خیلی ببخشبد اونوقت شما سر پیازین یا ته پیاز؟از کلیه دوستان خیلی معذرت میخوام.
ولی در کل جماعت ایرانی وقتی سایت درآمد زایی بدست میاره کلا تا به گند نکشه سایترو دست بردار نیست.
جناب آقای navidsky که نمیدونم نیتش خیر بوده یا نه رو نمیدونم.ولی مطمئن باشین با این سرعتی که شما پیش میرین و سعی در درآوردن پول بیشتری میکنید به همین زودی این سایت جم میشه و میره پی کارش.
آقای navidsky ما قبول داریم که شما نیت تون خیره و دارین به این بچه ها کمک میکنید که پول در بیارن ولی قرار نیست که همه چی حاضر آماده باشه بذار یه خورده خودشون برن دنبال چند تا چیز بگردن. هم اطلاعاتشون زیاد میشه و یه منبع درآمد جدید پیدا میکنن.
شما کارتون درسته ولی توی یه سری کاراتون زیاده روی کردید.
از کلیه دوستان خیلی معذرت میخوام.
ولی در کل جماعت ایرانی وقتی سایت درآمد زایی بدست میاره کلا تا به گند نکشه سایترو دست بردار نیست.
جناب آقای navidsky که نمیدونم نیتش خیر بوده یا نه رو نمیدونم.ولی مطمئن باشین با این سرعتی که شما پیش میرین و سعی در درآوردن پول بیشتری میکنید به همین زودی این سایت جم میشه و میره پی کارش.
آقای navidsky ما قبول داریم که شما نیت تون خیره و دارین به این بچه ها کمک میکنید که پول در بیارن ولی قرار نیست که همه چی حاضر آماده باشه بذار یه خورده خودشون برن دنبال چند تا چیز بگردن. هم اطلاعاتشون زیاد میشه و یه منبع درآمد جدید پیدا میکنن.
شما کارتون درسته ولی توی یه سری کاراتون زیاده روی کردید.
خیلی ببخشبد اونوقت شما سر پیازین یا ته پیاز؟
بعدشم شما از کجا میدونین اگه ما ایرانیها بخوایم از سایت پول دربیاریم سایت جم میکنه و میره؟
تا حالا چندتا سایت بخاطر ایرانیها تعطیل شده؟
اگه تا آخر عمرمون هم از این سایتها دلار بکشیم بیرون باز هم یک ملیونوم اون پولهای که از کشور ما توی بانکهاشون بلوکه کردن نمیشه.
شما نگران نباش.این سایتها دیر یا زود اشکم میشن . پس فعلا که تنور داغه باید نون بچسبونی
سلام
البته من هم این پارادوکس رو خوب متوجه نشدم.
ببینید من کمی توضیح بدم:
بنده که کارم رو تو این سایت شروع کردم و با تسک ها آشنا شدم در مراحل بعد به این نتیجه رسیدم آموزش این تسک ها رو بذارم ودوستان کمی با crowd flower آشنا بشن وبتونن تو هر سایتی که از این سیستم crowd flower استفاده میشه مثل :معتبر ترین پی تی سی یعنی نوباکس وسایتای دیگه که دوستان خودشون پیگیر خواهند شد انشا...کسب درآمد کنن(نیت خوب وخیر)
نیت بد:گرفتن رفرال مستقیم:شاید نیت بد من هم این باشه سعی کردم از این تایپیک برای گرفتن رفرال مستقیم استفاده کنم و چه بسا می تونستم خیلی راحت بگم دوستان همچین سایتایی هست که crowd flower داره برین تسک بزنین وکسب درامد کنین وفقط زیر مجموعه من بشید وخودتون انجام بدید.
به نظرم ایرانی جماعت حقشه وباید با این سایتا اشنا بشه وکسب درآمد داشته باشه و شما انجام دادن تسک ها وکسب درامد از اونها رو به حساب گند کشیدن گذاشتید من بی خبرم.
قضاوت رو به دوستان میدم.
موفق باشید..
اولا شما کی باشین.
د.ما من طرف کسیه که این تاپیکو زده.
بعدشم با اون جمله اولت شعورتو رسوندی.
بعد هم اینکه آدمایی مثل شما فقط دنبال چیزای آماده هستن.(توهین به دیگر دوستان نشه.با عرض معذرت)
اگرم این بنده خدا آقای navidsky نبود فکر نمیکنم شما الان اینجا بودی.
من فقط یه انتقاد از آقای navidsky کردم که امیدوارم ناراحت نشده باشن
دوستان من از اين چيزايي كه ميگين سر در نميارم .. سئوالم اينه كه كسي كه خودش حقيقتا تو استكبار جهاني زندگي مي كنه خيلي راحت تر از شما ميتونه درامد كسب كنه ... درسته ؟
حقیقت این است که ما از همین اینجا بر دهان استکبار جهانی مشت میزنیم.:medieval:
آقا من از حس استکبار کوبوندنت گریم گرفت.
سلام دوستان
دوستان بياين يه كم به فكر همدگه باشيم
من خودم شخصا ادعام نميشه ...ولي از اين به بعد ميخوام جواب تسك هايي كه درست ميدمو بذارم اينجا
بيشتر مدنظرم همين تسك هاي يه سنت دو سنتي و كازينو ها هستش
كه ديگه دوستان نخوان دو ساعت دنبال جواب گردن
مثلا وقتي يهتسك ميره تو سايت جيمي گريفين ديگه همه اطلاعاتشو بدونيم از شماره بين المللش كه ازمون ميخواد تا كد كپي رايتش و سال تولدش و ...
بياين بجايي كه عرصه رو به هم تنگ كنيم يار و ياور هم باشيم
نشون بديم ايراني جماعتم ميتونه تو كار گروهي موفق باشه
ببخشيد سرتونودرداوردم
يا علي
بهتر نيست فقط در مورد پروباكس بحث بشه نميدونم شما فقط جهت بالا بردن پست هاتون اسپم ميديد
ميتونه غير از اين باشه؟