• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 100 هزار دلاری فقط با 1.75 سنت . فقط پرفکت مانی

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی.
آیا تا بحال با خودتون فکر کردیم با 1 دلار و 75 سنت چیکار می شه کرد؟

شما می تونین توی سایت معروف Feedermatrix تنها با سرمایه گذاری 1 دلارو 75 سنت بعد از چن هفته اگه واقعا فعال باشین به درآمد 100 هزار دلاری برسین.بله درست متوجه شدین درآمد 100 هزار دلار که میشه حدود 300 میلیون
توی این سیستم هر نفر باید 4 نفر زیرمجموعه رو معرفی کنه، لطفا بد برداشت نکین و صبر داشته باشین و فکر نکنین که این سیستم مثل سیستم شرکت های هرمی هست لطفا 2 دقیقه صبر داشته باشین، هر کدوم از زیرمجموعه ها باید 1.75 سنت پرفکت مانی رو از طریق حساب پرفکت مانی خودشون به حساب بالاسری خودشون انتقال بدن، می بینین توی این سایت شما پول رو به حساب بالاسری خودتون انتقال می دین نه به حساب سایت.برای روشن تر شدن موضوع یه مثال می زنم:
فرض کنین من از طریق لینک علی عضو این سایت می شم پس من بعناون یکی از 4 زیر مجموعه علی می شم.حالا برای فعال شدن حسابم در سایت باید 1.75 سنت پرفکت مانی رو از طریق حساب پرفکت مانی خودم به حساب پرفکت مانی علی انتقال بدم.پس می رم توی سایت پرفکت مانی و وارد حساب پرفکت مانیم می شم و از اونجا پول رو مستقیمان خودم به حساب پرفکت مانی علی میزنم.بعد شماره تراکنش عملیات انتقال پول رو به علی می دم علی حسابش رو چک می کنه و بعدش عضویت من رو توی فیدر ماتریکس تایید میکنه. حالا من می روم و 4 تا زیرمجموعه با نام های محمد - رضا -- تقی و نقی می گیرم خوب اونها هم برای فعال شدن اکانتشون توی فیدر ماتریکس باید هر کدوم دقیقا مثل بالا 1.75 سنت پرفکت مانی به حساب پرفکت مانی من بریزن. بعد ار اینی که ان کارو کردن من حساب اونها رو فعال می کنم.حالا رضا که زیرمجموعه من هستش می ره و 4 تا زیر مجموعه پیدا می کنه .زیرمجموعه های رضا هم برای اینکه حسابشون توی فیدر ماتریکس فعال بشه باید هر کدوم 1.75 سنت پرفکت مانی به حساب رضا بزنن و بقیه قضایا
لینک تمامی آموزش ها رو پایین گذاشتم.لطفا مطالع کنین.
پس شما بهیچ وجه پول رو بحساب سایت واریز نمی کنین
اگه سوالی بود من در خدمت دوستان هستم.

اینم آموزش های مربوط به این سایت

معرفی سایت feedermatrix
آموزش ثبت نام در سایت feedermatrix
آموش تصویری افتتاح حساب پرفکت مانی
آموزش پرداخت پول به بالاسری یا به اصطلاح upgrade
آموزش تصویری تایید پرداخت های زیرمجموعه ها
کارکرد قسمتهای مختلف پنل کاربری feedermatrix
سوالات متداول سایت feedermatrix

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی.
آیا تا بحال با خودتون فکر کردیم با 1 دلار و 75 سنت چیکار می شه کرد؟

شما نی تونین توی سایت معروف Feedermatrix تنها با سرمایه گذاری 1 دلارو 75 سنت بعد از چن هفته اگه واقعا فعال باشین به درآمد 100 هزار دلاری برسین.بله درست متوجه شدین درآمد 100 هزار دلار که میشه حدود 300 میلیون
توی این سیستم هر نفر باید 4 نفر زیرمجموعه رو معرفی کنه، لطفا بد برداشت نکین و صبر داشته باشین و فکر نکنین که این سیستم مثل سیستم شرکت های هرمی هست لطفا 2 دقیقه صبر داشته باشین، هر کدوم از زیرمجموعه ها باید 1.75 سنت پرفکت مانی رو از طریق حساب پرفکت مانی خودشون به حساب بالاسری خودشون انتقال بدن، می بینین توی این سایت شما پول رو به حساب بالاسری خودتون انتقال می دین نه به حساب سایت مثلا فرض کنین من عضو می شمو بعد یه نفر میاد و زیرمجموعه من می شه حالا اون شخص که زیرمجموعه من شده باید 1.75 سنت رو مستقیما به حساب پرفکت مانی من انتقال بده و شماره تراکنش رو برای من ارسال کنه تا من عضویتش رو تایید و حساب اون فعال بشه و برای بقیه زیر مجموعه هام هم همینطور و شما هم اگه عضو بشی بهمین صورت باید پرداخت زیر مجموعه هاتون رو تااید کنین تا اونا فعال بشن

