• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

ممنون اما این سایت ظاهرا اصلا سیستم کسب درآمد به ازای دانلود نداره یا اگر هم داره چون در سایت لینک یا توضیحاتی نیست پس امکان همیشگی نیست .

Last edited:

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
قیمت ارزان نشانه کیفیت نیست در ضمن سیستم های مشابه ایرانی اگر مد نظر شماست هیچکدوم سیستم کسب درآمد با پرداخت ریالی ندارند .

-1
سایت هایی مثل expressleech.com و ... پرداخت ریالی دارن خیلی هم بیشتر پول میدن

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
ممنون اما این سایت اصلا سیستم کسب درآمد به ازای دانلود نداره
و غیر از اون برای کاربران پریمیوم فقط 60 روز فایلهارو نگهداری می کنه در حالیکه ما 1 سال نگهداری می کنیم .

قربان من با این سایت کار کردم و پرداخت هم دارن

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
ممنون اما این سایت اصلا سیستم کسب درآمد به ازای دانلود نداره
و غیر از اون برای کاربران پریمیوم فقط 60 روز فایلهارو نگهداری می کنه در حالیکه ما 1 سال نگهداری می کنیم .
بهتر بود میگفتید " فکر نمیکنم سیستم کسب درامد داشته باشه " چون داره و خودم تو ماه اخیر بیشتر از 150000 تومن ازش واریزی داشتم .
مدت نگهداری فایل رو هم الان میخوان نا محدود کنن که خیلی از کاربرا مخالف این کارن چون معتقدان کیفیت کار پایین میاد .. 60 روز پس از اخرین دانلود هست که فک کنم فایلی که 60 روز دانلود نشه همون بهتر که پاک شه ولی کیفیت کار حفظ شه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بهتر بود میگفتید " فکر نمیکنم سیستم کسب درامد داشته باشه " چون داره و خودم تو ماه اخیر بیشتر از 150000 تومن ازش واریزی داشتم .
مدت نگهداری فایل رو هم الان میخوان نا محدود کنن که خیلی از کاربرا مخالف این کارن چون معتقدان کیفیت کار پایین میاد .. 60 روز پس از اخرین دانلود هست که فک کنم فایلی که 60 روز دانلود نشه همون بهتر که پاک شه ولی کیفیت کار حفظ شه.

ولی حجم expressleech از بالای 50 مگ شروع میشه که فقط برای pps خوبه
حالا این سایت ppd داره

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
حالا این سایت ppd داره

نمیدونم واسه PPS هم پولی میدن یا نه .
ولی نیازی نیست کاربران فری اکانت پرمیوم تهیه کنن چون محدودیت سرعت دانلود فک نکنم داشته باشه که همین موضوع تعداد دانلود رو بالا میبره .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

لطفا آدرس صفحه ای رو که توضیحات پرداخت به ازای دانلود را گذاشته ارسال کنید .

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
لینک
البته اطلاعات کاملی راجع به حجم فایل و گروه کشورها و ... نداده .

با توجه به اینکه در هیچ کجای سایت اصلی توضیحاتی در این مورد نداره و فقط چند خط در وبلاگ سایت توضیح داده شده اونم بدون هیچگونه توضیح در مورد اسلبها ، کشورها و یا حتی حجم فایل دانلودی ، فکر نمی کنم این یک امکان همیشگی و بلقوه باشه
به هر حال ممنون از اطلاعاتی که دادید .

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
امیدوارم موفق باشین:)

ما بعد 2 روز فعلا 1 دلار داریم ایشالله برسه به 5 دلار:D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
يك سوال از احسان دلير عزيز
نگاه كن ميشه مثلا فايل هاي خودمان مثلا متن يا بازي يا هر چي را اپلود بكنيم در سايت شما
و لينكش را در انجمن ها و سايت هاي ديگران قرار بدهيم
ايا مي شود

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نگاه كن ميشه مثلا فايل هاي خودمان مثلا متن يا بازي يا هر چي را اپلود بكنيم در سايت شما
ايا مي شود

مگه این سایت کاربرد دیگه ای هم داره ؟

Mr_Parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حالا این سایت ppd داره
اشتباه می کنید! حجم 15MB به بالا به اکانت کاربر پول اضافه میشه :)

