• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ولی این با بقیه فرق داره بشتابید

aliparvane

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان سلام
راستش خودمم تازه وارد این سایت شدم ولی یه رفیق دارم که خیلی وقته عضو شده و درآمد خیلی خیلی خوبی ازش داره
اول عضو بشید بعد از عضویت در قسمت earning area یه سری لینک بهتون میده که اگه بر روی هر لینک کلیک کنید و 60 ثانیه صبر کنید چند تا عدد بهتون نشون میده و اون عددی که خودش میگه رو انتخاب کنید و به این تریتیب برای هر کلیک 10 دلار کسب کنید
اینم لینکش
Fine Ptc : Welcome To Fine Ptc!:)
اگه راهنمایی بیشتر هم خواستید بپرسید در خدمتم

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
فرقش چیه با بقیه ؟ اینکه اسکم هست ؟ کلیک 10 دلار ؟ تو اگه 0.5 دلاری هم پیدا کردی به من معرفی کن .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
هه هه باشه شما بشین هر کلیک 10 دلار بدن. :) تورو خدا تاپیک می زنین قبلش توی PTC Investigation یه نگاه بندازین ببینین اسکم هست یا نه،بعد معرفیش کنید،این که دیگه از یک فرسخی داد می زنه اسکمه... :D

aliparvane

Registered User
لایک‌ها
26
والا دوستان من گناهی ندارم
اون دوستم میگفت که واقعا پرداختی داره
یعنی دروغ گفته؟ :blink:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
والا دوستان من گناهی ندارم اون دوستم میگفت که واقعا پرداختی داره یعنی دروغ گفته؟ :blink:
بله که دروغ گفته. شما اگه توی این سایتی که توی امضام هست عضو بشی،تازه 24 ساعت کامپیوترت رو روشن بذاری روزی یک دلار میده،ولی خیالت راحته که واقعا پرداخت می کنه. موفق باشی :)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اشکال نداره ما هم اوایل که تو نت اومدیم با این سایتها مشغول میشدیم یه راهیه که همه رفتنش:D

aliparvane

Registered User
لایک‌ها
26
اشکال نداره ما هم اوایل که تو نت اومدیم با این سایتها مشغول میشدیم یه راهیه که همه رفتنش:D
مرسی از همه دوستان
ضمن اینکه من تازه به اینترنت نیومدم و از سال 85 من اینترنتو خوردم :D
جز اولین مشترکین ADSL هم هستم
اینم از روی ناچاری و بیکاریه که به اینجور سایتا سر میزنم هرکسی دوست داره یه درآمدی داشته باشه :)

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
مرسی از همه دوستان
ضمن اینکه من تازه به اینترنت نیومدم و از سال 85 من اینترنتو خوردم :D
جز اولین مشترکین ADSL هم هستم
اینم از روی ناچاری و بیکاریه که به اینجور سایتا سر میزنم هرکسی دوست داره یه درآمدی داشته باشه :)

درود به شما دوست خوبم
بهترین راه کسب درامد در نت طراحی و خلق کردن چیزی هست..مثل برنامه نویسی وب یا بازی یا...کلا برنامه نویسی.
اما اگه تخصص در این ضمینه ندارید بهترین راه داشتن یک سایت با محتوای مناسب و بازدید بالا هست که میتونید در ازا تبلیغات سود خوبی کسب کنید.
بدرود و شب خوشی رو براتون آرزو میکنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
عزیزم یه بسته آموزشی در مورد یه موضوع خاصی تهیه کن روش قیمت بذار تو اینترنت بفروش

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سایت کلیکی که پول هم بده وجود داره .بگردی پیدا مکنی.

بالا