پس شما بهیچ وجه پول رو بحساب سایت واریز نمی کنین

اگه سوالی بود من در خدمت دوستان هستم. بنظر من که ارزش داره من خودم یه 2 روزی می شه که ثبت نام کردم.

اینم آموزش های مربوط به این سایت

معرفی سایت feedermatrix
آموزش ثبت نام در سایت feedermatrix
آموش تصویری افتتاح حساب پرفکت مانی
آموزش پرداخت پول به بالاسری یا به اصطلاح upgrade
آموزش تصویری تایید پرداخت های زیرمجموعه ها
کارکرد قسمتهای مختلف پنل کاربری feedermatrix
سوالات متداول سایت feedermatrix

دوست عزیز اینجور سایتا اسکمن وقت خودتو و بقیه رو هدر ندین راه فهمیدنش هم راحته کمی سرچ کنید ببینید کسی برداشتی داره در ضمن تاپیکتون تکراریه

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
دوست عزیز اینجور سایتا اسکمن وقت خودتو و بقیه رو هدر ندین راه فهمیدنش هم راحته کمی سرچ کنید ببینید کسی برداشتی داره در ضمن تاپیکتون تکراریه
داداش پول به سایت نمیدی که اسکم باشه پول رو مستقیم به حساب پرفکت مانی میفرستی من یک هفته است دارم کار میکنم باهاش

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
رنک و بک لینک خوبی داره.. اگر Instant به یوزر ارسال بشه خوبه...

پ.ن : یادش بخیر قدیما یه عده بودند ، نه لینک سایت رو نگاه میکردند ، نه میدونستن کسب درآمد یعنی چی !!! فقط ساز مخالق میزدن... من که به شخص عضو نمیشم تو این سایت ، اما استارتر عزیز تا زمانی که سایت بالا هست و داره کار میکنه تلاشت رو بکن که ازش تا اونجایی که میتونی بکنی و درآمد کسب کنی ، یوزر خارجی هم بگیری بهتره.. از ایرانی ها بخاری بلند نمیشه..

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
داداش پول به سایت نمیدی که اسکم باشه پول رو مستقیم به حساب پرفکت مانی میفرستی من یک هفته است دارم کار میکنم باهاش
بله کاملا درسته شما هیچ پولی به حساب سایت واریز نمی کنی پس سایت نمیتونه پولو برداره و فلنگو ببنده یه پیشنهاد هم واستون دارم لطفا توی گوگل یه سرچ در مورد این شرکت کنین خودتون متوجه میشین که آیا کارش درسته یا نه

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14

پ.ن : یادش بخیر قدیما یه عده بودند ، نه لینک سایت رو نگاه میکردند ، نه میدونستن کسب درآمد یعنی چی !!! فقط ساز مخالق میزدن... من که به شخص عضو نمیشم تو این سایت ، اما استارتر عزیز تا زمانی که سایت بالا هست و داره کار میکنه تلاشت رو بکن که ازش تا اونجایی که میتونی بکنی و درآمد کسب کنی ، یوزر خارجی هم بگیری بهتره.. از ایرانی ها بخاری بلند نمیشه..
بنظ من دارین اشتباه می کنین اگه چند نفر با هم یه تیم تشکیل بدم و شروع به کار کنن خیلی زود به نتیجه می رسین مثلا با بچه های فامیل شروع کنین .

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14

بنظر من دارین اشتباه می کنین 1 ماه یا 2 ماه دیگه پشیمون می شین اگه چند نفر با هم یه تیم تشکیل بدن و شروع به کار کنن خیلی زود به نتیجه می رسن .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اینجور سایتا رو از 10 فرسخی هم میشه شناخت تازه توی کپی رایتش زده 2011 تا 2015 هیچی نشده چند سال سابقه برا خودش نوشته

