• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 100 هزار دلاری فقط با 1.75 سنت . فقط پرفکت مانی

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
آخرش چی سیستمش هرمیه حالا کمی مدلش فرق داره / به همدیگه پول میدید که چی بشه پس سایت اینجا چه کارس فقط توش ثبت نام و زیرمجموعه همین به هر حال موفق باشید فقط سر زیرمجموعه ها بی کلاه نمونه چیزی که توی هرمی بود[/QUOTE
توی این سیستم سر هیچ کس بی کلاه نمیمونه وهر نفر تنها کافی هستش که 4 تا زیرمجموعه فعال رو معرفی کنه
اگر کسی 4 نفر رو معرفی کرد بعد از او هر کسی رو معرفی کنه زیرمجموعه زیرمجموعه هاش می شن بطور اتوماتیک

اصلا سیستم کار شرکت های ماتریکسی با این شرکت های هرمی که توی ذهن ما هستش خیلی فرق می کنه شما فقط 1.75 سنت سرمایه گذاری می کنی و درآمد کسب می کنی و برای آپگرید هم نیاز نیست از جیبتون پول بدین فقط از بخشی از سود هر level هزینه می کنین

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
سایتهایی بوده که من چند بار هم برداشت داشتم ولی احر سر جمع کردن رفتن!!
اینا که دیگه جای خود داره

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
سایتهایی بوده که من چند بار هم برداشت داشتم ولی احر سر جمع کردن رفتن!!
اینا که دیگه جای خود داره
سلام میشه بهم بگی اگه این سایت همین الان جمع کنه و بره چی نصیبش می شه؟
اصلا چرا باید جمع کنه بره بعدش هم شما که پولتو به سایت نمیدی که اونا بخوان پولتو بردارن و فرار کنن
توی پستام گفتم این جور سایت ها با شرکت های هرمی زمین تا آسمون فرق دارن
همین الان من کسایی رو می شناسم که در طور 2 هفته ای که با اینسیستم کار کدن درآمد خیلی خوبی کسب کردن خیلی خوب

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
منم عضو شدم و برداشت هم داشتم. به نظر من اين سايت عاليه
فيش دريافت وجه و توضيحات مصور اين سايت رو در وبلاگ من مشاهده كنيد
http://iranvirtacoin.blogfa.com

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
ببخشیدا شما به این دریافتی میگی یا برداشت یکی از زیرمجموعه هات اومده برات واریز کرده همین هیچ دخلی هم به سایت نداره که پرداخت کنه شما بیای با کلی سخنرانی کردن زیرمجموعه جمع کنی آخرش چی تهش ول کردنه چون رفرال گیری خیلی سخته به هر حال موفق باشید بازم میگم هرم هرمه به جای اینکه پول همدیگرو جمع کنید پول بازوی خودتونو بخورید
آقاي محترم شما اگه دوست داري نون بازوت رو بخوري مختاري، اما توي اين عصر اگه تونستي نون فكر و ايده ات رو بخوري هنر كردي (يا ريسك پذير باشي و نون سرمايه گذاري با ريسك رو بخوري) ، و الا بيل زدن و شاگردي و حقوق بگيري رو الان ديگه هر ننه قمري بلده بره توش. ضمن اينكه شما فكر نكني فقط خودت شغل داري و بقيه بيكارن كه اينجا پست ميذارن؟
خود من شخصا از شغل اصليم ماهي سه ميليون تومان درامد دارم . پايان نامه حقوقي به شرط تأييد نهايي استاد و ترجمه تخصصي مرتبط با كليه گرايش ها داشتي در خدمتم.
اما دليل نميشه كه كسب و كار اينترنتي رو ناديده بگيريم . بقيه اين دوستان هم مطمئن باش شغل اصلي دارن .
اما با توجه به اينكه ديدم كه زير پيام خيلي از كاربران شما اقدام به سم پاشي كردي، احتمال ميدم كه بيكار جمع شما باشي يا نهايتا شغلت سم پاش باشه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
آقاي محترم شما اگه دوست داري نون بازوت رو بخوري مختاري، اما توي اين عصر اگه تونستي نون فكر و ايده ات رو بخوري هنر كردي (يا ريسك پذير باشي و نون سرمايه گذاري با ريسك رو بخوري) ، و الا بيل زدن و شاگردي و حقوق بگيري رو الان ديگه هر ننه قمري بلده بره توش. ضمن اينكه شما فكر نكني فقط خودت شغل داري و بقيه بيكارن كه اينجا پست ميذارن؟
خود من شخصا از شغل اصليم ماهي سه ميليون تومان درامد دارم . پايان نامه حقوقي به شرط تأييد نهايي استاد و ترجمه تخصصي مرتبط با كليه گرايش ها داشتي در خدمتم.
اما دليل نميشه كه كسب و كار اينترنتي رو ناديده بگيريم . بقيه اين دوستان هم مطمئن باش شغل اصلي دارن .
اما با توجه به اينكه ديدم كه زير پيام خيلي از كاربران شما اقدام به سم پاشي كردي، احتمال ميدم كه بيكار جمع شما باشي يا نهايتا شغلت سم پاش باشه
اوه اوه چه بیانیه کوبنده ای! خانم شما اصلا بیرینس وومن!! خوبه؟!

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
توی این سیستم سر هیچ کس بی کلاه نمیمونه وهر نفر تنها کافی هستش که 4 تا زیرمجموعه فعال رو معرفی کنه
اگر کسی 4 نفر رو معرفی کرد بعد از او هر کسی رو معرفی کنه زیرمجموعه زیرمجموعه هاش می شن بطور اتوماتیک

اصلا سیستم کار شرکت های ماتریکسی با این شرکت های هرمی که توی ذهن ما هستش خیلی فرق می کنه شما فقط 1.75 سنت سرمایه گذاری می کنی و درآمد کسب می کنی و برای آپگرید هم نیاز نیست از جیبتون پول بدین فقط از بخشی از سود هر level هزینه می کنین
این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.
این سیستم و کلا این کار زمانی میتونه موفق باشه که هم خود سایت و هم اعضا سود کنن و نفرات اخر هم متضرر نشن.
در ضمن دوست عزیز وقتی کسی پولی به بالاسریش پرداخت میکنه و عضو میشه و قابل برگشت هم نیست این کجاش سرمایه گذاریه!؟

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.
این سیستم و کلا این کار زمانی میتونه موفق باشه که هم خود سایت و هم اعضا سود کنن و نفرات اخر هم متضرر نشن.
در ضمن دوست عزیز وقتی کسی پولی به بالاسریش پرداخت میکنه و عضو میشه و قابل برگشت هم نیست این کجاش سرمایه گذاریه!؟
سلام.زمانی که شما در این سایت ثبت نام می کنین و به بالاسری خودتون پول می دین شما وارد لول 1 می شین و توی این لول شما می تونین مجموعه ای از کتاب ها رو دانلود کنین که ارزش اون ها خیلی خیلی بیشتر از از 1 دلار و 75 سنت هستش.
و در ضمن توی سیستم های هرمی تنها کسی که در بالای هرم قرار گرفته بیشترین سود رو می بره و لی توی این سیستم تمامی افراد می تونن سود یکسان ببرن.

بالا