• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان وقتی با سایته crows flower کار میکنیم یهو یه جا یه محدودیتی میذاره مثلا بیست تا تسک انجام میدیم بعدش دگیه به هیچ وجه اجازه نمیده انجام بدیم
چطور دوستان این محدودیتو رو برداشتن؟ اخه دیدم تا
200 تسک تویه روز هم رسیدن دوستان
دوست خوب من باید از وی پی ان استفاده کنی از چند کشور مختلف . هر چند ساعت یکبار هم دوباره با همون وی پی ان وصل شو تسکهای جدیدی میاد من دیروز جزو 5 تای اول تسک بودم
MaHDICorleone

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوست خوب من باید از وی پی ان استفاده کنی از چند کشور مختلف . هر چند ساعت یکبار هم دوباره با همون وی پی ان وصل شو تسکهای جدیدی میاد من دیروز جزو 5 تای اول تسک بودم
MaHDICorleone

منم از وی پی ان های مختلف استفاده میکنم سرورمم خارجیه ولی یه سری از تسک هارو دیگه اصلا نمیذاره اجرا کنم و اروره [h=1]Max work reached[/h]Thank you for your awesome work! You've reached the limit of work for this particular task, but we do hope you'll try others!

میده ، شما دیروز به این مشکل نخوردین چقدر درامدتون شد کلا؟من نزدیکه چهار دلار شددیگه نمیذاره تسک انجام بدم ؟ این ارور موقتیه؟ یعنی فردا درست میشه به نظرتون؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان من وقتی یک تسکی رو انجام میدم و آخرش submit رو میزنم این پیغام میاد. قضیه چیه؟؟؟؟؟

[h=1]Max work reached[/h] Thank you for your awesome work! You've reached the limit of work for this particular task, but we do hope you'll try others!
Find more to do on the Task Listing.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
ميخواستم با آي دي تون پيام بدم آنلاين نبودين .درباره ي task ها ميتونيد توضيح بدين؟
آي دي منو اد کنيد.

سلام
عزیزانی که زیر مجموعه من میشن ،من شب 12 به بعد انلاین هستم.در این زمان با ای دی من در ارتباط باشید..:)

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
MaHDICorleone
تبریک میگم.
خوشحال میشم شما رو همیشه جزو برترین ها تو رنکینگ می بینم.:)

• Like
Reactions: M4U

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان من وقتی یک تسکی رو انجام میدم و آخرش submit رو میزنم این پیغام میاد. قضیه چیه؟؟؟؟؟

Max work reached

Thank you for your awesome work! You've reached the limit of work for this particular task, but we do hope you'll try others!
Find more to do on the Task Listing
این حالت بیشتر تو حالت تسک مد ایجاد میشه وجای هیچ نگرانی نیست،در واقع بعد از زدن submitاین پیام میاد ومبلغ به حسابتون اضافه میشه.میتونید خودتون بررسی کنید..:)

منم از وی پی ان های مختلف استفاده میکنم سرورمم خارجیه ولی یه سری از تسک هارو دیگه اصلا نمیذاره اجرا کنم و اروره Max work reached

Thank you for your awesome work! You've reached the limit of work for this particular task, but we do hope you'll try others!

میده ، شما دیروز به این مشکل نخوردین چقدر درامدتون شد کلا؟من نزدیکه چهار دلار شددیگه نمیذاره تسک انجام بدم ؟ این ارور موقتیه؟ یعنی فردا درست میشه به نظرتون؟
این پیام به این منظوره شما حداکثر تسک ممکن رو در این نوع انجام دادید وبه نوعی سیستم کرود فلوور یه نوع محدودیت ایجاد میکنه تا افراد بتونند به طور یکسان از انجام تسک ها بهره ببرند،جای نگرانی نیست شما می تونید روز بعد با رفع محدودیت تسک موردنظرتون رو انجام بدید وتسک های دیگه رو هم انجام بدید.:)

از دوستانی که زیر مجموعه من میشن یه درخواست کوچیک دارم :
درکنار انجام تسک ها سعی کنید کلیکاتون رو هم انجام بدید،نه وقتتون رو زیاد می گیره وهم می تونید از درامد تبلیغات هم هر چند ناچیز بهره ببرید.

موفق باشید...;)

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
جناب من فکر کنم یه پستی هم دادم توی صفحه پیش ها!!!!
کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

شما سعی کنید اگر جواب سوالتون روتو این تایپیک نگرفتید ،پ.خ بدید.

