usiiiii
Registered User
- نوشتهها
- 581
- لایکها
- 205
لطفا آدرس سایت رو بفرمایید .
Expressleech.com
لطفا آدرس سایت رو بفرمایید .
Expressleech.com
قیمت ارزان نشانه کیفیت نیست در ضمن سیستم های مشابه ایرانی اگر مد نظر شماست هیچکدوم سیستم کسب درآمد با پرداخت ریالی ندارند .
ممنون اما این سایت اصلا سیستم کسب درآمد به ازای دانلود نداره
و غیر از اون برای کاربران پریمیوم فقط 60 روز فایلهارو نگهداری می کنه در حالیکه ما 1 سال نگهداری می کنیم .
بهتر بود میگفتید " فکر نمیکنم سیستم کسب درامد داشته باشه " چون داره و خودم تو ماه اخیر بیشتر از 150000 تومن ازش واریزی داشتم .ممنون اما این سایت اصلا سیستم کسب درآمد به ازای دانلود نداره
و غیر از اون برای کاربران پریمیوم فقط 60 روز فایلهارو نگهداری می کنه در حالیکه ما 1 سال نگهداری می کنیم .
بهتر بود میگفتید " فکر نمیکنم سیستم کسب درامد داشته باشه " چون داره و خودم تو ماه اخیر بیشتر از 150000 تومن ازش واریزی داشتم .
مدت نگهداری فایل رو هم الان میخوان نا محدود کنن که خیلی از کاربرا مخالف این کارن چون معتقدان کیفیت کار پایین میاد .. 60 روز پس از اخرین دانلود هست که فک کنم فایلی که 60 روز دانلود نشه همون بهتر که پاک شه ولی کیفیت کار حفظ شه.
ولی حجم expressleech از بالای 50 مگ شروع میشه که فقط برای pps خوبه
حالا این سایت ppd داره
بهتر بود میگفتید " فکر نمیکنم سیستم کسب درامد داشته باشه " چون داره و خودم تو ماه اخیر بیشتر از 150000 تومن ازش واریزی داشتم .
مدت نگهداری فایل رو هم الان میخوان نا محدود کنن که خیلی از کاربرا مخالف این کارن چون معتقدان کیفیت کار پایین میاد .. 60 روز پس از اخرین دانلود هست که فک کنم فایلی که 60 روز دانلود نشه همون بهتر که پاک شه ولی کیفیت کار حفظ شه.
لینک
البته اطلاعات کاملی راجع به حجم فایل و گروه کشورها و ... نداده .
يك سوال از احسان دلير عزيز
نگاه كن ميشه مثلا فايل هاي خودمان مثلا متن يا بازي يا هر چي را اپلود بكنيم در سايت شما
و لينكش را در انجمن ها و سايت هاي ديگران قرار بدهيم
ايا مي شود
مگه این سایت کاربرد دیگه ای هم داره ؟
اشتباه می کنید! حجم 15MB به بالا به اکانت کاربر پول اضافه میشهولی حجم expressleech از بالای 50 مگ شروع میشه که فقط برای pps خوبه
حالا این سایت ppd داره
دوست عزیز ما اون پست رو در دهم سپتامبر ارسال کردیم که حتی قبل تر از زمانی هست که شما دامنه ی این سایت رو ثبت کردید (19-Oct-2012) هنوز هم داریم پول میدیمبا توجه به اینکه در هیچ کجای سایت اصلی توضیحاتی در این مورد نداره و فقط چند خط در وبلاگ سایت توضیح داده شده اونم بدون هیچگونه توضیح در مورد اسلبها ، کشورها و یا حتی حجم فایل دانلودی ، فکر نمی کنم این یک امکان همیشگی و بلقوه باشه
به هر حال ممنون از اطلاعاتی که دادید .
امیدوارم موفق باشین
ما بعد 2 روز فعلا 1 دلار داریم ایشالله برسه به 5 دلار![]()
يك سوال از احسان دلير عزيز
نگاه كن ميشه مثلا فايل هاي خودمان مثلا متن يا بازي يا هر چي را اپلود بكنيم در سايت شما
و لينكش را در انجمن ها و سايت هاي ديگران قرار بدهيم
ايا مي شود
اشتباه می کنید! حجم 15MB به بالا به اکانت کاربر پول اضافه میشه
دوست عزیز ما اون پست رو در دهم سپتامبر ارسال کردیم که حتی قبل تر از زمانی هست که شما دامنه ی این سایت رو ثبت کردید (19-Oct-2012) هنوز هم داریم پول میدیمبه خیلی از کاربر هایی که توسط مدیریت تایید بشوند اکانت رایگان داده میشه (برای آپلودر ها) و به بعضی کاربر های خاص هم 50% بیشتر پول میدیم
![]()
سایت ما کم و بیش سه سال هست که داره کار می کنهموفق باشید .
بله مسلما اصلا هدف سایت همین هست .
دوست من امیدوارم در کارتون موفق باشید
لازم به ذکره بگم ما همین امروز وارد بازار وب ایران نشدیم
در مورد آپلودسنتر ، سایت uplod.ir رو داریم که جزو اولین آپلودسنترهای ایران هست و فکر نمی کنم نیاز باشه تاریخ ثبتش رو با سایت تازه تاسیس شما مقایسه کنم .
در مورد خدمات هم ما در ابتدای راه هستیم و مسلما مشکلات و نقص های زیادی داریم که امیدواریم با راهنمایی کاربران بتونیم حلش کنیم .
...
در ضمن ما برای فایلهای زیر 15 مگابایت هم پول پرداخت می کنیم و از این نظر محدودیتی نداریم .
سایت ما کم و بیش سه سال هست که داره کار می کنهپس تازه تاسیس نیست
در مورد فایل زیر 15 مگ هم هر سایتی به نیاز های کاربراش نگاه می کنه و حساب می کنه میبینه براش فایده ای داره یا نه
برای شما داشته برای ما نه
در مورد کیفیت و بازدهی و غیره هم من چیزی نگفتم که :یی خودتون اعتماد ندارید به کار خودتون به نظر![]()