با توجه به اینکه در هیچ کجای سایت اصلی توضیحاتی در این مورد نداره و فقط چند خط در وبلاگ سایت توضیح داده شده اونم بدون هیچگونه توضیح در مورد اسلبها ، کشورها و یا حتی حجم فایل دانلودی ، فکر نمی کنم این یک امکان همیشگی و بلقوه باشه
به هر حال ممنون از اطلاعاتی که دادید .
دوست عزیز ما اون پست رو در دهم سپتامبر ارسال کردیم که حتی قبل تر از زمانی هست که شما دامنه ی این سایت رو ثبت کردید (19-Oct-2012) هنوز هم داریم پول میدیم :) به خیلی از کاربر هایی که توسط مدیریت تایید بشوند اکانت رایگان داده میشه (برای آپلودر ها) و به بعضی کاربر های خاص هم 50% بیشتر پول میدیم :)

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
امیدوارم موفق باشین:)

ما بعد 2 روز فعلا 1 دلار داریم ایشالله برسه به 5 دلار:D

موفق باشید .

ايا مي شود

بله مسلما اصلا هدف سایت همین هست .

اشتباه می کنید! حجم 15MB به بالا به اکانت کاربر پول اضافه میشه :)

دوست عزیز ما اون پست رو در دهم سپتامبر ارسال کردیم که حتی قبل تر از زمانی هست که شما دامنه ی این سایت رو ثبت کردید (19-Oct-2012) هنوز هم داریم پول میدیم :) به خیلی از کاربر هایی که توسط مدیریت تایید بشوند اکانت رایگان داده میشه (برای آپلودر ها) و به بعضی کاربر های خاص هم 50% بیشتر پول میدیم :)

دوست من امیدوارم در کارتون موفق باشید
لازم به ذکره بگم ما همین امروز وارد بازار وب ایران نشدیم
در مورد آپلودسنتر ، سایت uplod.ir رو داریم که جزو اولین آپلودسنترهای ایران هست و فکر نمی کنم نیاز باشه تاریخ ثبتش رو با سایت تازه تاسیس شما مقایسه کنم .
در مورد خدمات هم ما در ابتدای راه هستیم و مسلما مشکلات و نقص های زیادی داریم که امیدواریم با راهنمایی کاربران بتونیم حلش کنیم .

...
در ضمن ما برای فایلهای زیر 15 مگابایت هم پول پرداخت می کنیم و از این نظر محدودیتی نداریم .

Mr_Parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
موفق باشید .
بله مسلما اصلا هدف سایت همین هست .
دوست من امیدوارم در کارتون موفق باشید
لازم به ذکره بگم ما همین امروز وارد بازار وب ایران نشدیم
در مورد آپلودسنتر ، سایت uplod.ir رو داریم که جزو اولین آپلودسنترهای ایران هست و فکر نمی کنم نیاز باشه تاریخ ثبتش رو با سایت تازه تاسیس شما مقایسه کنم .
در مورد خدمات هم ما در ابتدای راه هستیم و مسلما مشکلات و نقص های زیادی داریم که امیدواریم با راهنمایی کاربران بتونیم حلش کنیم .
...
در ضمن ما برای فایلهای زیر 15 مگابایت هم پول پرداخت می کنیم و از این نظر محدودیتی نداریم .
سایت ما کم و بیش سه سال هست که داره کار می کنه :) پس تازه تاسیس نیست :) در مورد فایل زیر 15 مگ هم هر سایتی به نیاز های کاربراش نگاه می کنه و حساب می کنه میبینه براش فایده ای داره یا نه :) برای شما داشته برای ما نه
در مورد کیفیت و بازدهی و غیره هم من چیزی نگفتم که :یی خودتون اعتماد ندارید به کار خودتون به نظر ;)

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سایت ما کم و بیش سه سال هست که داره کار می کنه :) پس تازه تاسیس نیست :) در مورد فایل زیر 15 مگ هم هر سایتی به نیاز های کاربراش نگاه می کنه و حساب می کنه میبینه براش فایده ای داره یا نه :) برای شما داشته برای ما نه
در مورد کیفیت و بازدهی و غیره هم من چیزی نگفتم که :یی خودتون اعتماد ندارید به کار خودتون به نظر ;)

ما به خودمون اعتماد داریم اما نقطه نظر کاربران برامون مهمه و هیچوقت هم خودمون را کامل نمی بینیم .
به همین خاطر از دوستان میخواهیم که اگر مشکلی در سایت مشاهده کردن ذکر کنن تا سایت بهتر شه .
شما هم در فعالیتی که دارید امیدوارم موفق باشید و پایدار

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام چرا سایت uplod.ir کسب درامد نداره

بالا