نگاه طلبکارانه بهم نداشته باشیم.سعی کردم راهی رو معرفی کنم وکسانی که آشنا نیستند من در خدمتم،اگر کم لطفی کردم هم شما ببخشید..:)

latari

Registered User
لایک‌ها
86
امروز این 90 سنتی ها رو اصلا نمیشه جواب داد کسی میتونه راهنمایی کنه

latari

Registered User
لایک‌ها
86
آیپی آمریکا هست ولی اصلا نمیشه هرجوری هم که پرش میکنی باز قبول نمیکنه میگه اگر اشتباه نکنم یه ولید کد یا همچین چیزی میخواد

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
امروز این 90 سنتی ها رو اصلا نمیشه جواب داد کسی میتونه راهنمایی کنه
نمونه های 9 سنتی:
Search google for articles and record information about them!
برای انجامشون تو حالت تسک مد محدودیت وجود داره واین محدودیت برای اینه که بقیه هم بتونن این نوع رو انجام بدن.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
آیپی آمریکا هست ولی اصلا نمیشه هرجوری هم که پرش میکنی باز قبول نمیکنه میگه اگر اشتباه نکنم یه ولید کد یا همچین چیزی میخواد
فکر کنم منظورتون نوعی هست که باید یه سورف رو باید انجام داد ودر پایان بهتون کد تایید رو میده.
باید به لینک سورف رفته وبعد از پر کردن فیلدها کد تایید رو که در انتها میده رو در محل مشخصش وارد کنید تا تسک انجام بشه.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
البته من اشتباه کردم در واقع 0.90 هست که از یک سنت هم کمتره من کلا با این تسکهایی که پایینش یه دکمه verify داره مشکل دارم نمیدونم به چی گیر میده که اصلا نمیتونم تسک رو انجام بدم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
خب به این عکس دقت کنید

در گزینه 4 باید مطابق دستور که داده شده اون قسمت رو پر کنید.

abolfazl2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا نوید از بابت راهنماییهاتون ممنون خیلی مفیده

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
من هم 1 سوال داشتم...تسک ها که انجام می دیم رو می تونیم به صورت تکراری با همون آی پی انجام بدیم؟؟؟کلا میشه تسک تکراری زد یا فقط 1 بار؟؟؟یا میشه با عوض کردن ای پی مجدد همون تسک رو زد؟ممنون میشم

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
من زیر مجموعه شما شدم عزیزم . موفق باشید .

لطفا به من هم یاد بدید که اطلاعاتی که میخاود رو باید از کجا بیارم ؟

Last edited:

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من هم 1 سوال داشتم...تسک ها که انجام می دیم رو می تونیم به صورت تکراری با همون آی پی انجام بدیم؟؟؟کلا میشه تسک تکراری زد یا فقط 1 بار؟؟؟یا میشه با عوض کردن ای پی مجدد همون تسک رو زد؟ممنون میشم

سلام
با انجام یک تسک در crowd flower یوزر شما به عنوان انجام دهنده تسک ثبت میشه وامکان انجام مجدد اون به هر طریقی نیست وفقط یک بار می تونید انجام بدید.
موفق باشید.:)

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من زیر مجموعه شما شدم عزیزم . موفق باشید .
سلام به شما
ایمیلتون رو برام پ.خ کنید تا براتون اطلاعات لازم رو بفرستم.
موفق باشید..:)

دوستان عزیز سعی کنید کلیکاتون رو هم انجام بدید.

افراد استاندارد می تونند با انجام کلیکاشون در طول روز تا 8 سنت از مشاهده تبلیغات درآمد داشته باشند،پس از دستشون ندید.

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
با انجام یک تسک در crowd flower یوزر شما به عنوان انجام دهنده تسک ثبت میشه وامکان انجام مجدد اون به هر طریقی نیست وفقط یک بار می تونید انجام بدید.
موفق باشید.:)

خیلی ممنون از پاسخ سریع شما...سوال دیگه داشتم...توی مسنجر هم با هم صحبت کردیم..من الان حساب لیبرتی باز کردم...برای سایت probox اگه مثلا درآمدم به 5 دلار رسید می تونم درخواست بدم انتقال پیدا کنه به حسابم؟؟؟و اینکه چند روزه میاد توی حساب؟بازم ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا