• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
بیست و دوم شهریور - کلیه درآمدهای کاربران از طریق پایا واریز شد و تا ساعتی دیگر قابل برداشت می باشد

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
من این 56 صفحه رو نخوندم.
چند وقت پیش یک ایمیل برای من از سایت شما اومد مبنی بر همین قضیه.
چند سوال داشتم. امکان اپلود از ادرس رو دارید ؟
برای مثال لینک مستقیم بدیم و منتقل بشه به سرویس شما ؟
امکان حذف شدن فایل ها هستن در اینده ؟ چقدر تضمین میکنید این قضیه رو...؟
بنده برای لینک کمکی قصد دارم از سایت شما استفاده کنم.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
من این 56 صفحه رو نخوندم.
چند وقت پیش یک ایمیل برای من از سایت شما اومد مبنی بر همین قضیه.
چند سوال داشتم. امکان اپلود از ادرس رو دارید ؟
برای مثال لینک مستقیم بدیم و منتقل بشه به سرویس شما ؟
امکان حذف شدن فایل ها هستن در اینده ؟ چقدر تضمین میکنید این قضیه رو...؟
بنده برای لینک کمکی قصد دارم از سایت شما استفاده کنم.

توضیحات سایت را بخونید کامل هست و بهتر هم راهنمایی خواهید شد
بله امکان آپلود مستقیم براحتی هست
حذف فایل تنها در صورت عدم دانلود طی 3 ماه (اگر اشتراک ویژه آپلود معمولی داشته باشید) یا درخواست فیلترینگ انجام میشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کشور هند به لیست کشورهای رده سوم اضافه گردید لذا آپلودرهای خارجی ازین پس می توانند درآمد خوبی از دانلودهای کشور هند داشته باشند .

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
اشتراک لینک مستقیم قابلیت اضافه کردن دامین رو داره؟

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
من میخوام سایت فلش موبایل بزنمم و فایل هام رو روی هاست شما سوارکنم چقدر تخفیف میدید؟؟؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
امکان افزودن ساب دامین دلخواه شما به آپلود بوی فراهم شد.
جهت این کار در حساب کاربری خود ، گزینه ی مربوط به افزودن ساب دامین را فعال کنید و ساب دامین مورد نظر خود را انتخاب کنید.
همچنین این امکان فراهم شده که انتخاب نمایید اسم فایل در لینک دانلود شما باشد یا نه. برای این مورد هم گزینه ای در پنل کاربری شما موجود است.

0

با انتخاب این گزینه ها به دلخواه شما ، لینکهای شما میتواند به یکی از این اشکال باشد :
http://uploadboy.me/xxxxxxxxxxxx.html
http://myweb.com.uploadboy.me/xxxxxxxxxxxx.html
http://myweb.com.uploadboy.me/xxxxxxxxxxxx/my_file_name.mkv

لازم به ذکر است با این تغییرات ، نیازی به تغییر لینکهای قبلی شما در وبسایتتان نیست و لینکهای قبلی کما فی سابق باز میشوند. ولی میتوانید لینکهای قبلی را هم به صورت جدید تغییر دهید.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه درآمدهای ریالی و دلاری کاربران تا امروز 24 آبان واریز گردید .

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
منظور از 1000 تا دانلود چیه؟؟
یعنی 1000 تا ایپی مختلف بیان 1000 تا فایل مختلف رو دانلود کنند یا اگه ای پی ها تکراری هم باشه ولی فایل ها مختلف باشه هم حساب میشه؟؟؟؟؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
منظور از 1000 تا دانلود چیه؟؟
یعنی 1000 تا ایپی مختلف بیان 1000 تا فایل مختلف رو دانلود کنند یا اگه ای پی ها تکراری هم باشه ولی فایل ها مختلف باشه هم حساب میشه؟؟؟؟؟
صفحه کسب درآمد و پرسش و پاسخ را مطالعه کنید کلیه سوالات شما پاسخ داده میشه
خیر منظور اینه که 1000 آی پی مختلف 1 فایل یا چند فایل را کلا 1000 بار دانلود کنند . بله حساب میشه اما تا مرز 0.03 دلار در روز

• Like
Reactions: cms

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
حذف محدودیت آی پی برای دانلودکنندگان

اگر شما هم از دانلودرهای همیشگی آپلودبوی هستید احتمالا با مشکل تغییر آی پی روبرو بوده اید که لینک دانلود شما با قطع و وصل اینترنت و تغییر آی پی منقضی میشود و باید مجددا لینک خود را از اول ایجاد کرده و برای دانلود قرار دهید .

این مسئله مشکلاتی را برای برخی کاربران ایرانی ایجاد می کرد لذا از این پس این محدودیت از سایت برداشته شده و شما می توانید به راحتی و بدون تغییر لینک فایلهای خود را دانلود نمایید .

