توی این سیستم سر هیچ کس بی کلاه نمیمونه وهر نفر تنها کافی هستش که 4 تا زیرمجموعه فعال رو معرفی کنهآخرش چی سیستمش هرمیه حالا کمی مدلش فرق داره / به همدیگه پول میدید که چی بشه پس سایت اینجا چه کارس فقط توش ثبت نام و زیرمجموعه همین به هر حال موفق باشید فقط سر زیرمجموعه ها بی کلاه نمونه چیزی که توی هرمی بود[/QUOTE
سلام میشه بهم بگی اگه این سایت همین الان جمع کنه و بره چی نصیبش می شه؟سایتهایی بوده که من چند بار هم برداشت داشتم ولی احر سر جمع کردن رفتن!!
اینا که دیگه جای خود داره
آقاي محترم شما اگه دوست داري نون بازوت رو بخوري مختاري، اما توي اين عصر اگه تونستي نون فكر و ايده ات رو بخوري هنر كردي (يا ريسك پذير باشي و نون سرمايه گذاري با ريسك رو بخوري) ، و الا بيل زدن و شاگردي و حقوق بگيري رو الان ديگه هر ننه قمري بلده بره توش. ضمن اينكه شما فكر نكني فقط خودت شغل داري و بقيه بيكارن كه اينجا پست ميذارن؟ببخشیدا شما به این دریافتی میگی یا برداشت یکی از زیرمجموعه هات اومده برات واریز کرده همین هیچ دخلی هم به سایت نداره که پرداخت کنه شما بیای با کلی سخنرانی کردن زیرمجموعه جمع کنی آخرش چی تهش ول کردنه چون رفرال گیری خیلی سخته به هر حال موفق باشید بازم میگم هرم هرمه به جای اینکه پول همدیگرو جمع کنید پول بازوی خودتونو بخورید
اوه اوه چه بیانیه کوبنده ای! خانم شما اصلا بیرینس وومن!! خوبه؟!آقاي محترم شما اگه دوست داري نون بازوت رو بخوري مختاري، اما توي اين عصر اگه تونستي نون فكر و ايده ات رو بخوري هنر كردي (يا ريسك پذير باشي و نون سرمايه گذاري با ريسك رو بخوري) ، و الا بيل زدن و شاگردي و حقوق بگيري رو الان ديگه هر ننه قمري بلده بره توش. ضمن اينكه شما فكر نكني فقط خودت شغل داري و بقيه بيكارن كه اينجا پست ميذارن؟
خود من شخصا از شغل اصليم ماهي سه ميليون تومان درامد دارم . پايان نامه حقوقي به شرط تأييد نهايي استاد و ترجمه تخصصي مرتبط با كليه گرايش ها داشتي در خدمتم.
اما دليل نميشه كه كسب و كار اينترنتي رو ناديده بگيريم . بقيه اين دوستان هم مطمئن باش شغل اصلي دارن .
اما با توجه به اينكه ديدم كه زير پيام خيلي از كاربران شما اقدام به سم پاشي كردي، احتمال ميدم كه بيكار جمع شما باشي يا نهايتا شغلت سم پاش باشه
به شمام لابد میگن شهرام توپک!! (توپ کوچک)اسم ایدیش موجیه))) احتمالا بش میگن سپیده موجی
))
نزار دهنم باز شه گل بچهبه شمام لابد میگن شهرام توپک!! (توپ کوچک)
یکم شخصیت داشته باشی بد نیس!![]()
این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.توی این سیستم سر هیچ کس بی کلاه نمیمونه وهر نفر تنها کافی هستش که 4 تا زیرمجموعه فعال رو معرفی کنه
اگر کسی 4 نفر رو معرفی کرد بعد از او هر کسی رو معرفی کنه زیرمجموعه زیرمجموعه هاش می شن بطور اتوماتیک
اصلا سیستم کار شرکت های ماتریکسی با این شرکت های هرمی که توی ذهن ما هستش خیلی فرق می کنه شما فقط 1.75 سنت سرمایه گذاری می کنی و درآمد کسب می کنی و برای آپگرید هم نیاز نیست از جیبتون پول بدین فقط از بخشی از سود هر level هزینه می کنین
سلام.زمانی که شما در این سایت ثبت نام می کنین و به بالاسری خودتون پول می دین شما وارد لول 1 می شین و توی این لول شما می تونین مجموعه ای از کتاب ها رو دانلود کنین که ارزش اون ها خیلی خیلی بیشتر از از 1 دلار و 75 سنت هستش.این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.
این سیستم و کلا این کار زمانی میتونه موفق باشه که هم خود سایت و هم اعضا سود کنن و نفرات اخر هم متضرر نشن.
در ضمن دوست عزیز وقتی کسی پولی به بالاسریش پرداخت میکنه و عضو میشه و قابل برگشت هم نیست این کجاش سرمایه گذاریه!؟