• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد واقعی از سایت پردیس کوروش کبیر

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میخوام امروز یه سایتی رو معرفی کنم که حتماً براتون جالب خواهد بود

و میتونید با این سایت پول در بیارید

سایت پردیس کوروش کبیر دارای قسمتی به نام انجمن دوستی پردیس کوروش کبیر هست
در این انجمن شما میتوانید دوستان متعددی پیدا کنید، ولی من نمی خوام راجع به اون صحبت کنم

قصد من معرفی قسمت کسب درآمد این انجمن هست

در این سایت شما با معرفی افراد 300 امتیاز خواهید گرفت که با این امتیازها میتوانید در انجمن کارهایی مثل ارتقا اکانت و یا دادن آگهی انجام بدید
ولی تنها این امتیاز رو نمی گیرید، شما علاوه بر گرفتن این امتیاز، بعنوان معرف آن فرد ثبت خواهید شد
و این قسمت مهم قضیه است
و اگر آن فرد پولی در انجمن مصرف کند (از قبیل ارتقا اکانت یا دادن آگهی) 20 درصد آن پول به به حساب شما ریخته خواهد شد
و شما میتوانید طبق قانون سایت آن پول را نقداً دریافت کنید

مثلاً

لینک ورود به انجمن

این لینک، متعلق به من هست و اگر شما روی آن کلیک کنید من بعنوان معرف شما ثبت خواهم شد و هر هزینه ای که شما در انجمن مصرف کنید 20 درصد آن را من خواهم گرفت.

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
لطفاً بنویسید:
1- با چه مرورگری باز میکنید؟
2- چه پیغام خطایی میده؟

.

Last edited:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میخوام امروز یه سایتی رو معرفی کنم که حتماً براتون جالب خواهد بود

و میتونید با این سایت پول در بیارید

سایت پردیس کوروش کبیر دارای قسمتی به نام انجمن دوستی پردیس کوروش کبیر هست
در این انجمن شما میتوانید دوستان متعددی پیدا کنید، ولی من نمی خوام راجع به اون صحبت کنم

قصد من معرفی قسمت کسب درآمد این انجمن هست

در این سایت شما با معرفی افراد 300 امتیاز خواهید گرفت که با این امتیازها میتوانید در انجمن کارهایی مثل ارتقا اکانت و یا دادن آگهی انجام بدید
ولی تنها این امتیاز رو نمی گیرید، شما علاوه بر گرفتن این امتیاز، بعنوان معرف آن فرد ثبت خواهید شد
و این قسمت مهم قضیه است
و اگر آن فرد پولی در انجمن مصرف کند (از قبیل ارتقا اکانت یا دادن آگهی) 20 درصد آن پول به به حساب شما ریخته خواهد شد
و شما میتوانید طبق قانون سایت آن پول را نقداً دریافت کنید

مثلاً

لینک ورود به انجمن

این لینک، متعلق به من هست و اگر شما روی آن کلیک کنید من بعنوان معرف شما ثبت خواهم شد و هر هزینه ای که شما در انجمن مصرف کنید 20 درصد آن را من خواهم گرفت.

اگه بخواین میتونیم با هم همکاری کنیم ... من وبسایتی رنک 6 گوگل دارم و آمار آلکسا هم 40.000 ... آمار بازدید روزانه هم تو سایت هست .. اگه خواستین برام پیغام شخصی بزارید

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن در این انجمن میتوانید کالاها و یا محصولات خود را تبلیغ کنید
و مطمئناً تبلیغ در جایی که بازدید کننده نسبتاً خوبی دارد برای محصولات شما مفید خواهد بود

خوبی این انجمن این هست که بدلیل اینکه از قسمت های جذاب تشکیل شده
به همین خاطر برای همه جذاب خواهد بود
و مسلماً برای کسی که شما دعوت میکنید هم جذاب خواهد بود

و وقتی محلی برای کسی جذاب هست برای امکانات اون هم هزینه خواهد کرد
و 20 در صد این هزینه به حساب شما ریخته خواهد شد

.

بالا