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
USEF8000 عزیز عزیز شما هیچ پولی به سایت پرداخت نمی کنی و هیچ پولی هم از سایت دریافت نمی کنی بلکه پول از حساب یک عضو به حساب یک عضو دیگه انتقال داده می شه حتی شما زمانی که می خوای پول رو واریز کنی این عملیات واریز پول رو از توی سایت feedermatrix انجام نمیدی ، بلکه شما وارد حساب پرفکت مانی خودت می شی شماره حساب پرفکت مانی کسی که باید پول رو بحاسبش بزنی وارد می کنی مبلغ رو مشخص می کنی و وجه رو انتقال میدی ، میبینی شما پول رو به سایت نمیدی ودر انتها شماره تراکنشی که پس از انتقال به شما داده شده رو توی سایت ثبت می کنی تا شخص بالا سریت بتونه با اون انتقال وجه شما رو توی حساب چرفکت خودش چک کنه همین

لطفا وبلاگو رو مطالعه کنین :
http://feederm.mihanblog.com

Captive

لایک‌ها
16,665
به رنک و این چیزا ربط نداره خب معلومه ملت زیاد به اینجور سایتا وارد میشن زیادم تبلیغ میشن در ضمن اینجور سایتا بیشتر توی کشورای جهان سومی که ما باشیم تبلیغ میشه و خاهان داره به هر حال احتیاط شرط عقله اگه صاحب سایت میخاست اینقدر به ملت پول بده یه دستی رو سر و روی سایتش میکشید کمی حرفه ای طراحی میکرد در ضمن زدن اینجور سایتا که امروزه مثل آب خوردنه با دب دبه میان و با کب کبه میرن وظیفم دونستم اطلاع رسانی کنم اگه هم پرداختی داشته باشه مطمئنا به مدت محدوده تا پولارو جمع کردن میزنن به چاک بعد سایت دیگه ای با اسم و نشون دیگه میزنن
حس وسوسه خیلیارو به دام میندازه این سایتم از این ترفند داره استفاده میکنه

عزیز من اصلا نگفتم چون رنک داره و بک لینک سایت خوبی هست و همه چیزشم درسته :دی ، من منظورم چیز دیگه ای بود ... من میگم اگر این سایت داره پرداخت میکنه ( اونم به صورت مستقیم ) .. و افرادی هم هستند که علاقه به اینجور کارا دارن میتونن تا زمانی که این سایت پرداختی داره فعالیت کنن و پولی به دست بیارن و الی آخر.. :)

Captive

لایک‌ها
16,665
بنظر من دارین اشتباه می کنین 1 ماه یا 2 ماه دیگه پشیمون می شین اگه چند نفر با هم یه تیم تشکیل بدن و شروع به کار کنن خیلی زود به نتیجه می رسن .

دوست عزیز کارا ما دیگه از عضو گیری و زنگ زدن به فامیل گذشته .. فقط به حرفی که من زدم گوش بده.. اگر مستقیم به حساب کاربر پول واریز میشه تو سایت های خارجی سعی کن رفرال بگیری .. که تا قبل از اینکه اسکم بشه یه چیزی گیرت بیاد..

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
USEF8000 عزیز عزیز شما هیچ پولی به سایت پرداخت نمی کنی و هیچ پولی هم از سایت دریافت نمی کنی بلکه پول از حساب یک عضو به حساب یک عضو دیگه انتقال داده می شه حتی شما زمانی که می خوای پول رو واریز کنی این عملیات واریز پول رو از توی سایت feedermatrix انجام نمیدی ، بلکه شما وارد حساب پرفکت مانی خودت می شی شماره حساب پرفکت مانی کسی که باید پول رو بحاسبش بزنی وارد می کنی مبلغ رو مشخص می کنی و وجه رو انتقال میدی ، میبینی شما پول رو به سایت نمیدی ودر انتها شماره تراکنشی که پس از انتقال به شما داده شده رو توی سایت ثبت می کنی تا شخص بالا سریت بتونه با اون انتقال وجه شما رو توی حساب چرفکت خودش چک کنه همین

لطفا وبلاگو رو مطالعه کنین :
http://feederm.mihanblog.com
متوجهم بنده یاد چند سال پیش که می افتم سایت گرین هورس بود که اون زمون خیلی براش آموزش و تبلیفات بود مثل همین که توخالی دراومد بنده از تجربم دارم نتیجه گیری میکنم کار که عقلانی نباشه مطمئنا مشکل داره

Captive

لایک‌ها
16,665
متوجهم بنده یاد چند سال پیش که می افتم سایت گرین هورس بود که اون زمون خیلی براش آموزش و تبلیفات بود مثل همین که توخالی دراومد بنده از تجربم دارم نتیجه گیری میکنم کار که عقلانی نباشه مطمئنا مشکل داره

یادش بخیر گرین هورس : ))) ، اون چک ی که توی فضای مجازی و کاربران ایرانی رد و بدل میشد رو یه ایرانی جعل کرده بود ( فتوشاپی بود ) ... کلی هم دست به دست شد... اکثر کاربراشم متاسفانه ایرانی بودن...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
یادش بخیر گرین هورس : ))) ، اون چک ی که توی فضای مجازی و کاربران ایرانی رد و بدل میشد رو یه ایرانی جعل کرده بود ( فتوشاپی بود ) ... کلی هم دست به دست شد... اکثر کاربراشم متاسفانه ایرانی بودن...
اره اون زمون سال 2009 بود اولین حضورم توی درامد اینترنتی متاسفانه با گرین هورس شروع شد چه توهماتی میزدم قصه این سایتم همینه چند ماه این سایت اومده به دروغ نوشته چند سال / هوشیار باشید مگه زیرمجموعه گیری به همین سادگیه تازه چه نفعی به سایت داره اگه کسی یک نفعشو بگه صلوات میفرستم

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
اره اون زمون سال 2009 بود اولین حضورم توی درامد اینترنتی متاسفانه با گرین هورس شروع شد چه توهماتی میزدم قصه این سایتم همینه چند ماه این سایت اومده به دروغ نوشته چند سال / هوشیار باشید مگه زیرمجموعه گیری به همین سادگیه تازه چه نفعی به سایت داره اگه کسی یک نفعشو بگه صلوات میفرستم
لطفا خاطرات خوش گذشتتون رو اینجا مطرح نکینید و اسپم نفرستید با نشکر

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
لطفا خاطرات خوش گذشتتون رو اینجا مطرح نکینید و اسپم نفرستید با نشکر
دوست عزیز منظورت چیه / حرف اصلیم اینه که تا از سایتی برداشت نداشتید نباید بیاید معرفی کنید به قول معروف دهن ملتو آب میندازید آخرش اسکم باشه تکلیف چیه کلی وقت و انرژی هدر رفته ملت چی میشه
اینم سایت اسکم ادوایزر که تشخیص داده به هیچ وجه این سایت مطمئن نیست یعنی صفر درصد
http://www.scamadviser.com/is-www.feedermatrix.com-a-fake-site.html

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز منظورت چیه / حرف اصلیم اینه که تا از سایتی برداشت نداشتید نباید بیاید معرفی کنید به قول معروف دهن ملتو آب میندازید آخرش اسکم باشه تکلیف چیه کلی وقت و انرژی هدر رفته ملت چی میشه
اینم سایت اسکم ادوایزر که تشخیص داده به هیچ وجه این سایت مطمئن نیست یعنی صفر درصد
http://www.scamadviser.com/is-www.feedermatrix.com-a-fake-site.html
دوست محترم و گرامی این حرف شما کاملا اشتباه است (منظورم در مورد feedermatrix هستش ) که می فرمائید : تا از سایتی برداشت نداشتید نباید بیاید معرفی کنید .
چرا حرف شما اشتباه هستش ؟ چون شما از سایت feedermatrix هیچ وقت برداشت نمی کنی و از حساب پزفکت مانیت پول برداشت می کنی و پرفکت مانی و feedermatrix دوتا شرکت یا سایت جدا هستن. بازم می گم پرداخت های شما به feedermatrix نیست و به حساب افراد درپرفکت مانی هست

من یه سوال از شما دارم feedermatrix چطوری می خواد با این سیستم سر من یا شما کلا بزاره و پول ما رو بالا بکشه؟

البته این تاپیک بنظر من از مسیر خودش کاملا خارج شده

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست محترم و گرامی این حرف شما کاملا اشتباه است (منظورم در مورد feedermatrix هستش ) که می فرمائید : تا از سایتی برداشت نداشتید نباید بیاید معرفی کنید .
چرا حرف شما اشتباه هستش ؟ چون شما از سایت feedermatrix هیچ وقت برداشت نمی کنی و از حساب پزفکت مانیت پول برداشت می کنی و پرفکت مانی و feedermatrix دوتا شرکت یا سایت جدا هستن. بازم می گم پرداخت های شما به feedermatrix نیست و به حساب افراد درپرفکت مانی هست

من یه سوال از شما دارم feedermatrix چطوری می خواد با این سیستم سر من یا شما کلا بزاره و پول ما رو بالا بکشه؟

البته این تاپیک بنظر من از مسیر خودش کاملا خارج شده
بالا که عرض کردم وقت و انرژی حرفی از پول نزدم واقعا فکر میکنی انقدر بی ارزشن / سایتی که فیک باشه طرف اومده زدتش و ول کرده به امون خدا شما یک ایمیلی تیکتی به ادمینش بفرست ببین جواب میدن در ضمن با بررسی که کردم در مورد این سایت زیاد تاپیک و پست خارجیا زدن اما دریغ از یک دریافتی/ ادمین سایت پس باید خیلی مایه دار باشه که سایتی درپیت بزنه و پول از پرفکت مانی به حسابتون بریزه کمی هم به عقل خودتون رجوع کنید / درک میکنم خیلیا دوست دارن تیری در تاریکی بندازن حالا شما تاپیک زدی که زیرمجموعه جذب کنی بقیه چکار کنن اونا هم بیان تاپیک بزنن خود دانی وظیفم دونستم اطلاع بدم

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
بالا که عرض کردم وقت و انرژی حرفی از پول نزدم واقعا فکر میکنی انقدر بی ارزشن / سایتی که فیک باشه طرف اومده زدتش و ول کرده به امون خدا شما یک ایمیلی تیکتی به ادمینش بفرست ببین جواب میدن در ضمن با بررسی که کردم در مورد این سایت زیاد تاپیک و پست خارجیا زدن اما دریغ از یک دریافتی/ ادمین سایت پس باید خیلی مایه دار باشه که سایتی درپیت بزنه و پول از پرفکت مانی به حسابتون بریزه کمی هم به عقل خودتون رجوع کنید / درک میکنم خیلیا دوست دارن تیری در تاریکی بندازن حالا شما تاپیک زدی که زیرمجموعه جذب کنی بقیه چکار کنن اونا هم بیان تاپیک بزنن خود دانی وظیفم دونستم اطلاع بدم
دوست محترم باز هم حرفتون اشتباه هست.ادمین سایت قرار نیست به شما پولی بده.
بزار یه مثال بزنم : من می رم با لینک علی عضو سایت می شوم پس من زیرمجموعه علی هستم حالا من باید با پرداخت 1.75 سنت به علی حساب خودم رو توی فیدر ماتریکس فعال کنم برای این کار من یه حساب پرفکت مانی دارم پس واردش می شم و از حساب خودم ، نه از حساب ادمین سایت، پول رو به حساب پرفکت مانی علی مستقیما ارسال می کنم بعدش علی حسابش رو چک می کنه و عضویت منو تایید می کنه.
حالا من می رم 4 تا زیرمجموعه (تقی - نقی - محمد - رز ) می گیرم اوناهم برای اینکه حسابشون فعال بشه باید هر کدوم 1.75 سنت به حساب من واریز کنن و...
واسه درک و تفهیم بیشتر وبلاگو بخونین :
http://feederm.mihanblog.com/
پس دوست محترم و گرامی ادمین سایت پولدار هست یا نیست بخودش مربوطه چون قرار نیست اون به من یا شما پول بده

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست محترم باز هم حرفتون اشتباه هست.ادمین سایت قرار نیست به شما پولی بده.
بزار یه مثال بزنم : من می رم با لینک علی عضو سایت می شوم پس من زیرمجموعه علی هستم حالا من باید با پرداخت 1.75 سنت به علی حساب خودم رو توی فیدر ماتریکس فعال کنم برای این کار من یه حساب پرفکت مانی دارم پس واردش می شم و از حساب خودم ، نه از حساب ادمین سایت، پول رو به حساب پرفکت مانی علی مستقیما ارسال می کنم بعدش علی حسابش رو چک می کنه و عضویت منو تایید می کنه.
حالا من می رم 4 تا زیرمجموعه (تقی - نقی - محمد - رز ) می گیرم اوناهم برای اینکه حسابشون فعال بشه باید هر کدوم 1.75 سنت به حساب من واریز کنن و...
واسه درک و تفهیم بیشتر وبلاگو بخونین :
پس دوست محترم و گرامی ادمین سایت پولدار هست یا نیست بخودش مربوطه چون قرار نیست اون به من یا شما پول بده
آخرش چی سیستمش هرمیه حالا کمی مدلش فرق داره / به همدیگه پول میدید که چی بشه پس سایت اینجا چه کارس فقط توش ثبت نام و زیرمجموعه همین به هر حال موفق باشید فقط سر زیرمجموعه ها بی کلاه نمونه چیزی که توی هرمی بود

بالا