از خان اول
خان دوم: درخواست برداشت دادم پول از حساب جاریم کم کرد ولی توی پیشینه ها نوشته بود درخواست شما ثبت شد بعد از واریز به شما اطلاع داده میشه تقریباً یه ماه گذشت و هیچی نشد دوباره تیک زدم بعد از یه مدت سمجی 36000 تومن ریختن حسابم دیگه ول کردم عمراً سمتش پیدام شه.
این 36000 تومن هم چند ماه وقتم بود خدا میدونه که اصلاً ارزش اون حسی که بهت دست میده رو نداره.
این سایت اسکم میشه مطمئن باش در تمام دوره فعالیتم حتی یه تبلیغ خارج از تبلیغات خودشون توی کلیک های استاندارد ندیدم.
خوشگله این سایت پول کاربرا را میگیره به کاربرا میده. بلاخره کم میاره. یکی رو میشناسم توی این سایت سهام خرید 6 ماه بود پولشو نمیریخت نمیدونم آخرش ریخت یا نه
تنها سایت کلیکی که با برنامه پیش میره در ایران سایت آوا باکس هست هرچی درخواست برداشت زدم همون روز ریخت حسابم گاهی کمتر از یک ساعت واریز کرد.
مدیر با برنامه ای داره یه سر به انجمنش بزن میفهمی. برخلاف سایت های دیگه حتی قیمت تبلیغاتش رو پایین نمیاره به عناوین مختلف یا قیمت زیرمجموعه ها رو تا حالا پایین نیاورده. یا اینکه در روزهای مناسبتی بگه هر کی افزایش موجودی بده انقدر بهش امتیاز و ... میدم.
الانم با 4000 تا شدن کاربرا عضویت رایگانشو بسته وی آی پی شده قیمت هر اکانت 5000 تومن. به خاطر حملات دی داس سنگینی که برای پایین آوردن سایت شد مدیر سایت تغییراتی توی سایت اعمال کرده که شاید مجبور بشی یک صفحه را چند بار ریفرش کنی تا بالا بیاد.
بازم با تجربه ای که دارم این سایت رو هم تایید تایید نمیکنم اما بین سایت های کلیکی ایرانی واقعاً با برنامه است امکان اسکم شدنش خیلی کمه.
بعد از یکسال عضویت توی اکثر سایت های کلیکی ایرانی و دیدن کلاهبردارایی مثل ملی باکس و لوتی بکس و تئو باکسو... حالا تنها سایت کلیکی ایرانی آوا باکس هست که فعالیت میکنم. امیدوارم با این توضیحات دوستان خودشونو تو چاه ندازند.
بین سایتهای خارجیم فقط نئو باکس به خاطر مینی جاب.

Last edited:

dani418

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام اگه می شه شما که تجربه دارید سایت خوب به ما معرفی کتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
دوستان الکی وققتون رو تو این سایت هدر ندید طبق چیزی که من دیدم ظاهرا اینا می خوان 1 کلاه برداری بزرگ داشته باشن(یک فرضیه) من برای امتحان 10 تذ زیر مجموعه ی اجاره ای از اینا خریدم (قبل از این که زیر مجموعه ی اجاره ای روبردارن و سود بانک بذارن) که مبلغ 25 هزار تومن من به حساب اینا واریز کردم نه زیر مجموعه ها به حسابم اومد نه به حساب سپرده ام اومد و نه به حساب سود بانکم تیکت زدم جواب ندادن و من هم از سایتشون رفتم بیرون تا حالا هم این موضوع رو به کسی و تو هیچ انجمنی نگفته بودم تا الآن این هم براسی زنده کردن پول خودم نگفتم گفتم شما به دام این ها نیفتید حالا خود دانید
و این هم نه برای تبلیغات می گم و نه برای کسب زیر مجموعه اگه خواستید می تونید از لینک منعضو نشین
این سایت باکس ایران زمین خیلی عالیه سودش کم هست ولی خوبیش اینه که اسکم نمی شه دو تا اسپانسر داره و تا حالا حدود 33میلیون پرداختی داشته
این هم لینک
http://buxiranzamin.com/?r=mahdighadimi2325
اگه خواستید هم از لینک من ثبت نام نکنین من فقط معرفی کردم بعدا نگید این یارو می خواد سوء استفاده کنه

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
اینم اسکم میشه
توی یکی از وبلاگ های مربوط به یکی از این دو نفر مطلبی بود مربوط به اینکه نصف پولتونو برداشت نکنید چون حرام است و حق سایر کاربراست
مدیر آوا بکس به این موضوع که توسط یکی از کاربرا مطرح شده بود پاسخ عالیی داد
تنها سایت کلیکی ایرانی فقط آوا باکسه که فعالیت میکنم در لینک زیر میتونید این مطلب را بخونید فقط به خاطر اقدامات امنیتی سایت شاید مجبور شید 2 یا 3 بار صفحه رو ریفرش کنید تا بالا بیاد.
http://avabux.ir/forum/?fmid=3&sfmid=49&rtid=1920

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز استارتر! کسی اینجا با سایت یا شخص خاصی مشکل نداره که.هرکسی اومده اینجا از تجربیات خودش گفته. عملکرد افراد و سایتهاست که در طول زمان باعث شکل گیری عقیده دیگران درموردشون و در نهایت بالا یا پایین رفتن اعتبار و شخصیتشون میشه. این سایت هم با عملکرد کلاهبردارانه خودش باعث شده که خیلی از کاربرایی که تجربه ای دارن بشناسنش و به دیگران هم در مورد کار و از اون بدتر سرمایه گذاری دز اون هشدار بدن. این مجموعه کلاهبردار که گویا شامل یک سایت تبلیغاتی + یک شرکت نقل و انتقال پولهای اینترنتیه پول منم خورده! برای شناختن سابقه خراب اینها لازم نیست کار شاقی انجام بشه کافیه یه سر به فروم سایت خودشون بزنید ببینید چندنفر از عدم دریافت پولهاشون گلایه کردن و تقریبا همه هم توسط ادمین مسدود شدن!
انتظار منطقی اینه که در معرفی سایتها به دیگران دقت بیشتری داشته باشید. انشالا که ارتباطی با اینا ندارید ولی اینطوری فقط تبلیغ مجانی برای یک عده از خدا بیخبر کردید و احتمالا با عضویت و جذب پول یکعده دیگه غیر مستقیم آب به آسیاب اونا ریختید.
از مهمترین اهداف این فروم اینه که تجربیاتمونو در اختیار دیگران بذاریم پس امیدوارم از شنیدن تجربیات دیگران که برپایه حقایق هم بوده ناراحت نشیم و روی چیزی که اشتباهه اصرار نورزیم...

بالا