علاوه بر آن براحتی می توانید با استفاده از این لینک دانلود ، فایلهای خود را در ساعات دانلود رایگان و با موبایل خود دانلود نمایید .

noip2.jpg

مزایای حذف محدودیت آی پی :

امکان دانلود آسانتر و بدون مشکل با توجه به اینترنت ایران

امکان دانلود لینک در کامپیوترهای مختلف

امکان دانلود لینک مستقیم با موبایل و در ساعات رایگان

امکان دانلود لینک با QR code

امکان دانلود آسانتر با تمامی برنامه های دانلود منیجر

و ....

وبسمتر عزیز لطفا این خبر را به اطلاع کاربران خود برسانید تا با راحتی بیشتر از آپلودبوی دانلود نمایند

مشاهده متن خبر

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ای کاش اجازه میدادید کاربرای ایرانی هم به دلار برداشت بزنن

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه آپلودبوی درامدهارو به دلار و اونم دلار روز (3650) میکرد عالی بود.به نفع خودتونم هست. این جوری دیگه با اختلاف از رقبا پیشی می گرفتید و دیگه همه ایرانیا تو چنگ خودتون بودن حداقل واسه چندسالی. الان 4upld یا tranbit خیلی چیزاشون از آپلودبوی بهتره و خیلیا میرن سمتش. مخصوصا کسای که تازه شروع به کار می کنند. خدایی سایت های مشابه آپلودبوی در خارجنرخ هاشو ده برابر شماست. واسه یه اشتراک ویژه مثلا 8 دلار پورسانت میده!!!!! نرخ دانلود هاکه دیگه هیچی......... این جا قطره چکونیه.

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
البته اون 8 دلار ، واسه اشتراک وژه اییه که 12 دلاره. درسته . ولی همین جوری هم بالای 60 % میشه!!!! ولی آپلودبوی 20%.
به هر حال به نظر من مدیریت سایت باید دید دراز مدت داشته باشه. اگه بیشتر به کابراش امتیاز بده ، انگیزه شونو بیشتر می کنه و در نهایت به نفع خودشه.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
ای کاش اجازه میدادید کاربرای ایرانی هم به دلار برداشت بزنن
اره دقیقا خیلی خوب میشد
دلار 3700 کجا
3100 کجا
عزیز من وقتی قیمت یک اکانت آپلود ایرانی 10 هزار تومنه و قیمت همون اکانت آپلود خارجی ما در کمترین قیمت 8 دلاره چطور انتظار دارید ما به ایرانی ها به اندازه یک خارجی پورسانت بدیم ؟؟؟
شما اکانت دلاری بفروش دانلود خارجی جذب کن درآمدت هم دلاری می گیری .
اگه آپلودبوی درامدهارو به دلار و اونم دلار روز (3650) میکرد عالی بود.به نفع خودتونم هست. این جوری دیگه با اختلاف از رقبا پیشی می گرفتید و دیگه همه ایرانیا تو چنگ خودتون بودن حداقل واسه چندسالی. الان ...خیلی چیزاشون از آپلودبوی بهتره و خیلیا میرن سمتش. مخصوصا کسای که تازه شروع به کار می کنند. خدایی سایت های مشابه آپلودبوی در خارجنرخ هاشو ده برابر شماست. واسه یه اشتراک ویژه مثلا 8 دلار پورسانت میده!!!!! نرخ دانلود هاکه دیگه هیچی......... این جا قطره چکونیه.
البته اون 8 دلار ، واسه اشتراک وژه اییه که 12 دلاره. درسته . ولی همین جوری هم بالای 60 % میشه!!!! ولی آپلودبوی 20%.
به هر حال به نظر من مدیریت سایت باید دید دراز مدت داشته باشه. اگه بیشتر به کابراش امتیاز بده ، انگیزه شونو بیشتر می کنه و در نهایت به نفع خودشه.

آپلودسنترهای دیگه کدوم امکاناتشون مثل ماست همشون 100 تا پاپ آپ و کلی محدودیت دارن کاربر رو بیچاره می کنن تا اجازه یک دانلود بدن خوبه ما هم کلی محدودیت بزاریم روی سایت که هیچکس نتونه دانلود کنه بعد بیام قیمت دانلود رو 10 برابر کنیم ؟
الان شما براحتی می تونید مقایسه کنید محبوبیت سایت ما را با دیگران
http://www.alexa.com/siteinfo/uploadboy.com

کمی انصاف داشته باشید و یکطرفه قضاوت نکنید ما هم به فکر آپلودر هستیم و هم به فکر دانلود کننده اگر سود فقط مد نظر ما بود خیلی راحت می توانستیم همه کاربران را مجبور به خرید اکانت کنیم دانلودها را سخت کنیم سرعت دانلودها را کاهش بدیم تبلیغات رو چندبرابر کنیم در هر صفحه چندپاپ آپ بزاریم اونوقت مطمئن باشید تعداد دانلود شما کمتر از نصف می شد اگر با این شرایط بیاییم و قیمت دلار رو بکنیم 4000 تومن درحالیکه دانلودهای شما از نصف هم کمتر میشد این برای ما عالی بود اما آیا شما هم راضی بودید ؟؟؟

.

بالا